|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (3. del)
5.12.2007 22:05:45   
siskamiska
Češnca sem ti ZS poslala. Jaz bi mela tud recept user posted image  (al pa če mi jih boš ti spekla pa se čez vikend ustavim ko bom blizu tebe user posted image )

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
5.12.2007 22:06:18   
Anonimen
Haha, babe... ve me nasmejete...

Nič, grem jaz v mižule, pogledat če moj parkelj že spi....

Lepo bodite....

Nočko...

(odgovor članu Češnca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1377
5.12.2007 22:08:53   
Češnca
siskamiska poslano! Ti se kar oglasi, da najprej sprobaš! user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
5.12.2007 22:09:39   
siskamiska
IZVIRNO SPOROČILO: Češnca

siskamiska poslano! Ti se kar oglasi, da najprej sprobaš! user posted image

pa tako veliko škatlo bom s sabo prinesla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
5.12.2007 22:13:10   
baja*
Ja, bom od zdaj naprej samo še lepo govorlauser posted image  Me zanima, če bojo Freycho tud kr avtomatiš cenzuriraliuser posted image

Siskamiska valda, da morš ti tavelko pivo, če pa rabiš mleko za dvauser posted image . A plazmi z nutelo se pa res ne morš odpovedat, h?user posted image Pravo mešanco si si naredlauser posted image . Jaz pa sortiram in sem šla lepo po vrsti: najprej čokoladne napolitanke, potem japko, da bo še malo vitaminov zravnuser posted image , zdaj pa pivo in smokijiuser posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
5.12.2007 22:14:21   
SANEK1
Rene, vse najboljše za tvojih 6 mesecev. Čestitke seveda tudi atiju in mamici. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Madejka, user posted image user posted image user posted image Čeprav vama to zdaj verjetno ni v velko tolažbo, pravijo, da je vsaka stvar za nekaj slaba in za nekaj dobra. Tako, da mogoče pa je moglo tak bit in bo dragi dobil sanjsko službo, za katero sploh vedel ne bi, če bi še imel to staro. user posted image user posted image user posted image
Upam, da nisem preveč zabluzla.user posted image

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
5.12.2007 22:15:28   
Češnca
user posted image  super mešanica, baja!

Sem pozabla povedat, da mi je Miklavž prinesel svetilko, da bom ponoči lažje našla v postlo! user posted image  Pa dragi jo ima tudi, da se ne bo več v postlo zaletu! user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
5.12.2007 22:19:02   
siskamiska
Sanek1 ti si mi pa najbolša z temi tvojimi figurcami ki jih lepiš ko kakšen kaj praznujem. Si te v živo predstavljam z kakšnim veseljem jih klikaš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Ulla a nisi ti enkrat svojmu rekla da boljše od tebe itak ne bo dobil? No pol pa brez panike, nič bat user posted image user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
5.12.2007 22:23:00   
baja*
nočko zvesta!

sanek vsi trije se ti lepo zahvaljujemo za celo verigo živalic pa smeškotov in ostalih figuricuser posted image . Pa hvala tud vsem ostalim za čestitkeuser posted image .

Afnica ku ku, vidim teuser posted image . Kak si kaj?

A katera ve, kako je z AnjoO? Pa Ikonca se tud že dolgo ni javila...

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
5.12.2007 22:27:17   
rumba
čer!

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
5.12.2007 22:27:24   
Anonimen
siskamiska to so zame sitne provokacijeuser posted image user posted image me ne gane splohuser posted image

(odgovor članu baja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1386
5.12.2007 22:28:50   
madejka
Jooj babike kak ste me nasmejale zdaj s tem Miklavžkomuser posted image

Hvala se enkrat babe... tak lepo napišete stvari, da človek res začne verjet, da bo vse okuser posted image user posted image

Rene VSE NAJBOLJŠE ZA POL LETA!!!!  user posted image
user posted image user posted image user posted image No, to je bolj za mamicouser posted image

soooonček je, soooonček

Neposredna povezava do sporočila: 1387
5.12.2007 22:30:09   
Češnca
rumba kako si oziroma ste?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
5.12.2007 22:32:31   
rumba
No, končno sem vas uspela prebrati.... čvekeuser posted image user posted image
Pri nas Miklavž še ni hodil, bo ponoči. Meni je sivcer že postregel z enim pivom, tako da čin-čin, če se mi katera pridruži.user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
5.12.2007 22:34:29   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: Češnca

rumba kako si oziroma ste?

Jaz trenutno židane volje. user posted image
Hana spi že od pol osmih, ker opoldan ni šla spat, jo je kar hitro urilo, user posted image  pa menda na hodniku kolokvije popravlja.user posted image user posted image user posted image  Julija je pa tudi že v postelji.

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
5.12.2007 22:35:46   
madejka
Rumba uff... meni bi tud pasal enuser posted image

Nam je pa Miklavž prinesel bombone za naju z atijem, za Maja pa en kompletek in rokavičke!user posted image Je pocinglal in letel... sploh ne vemo kak je zgledaluser posted image
DOma bo pa Maju prinesel puzzle za po tlehuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
5.12.2007 22:36:20   
siskamiska
za tiste ki premišljujete o zamenjavi vozička
TUKAJ

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
5.12.2007 22:40:29   
Anonimen
ojoj, grozni vozkiuser posted image user posted image user posted image user posted image ne morm pomgat, ampak men tole ne potegne...seljačina, pa rabim voz k traktoruser posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1393
5.12.2007 22:40:52   
Freycha
no tko, Dito smo končno zbasali v posteljo in upam, da bo do jutri mir. Čeprav me je danes dragi razveselil, da ne bom imela nočne in da se lahko naspim, ker me je vse skupaj danes precej psihično zdelalo, zvečer sem pa mogla it na aerobiko, me je pa še fizično pobralo user posted image user posted image

****, laško res zadane ... zato Baja sem jaz pristala na Unionu (me zanima, če me bo cenzuriralo)user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1394
5.12.2007 22:43:53   
Freycha
joj, men tut niso všeč tile vozički. Prejšnji modeli so mi pa ko invalidski vozički user posted image

Šiškamiška, razmišljaš o menjavi?

hmmm zakaj mi pa besedo "jebeš" ni cenzuriralo?user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
5.12.2007 22:48:28   
Češnca
Šibam v postlo; moj že neki časa spi, ker se ga neki loteva. Upam, da mi ne zbolita oba! Sva pa s pikcem danes potegnla do 9.30 ( je od 7.30 spal pri meni in vsake tolko potipal, če sem še zraven in nazaj zaspal) user posted image

Lepo nočko vsem!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
5.12.2007 22:50:12   
rumba
Uuuuuuuuuu, men tudi niso všeč tile vozički niti prejšnji model, a ko sem ga v Bušijo sprobavala, tako za štos, pa vam povem, da ga ni boljšega!!! Če bi imela denarja na pretek, ne bi študirala. rejšnji model, tega ne poznam, ima vse, kar sem si vedno pri vozičku želela in ful dobro je vodljiv. Škoda, da nimam toliko denarja, briga me izgled, važen je komfort.user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
5.12.2007 22:51:43   
Anonimen
eh rumba, ti pojma nimaš, boš mogla še kakega otroka met, da boš poštudirala da je pri vozu najbolj važno kak zgleda, pa da je čimbolj draguser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil ulla80 -- 5.12.2007 22:58:36 >

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 1398
5.12.2007 22:54:27   
baja*
freycha sem vedla, da bo tud tebe cenzuriralouser posted image .
madejka hvala za virtualni piruser posted image . Zgleda, da si nas je kr ene par babnc privoščlo dansuser posted image  user posted image Na zdravje!user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
5.12.2007 22:56:47   
rumba
Češnca, lahko noč, pa user posted image user posted image  za vajino zdravje.user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.