|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08-2.del
6.1.2008 16:43:20   
Lunca1
Meni je patronažna pri Pini rekla, da ni treba na široko povijat, če je 1a,  tako da smo povijalno samo 1x uporabili.user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
6.1.2008 16:54:44   
Lunca1
A za jutri pa pravite, da bo gužva v P??? 7.1. user posted image  Jaz še nimam filinga, da bi mogla jutri rodit. user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
6.1.2008 17:05:47   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1
A za jutri pa pravite, da bo gužva v P??? 7.1. user posted image  

So ginekologi tako rekli, ampak imam občutek, da naši otročki teh ginekologov sploh ne poslušajo user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
6.1.2008 17:13:56   
mala pikica
klepetka oprosti, tebe sem kar ven spustila, sem mislila, da še nam ne utegneš slediti, ampak vidim, da več kot ima človek otrok, lažje je vse skupaj user posted image

lusa vidim, da si uspela priti do računalnika, sem te ravno mislila poklicati, če je še vse v redu user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
6.1.2008 17:19:46   
Lusa
Na hitrco se javljam iz maminega računalnika ,ker nam je crknila omrežna kartica in nimam interneta ,tako ,da me ne boste prehitro pošiljali v Rim ,ker Daši se nikamor ne mudi.V petek smo bili v kinu v mb,je naša Luša samo občudovala to veliko platno in sedeže.Še ni bila nikoli v planet tušu.

Mamicam ,ki se že cartajo s svojimi user posted image  čestitam.

puri-midve sve na istem s temi popadki ,jaz sem jih imela to noč na par mninut potem spet na 7 in spet na 20 tako ,da na koncu še bove čez rok nosile.

klaja-tud jaz sem bila presenečena ,ko sem zagledala moje ime na rodili smo ,ampak boni ne zamerim ,mi je stala ob strani tako kot druge punce  ko se je Ajša 11mesecev borila in na koncu ob njeni smrti in sem vsem tako hvaležna ,zdaj pa jih pač firbec daje.

mala pikica -me veseli ,da imaš spet mleko.Sigurno je bilo pomanjkanje zarad tvojega počutj a in vnetja po CR to sem ti itak že preko telefona rekla.Zdaj pa naj le pridno papa Gašper.

Bučika-oooo si me presenetilauser posted image zdaj pa držite pesti za njeno pupiko ,ker je v bolnici in je kar uboga.Drugač pa da vam opišem ,ona je moja dobra prijateljica ,ki ima tudd punčko z DS.

...zdaj bom kar poslala ,da me ne bo spet ven vrglo...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
6.1.2008 17:31:48   
sani1
Čao, da se še malo javim... Sem prišla pogledat, če je katera že rodila. A ni danes tisti najhujši dan? Očitno ne?

mala pikica- jaz Manjo kopam vsak dan zvečer. Dvakrat na teden uporabim milo- tako so rekli v Mš in patronažna je povedala isto. Voda je iz pipe.  je pa res, da je naš popek že čisto ok in se lahko kopamo. Sej tebi bo itak patronažna povedala kdaj začeti kopat in ti pokazala. Do takrat pa ga samo z vodo umivaj pa bo.

Glede kolkov ne vem katera je vprašala. Mi smo imeli 1A in ni potrebno  široko povijanje. Je pa res, da dam samo povijalno, ker so ji majčke prevelike in z njo vse skupaj malo fiksiram... Če ima pa body pa niti to ne...

No grem zdej malo lenarit, ker naša pupa spi...

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
6.1.2008 17:34:59   
Tinča1
Pozdravljene!

Tudi mene nekaj ščipa večkrat na dan, ampak očitno nič resnega, ker poneha. A mogoče katera ve, kako zgleda, če mehur poči odzgoraj? Enkrat na dane se mi vlije bela tekočina, da mi premoči tako hlačke kot trenerko, potem pa nič večuser posted image . Panike pa ne bi rada po nepotrebnem zganjala. Ostalo pa mislim, da je beli tok.

Suzana čestitke za sineka Aljaža!

LP

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
6.1.2008 17:35:56   
Lusa
Mala pikica in katee-kako luškana fanta sta!

Mala pikica-daj povej kakšno številko nosita ,ker upam ,da te nisem takrat preveč zmotila s številkami ,ko sve bile skupaj v c&a-ju?

Klaja-moja bo hodila v vrtec ,ker obe doma user posted image  imet ,saj Luša je pridna ,ampak naj kar lepo gre v vrtec.

Tako zdaj pa grem domov ,se greve z malo kopat ,potem pa v vodoraven položaj ,ker sve bile od 2-6 ure zjutraj gor ,ker jo je baje trebušček boleluser posted image meni pa 100/h otrdeval trebuh že verjetno od živcevuser posted image  ko ni in ni hotla oz mogla zaspat.

Tako ,kdaj se bom naslednjič javila ne vem ,tako ,da ne me prehitro pošiljat v Rim.

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
6.1.2008 17:54:39   
Lunca1
IZVIRNO SPOROČILO: Tinča1

A mogoče katera ve, kako zgleda, če mehur poči odzgoraj? Enkrat na dane se mi vlije bela tekočina, da mi premoči tako hlačke kot trenerko, potem pa nič večuser posted image . Panike pa ne bi rada po nepotrebnem zganjala. Ostalo pa mislim, da je beli tok.

To ti ne bi vedela povedat. Bi pa na tvojem mestu verjetno poklicala v P. Ker če je toliko tekočine, da ti premoči hlačke in trenerko. user posted image  Edino če imaš tako močan beli tok. Raje pokliči. koliko časa se ti pa to že dogaja?

Razpok zgoraj pa si jaz predstavljam, da ti postopoma po malem odteka voda, se pravi je ne moreš zadržat in imaš mokre hlačke. Je pa te vode samo 1/2 litra, tako da tako veliko tekočine tudi ne more biti.

(odgovor članu Tinča1)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
6.1.2008 17:57:45   
Tinča1
Danes se mio je zgodilo 3 - tjič. Tudi sama sem pomislila na beli tok. Ker po mojem, če mehur poči od zgoraj konstantno malo po malem po moje odteka, ne pa enkrat na dan. Bom še videla kaj bo.

Lunca, vseeno ti hvala

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
6.1.2008 18:13:18   
Lunca1
Tretjič v enem dnevu ali enkrat v treh različnih dneh, ki si ne sledijo?

(odgovor članu Tinča1)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
6.1.2008 18:16:46   
mml
Čer,

prebijamo se skozi deževni dan...kar pomeni, da so na programu risanke tako in drugače...

...sicer pa nič novega, tamalček se mi je dva denva štemal pod rebra, da me je že vse peklo, danes je pa malo boljše. Se je pa očitno nekam premaknil, ker sem morala zadnji 2 noči samo 1x na stranišče, kar je pravi napredek od 4x. Sicer se pa tudi tale obnaša enako kot Manca, bližje kot je PDP višje tišči svojo ritko, tako da očitno čaka na "prisilno izselitev" februarja ali pa ve, da še nimam nič oprano in pripravljeno user posted image . Za jturi dopoldan sem naročena na pedikuro in depilacijo, da bom iemla vsaj približno spodobne nogeuser posted image

suzana čestitek tudi tukaj za Aljaža user posted image user posted image user posted image

kar se tiče umivanja jaz sem pri Manci uporabljala eno posodico z vodo direktno iz pipe in po tem sem krpice oziroma vatko pomočila v vodo, jo umila in po tem vrgla vatko v smeti. Ne vem zakaj bi uporabljala prekuhano vodo, saj je tudi v P ne in tudi kopaš otroka v neprekuhani vodi...

klaja jaz imam Manco v privat varstu, trenutno je bila čez praznike doma, ampak jutri gre nazaj v varstvo, ker jaz nisem tako super mama, da bi imela doma 2 nadebudeneža...no vsaj mislim si, da ne bi zmogla. Septembra gre pa v vrtec. Prve mesece jo bo zjutraj vozil v varstvo oči in jo tudi hodil iskat, ko se bo pa stanje malo umirilo in so bomo vsi prialgodili, jo bom vozila pa jaz, tako da ji ne bo treba tako zgodaj vstajati.

lunca očitno bova spet čez rok user posted image , naš fantič je pa glede na UZ čisto podoben Manci, tako da računam tam nekje na 3200 - 3400g

mala pikica super, da so otekline že skoraj preteklost user posted image

sani se že kaj sprehajate ali ste še bolj previdni? Kaj veš kako so piškamiška in njena fantiča?

A katera ve, kaj je kaj z rajo? Se že dolgo ni oglasila...

Grem zložit stvari iz sušilnega stroja..

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Tinča1)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
6.1.2008 18:17:48   
ina83
Tinča1 tudi meni se je danes to zgodilo, sicer prvič. Pa ne vem kaj naj naredim, pa še jutri moram nujno na faks. Upam da me ne preseneti kaj. Je pa res najprej zgledalo kot beli tok, potem pa prozorno in sluzasto. Ni bilo tako veliko, ker je dnevni vložek to zadržal. Zdaj pa nič več ne pušča.

(odgovor članu Tinča1)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
6.1.2008 18:25:41   
limma
SuzanaKK - čestitke za Aljaža! pa si ga le dočakala.... user posted image  user posted image  user posted image  čestitke tudi očiju!

Puri  - res si dobra, da zmoreš obvladat in vzgajat tri fantiče, pa še dojenček pride... sem mislila, da so starejši, ko sem ji zadnjič gledala kot božičke user posted image

jaz pa še vedno ne morem pogledat albuma od sani oz. njene Manje  user posted image  user posted image  sani oz. katera druga, povejte mi, prosim, kam naj vnesem geslo, saj mi rač. sploh ne da te možnosti? user posted image  

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
6.1.2008 18:30:39   
muzika
Suzana, čestitke za Aljaža!user posted image user posted image

Puri, jaz pa se kar še obremenjujem z otrdevanjem trebuha ponoči. Se bojim, da mi bodo popadki ušli in jih bom spregledalauser posted image

Ko berem, kakšne variante boste ubrale z jutranjim odpravljanjem otrok v vrtec ob dojenčku, sem kar zadovoljna, da se moj že sam vstane, nahrani in odpeketa na avtobus.

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
6.1.2008 18:31:31   
muzika
Se mi samo zdi ali Koale že 100 let ni bilo na rr? Za nji je še malo prezgodaj za v rim, kaj mislite?!

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
6.1.2008 18:43:50   
Lunca1
IZVIRNO SPOROČILO: limma

jaz pa še vedno ne morem pogledat albuma od sani oz. njene Manje  user posted image  user posted image  sani oz. katera druga, povejte mi, prosim, kam naj vnesem geslo, saj mi rač. sploh ne da te možnosti? user posted image  

Limma tam kjer bi moral biti okvirček klikni in se ti bo prikazal utripajoč kurzor, potem pa vpiši geslo.

Ja koale in raje pa res že en čas ni gor. Načeloma sva pa z Rajo zmenjene, da vam sporočim če kaj bo. No danes ni bilo še nič.user posted image

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
6.1.2008 18:48:55   
Lunca1
Sem šla gledat in se je koala nazadnje javila v petek, raja pa v četrtek.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
6.1.2008 18:55:27   
katee
mala pikica: Žan Luka ima kolke super, tako, da nam ni potrebno široko povijanje. Jaz trenutno uporabljam Fixies in so mi dobre, nobenih izpuščajev, nič. Glede otečenih nog je pa tako; jaz jih imam še, sicer ne toliko kot pred porodom. Mi je babca rekla, da je normalno, da si zatečen še 6 tednov po porodu, če si pa dlje časa, je pa dobro, da greš k osebnemu zdravniku ali pa da na pregledu poveš.

Prekuhane vode pa tudi jaz ne uporabljam.

uf, sedaj smo spali 3 ure, mali pa še eno uro dlje. Ga grem umit, pa še malo podojit in spat.

lep večer še naprej!!!

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
6.1.2008 19:07:39   
Mia007
Punce kdo ve če mmeli že stiska k sebi svojega tako težko pričakovanega otročka, upam da ja.user posted image  Ona pa je dala kar veliko skozi preden ga je k sebi stisnla. Ali ima katera njeno številko gsm?

Skozi bele oblake in tihe korake
občutim, ko se vračaš k nam.
Zaznam v najbolj samotni tišini
novega večera mesečinizvezdo, ki tam le za nas nežno tli.V vetru tvoji dotiki milo božajo nas
vem, da si tu, varuješ nas...

HVALA VSEM..

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
6.1.2008 19:19:05   
puri
Lusa,....ti popadki so res "čudni",...meni so se že tolikokrat začeli, potem pa kar naenkrat prenehali. Me prav zanima kateri dan bo tisti, ko bo šlo do koncauser posted image

Tinča,...glede razpoka mehurja, ti ne znam pomagat, ker so ga meni vedno predrli šele v P.

muzika,....jaz sem si pa rekla, da tako ne gre več naprej, ker sem bila že čisto izmučena in nenaspana in sedaj se probam čim manj obremenjevat z otrdevanjem, ker ko bo šlo zares, tega sigurno ne bomo prespaleuser posted image .

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
6.1.2008 19:38:26   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: mml

kar se tiče umivanja jaz sem pri Manci uporabljala eno posodico z vodo direktno iz pipe in po tem sem krpice oziroma vatko pomočila v vodo, jo umila in po tem vrgla vatko v smeti. Ne vem zakaj bi uporabljala prekuhano vodo, saj je tudi v P ne in tudi kopaš otroka v neprekuhani vodi...

klaja jaz imam Manco v privat varstu, trenutno je bila čez praznike doma, ampak jutri gre nazaj v varstvo, ker jaz nisem tako super mama, da bi imela doma 2 nadebudeneža...no vsaj mislim si, da ne bi zmogla. Septembra gre pa v vrtec. Prve mesece jo bo zjutraj vozil v varstvo oči in jo tudi hodil iskat, ko se bo pa stanje malo umirilo in so bomo vsi prialgodili, jo bom vozila pa jaz, tako da ji ne bo treba tako zgodaj vstajati.

Mml, sem kar tvoje sporočilo pripela.....

Tudi jaz sem glede kopanja naredila podobno. Kupila sem en lavorček in najprej umila s krpico glavico, obrazek, ušeska, ter vse ostalo okoli glave, potem pa z drugo krpico umila vse do ritke in nazadnje še s tretjo ritko in lulčka. Tudi jaz sem uporabljala neprekuhano vodo, tako kot v porodnišnici.

Glede vrtca pa...Moj prvi je od 11.mesecev v vrtcu (sedaj bo star 4 leta) in mislim, da bi naredila veliko napako, da bi ga pustila sedaj doma.
Prvič, ker imajo v vrtcu ustaljen red in tega doma težko držiš eno leto, pri tako velikem otroku, sploh če je precej svojevoljen.
Drugič, ker se mu ne morem dopoldan toliko posvetiti, pogrešal bi družbo sovrstnikov,...
Tretjič, ker mora drugorojenec tudi kaj spatiuser posted image , pri mojem živčku pa to ne vem kako bi bilo.
No, dejstev je še več, ampak mislim, da so tole glavni.
Aja, četrtega bi pa skoraj pozabila.... Ker se bojim, da bo ob novorojenčku stagniral oz.vsekakor manj napredoval kot v vrtcu.

Pa da ne pozabim, čestitke user posted image user posted image user posted image  vsem novopečenim mamicam, niti ne vem več katere ste na novo, ker se tole zelo hitro spreminja.

Čudno mi je edino to, kaj delajo s Sunny tako dolgo. Pa Triš tudi nisem že dolgo zasledila. No pa kar nekaj jih je še, ki se ne oglašajo že nekaj časa. Jaz predvsem spremljam dolenjske januarke zato so mi tele v oči padle.
Pa če grem še dalje, Vaney in Dušabina, kje sta?

Še 17 dni, malo manj, malo več !

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
6.1.2008 19:54:33   
Lunca1
Verjetno se je Sunny vse skupaj ustavilo, ker tole bi bila pa res mal dolga.

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
6.1.2008 19:59:30   
Alfabeta
Bi morala prej vprašatiuser posted image user posted image
<http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2270406>

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
6.1.2008 19:59:30   
vaney
evo mene, evo mene, sem že tukaj

jaz še ne grem nikamor, imam pa zato veselo novico od sunny:

sunny je namreč danes ob 17.11 dobila malo princesko Nejo, velika je 54 cm in težka 4100g, presrečna mamica vas lepo pozdravljauser posted image user posted image user posted image

no, zdaj pa ne znam nazaj na sivo barvo pisave

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?