|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
19.2.2008 20:20:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu orhideja31)
  Neposredna povezava do sporočila: 426
   RE: Zasavske nosečke :)))
20.2.2008 9:25:47   
netki
ma ne, zgleda da vaginalnega pregleda ne delajo več...lahko da kej škoduje ko je nosečnost že tako visoka.

vidla je pa lulčka, ampak se ji je samo zdelo, tako da ni niti 50% v svoje videnje....sam men je pa vse upanje ubila. user posted image

sploh ne vem, kaj mi je.....
aja, sem imela danes grozne sanje.....da bom imela dvojčka in to oba fantka....
men se že blede.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 427
20.2.2008 9:44:10   
špelin@
Hojla, punce user posted image

auroraa, ne sekiraj se zaradi par strij - saj veš, da se lahko na glavo postaviš, pa tega ne moreš spremeniti user posted image  Če ne bo hujšega, je kar ok. Itak potem te črtice zbledijo - meni se vidijo kot tanki laski, pa moraš dobro od blizu pogledati user posted image  Celulit zna biti večji in bolj viden problem user posted image user posted image

netki, tudi meni je kar hudo, ker se na tvojem UZ ni dalo nič kaj videti user posted image  user posted image  Glede lulčka je pa tako, da je bolj sigurno samo, če se res dobro vidi, drugače je še vedno "fifti:fifti" user posted image

orhideja31, sem tukaj, samo bolj lena za pisat user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 428
20.2.2008 10:31:42   
netki
sej bo boljš.....user posted image

orhideja31.....kako se ti kej počutiš...

zdej boš prva med nami, ki bo pestovala letos....boš pol mal poročala user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 429
20.2.2008 11:57:51   
orhideja31
joj punce sošolka ki je imela en teden pred menoj rok je že rodila 10.2..........

torej res zdaj samo še čakamo kdaj bo.....malo me je strah malo pa tudi komaj že čakam da spoznamo to novo pikico .......seveda vam takoj javim ko bo mogoče....

netki drugač pa ne biti preveč razočarana...upanje umre zadnje.....

lp

DVA SONČKA SIJETA V NAŠE ŽIVLJENJE.....

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 430
   [Brisano sporočilo]
20.2.2008 12:38:21   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 431
20.2.2008 12:52:52   
netki
ooo punce...to je res neki lepega z velikim trebuščkom prat, likat in vse pripravljat za pikico, on pa tko od znotri brca....user posted image user posted image user posted image

Jst tud komi čakam, da spet u roke vzamem tiste čist ta mičkene cotke k so tko cartlih.....ooooo komi čakam

trenutno se ubadan s nakupom vozička, oz. mal sem začela spremljat. Sem se odločila da bom kupila rabljenega a lepo ohranjenega in ne preveč starega. Tudi pri prvem otroku sem kupila rabljenega od kolegice ampak je tako velik za v avto, da sedaj ne pride v poštev. Bo pa voziček veliko v avtu ker se bom šetala po dolin. Tko da moram tastarega prodat. Ne bom pa kupovala novega samo za enega otroka, ker najbrž bomo končali pri dveh.......no želja je imeti tri user posted image ....je pa vse odvisno od poroda samega. Bomo videli.

Neposredna povezava do sporočila: 432
20.2.2008 13:15:57   
orhideja31
aurora-no potem ste le spravili posteljo ven...verjamem pa da ste se kar namatrali a,ne.....no bo pa sedaj bolj luštno ko bo vse poštimano.....pripravljeno imam že vse razen torbe za sebe ki jo imam namem danes pripraviti da slučajno res ne prehiti kaj...

netki-sigurno boš našla en voziček ki bo potešil tvoje želje in pričakovanja..ni hudič da ne bi.....mogoče pa celo novega kupiš če bo kakšna akcija...jaz sem si novega privoščila sedaj samo zato ker je bil tko smešno poceni(beri 150 eur)......če imate pa željo imeti tri sončke pol pa sploh....saj porod sam je tko hitro pozabljen....

lp

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 433
20.2.2008 13:27:34   
netki
orhideja31....kaj boste že dobil? user posted image ali user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 434
   Zasavske nosečke :)))
20.2.2008 13:29:47   
dzanika
orhideja, zanimivo tole (voziček za 150€). Kateri voziček pa je to če smem vedit? Sej ne da bi bla tolk firbčna sam se na veliko zanimam zdej kaj kupiti in iščem kakšno poceni varianto...

Neposredna povezava do sporočila: 435
   [Brisano sporočilo]
20.2.2008 13:39:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 436
20.2.2008 14:04:04   
netki
jst tud tega PegPeregota gledam, pa jih je tolk različnih da nimam blage veze.

Rada bi, da se da strehica obrnit in da lahko otroka gledaš (ležeči položaj).

Auroraa....a ko daš lupinico gor daš športni del dol ali ga samo daš v vodoravni položaj?

Neposredna povezava do sporočila: 437
20.2.2008 14:06:11   
orhideja31
netki- še eden lulček bo(baje,če ni kaj stran padlouser posted image user posted image user posted image )

aurora-kupila sem mclaren takrat v tušu k je bla akcija na pike(oziroma v drogeriji tuš)..kako se bo pa obnesel pa ne vem...je pa podoben peg perego...tudi jaz sem želela peg perego ali pa pikolo pa je ta varianta takrat prišla in mislim da bomo kar zadovoljni...

Neposredna povezava do sporočila: 438
   [Brisano sporočilo]
20.2.2008 14:46:20   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 439
20.2.2008 16:17:48   
netki
hvala!!!

pišuka kak je lep ta voziček....sam je cena tud lepa.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 440
20.2.2008 17:25:45   
orhideja31
sem se zmotla...ni bilo namenjeni aurori zaradi vozička ampak dzaniki.....sorry.....

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 441
20.2.2008 21:28:06   
dzanika
Ja js se tut odločam med peg peregotom in pikolo. S tem da so mi od pikolo skor bol všeč pa še ful pocen so sam ne vem kakšna je kej kvaliteta... A katera kej ve?

Neposredna povezava do sporočila: 442
20.2.2008 21:29:16   
dzanika
če katero zanima kakšni so vozički od pikolo:

http://zaotroke.enakupi.com/Kombinirani-otroski-vozicki-stirikolesniki-z-lupinico-c-399.html

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 443
21.2.2008 7:08:14   
orhideja31
jutro pupike,

dzanika-moja sodelavka ima pikolo voziček(onega triko0lesnika) in je full zadovoljna.....po moje še ni tok znana firma kot peg perego in seveda popularni quinny,pa je zato dosti bolj ugoden nakup....boš videla...

kako ste pa kaj drugače??jaz sem spala kar v redu(k imam zaotečene mal noge se vsak večer knajpam in mislim da kar pomaga)...tko da če bo imela katera probleme z otekanjem nog naj proba....

pište kaj

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 444
   [Brisano sporočilo]
21.2.2008 7:09:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 445
   [Brisano sporočilo]
21.2.2008 7:15:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 446
21.2.2008 9:08:54   
netki
ena moja kolegica je imela voziček pikolo dva meseca, zdej ga pa prodaja, ker ji ni preveč praktičen. Res je, da je poceni in je zraven še lupinica, se pa zelo na veliko zloži in zavzame kar veliko prostora. Odvisno kolk daš na to.
jaz rabim takega ki se zloži v marelo in to je edino PegPerego. Kupila bom rabljenega za nekje 150 eur, s tem da naj bi imel prevleko za dež, in prevleko za noge pa marelo-senčnik.

Neposredna povezava do sporočila: 447
21.2.2008 9:11:06   
netki
auroraa....ti čist verjamem kako je blo spat na novi postelji. Midva sva pet let spala na raztegnjeni sedežni, pa mana je blo kul k nisva vedla kaj je to prava postla. K se je pa tamal rodil sva si pa najdla plac in postavla postlo in dormeo jogi....kaka razlika. Zdej je pa ne dam ven za noben denar. To je čist neki druzga.

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 448
21.2.2008 9:55:44   
netki
auroraa....še eno vprašanje glede vozička.

ali se pri tvojem da strehica obrniti tako, da dojenčka gledaš med vožnjo (ležeč položaj)? Torej če jo lahko snameš in obrneš okol?

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 449
   [Brisano sporočilo]
21.2.2008 10:14:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?