|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zasavske nosečke :)))
21.2.2008 10:18:10   
andras
Pozdravljene!

Sprejmete medse še eno zasavko? Sem iz Trbovelj, stara 31 let in prvič bodoča mamicauser posted image

Najin "nov" družinski član naj bi prišel okoli 18. 7. 08 (noseča ravno 19 tednov) in komaj že čakava tisti dan, ko ga bova (ali pa njo) prvič uzrla. Pogosto spremljam tako vašo debato kot debato julijk, a se ne oglašam ravno pogosto, saj sem vse od začetka imela strogo mirovanje in ležanje, danes pa sem se le odločila, da se vam pridružim. Imam pa dve vprašanji in sicer: danes ponoči me je v trebuhu zbudila zelo pekoča  oz. žgoča bolečina, ki pa je pojenjala, ko sem spremenila položaj telesa. Je imela mogoče katera že takšne izkušnje in kaj bi to pomenilo? Drugo pa je, da se mi med zobom in dlesnimi vsake toliko časa naredi bula iz katere priteče gnoj - je to zelo nevarno za otročička? Vem, da moram k zobozdravniku (kar bom seveda šla), toda glede na moje zdravstveno stanje, mi je bilo prepovedano vsakršno gibanje.

Je pa lepo brati, koliko novih mamic je in še bo prineslo leto 2008.
Imejte se skrajno lepo.

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 451
   [Brisano sporočilo]
21.2.2008 10:23:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu andras)
  Neposredna povezava do sporočila: 452
   [Brisano sporočilo]
21.2.2008 10:28:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 453
21.2.2008 10:32:48   
andras
Hja, to pa je res, da ima letošnje leto ogromno nosečk rok ravno julija.user posted image ... me prav zanima, kolikšna bo gneča v trboveljski P. Vem, da so bolečine normalne, toda žgoča bolečina, me je kar malce presenetila...

Neposredna povezava do sporočila: 454
21.2.2008 10:49:02   
orhideja31
andras welcome user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DVA SONČKA SIJETA V NAŠE ŽIVLJENJE.....

(odgovor članu andras)
Neposredna povezava do sporočila: 455
   Zasavske nosečke :)))
21.2.2008 14:09:05   
dzanika
andras, veš da mamo na isti dan rok? Pa bo res gneča v Trboveljski porodnišnici. user posted image

(odgovor članu orhideja31)
Neposredna povezava do sporočila: 456
21.2.2008 15:41:48   
netki
dobrodošla nova nosečka....bom malo kasneje popravila seznam

auroraa.....sej razumem glede vozička, samo kaj pa če nimaš ne lupinice, ne košare in imaš samo športni del.....ko tega daš v čisto ležeči položaj.
Pri modelu premette se da strehica potem obrniti tako da ga gledaš (ampak to samo v ležečem položaju), pri športnem delu (sedeč položaj, pa gleda naprej.

ma preveč kompliciram....user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 457
   [Brisano sporočilo]
21.2.2008 20:18:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 458
22.2.2008 8:01:24   
netki
ja ja zdej razumem vse.....torej morem uzet premette, da bom lahko mela od rojtva naprej in da ga bom lahko gledala med vožnjo, vsaj prvi mesec.
Ker bo poletni otrok se mi zdi da bo to dovolj, seveda pa bom vzela takega ki ima zraven vrečo za noge in pregrinjalo za dež, pa še marelo.
Prvega sem že pri štirih mesecih malo dvignila da je ven gledal in mehke košare sem ga dala pa pri dveh-treh mesecih ker jo je prerasel.....

Neposredna povezava do sporočila: 459
22.2.2008 8:05:32   
netki
user posted image

user posted image

16.2.08  mlavla, P. Trbovlje
26.2.08  ELMA, Trbovlje user posted image   user posted image

user posted image

12.3.08  ninika12, Litija, 1.user posted image user posted image , P. Ljubljana  user posted image
19.3.08  orhideja31, 31 let, Zagorje, 2.user posted image user posted image , P. Trbovlje

user posted image

???  cambi, 29 let, Trbovlje

user posted image

30.5.08  Natasa34, 34 let, Zagorje, 2.user posted image user posted image , P. Trbovlje

user posted image

4.6.08  špelin@, 31 let, Zagorje, 4.user posted image user posted image , P. Ljubljana

user posted image

5.7.08  auroraa, 30 let, Izlake, 2.user posted image user posted image , P. Trbovlje
7.7.08  netki, 27 let, Trbovlje, 2.user posted image user posted image , P. Trbovlje
8.7.08  Mojcej, 29 let, 2.user posted image user posted image , P. Ljubljana
18.7.08  Dzanika, 22 let, Trbovlje, 1.user posted image user posted image , P. Trbovlje
18.7.08  andras, 31 let, Trbovlje, 1.user posted image user posted image , P. Trbovlje
19.7.08  Tincy82, 25 let, 1.user posted image user posted image
24.7.08  Mojcek123, 29 let, Trbovlje, 1.user posted image user posted image , P. Postojna
25.7.08  nima, Litija, 1.user posted image user posted image user posted image

user posted image

18.9.08  uršula83, 24 let, Zagorje, 1.user posted image user posted image , P. Trbovlje

user posted image

7.10.08  Veki_222, 28 let, Trbovlje, 1.user posted image user posted image , P. Trbovlje

anonimna user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 460
22.2.2008 8:56:33   
dzanika
Dobro jutro! Kako smo kaj danes? Pri nas se še nič sonček ne kaže, je še vse v megli. user posted image Upam da se bo kej pokazu da grem malo ven...

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 461
22.2.2008 9:18:22   
netki
jsz tud čakam sonček, da smuknem ven. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 462
22.2.2008 9:20:59   
orhideja31
jutro.....

jaz sem dons spala zelllooo  slabo...noge tok otečene in posledično boleče da so me celo noč bolele in ni bilo spanca.....user posted image
proti jutru mi pa še roke postanejo mravljinčaste in rabim vsaj 15 min da jih spravim k sebi........ma bo že......tudi jaz upam na malo sončka....punce kaj naj naredim še proti zatekanju????

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 463
   [Brisano sporočilo]
22.2.2008 9:41:26   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 464
   [Brisano sporočilo]
22.2.2008 9:48:12   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 465
22.2.2008 9:50:29   
orhideja31
aurora-se trudim glede vode...gledam da je tri deci kozarec na mnizi skoz poln da pijem,pritisk je zaenkrat normalen.......rekel mi je tudi nazadnje za sol in sladkor ampak tega že tko ne pojem veliko.....vem da je zatekanje normalno sam jaz mam prav boleče zatekanje v nogah....no sej bom že zdržala še malo...drugi teden grem tko nazaj na pregled in upam da bo tudi urin v redu (da ne bo bakterij).........

kako ste pa kaj ve punce drugače???počutje,otročki??

Neposredna povezava do sporočila: 466
22.2.2008 9:53:24   
orhideja31
hvala za pušenjaka...saj pravim...upam da bo izvid brez beljakovin in bom že še potrpela pol teden,dva.......

Neposredna povezava do sporočila: 467
25.2.2008 8:36:23   
netki
ojla user posted image

kako smo...?

za nami je tak fajn vikend,,,,,smo bli skoz zunaj in se šetali.
A ni blo fino toplo?

In kaj ste ve počele?

Neposredna povezava do sporočila: 468
25.2.2008 9:21:20   
orhideja31
jutro......

jaz sem šele vstala....user posted image po dolgem času sem zaspala zjutraj nazaj ko sta moja dva šla od doma in moram priznati da mi je kar pasalo...tudi mi smo bili cel vikend na sončku...netki mislim da sem te včeraj celo videla....

dons si moram pripraviti torbo za v porodnišnico in potem imamo RES komplet pripravljeno in bomo samo čakali kdaj se mali odloči da pride nas pozdravit....

aurora,špelin@ kako ste pa kaj ve??

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 469
25.2.2008 9:52:36   
netki
kje si me videla ????

Neposredna povezava do sporočila: 470
25.2.2008 10:07:19   
špelin@
Hojla user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: orhideja31
dons si moram pripraviti torbo za v porodnišnico in potem imamo RES komplet pripravljeno in bomo samo čakali kdaj se mali odloči da pride nas pozdravit....

Uf, tole bo pa za vas zelo hitro user posted image , se kar bliža... Ena četa user posted image user posted image user posted image  zate.

Kako kaj, punce?
Vidim, da ste obdelale vozičke user posted image

Pri nas je pestro, ker sestavljamo omare za v otroško sobo in kopalnico, kar pa za sabo potegne še sortiranje kupa krame... user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 471
25.2.2008 10:48:19   
netki
jaz pa danes bolj počivam....je bil vikend kar naporen zame, skoz na nogah.

tuki sedim pred računalnikom, mali mi pa ful brca not, da me kr prestavla.....to pa so zdej ta prave brce. user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 472
25.2.2008 12:19:59   
orhideja31
mislim da sem te videla v europarku......

netki si videla vozičke v šparu......od srede naprej imaš kombiniran voziček s torbo ( od haucka) za 135 eur.......ti kar počivaj če ti paše.......mali pa kar naj brcauser posted image user posted image user posted image user posted image

špelin@,tebi pa res ni nikoli dolgaš..si skor tako kot jaz...jaz si zmeraj najdem kakšno delo....hvala za pikapoke.......jutri imam spet pregled in ctg,pa bomo videli ali se že kaj dogaja ali ne.......me pa že cel teden kar močno špika prav v nožnici...pa medenične kosti me tudi bolijo,sploh ko vstanem........

se še tipkamo...

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 473
25.2.2008 12:52:52   
dzanika
Ja mene tut zanima za tele vozičke v šparu? Jih katera pozna? Kakšni so? 

Neposredna povezava do sporočila: 474
   [Brisano sporočilo]
26.2.2008 7:03:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?