Anonimen
|
Naja in Anžej, pa seveda tudi moj Jure, čestitke za 5 mesecev! In hvala vsem za čestitke Juretu! IZVIRNO SPOROČILO: zvesta Tašonka, kolegica ni Vesna. Aha. Sem vprašala, ker je glih ena znanka pred dnevi splavila, pa sem mislila, če isto poznava. Za seznam je pa men kul, kakorkoli bo. Sej ga večinoma preskočim, ko me kaj zanima, ga pa že poiščem in pogledam in kakršen bo, bo. Imam pa predlog, če ti ne bo zoprn, da v podpisu napišeš stran, na kateru si nazadnje objavila seznam. Za tiste, ki bi ga iskale. Bojana, Jure je na flaški in mi zadnje čase tako čudno je, da težko rečem, koliko poje. Zjutraj spije cca 150 ml mleka, opoldne kakih 100, potem dobi kašico, pozno popoldne spet kakih 100 ml ali malo več, zvečer zdaj že tretji dan dobi malo banane in pred spanjem spije cca. 200 ml. IZVIRNO SPOROČILO: Freycha v četrtek dopoldne pa skočim še do Tašonke, da bova malo razpravljali o osnovni šoli in o življenju in vas bova šimfali Jeeee, komaj čakam!!! Kašice jaz enako kot corfu delam po občutku in ne šmirglam navodil. Kapica, zakaj ti bo pa mož metal naprej glivice pri Dinotu? Pa pogosto menjaj plenice, nekaj časa mu luftaj rito, preden daš novo plenico gor, pa fino je, da jo mal pofenaš, pa kdaj pa kdaj jo z otroškim pudrom napudraj, da ni tako vlažno. Corfu, pri nas je bilo danes super stanje! Že včeraj sta bila pridna, danes pa tudi in še tašča mi je prišla pomagat in se lepo obnašala, poleg tega sem pa še ugotovila, da mi je v večjo pomoč kot moja mat, ker po dolgem času nisem bila že zgodaj zvečer na smrt utrujena. Siskamiska, za avtosedež sem ti že na tvoji temi odgovorila, ampak bom še tu. Mi bomo za Jureta kupili Maxi Cosi Tobi, pa tudi za Špelo ga bomo enkrat, da bosta oba imela tega. Zdaj ima Špela Maxi Cosi Priori, pojerban od nečakov. Tini6, kva sta dobra! Corfu, kolk je luškana tamala! A tkole ti že sedi? Carica! Kapica, priznam, da se težko zadržim, da ne komentiram tvojega dedca. Ojoj, a tako hudo je? Veš kaj? Najbolj prave odločitve so tiste, ki nam jih narekuje srce. Iskreno mu prisluhni, razum nam rad samo štrene meša, ker hitro začnemo komplicirat in nam nič več ni jasno, srce pa ne koplicira. Čuti, kar čuti. Držim pesti zate!!!
|