puri
|
Sem vas samo na hitro malo prebrala,... Suzana,....držim pesti, za čim lažji porod! Benika,...čestitke!!! Sunny,...tudi zate stiskam pesti! Katee,...lepo, da si spet nazaj Jaz sem pa noč preživela v P ,....včeraj sem imela G in CTG in G se je zdel moj trebuh zelo majhen, je rekla, da se ji zdi, da od prejšnjič ni nič zrastel (čeprav jaz si ga merim in je zrastel), zato mi je naredila UZ in naša pikica se ji je zdela zelo majhna in je rekla, da moram direkt v P, da mi bodo verjetno sprožili porod, ker gre za zastoj rasti . Noč sem tako preživela tam, CTG je pokazal tudi popadke, takrat sem bila zaenkrat še zaprta,.... Ponoči sem imela pa katastrofo od noči,...zeblo me je, čisto sem se tresla od strahu, ker nisem vedela kaj me čaka naslednji dan, trebuh mi je vedno močneje otrdeval, imela sem že kar močne popadke, ampak nisem hotela takoj jamrati in sem še malo počakala, predno pokličem sestre,....nato se je pa okrog polnoči vse umirilo ,...jaz sem bila 100%, da bo šlo zares. Naslednji dan sem to povedala sestram in DR., ampak me sploh nobeden ni kaj resno jemal, ker je otrdevanje itak normalno. Zjutraj pa CTG tudi ni pokazal popadkov. Pušenjak je naredil tudi UZ in je rekel, da se njemu ne zdi potrebno, da bi sprožili porod, da je otroček sicer res majhen, ampak da je drugače vse vredu. Težka naj bi bila približno 2200g. Rekel je, da grem lahko domov, moram pa vsak teden na CTG. Upam, da bo vse vredu. Sem pa zelo vesela, da sem doma, ker bolnice res niso zame, pa še moje fantke sem pogrešala.
|