|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zasavske nosečke :)))
28.2.2008 10:06:22   
netki
dobrodošla MaruškaŠ  user posted image user posted image user posted image

Če dovoliš te dam na seznam, da nas bo malo več....

Poem bi rabla še podatke: starost, katera nosečnost, kraj poroda....
(če seveda ni skrivnost)

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 501
28.2.2008 10:14:16   
maruškaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: netki

dobrodošla MaruškaŠ  user posted image user posted image user posted image

Če dovoliš te dam na seznam, da nas bo malo več....

Poem bi rabla še podatke: starost, katera nosečnost, kraj poroda....
(če seveda ni skrivnost)

Hvala.

28 let, 2. nosečnost, kraj 1. poroda Trbovlje, za zdaj pa še ne vem, ampak verjetno kr Trbovlje

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 502
28.2.2008 10:29:21   
netki
user posted image

user posted image

16.2.08  mlavla, P. Trbovlje
26.2.08  ELMA, Trbovlje user posted image   user posted image

user posted image

12.3.08  ninika12, Litija, 1.user posted image user posted image , P. Ljubljana  user posted image
19.3.08  orhideja31, 31 let, Zagorje, 2.user posted image user posted image , P. Trbovlje

user posted image

???  cambi, 29 let, Trbovlje

user posted image

30.5.08  Natasa34, 34 let, Zagorje, 2.user posted image user posted image , P. Trbovlje

user posted image

4.6.08  špelin@, 31 let, Zagorje, 4.user posted image user posted image , P. Ljubljana

user posted image

5.7.08  auroraa, 30 let, Izlake, 2.user posted image user posted image , P. Trbovlje
7.7.08  netki, 27 let, Trbovlje, 2.user posted image user posted image , P. Trbovlje
8.7.08  Mojcej, 29 let, 2.user posted image user posted image , P. Ljubljana
18.7.08  Dzanika, 22 let, Trbovlje, 1.user posted image user posted image , P. Trbovlje
18.7.08  andras, 31 let, Trbovlje, 1.user posted image user posted image , P. Trbovlje
19.7.08  Tincy82, 25 let, 1.user posted image user posted image
24.7.08  Mojcek123, 29 let, Trbovlje, 1.user posted image user posted image , P. Postojna
25.7.08  nima, Litija, 1.user posted image user posted image user posted image

user posted image

18.9.08  uršula83, 24 let, Zagorje, 1.user posted image user posted image , P. Trbovlje
28.9.08  maruškaŠ, 28 let, Dol pri Hrastniku, 2.user posted image user posted image , P. Trbovlje

user posted image

7.10.08  Veki_222, 28 let, Trbovlje, 1.user posted image user posted image , P. Trbovlje

anonimna user posted image

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 503
28.2.2008 14:31:54   
netki
kje ste zdej ?

kuhate????

jst že mam kosilo....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 504
   [Brisano sporočilo]
28.2.2008 15:35:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 505
28.2.2008 15:48:40   
špelin@
maruškaŠ, dobrodošla user posted image

biba12, hojla user posted image

auroraa, ti pa moraš oddati še malo bolj obširno poročilo user posted image user posted image  Sem namreč danes cel dan mislila nate in stiskala pesti!!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 506
   [Brisano sporočilo]
28.2.2008 15:53:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 507
28.2.2008 15:58:34   
špelin@
auroraa: user posted image user posted image user posted image user posted image  Koliko časa pa si bila notri? Si vzela tudi DVD in kakšno slikco? Sprašujem zato, da primerjam user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 508
28.2.2008 16:45:07   
orhideja31
MaruškaŠ welcome user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aurora- vidiš da je vse ok......spol presenečenje...pol je gvišn luli user posted image user posted image user posted image

napišem še kaj pozneje

DVA SONČKA SIJETA V NAŠE ŽIVLJENJE.....

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 509
28.2.2008 17:44:19   
netki
auroraa.......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu orhideja31)
Neposredna povezava do sporočila: 510
29.2.2008 10:18:37   
špelin@
A ste vidle - mlavla je rodila!!! KLIK

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 511
29.2.2008 11:12:43   
orhideja31
čestitke mlavli.......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kako ste kaj punce???aurora uživa zasluženi dopust...netki kaj pa ti kaj??špelin@ kaj se tebi kaj dogaja preberem včasih na sosednji temi.........

no srečanje punce?????? drugi teden mogoče......isti plac,samo uro in dan povejte......

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 512
   [Brisano sporočilo]
29.2.2008 13:09:07   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 513
   Zasavske nosečke :)))
29.2.2008 13:31:39   
dzanika
Mene pa neki zanima. Tole bo zihr netki vedla al pa kira k ma Fakinovo. Men je rekla prejšnjič da imam zdej na naslednjem pregledu ultrazvok. Zdej pa mene zanima al se morm zdej vsejen tm zuni slečt pa tisto halo pa tist gor dat al se mi ni treba. Ker zdej k sem mal gledala se ene niso slečvale k so rekle da majo samo ultrazvok user posted image Pa zdej ne vem kua morm da ne bom preveč čudn izpadla. user posted image Mal čudn vprašanje ne? user posted image Sam res ne vem k sem se šele zdej prestavla k Fakinovi, prej sem bla pa pri Mlinariču in je meu itak vse notr. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 514
29.2.2008 13:58:19   
ELMA
16.2.08 mlavla, P. Trbovlje
26.2.08 ELMA, Trbovlje

Živjo punce da vam še jaz sporočim da je Mlavla rodila , jaz pa ne user posted image  user posted image   user posted image   še ,gremo v marec , noće user posted image  ven .

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 515
   [Brisano sporočilo]
29.2.2008 14:19:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ELMA)
  Neposredna povezava do sporočila: 516
29.2.2008 15:12:51   
Veki_222
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

Mene pa neki zanima. Tole bo zihr netki vedla al pa kira k ma Fakinovo. Men je rekla prejšnjič da imam zdej na naslednjem pregledu ultrazvok. Zdej pa mene zanima al se morm zdej vsejen tm zuni slečt pa tisto halo pa tist gor dat al se mi ni treba. Ker zdej k sem mal gledala se ene niso slečvale k so rekle da majo samo ultrazvok user posted image Pa zdej ne vem kua morm da ne bom preveč čudn izpadla. user posted image Mal čudn vprašanje ne? user posted image Sam res ne vem k sem se šele zdej prestavla k Fakinovi, prej sem bla pa pri Mlinariču in je meu itak vse notr. user posted image

Tole pa tudi mene zanima, imam tudi Fakinovo in drug pregled... a se moram čist slečt? user posted image

LP
V.

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 517
29.2.2008 16:11:54   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: orhideja31
no srečanje punce?????? drugi teden mogoče......isti plac,samo uro in dan povejte......

Saj veš, da sem jaz ZA user posted image

auroraa, krasen izletek user posted image

ELMA, user posted image  user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 518
29.2.2008 16:35:37   
ELMA
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 519
29.2.2008 17:41:28   
netki
da najprej odgovorim dzaniki.....ja jst sem se slekla, zato ker sem imela vaginalni in UZ pregled. Zmeri se slečem, od zdej naprej bom pa sam spodnje hlačke gor pustila, tko da če me da na un stop za vaginalni pregled lahk na hiter pol sam hlačke dol dan. Nikol ne veš kaj ti bo delala.

orideja31.....jst sem se dons mal potepala, sem bla pr eni kolegici k ma aprila rok in smo mal čvekale.

mlavla....ČESTITKE za user posted image

ELMA.....veš kje je še ura polnoč....do takrat maš še čas da greš in boš mela februarčka, drugač bo pa marček še bolj fajn....držim pesti

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 520
29.2.2008 17:45:04   
netki
seznam za rojene user posted image  in novopečene mamice bom naredila drug teden, si morm čas vzet user posted image

ja za srečanje.....kr povejte

dzanika prideš na srečanje?????

Špelina kako je pa z natašo34....dej jo povab na čvek, če bo lahk pršla, ti imaš baje več stikov z njo.

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 521
29.2.2008 18:02:20   
ELMA
ELMA.....veš kje je še ura polnoč....do takrat maš še čas da greš in boš mela februarčka, drugač bo pa marček še bolj fajn....držim pesti

Netki ni važno ali bo do polnoći ali po polnoći , važno je da niste hude ker sem se preselila na vašo stran , ker je tam tako zatišje user posted image user posted image user posted image user posted image ...Če bom sama čvekala pri Februarčicah bom pre prišla do Ljubljana polje bolnice , kot porodne v Trbovljah  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

< Sporočilo je popravil ELMA -- 29.2.2008 18:05:08 >

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 522
29.2.2008 20:02:20   
orhideja31
ojla pupe.....

kaj če rečemo zaenkrat da bi bilo naše srečanje v sredo ob 18 uri v Zarji.....

upam da bom še v enem kosu do takratuser posted image

vabljene pa tudi vse ki niste utegnile priti na naše prvo srečanje..torej dzanika,maruškaš,nataša34 in druge.......

no se tipkamo še kaj jutri(k bo baje bolj deževen dan in bo mogoče čas)

lp

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 523
29.2.2008 21:55:19   
netki
ELMA....jezne bi ble, če se nam nebi oglasila....bomo navijale zate in stiskale pesti. No mogoče se pa že kej dogaja....

Neposredna povezava do sporočila: 524
29.2.2008 22:28:54   
ELMA
Hvala bogu me je vsaj začelo v križu neki špikat ,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , Samo da se začne pa naj traja tudi do osmega marca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?