Anonimen
|
Čeeer... Zvesta, čestitke za Izakov prvi zobek... Veš, Zvesta, tudi jaz sem občutljiva zadnje čase.. Se jočem za vsaki drek... Če se mali smeje, se jočem ( od sreče ), če se histerično joče, se jočem, če me kdo čudno pogleda, se jočem.. Sem čudna ne.. Sem si pogledala članek - in tudi mene je spravilo v jok.. Jaz bom malemu za božička kupila stolček za hranjenje, še gledam, kateri naj bi bil primeren.. Nasvet prosim?! Mateya, ne sekiraj se... Jaz tudi živim pri mojim, sama sem s sinom, pa si verjetno tudi kaj slabega mislijo.. Boli me, jaz sem kljub temu, da sem par kolegov izgubila, srečna, ker imam sina, in če bi odločala še enkrat, bi izbrala sina.. Ko šljivi kolege, ki se umaknejo, ker imaš otroka... Freycha, Rumba, super za vajini princeski... Rene, čestitke za dobrih pol leta.. Hitro beži čas Joj, Madejka... Res nevem, kaj ti naj rečem... Verjamem, da se stvari zgodijo z razlogi - upam, da pri vam z dobrim... Želim vam, da zrihtate tole.. Kaj, pa starši? Če ne bi šlo, da bi pri njih bili? Vso srečo Ulla, dobro si odreagirala z anonimnim klicem... Zanimivo, koliko imajo časa ****t... Patrick si je začel nogo v usta dajat, pa se skozi samo smeje, ko jih grize... Prešla sva že na nove plenice od 9 do 18 kg, so mu prav... No, slike naložim, pa grem ninat, jutri pa dva videa na YouTube - ena je, ko se smeje na glas druga pa ko si nogo tlači v usta Evo slika :
|