Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha ulla ne bom razpravljala, ker če nisi razumela, je to tvoj problem...... in če si ti taka, da bi kar spakirala in šla, ne glede na to, da imaš s človekom otroka je to spet tvoj problem. Jaz pa menim, da je treba izkoristiti vse možnosti, probat rešit situacijo in če res ne gre, potem it. Kdo pa pravi, da meni Kapica ni super punca? Pa tut zavedam se, da bi jaz takega dedca že zdavnaj pustila. V bistvu se z njim verjetno sploh zapletla ne bi. Ampak ona pa se je in ima z njim otroka in bi bilo malo otročje kar rečt - ajde bejba begaj od njega........ jaz nimam problemov in sploh ni bistveno da bi ti takega dedca takoj pustila, marsikdo bi tud reku,da tako kt je freycha takoj pusti...tko da to je brez pomena....meni to pač ni neki big deal, v končni fazi, v zveze vstopamo različno, mogoče z malo glume, prevelikimi pričakovanji, si zatiskamo oči v upanju da se bo spremenilo...al pa preprosto se zgubimo nekje vmes, razvijemo vsak v svojo smer...saj, če bi meli možnost tko na izi, se lušno met in samo drug z drugim ukvarjat in se posvečat, do takih stvari nebi tolk prhajalo, pa nažalost ni tko...in ja, pridejo krize, samo ko enkrat razmišljaš da bi šel stran, ko si tega človeka ne želiš več zraven sebe ( ko mogoč ponoči celo študiraš, da bi blo fajn ko bi ga avto zbil....), takrat ni kaj reševat...lahko pa seveda potlačiš vse to v sebi- zaradi otrok, hiše, kreditov- se nekak sprijazniš in furaš dalje, kakor pač....samo ne moreš pa rečt da si zadeve pošlihtal in kako si zdaj srečen.....ker je to bulšit o naši noči pa raj ne bom
|