|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (3. del)
19.12.2007 8:50:03   
Freycha
katastrofa od noči user posted image

ob 10h je šla spat, ob 12h se je že prvič zbudila, ker je bila lačna. Nekaj pred ena jo dam spat in par minut pred dveh spet sirena user posted image  Ji dam dudo, grem nazaj v posteljo in po parih minutah spet sirena. In tako kar nekajkrat. Sem mislila, da je mogoče žejna. Ji dam za pit, pa ni hotela. Sem ji spet dudo dala, potem pa sem pri vratih opazovala kaj dela. Jah nič, gledala si je rokice, pa z dudo se je igrala in ko ji je duda padla oz. si je ni mogla več dati v usta je bil vik in krik. Sem si rekla: veš kaj dragica, tako pa ne gre. Sem se ulegla v posteljo in čakala. Je začela jokat, ampak s premori. Ko pa je videla, da me ne bo, je pa začela kričat, da so jo pomoje vsi v bloku slišali. In je prav iz jeze, ker me ni bilo tam kričala ko zmešana. Pridem še enkrat do nje in utihne in čaka, da jo dvignem. Valda je čisto popizdila, ker je nisem hotela dvigniti. Je kričala kot bi jo iz kože dajali. Solze pa nobene......... no in potem je kričala in me gledala in kričala in me gledala.... ko se je čisto pomirila, sem jo spet pokrila in jo božala po glavi, ker je bila čisto zbujena, sem ji navila glasbo na vrtiljaku in jo opazovala. Je samo gledala in ji ni bilo jasno, zakaj je ne dvignem. Potem sem še enkrat navila in šla spat. Glede na to, da je bila tišina, je tudi ona zaspala. No, ob petih spet sirena, pa sem jo z dudo utišala... ob 7h se je pa zbudila in je bilo konec spanca.

Kaj ve naredite, ko se otročki ponoči zbudijo, pa jim nič ne manjka, samo malo bi se igrali ali cartali ali nosili? Mislim, meni se ne zdi ok, da jo dam v naročje, ker bo potem to vedno zahtevala. Ampak se it 2. uri: kdo bo popustil in kdo ne sredi noči je pa tut malo preveč.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
19.12.2007 8:51:28   
corfu
Bačko hvalauser posted image

Zvesta, sožalje za cunjeuser posted image  Moja hčerka se je danes dobesedno zbudila v dreku do vratuuser posted image , sem takoj nesla namočit pol sem pa kar domestos čez zlila, tisti univerzalni, ki je za čiščenje hiše, sam pena se je naredila in flek je izginil, ne morem verjet, upam, da ne bo tam zdaj luknjauser posted image  je pa res a je bil madež svežuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
19.12.2007 8:58:07   
bačko
Freycha ko sem brala kakšno noč si mela si se mi zasmilila ampak zraven sem se še nasmejala.Je Dita zelo prefrigana.Točno ve kako mora jokati!user posted image Drugače pa user posted image user posted image Mogoče pa jo zobki mučijo.Si pogledala kaj dlesni?

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
19.12.2007 9:02:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha
Kaj ve naredite, ko se otročki ponoči zbudijo, pa jim nič ne manjka, samo malo bi se igrali ali cartali ali nosili? Mislim, meni se ne zdi ok, da jo dam v naročje, ker bo potem to vedno zahtevala. Ampak se it 2. uri: kdo bo popustil in kdo ne sredi noči je pa tut malo preveč.....

Freycha... vzela si mi vprašanje z jezika... s tem, da se naš zadnje 4 noči nekje med 3. in 4. uro začne igrat, vriskat.... v popolni temi...

No, punce? kaj naredit, preden se nama s Freycho odpipa?

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2629
19.12.2007 9:14:19   
bačko
Zvesta in Freycha Žana se tudi ob 3 zbudi.Jaz ji dam jest ji dam lubčka na lička in jo dam nazaj v pojsteljo.Včasih zaspi včasih pa mož vstane in jo malo nosi po sobi in zaspi.Jaz pomoje bi jo dala v pojsteljo in bi ji naštimalo lučko z uspavanko in če po 10 minutah še vedno ne bi spala bi ponovila.Če pa bi se drla bi pa jo pač vzela v naročje in jo v temi nosila.In upala da bo zaspala.To bi jaz naredila.Ni ravno pameten odgovor!user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
19.12.2007 9:14:23   
corfu
Kaj naredit? Hmm....jaz si za vsa ta težka obdobja ki takole nepričakovano pridejo rečem, vse mine, vse enkrat mineuser posted image  Jaz bi poskušala čim bolj ignorirat če se to le da, če se zbudi, pa če se potem sam/a moti bi jaz vsekakor pustila, da bi otrok sam od sebe zaspal, če pa orng joka, pa ga pač potolažiš....punce saj mineuser posted image  Se pravi nimam nobenega pametnega receptauser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
19.12.2007 9:16:07   
corfu
Bačko poglej najin čas, skoraj istočasno sva pisali skoraj identični odgovoruser posted image  No, Freycha in Zvesta neki je na temuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
19.12.2007 9:17:41   
bačko
Pa res!user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
19.12.2007 9:19:30   
Freycha
ja corfu to je tudi moje načelo - da je treba ignorirat. Samo kaj čem, če ima Dita karakter po mami in če ni nekaj po njenem, se bo na zobe vrgla..... sem pa ugotovila, da je bil to kar dober sistem, da je nisem dvignila, sem bila pa pri njej, da je vedela, da je nisem zapustila, ampak po njeno pa tudi ne bo. Samo kaj hudiča, če je to trajalo dve uri. Mislim, jaz sem se komaj zadržavala, da je nisem dvignila samo zato, da bo mir, ampak potem bom sama sebi suženj postala..... No, me zanima, če bo danes dragemu tut to naredila.....

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
19.12.2007 9:28:51   
nia30.6
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Freycha... vzela si mi vprašanje z jezika... s tem, da se naš zadnje 4 noči nekje med 3. in 4. uro začne igrat, vriskat.... v popolni temi...

No, punce? kaj naredit, preden se nama s Freycho odpipa?

dan, na hitro ker malo zaostajam, a še lahko jaz isto vprašanje postavim?
mi se zbujamo vsako uro, od tega včasih brez razloga jokamo, ali pa se ful pogovarjamo in se igramo in premetavamo po posteljici! meni se zdi da sem ga že razvadla, ker v naročju takoj zaspi, ampak bi tak lahko bila celo noč, ker ko ga odložim se vaja ponovi!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
19.12.2007 9:31:44   
corfu
Freycha vem da je zoprno, jaz pravim moji otroci so trmasti jaz sem pa še bolj, vem da je težko sredi noči dve uri ob postelji stat, medtem ko otroku dogaja, ampak vztrajaj, boš videla vse se obrestuje, preverjeno.

Uživaj življenje...

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
19.12.2007 9:34:04   
corfu
Zdaj so naši otroci tudi v fazi razvoja, ko sve podoživljajo, kar se je dogajalo čez dan. Zdaj so kot viledine gobice, vse vpijajo vas in posledično te strahove, veselje...novosti premlevajo sredi noči, ko se telo umiriuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
19.12.2007 9:49:36   
bojana2
Uh Kapica sem šele zdaj prebrala...če ti povem po pravici, sem glede na tvoje prejšnje pisanje kar pričakovala krizo...pa ful mi je blo hudo, ko sem brala. Sej so ti punce dale že super nasvete...tko da jaz ne bi pametovala. Se še nisem nikoli znašla v taki krizi tko da nimam pojma kaj bi naredila...najbrž bi res poslušala srce in mislila na to, kaj je najbolje za otroka. Moraš biti pa močna, ne obupat - imaš tukej nas, ki ti 100% stojimo ob strani!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
19.12.2007 10:15:19   
tini6
Ja Kapica, ne vem kaj naj rečem. Tud midva sva prej imela kar veliko krahov, pa sva nekako zgurala. Pol sva pa se poročila, Kot pri bačko. Jaz ti svetujem, da najprej daj vse od sebe da poglihaš stvari, če pa ne bo šlo, pač ne bo. Si na koncu ne boš mogla očitat, da nisi vse naredla za vajino zvezo ter družinsko srečo.

Naše noči so za spremembo malo boljše odkar ji dajemo zvečer kašico. Očitno da je bila prej lačna. ima pa tudi uro okoli 4-ih, ko se zbudi, se pogovarja, kdaj tudi joka. Dokler sama sebe zabava jo pustim pri miru, če pa joka, ji dam dudiko. Se je pa tud zgodlo, da sva jo pol ob 5-ih vzela k sebi in nismo spali do jutra. Kot pravi Corfu - Vse enkrat mine....

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
19.12.2007 10:18:50   
Anonimen

ulla ne bom razpravljala, ker če nisi razumela, je to tvoj problem...... in če si ti taka, da bi kar spakirala in šla, ne glede na to, da imaš s človekom otroka je to spet tvoj problem. Jaz pa menim, da je treba izkoristiti vse možnosti, probat rešit situacijo in če res ne gre, potem it.
Kdo pa pravi, da meni Kapica ni super punca?user posted image  Pa tut zavedam se, da bi jaz takega dedca že zdavnaj pustila. V bistvu se z njim verjetno sploh zapletla ne bi. Ampak ona pa se je in ima z njim otroka in bi bilo malo otročje kar rečt - ajde bejba begaj od njega........

user posted image jaz nimam problemov    in sploh ni bistveno da bi ti takega dedca takoj pustila, marsikdo bi tud reku,da tako kt je freycha takoj pusti...tko da to je brez pomena....meni to pač ni neki big deal, v končni fazi, v zveze vstopamo različno, mogoče z malo glume, prevelikimi pričakovanji, si zatiskamo oči v upanju da se bo spremenilo...al pa preprosto se zgubimo nekje vmes, razvijemo vsak v svojo smer...saj, če bi meli možnost tko na izi, se lušno met in samo drug z drugim ukvarjat in se posvečat, do takih stvari nebi tolk prhajalo, pa nažalost ni tko...in ja, pridejo krize, samo ko enkrat razmišljaš da bi šel stran, ko si tega človeka ne želiš več zraven sebe ( ko mogoč ponoči celo študiraš, da bi blo fajn ko bi ga avto zbil....), takrat ni kaj reševat...lahko pa seveda potlačiš vse to v sebi- zaradi otrok, hiše, kreditov- se nekak sprijazniš in furaš dalje, kakor pač....samo ne moreš pa rečt da si zadeve pošlihtal in kako si zdaj srečen.....ker je to bulšituser posted image

o naši noči pa raj ne bomuser posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2640
19.12.2007 10:30:15   
Freycha
ulla če bi bilo tako enostavno, kot ti pišeš, bi bil redko kdo sploh še skupaj. Ker bi šli kar vsi narazen, ko bi prvič pomislili, da se to ne bo izšlo......  Ampak ok, vsak ima svoj pogled in ti boš naredila tako, Kapica pa bo drugače. jaz pa samo napišem, kako bi jaz reševala probleme.... Kapica bo pa naredila tako, kot bo njej najbolj pasalo.
Pa če kdaj vklopiš malo čustev do sočloveka, te tut ne bo kap, ane?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
19.12.2007 10:41:45   
corfu
Ulla, Freycha, time out!

Vsaka ima svoj prav, ko se vaza enkrat razbije ni nikoli več nova, saj je zlimana, lahko pa nam prav tako dobro koristi kot nova, a ne? Stvar pa je vsakega posameznika a, bi novo, ki bo lahko tudi enkrat razbita ali že staro, ampak zlimano?

Uživaj življenje...

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
19.12.2007 10:44:36   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: corfu

Ulla, Freycha, time out!

Vsaka ima svoj prav, ko se vaza enkrat razbije ni nikoli več nova, saj je zlimana, lahko pa nam prav tako dobro koristi kot nova, a ne? Stvar pa je vsakega posameznika a, bi novo, ki bo lahko tudi enkrat razbita ali že staro, ampak zlimano?

dobra primerjava user posted image user posted image

user posted image user posted image  ne bom več mami, ablubm user posted image user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
19.12.2007 10:55:47   
Anonimen
corfu jaz definitivno nebi zlimaneuser posted image ker kak košček se vedno zgubi, al pa na prafaktorje razleti, pol je pa tam luknja in na veliko puščauser posted image razen če maš vazo sam za okras, da ne rabiš da funkcionira, pol je pa ok tud zlepljenauser posted image

ma saj ni panike, izmenjava mnenja pač, a neuser posted image

pismo sem smotana, zdaj morem pa ne vem kam nazaj vse gledat, da najddem od tašonke mejl, ko ne vem kam sem si ga napisalauser posted image a lohk ktera pomagauser posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2644
19.12.2007 11:06:08   
corfu
Ulla, jaz pa mislim, da imamo doma vsi malo zlimane, eni manj eni več...

Na ZS sem ti poslala mail od Tašonke

Uživaj življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
19.12.2007 11:11:09   
Anonimen
jaz mam samo malo okrušenouser posted image user posted image  

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 2646
19.12.2007 11:17:04   
corfu
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

jaz mam samo malo okrušenouser posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
19.12.2007 11:27:53   
Freycha
danes ima Dita spet slabšo kožo, zato sem jo pofotkala, da boste približno videli, kako alergija izgleda:

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
19.12.2007 11:29:21   
Anonimen
user posted image ja šit no, bogica....pa kaj, še nč ne vete zarad česauser posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2649
19.12.2007 11:31:02   
Freycha
nope... čeprav sumim mleko, jajca itd.....

razmišljam, da bi malo ukinila kašice, pa da vidim, če bo kaj boljše user posted image  potem pa probam z allernovo, pa kupim tiste kašice, k se mešajo z mlekom in ne z vodo....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?