limma
|
Jutro zaspanke smo prilezle na dan jaz sem včeraj do 2.30 bluzila po netu, potem pa je šel na stranišče in ga je skoraj kap, ko me je našel v dnevni sobi... in me je odvlekel spat. prej sploh ni ugotovil, da me ni v postelji je rekel, ja, če sem pa spal.. križ me boli danes, dolga vožnja res ni najboljša za . Lunca, tudi jaz sem par let vstajala nekaj čez 5, ampak med vikendi sem vseeno zamenjala bioritem.. tudi moj idealen bi bil takšen kot od mml, spat ok. 1h, vstajanje ok. 9h, izi zajtrk in potem novim zmagam naproti! mml - hvala za odg. o kremici. jaz imam še Becutan, me spominjam na sestro, ko je bila dojenček , ampak je mogoče premalo zaščite, ker je samo zelo mastna... da se ne bi zamašile pore?? jaz sem šla na moje prvo večje (beri: izven Evrope) potovanje pred nekaj več kot 10 leti, takrat sva s prijateljico v skoraj 2 mesecih obdelali Tajko, Malezijo in Singapur (samo 5 dni, ker je bilo noro dragooo), z pa sva bila ponovno na Tajskem, cca 2 tedna (tja itak vedno letiš, ker je najceneje ), pa v Laosu in Kambodži... Vietnam naju še čaka, mene mika ful ful ampak zdaj nekaj časa ne bo nič.. sem pa spoznala družinico iz Irske, četrti otrok je bil še dojenček, mama ga je nosila v slingu, najstarejši je imel 7 let in so rekli, da Tajska ni problem ... saj najbrž res ni, pač ne ješ na cesti (čeprav tam vsaj pred tabo pripravijo in veš, da ni npr. pogreto in še najbolj okusno je) in zbiraš malo boljšo nastanitev... za 10 $ recimo, ne za 3 se hecam Kambodža je meni edina RES problematična, ker je zdravstvo na psu... pozabila sem številko, ampak mislim, da je 96% prostitutk okuženih z virusom HIV, večina moških pa "veselo" zahaja k njim in kužijo dalje... noro..... meli23 - že danes držim pesti zate, da jutri KONČNO dočakata zdravega sončka klepetka - super, da ste doma mi smo vse ponosne nate, lepo si nas zastopala v medijih, boljše ne bi mogla
|