|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08-2.del
3.12.2007 9:19:49   
katee
Jutro še iz moje strani!

Sem bila že na servisu zaradi stekla, ampak so mi rekli, da nimajo časa ta teden, tako da sem šla na carrglass. Tam sem dobila za začetek pleksi steklo, v sredo, ko dobijo moje steklo, pa mi bodo zamenjali s pravim. Boljš to, kot tisti polivinil, ki sem ga imela med vikendom.

ursulina: ti kar počivaj, pa nič se sama sebi ne smili! Sej bo bolje. user posted image  zate, da bolezen čimprej mine! user posted image  za dve zvezdici. Ti kar klofaj po računalniku, da bo kmalu še tretja padla!!!

mala pikica: dobra si, če ti zdrži biti samo na sadju. Sicer sem pa tudi jaz včeraj za kosilo pojedla sam eno ogromno solato, ker sem v soboto preveč mesa.

Lepo se imejte.  Ljubljančanke, me se pa vidimo na user posted image !!!

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 376
3.12.2007 9:26:37   
sani1
Dobro jutro!
Danes bo padal še sneg...
No lepo, da se vidimo. Se počasi že spravljam...Tiste pa, ki boste ostale doma pa lepo počivajte in mislite na nas!   Za vse    pa en user posted image in seveda ena mala user posted image ...
Pa lep dan!!!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 377
3.12.2007 9:30:06   
Katrin
IZVIRNO SPOROČILO: mml
Katrin a ti pa jutri ne bi prišla na kavo in čvek, glede na to, da nisi več v službi user posted image ?

Ja, z veseljem bi prišla, če to ne bi bil prvi prosti dan, ko ostajam doma  user posted image  Hvala! V Ljubljano moram v sredo, ko ima Kaja zobarja in v četrtek, ko imam G pregled. Saj sem že spraševala, če bo v četrtek katera kaj hodila mimo porodnišnice.

Že kar vidim, kako bo prekratek dan za vse, kar sem si "naložila" danes user posted image ; popoldne ima pa Kaja nastop v vrtcu in omaj čakam.

mejte se lepo in prijeten klepet ob kavici danes user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 378
3.12.2007 9:30:39   
Sunny Morning
Pri nas je začel pa full dež padat, tako da sem zdaj v dvomih kaj naj naredim, ker ne bi rada šla v Lj, potem se mi bo pa vse obrnilo na sneg. Saj imam zimske gume in opremo, ampak vseeno ... Kakšno je vreme v Lj?

Sem pa danes zelo slabo spala. 2x sem šla na WC, ob 6.00 nisem mogla več spat, zunaj je pihalo kot noro. Pa sem se nekako posilila in sem zaspala do 9.00. Rekord zadnjih let.

vaney a ti bi šla spet v MŠ v P Nm? Če si bila na prvih dveh dnevih ne rabiš nič več hodit, ker nisi veliko zamudila. Je bilo govora samo o času, ki ga prebiješ v P in odhodu domov. Če hočeš slišat kaj o negi dojenčka tega ni bilo nič. Povej kaj te zanima pa ti bom povedala, če je to sploh bilo na predavanjih.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 379
3.12.2007 9:34:46   
SuzanaKK
Dobro jutro, evo se še jaz "pofočkam". Danes sem bila že pridna, v bistvu sem že prisopihala iz mesta. Kupit sem šla eno malenkost za mentorico (btw, v Accesorisu imajo 20 % miklavžev popust, če katero zanima), dobila sem tudi odločbo iz CSD, da dobim denarno pomoč (sem vzela kar denar), ampak ne piše pa kdaj ga dobimuser posted image . Ene ste govorile, da 15. v mesecu. A vam je to pisalo v odločbi? Drugače pa sem začela čutiti pritisk tam spodaj, mislim tudi, da mi je začelo kolke narazen vleči, čutim bolečine v sramni kosti oz. kar povsod okoli medenice (pa pritisk na sečnico in mehur). Nana, moji prijateljici je ime Lea. Jaz imam v četrtek ctg in pregled in sem se odločila, da bom ginekologinjo malo povprašala o tem. Danes mesec imam rokuser posted image ! Ljubljančanke lepo kofetkajte, jaz bi tudi pa tule okoli ni neke prave nosečniške populacije, moje decembrke gredo pa že vse počasi proti Rimu. No, lep dan vam želim, ne se preveč oblačit, ker je zunaj toplo. Mala pikica, jaz sem ta teden doma, tako da boš imela mene 100 % za klepet, pa zagotovo se bo še kar ne3kaj punc našlo.

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 380
3.12.2007 9:44:27   
mml
katrin jaz bom v "bližini" porodnišnice v četrtek, ampak po moje prepozno zate, ker bom tam okrog 12. Sicer pa jaz tudi ugotavljam, da bodo tile dnevi čisto prekratki za vse, kar bi bilo dobro še narediti...user posted image

sunny glede na temperature, ki so napovedane, ne bo snega, tako da lahko miren duše prideš na tortico user posted image

mala pikica upam, da ti bo sadni dan kaj pomagal proti otekanju user posted image . A si zjuraj enako otekla kot zvečer ali se ti preko denva slabša???

minka super, da ni nič resnejšega...kdaj imaš v petek pregled? Ker jaz sem pri dr. Šajini v petek naročene okrog 10...kar pomeni, da bom gotova ob 11.30, če bo vse posreči user posted image ...sploh ne vem zakaj imajo ure za naročat, ko se  jih pa sploh ne držijo...saj vem, da je dr. Šajina ful zaposlena še z drugimi stvarmi, samo tisto čakanje tam je pa prav zoprno...

ursulina lepo počivaj in srkaj čaj, držim pesti, da prehlad hitro mine user posted image . Pa čestitke za zvezdico user posted image ...vidim, da se kar pridno kopičijo

alfabeta ne vem ali si mislila tole IZRAČUN ? Če nimaš podatkov z NS izpolniš po tem samo 2. in 3. stolpec, da ti kaj izračuna...tako vsaj piše spodaj v navodilih...Sicer pa mislim, da je eno povezavo prilepila še Benika, samo ne vem na kateri strani je bilo to...mislim, da tam nekje okrog 4 ali 5

suzana jaz sem v prejšnji nosečnosti razmišljala, da bi dala bris na prisotnost streptokokov, pa se po tem nekako nisem odločila in je bilo vse OK, tako da očitno nisem nosilec teh bakterij, tako da se tudi tokrat ne bom odločila. Je pa res, da je to v mnogih državah že čisti standard...

Sploh še nismo začele klepetati, pa že lije kot iz škafa...kaj šele bo popoldan user posted image .

Jaz moram po novem tudi 2x na noč na stranišče, sicer pa spim kot polh. V zadnjem mesecu se je ustavila celo naraščanje teže, tako da sem sploh zadovoljna user posted image . Edino kar me "skrbi" je to, da bom spet rodila čez rok...pa saj ni s tem nič hudo narobe...samo tako se vleeeeeeeeče tisto čakanje v zadnjih dneh...najlepše je za moje pojme roditi tako kakšen teden do dest dni pred PDP...

Grem še malo brat članek za jutrijšni seminar, ker bo čudno, če ne bom o zadevi nič vedela...pripravljamo nekakšne smernice in moram biti zraven, čeprav sem že na dopustu..

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 381
3.12.2007 10:01:29   
nussy
Jutro punce!

Sovica, iskreno sožalje. Nimam besed in upam, da boste močni v teh trenutkih.user posted image

Jaz pridem na kavico, sicer ne bom imela veliko časa, ampak važen je namen.user posted image

Bom pa malo zamudila, ker moram it zdele iz službe še najprej domov, ker nisem vzela potrdila, ki ga je moj dobil v MŠ, ga pa rabim, da lahko plačam za prisotnost. Vas bom že najdla, saj nekatere že poznam.

No se vidimo, pa pa!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 382
3.12.2007 10:01:39   
mala pikica
Pri nas pa ni ne duha ne sluha o dežju. Je pa res, da sončka tudi ni nikjer...

Katee saj ne vem, kako bom vzdržala. Zato pa sem si izbrala dan, ko ne rabim za dragega nič kuhat, to je edina možnost, da mi uspe. Pa poskušala se bom čim bolj zaposliti čez dan, da ne bom mislila na hrano. Saj pravim, ravno danes bi vse drugo takoj pojedla user posted image

mml nimam nič kaj občutka, da bi bilo zjutraj kaj boljše, mogoče za spoznanje prsti na nogah, gležnji pa nikakor ne uplahnejo, pa roke se mi tudi zdi, da ne. Po vrhu vsega, so še me te otekline na gležnjih začele boleti, gležnjev sploh ne smem dati skupaj, tako en na drugega, ko ležim na boku. Ah, kdo bi vedel user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 383
3.12.2007 10:02:59   
Anonimen
Pozdravljene souser posted image .

Me nekaj časa ni,pa mam pol kar pošteno za čitatuser posted image .

Suzana,kaj boma začele počasi odštevat dneve?user posted image
Tud mene bolijo kolki,tak da niti prav spat ne morem in to že od vsega začetka nosečnosti(se imela izliv v kolke-pa sem imela že takrat predpisano mirovanje-sum-hormonske spremembeuser posted image )

Zdaj pa spet moja radovednost,tiste,ki ste se odločile za EA,kakšna je verjetnost,da jo dobite?In kaka je cena?
Takrat ko so jo delali samo v Postojni je bilo okrog 35.000 sit.
Ne vem,če sploh naj gnjavim za EA,ker jo v Mb baje zelo težko dobiš-pomankanje anastezistovuser posted image
Kar se mi zdi ful čudno,če jo moraš itak sam financirat.

Tudi,meni je hudo zaradi soviceuser posted image -lahko rečem le-...........bodi močnauser posted image .............

(odgovor članu mml)
  Neposredna povezava do sporočila: 384
3.12.2007 10:07:07   
Alfabeta

alfabeta ne vem ali si mislila tole IZRAČUN ? Če nimaš podatkov z NS izpolniš po tem samo 2. in 3. stolpec, da ti kaj izračuna...tako vsaj piše spodaj v navodilih...Sicer pa mislim, da je eno povezavo prilepila še Benika, samo ne vem na kateri strani je bilo to...mislim, da tam nekje okrog 4 ali 5

Iskala sem tistega od Benike pa ga ne najdem user posted image . Bom poskusila s tem tvojim. Hvala!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 385
3.12.2007 10:10:56   
Katrin
katrin jaz bom v "bližini" porodnišnice v četrtek, ampak po moje prepozno zate, ker bom tam okrog 12. Sicer pa jaz tudi ugotavljam, da bodo tile dnevi čisto prekratki za vse, kar bi bilo dobro še narediti...user posted image

Jaz imam pregled ob 10ih in ponavadi to kar traja, tako, da se lahko kaj zmeniva user posted image

Pri nas tudi full dežuje in piha!

lp

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 386
3.12.2007 10:27:22   
martinca
pozdravljene souser posted image !

se vam zopet javljam po krajši odsotnostiuser posted image user posted image .
saj včeraj se mi je zdelo da ne bom preživela dneva. glava me je začela bolet že ob pol šestih zjutraj. da nisem vedela kam bi jo vtaknila al bi si jo pa najrajš kr dol odšraufalauser posted image user posted image . ni mi pasala ne ležat ne sedet ne hodit. tak da sem pol dva lekadola vzela pa mi ni blo nič boljš. pol sem šla mal ven na luft, ker mi to ponavadi pomaga. pa je blo še slabš, sem sam nazaj v hišo letela in bruhala ko nora. sem že pol same zvezde videla od sile user posted image . pol sem pa šla ležat pa sem še en lekadol vzela. te pa je mali tak začel migat, d a sem misla da je to že to in da zdaj pa  sva pripravljena it že v P. eno uro in 15 se je sam obračaluser posted image , no ja s tem da je imel na minuto pavzouser posted image user posted image . pol pa je popoldne le popustil glavobol vsaj za silo. takk da sva z user posted image šla ne en daljši sprehod, ki mi je za spremembo dobro del. pol se mi je pa sadja tak zluštal da sva mogla it  ob pol petih v europarka v maribor. smo pač user posted image in kaj moreš ko mamo čudne željeuser posted image user posted image sam preden sva šla v mb sem jaz še vseen vzela en lekadol da sem potrdila da me ne bo čez noč več glava bolela.
tak da, zdaj samo upam da ne bo z malim kaj narobe, ker sem včeraj pojedla 4 lekadole.

no danes pa sem spet polna elana, perem male cotike za malega sem jih spet nekaj dobila, pol grem pa še verjetn kekse pečt. nam jih je že zmanjkal.

berem da se druge dokaj dobro ali srednje počutite, da ne jamramo prevečuser posted image user posted image . pa še ene par user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo da bomo čimbolj zdrave, saj zdaj prihaja tak čudno vreme kr fajn za zbolet.user posted image

lepo se imejte in se še slišimo kaj. saj smo že tak odvisne od te RR, da če bi nam za en ali pa dva dni vzeli RRbi nas že fejst panika grablauser posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 387
3.12.2007 10:34:09   
nana35
Dobro jutro user posted image ,sicer malce pozno jutro,ampak budna sem že od pol 5h,pa že standardni ritual v kuhinji,ko je  user posted image  odšel v službo,pa pred TV ajatuser posted image .Pa na obroke se zbujat.Tukaj pri nas bo dež,sumim,ker je zelo oblačno,na čase pa tako zapiha,da se mi zdi da bo streho kar odneslo.

SuzanaKK,ni prava punca,jaz poznam eno drugo iz Velenja,ki ima tudi januarja,pa je ravno šla na tak test in sem mislila,da je ona.Žal.user posted image Ne vem,če piše v odločbi,kdaj dobim denar od CDS,povedala pa mi je ,ko sem bila tam,da 15.12.
Pritisk tudi jaz čutim tu in tam,kakšen dan,pa da me sramna kost boli,sem tudi že opazila,če veliko stojim,hodim,delam...
mala pikica,tudi jaz bom doma in se bom pridno javljala,da nam vsem ne bo dolg čas!user posted image Sadni dan??user posted image Ne verjamem,da bi zdržala,nisem tak ljubitelj sadja, razen če bi mi že grozili...

Tudi meni se bodo ti dnevi do poroda takooo vlekli,jaz samo upam,da ne predolgo.

Lep deževen dan vsem,jaz jih naravnost obožujem!!user posted image

:))

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 388
3.12.2007 10:36:03   
nana35
martinca,te nič ne bo v MB??Meni pa je takooooooo dolg čas....sem mislila,da kaj prideš??

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 389
3.12.2007 10:40:32   
SuzanaKK
Teja, ja bova začeli odštevati, čeprav si jaz res zelo želim, da bi rodila točno na rok. Že 8 mesecev ponavljam datum 3. januar, 3. januar in mi je zelo prirastel k srcuuser posted image . Glede epiduralne pa je takole, da je v SG, na Jesenicah in menda v Izoli brezplačna, dosegliva 24 ur. Jaz grem ravno v četrtek na predavanje, potem bom pa videla. Še vedno se lahko namreč premislim, ko bom tako daleč, če pa ne grem na predavanje in ne podpišem tistega dokumenta, pa do nje ne bom upravičena, ker toliko anastezistov pa spet nimajo na voljo. Ja ja, še vedno nismo v Amerikiuser posted image . Mml, veš zakaj jaz razmišljam o tem pregledu, ker imam že vso nosečnost vaginalna vnetja, sicer gre "samo" za candido (kvasovko), ampak kaj vem, mogoče sem pa bolj nagnjena k temu. Bom vprašala v čet. in javim, kaj mi bo rekla ginekologinja. 

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 390
3.12.2007 10:40:38   
mala pikica
Nana saj pravim, da ne vem, kako bom vzdržala. Jaz tudi nisem ljubitelj sadja, na žalost, ampak 'što se mora, nije teško' user posted image Bi ga morala imeti vsak teden, to mi pa sigurno ne bo zneslo. Potem pa je babica rekla, da vsaj vsako jutro eno jabolko na tešče. To pa še gre... Je pa mi res grozno gledat te zabuhle noge in roke, tako da se bom pač danes na vso moč potrudila.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 391
3.12.2007 10:48:31   
martinca
sem vedla da sem neki pozablauser posted image user posted image

limma,
kje sta vidva kupla vlažilec zraka?

nana35, mojemu se tudi dostikrat kolca. te pa je tak smešno ko sedim pa se mu kolca, imam občutek kot da ne njemu sedimuser posted image user posted image pa si mislim o ti bogi mali baby, kak te mamica matra.user posted image user posted image
ti bi verjetno na samih mandarinah lahk zdržala celi dan, ko praviš da jih maš tak radauser posted image

suzanaKK, meni ni nič pisalo kdaj dobim nakazano, tak da jaz tudi sklepam da bo to 15.12. kot so punce tu gor rekle.

mama pikica, ti si delaš sadne dneve za prti otekanju. jaz pa si delam dneve z mlekom, čokolinom in malo kosmiči noter. te pa me že vsi hecajo da je zato mali tak velik ker ga že zdaj na njegovo hrano navajamuser posted image user posted image če mi je pa to tako dobro.

zdaj pa res upam da nisem kaj pozablauser posted image

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 392
3.12.2007 10:51:08   
martinca
nana, sem misla danes prit pa sem se zdaj odločla da grem kekse pečt. tak da mogoče pa juter, ker še moram it v arta nekaj kupit za voščilnice, ki jih letos sama delam.user posted image  

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 393
3.12.2007 10:56:12   
nana35
Martinca,imam rada mandarine ja,zdaj v user posted image ,prej nikoli nisem jedla toliko mandarin.Ampak brez prave hrane ne bi zdržala cel dan,si hecna.user posted image

mala pikica,nič ti te diete ne zavidam,res ne,želim pa ti da ti pomaga,saj verjamem da je to nadležno stanje.Jaz zdaj hvala bogu ne otekam nič,mogoče kaj malega zvečer,ampak niti ne opažam.Malo samo še nam je treba zdržati, pa bo!!In potem bo konec oteklin,problemčkov in problemov z nami,potem pridejo naši user posted image  in se začne drugo obdobje...verjetno tudi z vsemi težavicami,ampak saj smo to želele,kajne??

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 394
3.12.2007 11:08:14   
vaney
sunny, novembra sem bila samo na prvem oz. ko nam je pokazala porodno sobo, potem sem imela pa neke zdr. težave, možu ni s službo zneslo in nisem potem več šla. Mi je pa ena kolegica rekla, da je bilo skoz, razen zadnjič, super in da se mi splača it, da so šli čez cel porod, rezanje, šivanje, nego otroka in bivanje v P. Tako da ne vem.

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 395
3.12.2007 11:26:25   
Lusa
Sovica-user posted image user posted image user posted image  sploh si ne predstavljam ,kaj spet doživljate.Ne razumem pa tega ,kaj so spet čakali namesto ,da bi ti predčasno sprožili porod ,če si že imela že en tak primer.user posted image zate!

IZVIRNO SPOROČILO: hana5

rada pa bi Lusi povedala moje izkusnje z porodom v vodi.

HANA,hvala za informacije.Sem pa odločena ,da bom rodila v vodi ,če bo vse vredu.

Drugače pa je moje počutje za en d...Sem od sobote zelo prehlajena in mi ni danes upala moja zdravnica ničesar dAT ,KER JE REKLA ,DA JE TO VSE VIROZNO ,DA NAJ samo počivam in čaj pijem.In ,da upa ,da ne bom dobila kakšnih popadkov.Tiste ki ste prehlajene ,kaj jemljete kakšen spasmex oz. kaj drugega?Sem namreč zelo zaskrbljena ,saj sem nazadnje v 4mesecu nosečnosti zgubila fantka ravno zarad te VIROZE!

Zdaj pa v vodoraven položaj!

(odgovor članu hana5)
Neposredna povezava do sporočila: 396
3.12.2007 11:32:17   
limma
Dobro jutro,

mi pa ponoči nismo spali, ker se je user posted image  tri krat kolcalo oz. se je pretegovala, obračala, skratka vse drugo kot spala... pa sem šele zdaj pojedla zajtrk - 7 (sedem!) buhtljev user posted image  in dve skodelici kakava user posted image  zdaj sem sita kot sploh in sploh ne mislim na user posted image iz Galerije Grad, s katerimi se sladkajo naše januarčice. Ko sem stanovala v Rožni v štud. domu, smo si večkrat privoščili kakšno user posted image

nana35, cotike niso nič smrdele po kisu, sem pa dodala jabolčnim kis in ne vinskega, ki je močnejši. Tudi moja mami večkrat pere s kisom in nič ne smrdi. Poskusi.

martinca - vlažilec zraka sva kupila v Merkurju, moj je nekaj naštidrial in je rekel, da je to to. ti bom pop. napisala model, če te zanima?

sem pa odkrila vzrok za včerajšnje boleče noge oz. žile. na levi nogi oz. na nartu in navzgor po nogi, cca 10 cm se mi je izbočila žila user posted image  imam sicer preventivne nosečniške nogavice, ampak očitno ne pomagajo... po mamini strani so imeli vsi težave s tem, tako da jim očitno ne bom ušla user posted image  bo treba več počivat!

tudi tu dežuje, prav žalostno je. midva greva danes v BC, da kupiva še jogi za posteljico in zibko. a slučajno katera ve, kje bi se dobil jogi 35x85, ker običajno je za zibke 40x90, ampak pri naju na pride v poštevuser posted image

lep dan!

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 397
3.12.2007 11:35:11   
limma
Luša, držim pesti, da se hitro pozdraviš user posted image user posted image user posted image

še to sem pozabila - BC in Diners imata akcijo, da za vsakih 50 € nakupa, dobiš bon za 10 € user posted image  ko smo že pri Dinersu, lunca1, tudi meni se ne bi dalo it drenjat v gužvo, nimam večerne toalete, pa zatečene noge, ki ne pašejo v elegantne petke, tako da Ben Affleck gor ali dol user posted image

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 398
3.12.2007 11:36:48   
martinca
limma, veš da me zanima, ker mava midva tud tak suho v najini spalnici da si morava kupit en vlažilec zraka. pa če še lahk dodaš kolk je stal približno.

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 399
3.12.2007 11:37:35   
limma
sita sem ko POLH in ne sploh user posted image  user posted image

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?