mala pikica
|
Mi je le uspelo priti do računalnika, sem že pred dvema urama dragemu govorila, kako me vleče na RR. Ah, ta odvisnost Mi smo danes tako spali, da je bil Gašper zdaj čez dan buden skoraj 4 ure. Ponoči se je res dobro naspal, je spal od 23.00 do 2.00, pa od 2.30 do 6.30 in od 7.15 do 10.30 Sem se zjutraj smejala, da smo postali pravi zaspanci odkar imamo Gašperja. Sva ob z dragim spala skoraj do desetih. Katee jaz pa imam notranje šive, se zunaj sploh nič ne vidi. Me čudi, da tudi tebi niso naredili notranjih Teh tudi ni treba ven jemat, kar sami razpadejo. Upam, da se bo stvar uredila pri tebi, verjamem pa, da se jeziš, jaz sem že zdaj razmišljala, kaj se bo od tega videlo. Pa kaj moremo, tako pač je, samo da je s štručkami vse v redu. Jaz pa imam probleme s temi izcedkom, ki se mi nabira, dokler ne poči, grozno boli, ko pa priteče ven, pa je boljše. Samo ne vem, kako dolgo se še misli nabirat limma upam, da si se potem vseeno naspala klepetka dobrodošli z Lano spet med nami meli januarčice mislimo nate in verjamemo, da bo vse v redu sonček balonček upam, da čimprej uredite stvari s taščo, to mora res biti grozno. Glede krčev pa jih še mi na srečo kaj veliko nismo imeli. Parkrat ga je malo tiščalo, se je v redu pokakal, potem pa je bilo suzana in sunny mislimo na vaju, upam, da čimprej sporočita vesele novice