mml
|
katrin jaz bom v "bližini" porodnišnice v četrtek, ampak po moje prepozno zate, ker bom tam okrog 12. Sicer pa jaz tudi ugotavljam, da bodo tile dnevi čisto prekratki za vse, kar bi bilo dobro še narediti... sunny glede na temperature, ki so napovedane, ne bo snega, tako da lahko miren duše prideš na tortico mala pikica upam, da ti bo sadni dan kaj pomagal proti otekanju . A si zjuraj enako otekla kot zvečer ali se ti preko denva slabša??? minka super, da ni nič resnejšega...kdaj imaš v petek pregled? Ker jaz sem pri dr. Šajini v petek naročene okrog 10...kar pomeni, da bom gotova ob 11.30, če bo vse posreči ...sploh ne vem zakaj imajo ure za naročat, ko se jih pa sploh ne držijo...saj vem, da je dr. Šajina ful zaposlena še z drugimi stvarmi, samo tisto čakanje tam je pa prav zoprno... ursulina lepo počivaj in srkaj čaj, držim pesti, da prehlad hitro mine . Pa čestitke za zvezdico ...vidim, da se kar pridno kopičijo alfabeta ne vem ali si mislila tole IZRAČUN ? Če nimaš podatkov z NS izpolniš po tem samo 2. in 3. stolpec, da ti kaj izračuna...tako vsaj piše spodaj v navodilih...Sicer pa mislim, da je eno povezavo prilepila še Benika, samo ne vem na kateri strani je bilo to...mislim, da tam nekje okrog 4 ali 5 suzana jaz sem v prejšnji nosečnosti razmišljala, da bi dala bris na prisotnost streptokokov, pa se po tem nekako nisem odločila in je bilo vse OK, tako da očitno nisem nosilec teh bakterij, tako da se tudi tokrat ne bom odločila. Je pa res, da je to v mnogih državah že čisti standard... Sploh še nismo začele klepetati, pa že lije kot iz škafa...kaj šele bo popoldan . Jaz moram po novem tudi 2x na noč na stranišče, sicer pa spim kot polh. V zadnjem mesecu se je ustavila celo naraščanje teže, tako da sem sploh zadovoljna . Edino kar me "skrbi" je to, da bom spet rodila čez rok...pa saj ni s tem nič hudo narobe...samo tako se vleeeeeeeeče tisto čakanje v zadnjih dneh...najlepše je za moje pojme roditi tako kakšen teden do dest dni pred PDP... Grem še malo brat članek za jutrijšni seminar, ker bo čudno, če ne bom o zadevi nič vedela...pripravljamo nekakšne smernice in moram biti zraven, čeprav sem že na dopustu..