|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (3. del)
18.12.2007 22:15:34   
kapica
Corfu, nama so dali kremo Mytaderm, al neki takega.

Sem pa prebrala, da dobijo glivice tudi, ce mamica je veliiko oranz in taksne vrste sadja, pa se doji. Jaz sem pa oranz ogroomno pojedla v zadnjih 2 tednih, ker nobeno drugo sadje ne odgovarja. Tako da tudi mogoce mal od tega. Jih bom pa se naprej po malem, mogoce bo samo krema pomagala, ce ne, jih pa seveda cisto crtam iz jedilnika.

previjam pa malega samo jaz, ker se je moj moz odlocil, da ce sem jaz doma, da njemu ni treba vec za kaj skrbetuser posted image . Na ja, ne bom niti komentirala, pa ve prosim tud da neuser posted image .

Sam da povem, da imam malega zelo veliiko brez plenicke, pa tud pogosto sem menjavala, pa se celo plenice zamenjala, ker sem mislila da lezi na temuser posted image . No, saj nic hudega, saj bo minilo, upam, da se preden gremo v slov. , da ne bom dobila spet bedne nasvete od babic in dedkovuser posted image .

Zeloo lusne slikice!!!

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
18.12.2007 22:20:24   
corfu
Punce, jaz odhajam pod odejo. Lepo in dolgo noč vam želim, jutro pa polno energije in pozitivnih misli.
Lahko noč.user posted image user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
18.12.2007 22:20:31   
kapica
Punce, meni je pri srcu takoo tezko, da bom pocasi obupala do koncauser posted image . Pa nima nic z sinkom veze, on je moj edini soncek, resuser posted image .
Ampak se mi zdi da se trenutno bojujem z svojo prihodnostjo, kako bojo sle stvari naprej, al bova sla sama z sinkom, ali bomo ostali se vsi trijeuser posted image .

Ampak me tako srce boli, da ne morem povedat. Se mi zdi da bolj ko se trudim/trudiva, bolj gre vse narobe.
Pa sploh ne upam na glas povedat, ker takrat res postane resnicno, dokler zadrzim za sebe, se mi zdi da je vse skupaj samo se hude sanje.

V glavnem moje srce mi pravi, da ne gre vec in da morem vstran, razum  pa pravi, da se morem potrudit, ne glede na to kako je, ker enkrat bo mogoce spet lepouser posted image .

Jaz vas samo prosim, da drzite pesti, ne glede na to, kako se bojo stvari razvile.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
18.12.2007 22:22:14   
Freycha
user posted image user posted image user posted image  to je Kapica moj komentaruser posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
18.12.2007 22:27:12   
julij
Kapica, držim pesti, da boš naredila tako, kot je najboljše zate in za tamalega!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
18.12.2007 22:27:21   
Anonimen
kapica če ni za zdražat se sam spoki, ker lepo ziher ne bo nikol več, samo zasovražla bota do konca en drujga....a ni bolš it narazn pa vsaj v približno normalnih odnosih ostatuser posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2606
18.12.2007 22:33:34   
julij
Kapica, tudi jaz včasih zgubim voljo in pridejo neki čudni dnevi (danes že zgleda tak).
Sem še enkrat prebrala tvoj post in ti povem, da bi se tudi jaz lahko včasih našla v njem.
Če me pa kaj žuli, pa ne držim v sebi. Tudi ti probaj spregovorit, pa bo mogoče tvoj dojel, da je čas, da nekaj naredi tudi zate.

Drži se!user posted image user posted image user posted image  
Čeprav te ne poznam, ti povem, da te imam rada.

(odgovor članu julij)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
18.12.2007 22:36:47   
Freycha
na tvoje zadnje pisanje bom pa vseeno dala komentar Kapica, pa če je prav al ne.

Zavedam se, da je težko iti stran od človeka, s katerim sta si ravnokar ustvarila družino, s katerim si mislila, da bosta ostala za vedno in brez katerega si trenutno ne predstavljaš življenja. Verjetno misliš, da bi morala zaradi otroka potrpeti in da bo enkrat boljše. Verjetno si tudi globoko v sebi praviš, da mogoče ni tako slabo, kot misliš da je. Ali pa, da če boš še malo počakala, da bo lažje. Se počutiš totalno na tleh, navzven ne kažeš svojih tegob in problemov, še manj strahov in jeze. Vse zavoljo ohranitve zakona in otroka. AMPAK (hudičevo, ko vedno tile ampak pridejo) vprašati se moraš zaradi koga bi ostala in zaradi koga bi šla? Če misliš, da bi ostala zaradi otroka, je to napačen odgovor. Zaradi otroka je treba it. Zakaj? Kaj bo imel otrok od tega, da bo živela mama v enem čudnem odnosu, kjer ne bo nobene "prave" (ne govorim o narejeni) ljubezni, kjer bodo pogosta kreganja, nesoglasja, razočaranja, nočni joki. Da o jezi, strahu, razočaranju, nevolji in celo slabi volji niti ne govorim. Kje naj se otrok nauči ljubezni, spoštovanja, norm in načel, dialoga in še marsičesa, če tega doma ni?

AMPAK (ga zadnjič omenjam) spet vržt puško v koruzo in kar it pa tudi ni rešitev. Po drugi strani pa si dolžna tako sebi kot otroku (pusti dedca, njemu nisi nič dolžna) vso svojo energijo, da se zakon reši, da se stvari pogovorijo in uredijo in da se boš čez 5 ali 10. let na ta spomin samo smejala. Zato sem po eni strani tudi zagovornica zakona, ker se mi zdi, da ne gredo ljudje kar tako narazen, ko si en sprdne, ampak se ta odločitev naredi bolj premišljeno in ko oba ugotovita, da res ne gre več.

Moja starša sta doživljala v moji rani mladosti (stara sem bila kakih 5 ali 6. let) veliko krizo. Toliko kreganja in vpitja in dretja in loputanja z vrati nisem nikoli slišala. Pa takrat sem bila premala, da bi vse to razumela. Se pa nisem dobro počutila v tistih razmerah. Z bratom sva se dostikrat zapirala v sobo in raje dala mir staršem, da se nista še na naju zdrla, ker sva šla ravno mimo.  Ampak onedva sta vztrajala, se verjetno s časom pogovrila, si povedala stvari, rešila probleme in danes, po 38. letih zakona totalno uživata en z drugim, se imata rada, se spoštujeta in sem prepričana, da bosta ostala za vedno.

Odločitev ni lahka, je pa vredno postaviti na tehtnico vse razloga za ali proti, pa boš potem videla, kaj pretehta. A pri tem početju moraš biti kar se da realna in si ne lagati in zatiskati oči.

Pa srečno, bom držala pesti, ne glede na izid!user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
18.12.2007 22:40:29   
julij
Freycha, lepo si napisala.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
18.12.2007 22:46:10   
baja*
ja res, Freycha je tako lepo napisala, da sploh ni kaj dodati...

kapica tudi jaz držim pesti zate user posted image user posted image

(odgovor članu julij)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
18.12.2007 22:55:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

. Po drugi strani pa si dolžna tako sebi kot otroku (pusti dedca, njemu nisi nič dolžna)

mene je pa tole zbodlouser posted image

zakaj mu ni nič dolžna....a on pa verjetno je njej...

men se zdi kapica taka fajna punca, je za hec, pa odkrita in taka nekako nežna...pač tule z njo čvekamo in je ene vrste frendica a ne....in po napisanem sodeč se trudi ( kuhanje, pa peka in seks in otroka rihta in vse...) ampak....kaj pa če bi tule pisal njen dedc....bi verjetno rekle ej, pusti babo, njej nisi nč dolžen....tko verjetno njegovi frendi rečejo a ne...kar hočem povedat je, da ni tko enostransko...in ko si enkrat tko daleč, ostane samo to, da se dol vsedeš in pomeniš...kako naprej...in to ne kako naprej skupaj ampak kako naprej vsak zase...ker to, da boš mogoče po 38ih letih zadovoljen skupaj je  en klinc od tolažbe...pa še malo možnosti maš da boš....
ker to je tisto kar sta dolžna oba...drug drugemu in otroku.

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2611
19.12.2007 0:07:32   
rumba
Kapica, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Joj, je še meni hudo, ko sem prebrala tvoje sporočilo. Kako je svet krivičen, da taka fejst punca kot si ti, trpi zaradi ljubezni.user posted image  Jaz sem vedno mnenja, da se splačata potruditi. Po tvojih pisanjih sodeč, se ti že vesčas trudiš, pa očitno ne žanješ nekih sadov. o pride otrok je vsak odnos postavljen na kocko. Marsikje se močno zamaje. Pogostokrat pomaga že to, da si vzameta čas samo zase. Če imaš možnost kakega varstva, poskusita določiti dan v tednu, ko bosta čisto sama, mogoče par ur.... pa takrta odmislita otroka, bodita samo vidva. Postavita pravilo, da se takrat ne smeta obtoževati, prepovedani so stavki, kot ti pa ne... Če že rešujeta kak problem, naj bo v stilu, kaj narediti, da bo bolje. Še bolje pa je, da ta čas poskusita uživati zase (pa ne govorim o seksu, ta sicer pomaga, a mislim, da ne rešuje; sem bolj pristaš kakega sprehoda, skupnega kopanja, večerje v dvoje.... poskusita se vrniti v čase, ko sta začela vezo). Poskusita res postaviti neka pravila, kako se bosta v bodoče obnašala eden do drugega, razdelita naloge.
Joj, sem zabluzila..... saj ne vem no. Bolj na glas razmišljam.... Lahko, da si vse to že poskušala...
Da te malo razvedrim, jaz te imam rada in držim pesti, da se bo zate najbolje izšlo!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
19.12.2007 1:19:34   
Anonimen
Naja in Anžej, pa seveda tudi moj Jure, čestitke za 5 mesecev!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
In hvala vsem za čestitke Juretu!user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: zvesta
Tašonka, kolegica ni Vesna.

Aha. Sem vprašala, ker je glih ena znanka pred dnevi splavila, pa sem mislila, če isto poznava.
Za seznam je pa men kul, kakorkoli bo. Sej ga večinoma preskočim, ko me kaj zanima, ga pa že poiščem in pogledam in kakršen bo, bo. Imam pa predlog, če ti ne bo zoprn, da v podpisu napišeš stran, na kateru si nazadnje objavila seznam. Za tiste, ki bi ga iskale.

Bojana, Jure je na flaški in mi zadnje čase tako čudno je, da težko rečem, koliko poje. Zjutraj spije cca 150 ml mleka, opoldne kakih 100, potem dobi kašico, pozno popoldne spet kakih 100 ml ali malo več, zvečer zdaj že tretji dan dobi malo banane in pred spanjem spije cca. 200 ml.

IZVIRNO SPOROČILO: Freycha
v četrtek dopoldne pa skočim še do Tašonke, da bova malo razpravljali o osnovni šoli in o življenju in vas bova šimfali user posted image user posted image user posted image  

Jeeee, komaj čakam!!!user posted image user posted image user posted image

Kašice jaz enako kot corfu delam po občutku in ne šmirglam navodil.

Kapica, zakaj ti bo pa mož metal naprej glivice pri Dinotu?
Pa pogosto menjaj plenice, nekaj časa mu luftaj rito, preden daš novo plenico gor, pa fino je, da jo mal pofenaš, pa kdaj pa kdaj jo z otroškim pudrom napudraj, da ni tako vlažno.

Corfu, pri nas je bilo danes super stanje!user posted image Že včeraj sta bila pridna, danes pa tudi in še tašča mi je prišla pomagat in se lepo obnašala, poleg tega sem pa še ugotovila, da mi je v večjo pomoč kot moja mat, ker po dolgem času nisem bila že zgodaj zvečer na smrt utrujena.

Siskamiska
, za avtosedež sem ti že na tvoji temi odgovorila, ampak bom še tu. Mi bomo za Jureta kupili Maxi Cosi Tobi, pa tudi za Špelo ga bomo enkrat, da bosta oba imela tega. Zdaj ima Špela Maxi Cosi Priori, pojerban od nečakov.

Tini6, kva sta dobra!user posted image user posted image

Corfu, kolk je luškana tamala!user posted image A tkole ti že sedi? Carica!

Kapica
, priznam, da se težko zadržim, da ne komentiram tvojega dedca. user posted image
Ojoj, a tako hudo je?user posted image Veš kaj? Najbolj prave odločitve so tiste, ki nam jih narekuje srce. Iskreno mu prisluhni, razum nam rad samo štrene meša, ker hitro začnemo komplicirat in nam nič več ni jasno, srce pa ne koplicira. Čuti, kar čuti. Držim pesti zate!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 2613
19.12.2007 5:46:02   
Anonimen
Pokonci že od 3.30, ker naš deček noče spat. user posted image

Kapica... mislim nate, držim pesti zate/za vaju/za vas... Boš videla, vse bo dobro. Mama se vedno odloči prav.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2614
19.12.2007 7:27:31   
bačko
Corfu mi smo bili septembra pri neku gospe in smo bili zadovoljni.Pa še poceni je bilo.Njena hči ima tudi dojenčka.Takrat je bil star 6 mesecev.Bom poiskala spletni naslov in ti bom sporočila.Je pa v Izoli.
Siskamiska  mi že imamo kupljen stolček.Enkrat so imel v baby centru akcijo avto sedežev in sva ga kupila.Ampak je bila fora za ta avtosedež.Tisti dan sploh nisva imela namena kupovati avtosedež.Slučajno sva šla čez btc in sva videla da imajo popust in sva ga šla kupiti.
Tini6 super fotka.user posted image user posted image user posted image user posted image
Corfu super.Lepo sedi!Bravo!user posted image user posted image user posted image
Kapica tako ti bom rekla.Poslušaj svoje srce!In držim pesti zate.Ob vsaki odličitvi ti bomo vse stale ob strani!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image In tudi Freycha ti je lepo napisala.Midva sva tudi imela krizo in sem ga za mesec dni zapustila da sem vse skupaj razmislila in ko sem poslušala svoje srce sem se odločila da ga ljubim in kmalu ko sva šla nazaj skupaj sva se poročila.Mislim nate in rada te imam pa čeprav te ne poznam!user posted image user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
19.12.2007 8:04:33   
corfu
Kapica moja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ti kar lepo v slovenijo pridi, pa bova midve šle na kako pivo, pa bo takoj boljšeuser posted image  No, malo heca...punca nekaj takega sva dala tudi midva skozi, pač obdobja z vzponi in padci, pa tale porodniška user posted image  jaz včasih komaj čakam službo, da grem spet malo v civilizacijo, tako, da ne bom imela občetka, da sem samo mama, ampak še vse kaj drugega. Ti samo sama v sebi veš, koliko je problem v resnici velik, težak, boleč, Tašonka ti je lepo napisala da poslušaj srece in predvsem sama sebe, svoje želje potrebe, samo eno življenje imaš. Mene si dobro ocenila nikoli nisem z mojim dovolj zadovoljna, vedno bi več in več in tako hitro pride do prepira iz moje strani, on se ne sekira pretiranouser posted image . Večinoma je cele dneve zdoma, sploh konce leta pa nekje do marca, pač ima tako delo da ga ravno zdaj zahteva celega. Sva se nekaj mesecev nazaj spičla zaradi ene njegove kolegice, ki je jaz enostavno ne prebavljam in sem si v glavi kar ustvarila sliko, da mi ga želi vzetiuser posted image  pa mi vse pove, kdaj sta npr. govorila, al pa šla na kavo če sta se v firmi vidla in bolj ko moj meni dopoveduje, da se je poročil z mano, da obožuje mene najine otroke, da dela za našo prihodnost, hišo bla, bla...bolj gre una baba men po glavuser posted image  Rumba kako se ti s tem spopadaš? Ker očitno je, da imam jaz samozavest trenutno na psu. Kapica, držim pesti zate!

Uživaj življenje...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
19.12.2007 8:08:08   
corfu
Corfu mi smo bili septembra pri neku gospe in smo bili zadovoljni.Pa še poceni je bilo.Njena hči ima tudi dojenčka.Takrat je bil star 6 mesecev.Bom poiskala spletni naslov in ti bom sporočila.Je pa v Izoli
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Super, bi te prosila za link. Hvalauser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
19.12.2007 8:10:02   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

mene je pa tole zbodlouser posted image

zakaj mu ni nič dolžna....a on pa verjetno je njej...

men se zdi kapica taka fajna punca, je za hec, pa odkrita in taka nekako nežna...pač tule z njo čvekamo in je ene vrste frendica a ne....in po napisanem sodeč se trudi ( kuhanje, pa peka in seks in otroka rihta in vse...) ampak....kaj pa če bi tule pisal njen dedc....bi verjetno rekle ej, pusti babo, njej nisi nč dolžen....tko verjetno njegovi frendi rečejo a ne...kar hočem povedat je, da ni tko enostransko...in ko si enkrat tko daleč, ostane samo to, da se dol vsedeš in pomeniš...kako naprej...in to ne kako naprej skupaj ampak kako naprej vsak zase...ker to, da boš mogoče po 38ih letih zadovoljen skupaj je  en klinc od tolažbe...pa še malo možnosti maš da boš....
ker to je tisto kar sta dolžna oba...drug drugemu in otroku.

ulla ne bom razpravljala, ker če nisi razumela, je to tvoj problem...... in če si ti taka, da bi kar spakirala in šla, ne glede na to, da imaš s človekom otroka je to spet tvoj problem. Jaz pa menim, da je treba izkoristiti vse možnosti, probat rešit situacijo in če res ne gre, potem it.
Kdo pa pravi, da meni Kapica ni super punca?user posted image  Pa tut zavedam se, da bi jaz takega dedca že zdavnaj pustila. V bistvu se z njim verjetno sploh zapletla ne bi. Ampak ona pa se je in ima z njim otroka in bi bilo malo otročje kar rečt - ajde bejba begaj od njega........

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
19.12.2007 8:20:00   
bačko
Corfu izvoli   http://freeweb.siol.net/osojna6/glavna_stran.html

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
19.12.2007 8:26:45   
Anonimen
Kapica, poslušaj svoje srce... Težko je, ker konec koncev imata otroka.... Treba se bo pogovoriti, če pa ne bo šlo, pa nevem... Jaz sem se res trudila, da bi se moj spremenil, ampak ker ni šlo, sem raje sama... Vedno pravim, bolje biti sam kot v slabi družbi... Ampak glede tebe mislim da je to le začasna faza, da pač pridejo takšni dnevi, ko si tako želiš stran od njega, hkrati pa tudi ostati... Dobro pretehtaj, ne se kar tako dati, z malo volje boš mogoče kaj rešila.. Če ne, pa je najboljše, da greš... Zaradi otroka. Čeprav bo imel starša ločena, oziroma na drugih koncih, bo mu tako bolje, vsaj ne bo prenašal sranja... Te podpiram v katerokoli odločitvi, in srčno upam, da se bosta zmenila... Najbolj me je zbodlo to, kar si napisala, ko si ga poklicala.. Mislim, da ti res nima kaj za pred nos metati te glivice, ker je on prav tako odgovoren za to... Pa če je previjal, ali ne, on je oče, tudi on bi mogel vedeti, pa ni.... Ne sme ti napak očitat, ker s tem je še slabše.. Moral bi ti stati ob strani, pač rečt, se zgodi, nisi edina... No, pa saj to veš... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2620
19.12.2007 8:33:33   
Anonimen
Zvesta za takšno nočko user posted image

Cote oprane? Čiste? user posted image

Danes je bila nočka res prelepa, s tem, da sem se zbudila, pa ga videla čudno obrnjenega na postelji, sem ga prestavila in sva ninala do 6h...  Dlesni ima že cel mesec čisto bele spodaj, o zobeh ne duha in ne sluha... Grrrr... Drugače je priden fantič, edino spanje čez dan... On bi spal, ko se zbudi, bi bil tečen, ko poje kašico, je super ultra happy, ko je čas za spanje, ne bi spal... Ah ja, se ne sekiram... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2621
19.12.2007 8:39:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde
Cote oprane? Čiste? user posted image

Oprane, a ne čiste. Korenjevi fleki so ostali. In po Trimu in po Megliu. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2622
19.12.2007 8:40:08   
bačko
Žana tudi joka kot da je zaspana jo nosim da bo zaspala on pa okoli gleda in javka.Mislim, da bo v roku 2 dneh drugi zobek vzunaj!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
19.12.2007 8:41:21   
bačko
Zvesta jaz pa slinček takoj po hranjenju namočim in do zdaj je še vedno šlo vse ven.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
19.12.2007 8:47:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Zvesta jaz pa slinček takoj po hranjenju namočim in do zdaj je še vedno šlo vse ven.

Ja, saj to bo šola za drugič...

(odgovor članu bačko)
  Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?