Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 27.2.2008 11:20:31
|
|
|
|
netki
|
madonca spet smo padle na drugo stran...morm mal popravt to. a veste da bodo naše dve februarke kmal rodile...sem mal brala pri njih in bo baje zdej zdej konc.....sam na nas so pa pozable grem čekirat če je kej novga
|
|
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 27.2.2008 11:23:20
|
|
|
|
ELMA
|
Jaz in Mlavla smo šle čez rok, upam da ne boste šle po naših stopinjah . Veliko sreće vsem
|
|
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 27.2.2008 11:25:40
|
|
|
|
ELMA
|
Netki jaz vas nisem pozabila , tudi jaz vas pridem večkrat brati ...HA HA HA Se smo zasavčanke !!!A ne ????
|
|
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 27.2.2008 11:29:01
|
|
|
|
netki
|
sem vaju že pri februarkah kregala...
|
|
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 27.2.2008 11:35:34
|
|
|
|
mlavla
|
no da se še jst tle mal javim..sem še vedno 2v1... močno vam želim,da se vaša nosečnost prej konča kot moja..doma me namreč že močno hecajo..in sprašujejo koliko let še?? aja drugač sem pa že pošteno tečna in živčna..grem sama sebi že tako na živce...
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 27.2.2008 11:39:56
|
|
|
|
netki
|
slej ko prej bo treba ven spravt.......ste že čisto blizu. Vama pa verjamem, sem bla jst tud že enkrat na istem in po moje me zdej tud to čakanje čaka. Glavno je pa to, da bomo vse mamice.....ene prej druge pa mal kasnej. Bodite fajn in čimprej rodit....
|
|
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 27.2.2008 11:42:47
|
|
|
|
netki
|
orhideja31....si še med nami???
|
|
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 27.2.2008 11:46:25
|
|
|
|
špelin@
|
Vidim, da smo spet malo bolj pokukale na plano ELMA in mlavla: Pa še ena posebna za auroraa, ki ima jutri morfologijo netki, si pridna, da nas zbezaš na kup
|
|
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 27.2.2008 12:20:14
|
|
|
|
netki
|
ma ja sej morem....drugač bomo pozabljene. A ni blo dons neki oblačno napovedano....zunaj pa sonce. Baje bo drug teden spet mraz in sneg. Pa mesec marec?
|
|
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 27.2.2008 12:56:53
|
|
|
|
ELMA
|
Se vas nebi mi pozabile se bomo še oglasile ko bomo v naročji imele svoje .....
|
|
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 27.2.2008 13:02:42
|
|
|
|
orhideja31
|
netki in ostale še sem tle......včeraj sem imela pregled in ctg,pa se še ne dogaja nič..imam pa bakterije v urinu in je rekel da naj čim več počivam ter me spet poslal v laboratorij ter drugi teden nazaj..........se pa tudi pri meni še nič ne dogaja...vsaj jaz nič ne čutim..... danes gremo še v celje,da si končno kupim še modrček za dojenje ter nekaj stvari za ta velikega fanta.....upam da ne bom šla čez rok,ker tisto čakanje pa verjamem da ubija....... se še kaj javim.... lp
|
|
[Brisano sporočilo] 27.2.2008 13:46:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 27.2.2008 14:05:07
|
|
|
|
netki
|
ja najboljš da daš not upisat....sej ta ti najbrž tko ne bo nč delu, pol pa sploh ne boš mela upisan. Maš pa vso pravico it samoplačniško, sej ti plačaš in noben drug.
|
|
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 27.2.2008 14:07:07
|
|
|
|
netki
|
orhideja31....ti pa kr počak še mal, boš vidla kako je bit 40.tednu noseč in boš razumela kakšne smo ble in bomo me. mal se hecam.....sam a ni fajn da boš donosila do konca
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.2.2008 14:11:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 27.2.2008 14:15:14
|
|
|
|
netki
|
ja to je pa vprašanje, ja... sam če ti pripada, pol bo mogu hotla sem napisat, da ne bo tko natančno delu in si vzel čas, tko k so druge pravle. Lahko pa da te bo presenetu in ti naredu še boljšo morfo, češ znam jst tud.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.2.2008 14:25:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.2.2008 14:26:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 27.2.2008 15:17:38
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa ooo, biba - kako si kaj?? hiška napreduje?? nč jasn....komu ti to???
|
|
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 27.2.2008 15:30:47
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa p.s. a si dam to samoplačniško morfol. vpisat v materinsko al ne?? kva pravte?? me bo pol moj G kej drugač obravnaval, češ: saj mi ne zaupaš, pa greš drugam?? al je boljš, da nič ne ve o tem. ker pr njemu imam v ponedeljek 3.3. pa bo videl, da imam pri uz-jih že izpolnjeno. mater mam skrbi, jle Jaz sem pri dr. Šelihovi vprašala in je rekla, da ona takole itak ne vpisuje v materinsko knjižico - razen na izrecno željo. Tako mi je marsikaj napisala na list papirja, poleg tega pa mi je še sprintala obrazec z vsemi merami, ki spadajo k morfologiji Vse je merila po 3x!
|
|
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 27.2.2008 19:02:56
|
|
|
|
orhideja31
|
ojla pupe.... evo mi smo iz celja.....celo dobila en sam modrček za dojenje...ne vem, polica je bila skoraj že čisto prazna in sem imela kar srečo da sem dobila mojo številko.... dzanika - sem malo pogledala vozičke...meni so delovali kar v redu..odvisno koliko si zahteven kar se tiče pa poroda čez rok pa dobro veste pupke da se ne bom glih obremenjevala če bo šlo čez...samo da bo dete zdravo.... aurora - tebi pa pošiljam za jutrišnji pregled.pa glede na to da je Špelin@ tako pohvalila zdravnico se nimaš kaj bati.pa seveda poročaj kako si opravila....... punce kaj če bi se še enkrat dobile za kakšno urco preden grem še jaz čez hrib???? razmislite in povejte..... grem zdej noge knajpat in malo počivat....nočko vsem..pa božajte bušije......
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.2.2008 20:16:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 28.2.2008 6:59:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Aurora, zdej si me pa dobila. Ja, mal sm pršla pogledat, kako kaj napredujete... Ful mal vas je zasavskih nosečk.. Pa nobene iz hrastnika.. Skratka, da ne boste mislile, da sem se vam pridružila.. Se nisem, sam mal firbcam.. Sej ne zamerite, ne? Sem bla presenečena, ko sem prebrala tisto od Mlinariča in Fakinove. Ker jaz sem pri Fakinovi in sem se že hotela prestavit k Mlinariču.. Sedaj pa spet ne vem. Danes mam itak pri Pogačniku pregled - sem se kar naročila. Upam, da Fakinova ne bo kej jezna. Me pač zanima, kaj mi bo še on povedal. Skratka, lepo se mejte, pa uživajte na sončku.
|
|
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 28.2.2008 9:17:17
|
|
|
|
netki
|
biba12....itak da lahko, ti kar firbcaj, pa kej se oglas....bomo vesele ja jst sem za srečanje - ponovno mogoče se nam še katera pridruži..... zdej pa nej katera druga določi čas in kraj...
|
|
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 28.2.2008 9:35:37
|
|
|
|
maruškaŠ
|
Evo, jst sem iz Hrastnika oziroma Dola pri Hrastniku. Vas včasih kej preberem, napisala pa še nism nič. Sem pa septembrka (28.9.).
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?