|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke - take II
13.12.2007 12:11:27   
Ayo
Dobro jutro se od ene stare sablje!
Upam, da ne vec dolg.

Vidim, da imamo danes vec ali manj vse neki ene znake, tud pri meni je neki cudno.
Skratka zaspala sele ob 2.30 in se zbudila ob 6h, ker je tudi mene bolel kriz in bolecine kot pri menstruaciji, konstantno in ne mocno. Ob 7.30 sva skupaj z user posted image  vstala in zajtrkovala, potem sem se spravila nazaj v postlo in mi je spodaj naenkrat pricurilo ven ful ene zadeve. Izcedek? Cep? user posted image
Zamejam gate in ob ene 9h zaspim nazaj. Se zbudim ob 11.30, vstanem in spet "plomp". user posted image  
V glavnem vceraj nobenega izcedka, susa totalna, user posted image  je pa tud ful miren? user posted image

No ampak grem zdej pod tus, pa bomo vidli kako bo cez popoldne.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
13.12.2007 12:17:17   
lana38
Ayo, a je ta zadeva sluzasta ali tekoča? Če je sluz, potem je čep. Drugače je pa morda plodovnica in bi bilo dobro, da se greš pokazat v P.
Lp

lana38

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
13.12.2007 13:07:40   
Ayo
IZVIRNO SPOROČILO: lana38

Ayo, a je ta zadeva sluzasta ali tekoča?

Ja neki vmes, sluzasto tekoca. user posted image
A ni tko, ce je plodovnica, da kr tece?  Men je naredilo samo "plomp"...
Sedaj sem se lepo stusirala, grem si naredit za jest, pa bom vidla, ce bo se kej priteklo. Me pa spet na izi spika v krizu... P imam pa 10min stran...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
13.12.2007 13:16:11   
andreja2000
Dober dan!user posted image user posted image user posted image

Samo,da vas spet malo pozdravim.Čakam da se Eva zbudi,da jo nahranim.Vse sem si že lepo pospravila,kosilo je že v pečici,pa tudi patronažna sestra je že bila danes pri nas.Mleka imam veliko,tako da se Eva lahko res dobro naje.No,previja pa jo večinoma naša Lara in se zraven prav ponosno držib,brat jo velikokrat carta.Lepo je,ko vidim vse tri moje otroke na kupu,res lep občutek.user posted image user posted image user posted image

Lep pozdrav iz sončne štjerske!user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
13.12.2007 13:25:11   
karamela6
Jaz bi tudi čestitala Raho za njeno malčico. Želim jima vse lepo.
Hkrati pa bi se ji še zahvalila, da se je kljub vsemu potrudila in poslala Angelsounds tako kot sva se dogovorili. Hvala še enkrat in srečno!

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
13.12.2007 13:26:58   
ElaM
Andreja2000, kako lepo, da se imate fino in se cerkljate. A Eva ponoči spi?

Pri meni stanje še vedno enako, teža v križu in špikanje, tam kjer so jajčniki, no tam nekje.user posted image  Njuborn je tui malo manj živahen, ga pa ok čutim, zdaj si bom začela časovno beležiti otrdevanje trebuha. Sama sebe presenečam, da sem tako smotana, da ne znam prepoznati, če se kaj dogaja. Kmalu bom začela misliti, da Tinkare sploh rodila nisem.user posted image user posted image user posted image

Danvari, a veš, da vsaka reče, kako se ji v P zdi prvi otrok velik?user posted image  Mi je že par kolegic to reklo.

:)

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
13.12.2007 14:01:26   
DANVARI
ElaM ne velika, OGROMNA user posted image user posted image user posted image Pa odrasla, ker kar govori že in pesmice poje in deklamira.... ne vem kdaj je to ratalo... me je čist prehitela

še mal pa gre v šolo user posted image user posted image user posted image user posted image

"In raising my children, I have lost my mind but found my soul." ~ Lisa T. Shepherd
"People who say they sleep like a baby usually don't have one." ~ Leo J. Burke

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
13.12.2007 14:04:07   
ElaM
IZVIRNO SPOROČILO: DANVARI

ElaM ne velika, OGROMNA user posted image user posted image user posted image Pa odrasla, ker kar govori že in pesmice poje in deklamira.... ne vem kdaj je to ratalo... me je čist prehitela

še mal pa gre v šolo user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, še 4 leta in pol.user posted image  A si predstavljaš? Jaz si ne, je pa tud naša zadnje dneve totalna čveka, vse ponavlja in je prav hecna.user posted image  
A si ajdo znala prav v roke prijet, jaz sem namreč že vse pozabila.user posted image  Ne morem verjet.

(odgovor članu DANVARI)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
13.12.2007 14:16:43   
NatašaC
Tako, konec varuštva!
Dude tudi jaz nisem uporabljala - sicer smo jo dobili v porodnišnici, pa potem smo jo meli doma še kak mesec, sam je v bistvu mali ni hotel, tako da zdaj sem kupila dve lih če bomo rabli, ampak raje ne kot ja. Ker se mi zdi, da če se da brez, da je boljše.
Tudi stekleničke se midva nisva navadila, tako da je sicer pil Aptamil po njej pa kasneje mleko, sam čaje ipd pa že dolgo pije po kozarčku. Kaj je baje tudi bolj zdravo za zobe. In tako bom poskušala prakticirat tudi tokrat.
Pumpice za mleko jaz nisem imela in je tudi zdaj nimam. Če bomo rabili, bomo nabavili potem - v kar pa dvomim, saj sem morala prvič poleg dojenja dodajat Aptamil. Neki stiskat si in še pospeševat nastanek mleka pa baje res ni priporočljivo. Naj bo otrok raje tista pumpica, ker tako ali tako po parih dneh začne jesti veliko več.
loncnica: ja, če se mi popadki začnejo spontano, potem lahko rodim vaginalno. Če do 27. 12. ne bo nič, mi bodo takrat direkt naredili CR. Zato pa močno upam, da me začne špikat in vse bolet že prej in da bo treba urgentno v porodnišnico. Pa sem po prvem CR rekla, da bi tut naslednjič rodila kar tako, zdaj si pa ne želim več. Sej verjamem, da boli, sam bi rada probala.
pikica - pri tebi je šlo prvič zelo hitro, glede na to da se ene skor cel dan matrajo. Pa pravijo, da gre baje drugič še hitreje. Tako da ne zdaj tolk čakat (se mi zdi, da za drugič je treba it v porodnišnico, ko maš popadke na 7 min).
gremo kosilo skuhat, potem pa k zdravniku z Ninotom na kontrolo

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
13.12.2007 14:19:18   
andreja2000
IZVIRNO SPOROČILO: ElaM

Andreja2000, kako lepo, da se imate fino in se cerkljate. A Eva ponoči spi?

Zaenkrat ja,seveda se pa vmes podojiva in potem zaspi nazaj.Ja,bi bilo lepo,če bi tako ostalo,a pravijo,da se kolike pojavijo malo kasneje,kadar pač se.No,jaz res pazim kaj pojem,da bi naši Evi ja čim manj škodilo.

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
13.12.2007 16:03:56   
Ayo
Ja kje pa ste dons vse?
Magi in pikica, da ne bosta celo slascicarno pojedli? user posted image user posted image

Men je pa spet priteklo ven, tokrat sluzasto in obarvano kot pri koncu menstruacije... Sem klicala p in morem cez 1 uro se enkrat...

Vam sporocim.

Andreja2000, lepo je slisat, da se imate fino! user posted image  Kar tako naprej! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1186
13.12.2007 16:48:22   
lana38
Ayo, očitno se ti lušči čep. Bomo videli, kaj bodo rekli v P.

A otroci se vam zdijo ogromni. kaj bom pa potem šele jaz rekla, ki imam 10 letnika.user posted image  Moj bo pa potem velikan.
LP

lana38

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
13.12.2007 17:03:40   
Magi*
user posted image
user posted image    

SREČKE user posted image  po PDPju (51):

27.11. 
Dajica user posted image  

03.12. 

Mermaid user posted image  - 3. user posted image , LJUBLJANA, user posted image
Rozika12 user posted image  - 3. user posted image ,user posted image  

06.12. 
Foxina user posted image   

10.12.
Anakarin user posted image   - 3. user posted image , POSTOJNA   

12.12. 
Marakva user posted image   - 2. user posted image

14.12.
SašaL user posted image - 2. user posted image , CELJE 

17.12. 
loncica  user posted image  - 22 let, 1. user posted image , POSTOJNA/ LJUBLJANA, user posted image     

poka 1 - user posted image   -  27 let, 1. user posted image , KOPER/IZOLA  
baby27 user posted image

18.12.
ElaM user posted image  - 30 let, 3. user posted image , LJUBLJANA 
Ayo user posted image - 32 let, 1. user posted image    

19.12.
Matja user posted image  - 3. user posted image , TRBOVLJE 

dragulj user posted image  - user posted image  
Magi*user posted image  - 34 let, 2.user posted image ,  LJUBLJANA,  user posted image

20.12.
Pikica07 user posted image  - 1. user posted image , LJUBLJANA, user posted image   

23.12. 
hokejistka user posted image  - 25 let, 1. user posted image , LJUBLJANA/POSTOJNA  
pikica*user posted image - 30 let, 2. user posted image , LJUBLJANA, user posted image     

cebelicamaja user posted image  - user posted image

24.12. 
skyline user posted image  - 28 LET, 1. user posted image , ŠEMPETER, user posted image  

25.12.
NELY00 user posted image  - 1. user posted image  
NatašaC user posted image  - 27 let, 2. user posted image , LJUBLJANA 

28.12. 
t*e*j*k*a* user posted image -  24. let, 1. user posted image , CELJE 
smeško user posted image    
Ulla user posted image

29.12.
lana38 user posted image  - 39 let, 3. user posted image , PTUJ, user posted image    
benika user posted image - 28 let, 2. user posted image , KRANJ user posted image

30.12.
bauka user posted image  - 2. user posted image , user posted image

31.12.
sade user posted image

16.01.2008
piškamiška user posted image user posted image

Z nami so pot začele še:
1. upajoča user posted image
2. Tinkamiška user posted image
3. skorpija user posted image
4. Kodrana user posted image
5. Nanaa user posted image
6. Na5o user posted image
7. Medika 13user posted image

ŽE POKUKALI NA SVETuser posted image  

user posted image
4.11.2007
LINA - mamica NANA22

17.11.2007
TJAŠ - mamica ajtak (4280 gramov, 55 cm)

user posted image

28.11.2007
VANA - mamica Vrtnica79 (2860 gramov, 45 cm) 

29.11.2007
ALEKSEJ - mamica Skaana (3330 gramov, 51 cm)
NIK - mamica Maja127 (3440 gramov, 49,5 cm)

30.11.2007
VICTORIA (2044 gramov, 44 cm) in SARA (1830 gramov, 45 cm) - mamica soncek.djukelica

01.12.2007
AŽBE - mamica copatek (3460 gramov, 51 cm)
ANJA - mamica Urša1981 (3360 gramov, 50 cm)

02.12.2007
TJAŠA - mamica lorch (3200 gramov, 49,5 cm)
LARA - mamica Kim80 (2890 gramov, 48 cm)
ZOJA - mamica lilprincess (3090 gramov, 50 cm)

03.12.2007
BRINA - mamica NosečkaL

04.12.2007
MAJA - mamica Kajča (2740 gramov, 55 cm)

05.12.2007
AJDA - mamica DANVARI (3630 gramov, 51 cm)
HANA - mamica MojcaG (3710 gramov, 52 cm)
Teo - mamica MT (3340g, 50cm)

06.12.2007
EVA - mamica Andreja2000 (4200 gramov, 54 cm) 
IVA - mamica Trdozimc (???? gramov, ?? cm)

07.12.2007
MANCA - mamica želva (3130 gramov, 51 cm)

08.12.2007 
NICK - mamica Mat3ja22 (3400 gramov, 51 cm)
ZOJA - mamica Vetrnica (3700g, 55cm) 
ŠPELA - mamica Klarisima

10.12.2007
IRAJA ŽIVA - mamica Raho (3480g, 52cm) 

Do današenjega dne smo dobili: 
18 user posted image user posted image    
6 user posted image user posted image

OMG - kje so fantje?

da me ne bo Raho jutri za ušesa. user posted image

PS: če katera opazi kako napako v seznamu, naj javi!

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

Neposredna povezava do sporočila: 1188
13.12.2007 17:10:12   
Magi*
Ayoooo, pa ti nam boš pobegnila v P!

s pikico* sva se naklepetali, zato ne bit presenečene, če bo jutri snežilo. user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
13.12.2007 17:14:32   
Ayo
No, jaz sem klicala in kot je rekla lana38, se mi samo lusci cep.
Tako da spet gremo naprej cakat! user posted image  Mi je rekla lahko tud se 2 tedna! user posted image

Grem se zdej naprej dolgocasit.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
13.12.2007 17:24:29   
ElaM
Magi*, jaz sem bila že 100%, da sta s Pikico* namesto na torto šli v P.user posted image
Ayo, lahko, da je čez 14 dni, lahko pa je že jutri. Kolegici, se je najprej odluščil čep, čez dve uri ji je še voda odtekla.

Pri meni pa nobenih bistvenih sprememb, še vedno mi vse dol tišči, trebuh mi otrdeva, ampak ni boleče. Sem se prepustila usodi in čakam. Kaj mi pa drugega preostane?user posted image

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
13.12.2007 18:53:45   
lana38
Meni se je čep odluščil okrog 20h, čez 2 uri je šla plodovnica. Drugo jutro sem rodila ob 5.32 s pomočjo vakuuma. Ni nujno, da traja še 14 dni.
LP

lana38

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
13.12.2007 19:18:12   
Ayo
Hvala punce za vase besede! user posted image

Zdej pa se to, rekla sem vam da imam ze od torka zamasen nos, zdej sm se pa tko neki slabo pocutila in sem si izmerila vrocino - 37.5!! user posted image user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
13.12.2007 19:23:00   
Magi*
Ayo, ne bit žalostna. popij kako tableto paracetamola (lekadol, če ga imaš) in misli pozitivno. ko se ti odlušči čep, pa greš res lahko hitro rodit in tudi malo vročine in zamašen nos te ne ustavita. zdaj pa hitro počivat!

drži se user posted image

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
13.12.2007 19:36:29   
Skyline
hej punceuser posted image

ma dej dej, js sm tega izcedka že sita, dns mi že cel dan ob kakem premiku prteče vn, pa najprej gosto in že spet sirasto, sam da ni spet kako vnetje...očitno zarad pregleda, ker že zanč je blo tko...pol sm pa vsa panična zarad plodovnice, sam verjetno tisto če že kaplja in se ne vlije hkrati, kaplja skozi al kako?!?!?!?!?!?user posted image

jutr ma moj user posted image rojstni dan in se troštava, da se bi najina pikica user posted image rodila na njegov RD, pa ne vem, če bo kaj user posted image ....hehe, mnogoče pa bom prva v letu 2008 in ratala še slavna povrh vsega, hahahahhahaauser posted image ....

...danes ponoči sem spet sanjala, da sm rodila in prav od blizu sem si jo ogledovala skozi eno tako komoro (ne vem, zakaj komora) in gledla njen obrazek in rokice.......aaauuuuuuu, kako me je špiknilo v trebuhu zdaj, čuti da jo opravljamuser posted image
... joooj po železo sm pozabla it danes, ker mi je dal neke tablete, sam jih moram plačat, kaka merda user posted image ...mam sam 105 hemoglobinauser posted image

ajde, mejte se fajn, js grem mal Dan-a Brown-a brat, da mi bo čas lažje minil, pa se mal spočit, ker sm čist utrujena....sm mela prej eno deklico na inštrukcijah za angleščino in smo 3 ure šprehale in vadile, upam, da se je kaj naučilauser posted image

papa

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
13.12.2007 21:32:06   
15.7.
Ja, midva z mojim user posted image  sva tudi upala, da bi bil dones, na njegov rojstni dan, no vseen pa nisva zgubila upanja, da bi se user posted image  rodil, jutri na njegov god.
Čeprav sem slišala, da se moreš baje full smejat, da ti pol voda odteče,...
Preizkusile sta dve, in povedale, da je to tok.

...18.12.2007 sva postala presrečna starša najinemu čupavemu Klemnu..

(odgovor članu Skyline)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
13.12.2007 21:52:46   
Magi*
user posted image
user posted image    

SREČKE user posted image  po PDPju (51):

27.11. 
Dajica user posted image  

03.12. 

Mermaid user posted image  - 3. user posted image , LJUBLJANA, user posted image
Rozika12 user posted image  - 3. user posted image ,user posted image  

06.12. 
Foxina user posted image   

10.12.
Anakarin user posted image   - 3. user posted image , POSTOJNA   

12.12. 
Marakva user posted image   - 2. user posted image

14.12.
SašaL user posted image - 2. user posted image , CELJE 

17.12. 
loncica  user posted image  - 22 let, 1. user posted image , POSTOJNA/ LJUBLJANA, user posted image     

poka 1 - user posted image   -  27 let, 1. user posted image , KOPER/IZOLA  
baby27 user posted image

18.12.
ElaM user posted image  - 30 let, 3. user posted image , LJUBLJANA 
Ayo user posted image - 32 let, 1. user posted image    

19.12.
Matja user posted image  - 3. user posted image , TRBOVLJE 

dragulj user posted image  - user posted image  
Magi*user posted image  - 34 let, 2.user posted image ,  LJUBLJANA,  user posted image
15.7. user posted image  - 20 let, 1.user posted image ,  LJUBLJANA,   user posted image , Klemen

20.12.
Pikica07 user posted image  - 1. user posted image , LJUBLJANA, user posted image   

23.12. 
hokejistka user posted image  - 25 let, 1. user posted image , LJUBLJANA/POSTOJNA  
pikica*user posted image - 30 let, 2. user posted image , LJUBLJANA, user posted image     

cebelicamaja user posted image  - user posted image

24.12. 
skyline user posted image  - 28 LET, 1. user posted image , ŠEMPETER, user posted image  

25.12.
NELY00 user posted image  - 1. user posted image  
NatašaC user posted image  - 27 let, 2. user posted image , LJUBLJANA 

28.12. 
t*e*j*k*a* user posted image -  24. let, 1. user posted image , CELJE 
smeško user posted image    
Ulla user posted image

29.12.
lana38 user posted image  - 39 let, 3. user posted image , PTUJ, user posted image    
benika user posted image - 28 let, 2. user posted image , KRANJ user posted image

30.12.
bauka user posted image  - 2. user posted image , user posted image

31.12.
sade user posted image

16.01.2008
piškamiška user posted image user posted image

Z nami so pot začele še:
1. upajoča user posted image
2. Tinkamiška user posted image
3. skorpija user posted image
4. Kodrana user posted image
5. Nanaa user posted image
6. Na5o user posted image
7. Medika 13user posted image

ŽE POKUKALI NA SVETuser posted image  

user posted image
4.11.2007
LINA - mamica NANA22

17.11.2007
TJAŠ - mamica ajtak (4280 gramov, 55 cm)

user posted image

28.11.2007
VANA - mamica Vrtnica79 (2860 gramov, 45 cm) 

29.11.2007
ALEKSEJ - mamica Skaana (3330 gramov, 51 cm)
NIK - mamica Maja127 (3440 gramov, 49,5 cm)

30.11.2007
VICTORIA (2044 gramov, 44 cm) in SARA (1830 gramov, 45 cm) - mamica soncek.djukelica

01.12.2007
AŽBE - mamica copatek (3460 gramov, 51 cm)
ANJA - mamica Urša1981 (3360 gramov, 50 cm)

02.12.2007
TJAŠA - mamica lorch (3200 gramov, 49,5 cm)
LARA - mamica Kim80 (2890 gramov, 48 cm)
ZOJA - mamica lilprincess (3090 gramov, 50 cm)

03.12.2007
BRINA - mamica NosečkaL

04.12.2007
MAJA - mamica Kajča (2740 gramov, 55 cm)

05.12.2007
AJDA - mamica DANVARI (3630 gramov, 51 cm)
HANA - mamica MojcaG (3710 gramov, 52 cm)
Teo - mamica MT (3340g, 50cm)

06.12.2007
EVA - mamica Andreja2000 (4200 gramov, 54 cm) 
IVA - mamica Trdozimc (???? gramov, ?? cm)

07.12.2007
MANCA - mamica želva (3130 gramov, 51 cm)

08.12.2007 
NICK - mamica Mat3ja22 (3400 gramov, 51 cm)
ZOJA - mamica Vetrnica (3700g, 55cm) 
ŠPELA - mamica Klarisima

10.12.2007
IRAJA ŽIVA - mamica Raho (3480g, 52cm) 

Do današenjega dne smo dobili: 
18 user posted image user posted image    
6 user posted image user posted image

OMG - kje so fantje?

Skoz gruntam kaj je s Foxino? Že precej dolgo se ni oglasila. Upam, da je samo toliko zaposlena s cartanjem svojega dojenčka.

(odgovor članu 15.7.)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
13.12.2007 21:54:57   
Magi*
IZVIRNO SPOROČILO: 15.7.

Ja, midva z mojim user posted image  sva tudi upala, da bi bil dones, na njegov rojstni dan, no vseen pa nisva zgubila upanja, da bi se user posted image  rodil, jutri na njegov god.
Čeprav sem slišala, da se moreš baje full smejat, da ti pol voda odteče,...
Preizkusile sta dve, in povedale, da je to tok.

ekola, seznam je upadate-an :)

glede razpoka mehurja: jaz se režim in razburjam vsak dan ... pa nič. v prejšnji nosečnosti sem pa sam eno goro cunjic speglala in je odtekla voda. user posted image  mogoče se moram pa peglanja lotit user posted image  saj res že dolgo nisem.

(odgovor članu 15.7.)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
13.12.2007 22:01:23   
kofetek2010
Magi* - sem šla sedaj prav iskat, da vidim kako je s teboj? user posted image
Pa vidim, da si še vedno tu.... saj bo... če ne letos pa drugo leto, a ne? user posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
13.12.2007 22:04:24   
Magi*
jana73, vse najboljše tvojemu tastarejšemu za rojstni dan. user posted image  

nam tale fensi datum ni bil usojen. user posted image  pa res mi je 13ka všeč.

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?