|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke - take II
14.12.2007 13:31:44   
lorch
ElaM in Lončica čestitkeuser posted image user posted image user posted image

Ker naša princeska trenutno počiva po prvem kopanjuuser posted image , bom nahitro napisala svojo porodno zgodbo.
V soboto 1.12. sem čez cel dan po malem čutila rahlo črvičenje, ampak sem mislila, da me spet nekaj prebava dajeuser posted image .Po drugi strani pa sem se že malo zavedala, da smo prišli do cilja. Ves dan sem urejala še zadnje zadeve ki sem si jih namislila ker mi je bilo dolgčas. Še ob enajstih zvečer sem šivala tisto stransko oblogo za kinderpet. Potem sem se ob poldvanajstih zvečer šla skopat, ker sem hotela pred porodom še preizkusit bano in sem se očitno zavedala da je to moja zadnja možnostuser posted image . Okoli polnoči sva se z mojim končno spravila v posteljo, tam pa sem seveda hotela še malo potelovadit, ker bo potem nekaj časa sušauser posted image . No, po telovadbi je moj dragi zaspal, jaz pa sem začela počasi razmišljat da se je mogoče pa le začelo nekaj dogajat. In se je. Ob enih sem imela popadke na 7 minut,  okrog dveh že nekaj popadkov na pet minut, ampak, ker so si sledili včasih na šest, včasih na pet, sem še počakala, da bodo nekaj časa konstantni na pet minut.  Pridno sem hodila na wc, dihala in gledala na uro. Ampak donaslednjega popadka sem pozabila, koliko je bilo prej urauser posted image . Pa smo štartali na novo. Mimogrede sem si še nohte postrigla okrog polštirih zjutraj in ko sem ugotovila, da so popadki na  3-5 minut (ni bil vedno enak razmak), sem ob 4h zbudila svojega, in ga vprašala če bi šel na izlet. Pa je rekel da ne. Žal je moral it, ker se ga ni nič vprašalouser posted image . Lepo umirjeno sva se odpravila in ob 5. 20h so me sprejeli v p.
Malo sem morala še počakat, ker je bila kopalnica zsedena, saj je nekaj minut pred menoj prispela kim80. Babici sem še razložila, da nisem čisto prepričana če je to tisto pravo, ampak je ugotovila, da sem že 5cm odprta in  očitno je bilo. Ker sem bila že tako fino odprta in nisem doživljala nekega hudega trpljenja, me je babica prepričala da nisem vzela epiduralno. Te napake ne bom več ponovila.
Skratka popadki, dihanje dodani umetni, da so se potisni še ojačali, po injekciji proti bolečinam še bruhanje, pa je vse to še šlo. Od pol devetih dalje pa sem bila že do konca odprta ampak naša princeska ni mogla ven. Tako sem se trudila z iztisom od poldevetih, do desetih, potem pa ji je začel padat utrip in naenkrat so vsi leteli na kup. Pri meni se je polega dveh babic znašla še glavna sestra in zdravnik, ter pripomočki za vakum.
Takrat pa sem dobila nov popaaaaek in sem menda kar sama začela akcijo, pa so še oni priskočli, dva na moj trebuh ena k nogi, moj za glavo, ena me je prerezala in mala je dobesedno padla ven.
V sekundi ni bilo nobene bolečine več. imela sem lepo sluzasto malo bitje sive barve na trebuhu in komaj sem dojela ko so rekli deklica je. Sem še enkrat vprašala za vsak slučaj. Potem pa so odleteli ker je že kim štartala v akcijo in so mene in mojega pustili sama.Tjašo so umili in jo prinesli nazaj, mi pa smo poslušali, kako so ves proces ponovili še s kim80.
Rodili sva 13 minut narazen in potem še bivali v isti sobi. Sem bila zelo vesela ker sem mimogrede spoznala še eno decembrko z Ringaraje.
Lahko rečem samo, da je vrednouser posted image

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu sade)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
14.12.2007 13:33:17   
t*e*j*k*a
Čestitke ElaMuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za punčko Mancouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sej tiste ki ste 30+ lahko tud mlajšim daste mal prednostiuser posted image .

(odgovor članu sade)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
14.12.2007 13:37:48   
t*e*j*k*a
Ursa ful lepe slikce!!

Lorch super porodna zgodba!! Sej verjetno ni blo tko hudo da si brez epiduralne zdržala, itak pa ti ni druga preostalouser posted image .

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
14.12.2007 13:47:05   
lorch
Tejka sej ko me je babica čez kake pol ure vprašala če sem že kaj pozabla, sem se že smejala in rekla da ja! Spomnem se samo, da sem tam na mizi rekla, da bo drugič epiduralna, drugač pa res drži da hitro pozabiš.  Pravijo, da se ta bolečina najhitreje pozabi in po moje je to res.

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
14.12.2007 13:51:30   
t*e*j*k*a
Sem prej pozabila napisat glede strij po porodu.
Baje s porodom še nisi rešen strij ampak takrat tudi lahko začnejo nastajati, ker je ful odvečne kože in nima kam it.
Tako da tiste ki jih do sedaj še nimate velik si kr lepo po porodu mažite bušije s kremicami pa bo.

lorch glavno da je mimo in da ste vsi zdravi. Mene to še vse čaka in mi ni nič kaj prijetno k je vsak dan kakšna nosečnka manj. Jaz pa še dva tednauser posted image , potem pa še lahk zamujauser posted image .

LP

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
14.12.2007 14:02:45   
Foxina
Sporočam, da sem 1.12. rodila fantka.
več, ko pridem malo k sebi in bom lahko pred pc.

lp od nas treh

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
14.12.2007 14:08:15   
Magi*
Foxina, iskrene čestitke. user posted image user posted image user posted image  saj se mi je zdelo, da si že morala roditi, ko te tako dolgo ni bilo.

ElaM, še tu iskrene čestitke. user posted image user posted image user posted image

lorch, se spomnim, da ko so mi dodali umetne popadke, sem tudi jaz prosila za EA - in to v LJ - se je babica samo nasmehnila in rekla, da gre vprašat, če lahko. pa je, po moje, šla samo ven na čik. user posted image  ja, res je, potem je vse pozabljeno.

jaz sem od frizerja, iz trgovine in zdaj grem delat torto za mojo Zaki, ki ima jutri RD zabavo.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
14.12.2007 14:12:16   
Anonimen
Sem imela Magi na sumu, da jo je ElaM določila za uradno poročevalko, zato nisem servirala Mancinih mer. user posted image   Ker ste tak lepo čvekale, sem včasih pokukala k vam ker ste mi bile kot ena prava familija in ste se spodbujale.  Bravo za vse vas. Se razume, da sem najbolj čakala novih novičk od EleM, če bi slučajno pozabila javit po SMSu. user posted image
No, jih bom pa zdaj, da boste videle kako lepo štručko so dobili pri EliM. 2680 g in 49 cm.
Si jo že predstavljam vso srečno in strmeče v svoje malo bitjece. Mah ElaM ne morem na nič druga delat zdaj kot da podoživljam še svoja dva poroda pred časom in tiste taprve trenutke. In komaj čakam da pobegnem iz službe k svojima dvema čmrljicama. user posted image

Punce, držite se tiste, ki vas še čaka porod, vsem želim vso srečo. Tiste ki pa se že spopadate z narobeobrnjenim svetom v prvih dneh, pa....uživajte in lepo vozite naprej....

(odgovor članu Foxina)
  Neposredna povezava do sporočila: 1233
14.12.2007 14:19:57   
Magi*
bojka, jaz sem tudi mislila, da bom jaz "poročevalka", potem nam pa ti javiš novico in sem čakala na "tapravo poročevalko", ker sama še nisem imela informacije... user posted image

bom pa sedaj seznam update-ala. user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
14.12.2007 14:24:05   
Magi*
user posted image
user posted image    

SREČKE user posted image  po PDPju (51):

27.11. 
Dajica user posted image  

03.12. 

Mermaid user posted image  - 3. user posted image , LJUBLJANA, user posted image
Rozika12 user posted image  - 3. user posted image ,user posted image  

06.12. 
Foxina user posted image   

10.12.
Anakarin user posted image   - 3. user posted image , POSTOJNA   

12.12. 
Marakva user posted image   - 2. user posted image

14.12.
SašaL user posted image - 2. user posted image , CELJE 

17.12. 
loncica  user posted image  - 22 let, 1. user posted image , POSTOJNA/ LJUBLJANA, user posted image     

poka 1 - user posted image   -  27 let, 1. user posted image , KOPER/IZOLA  
baby27 user posted image

18.12.
ElaM user posted image  - 30 let, 3. user posted image , LJUBLJANA 
Ayo user posted image - 32 let, 1. user posted image    

19.12.
Matja user posted image  - 3. user posted image , TRBOVLJE 

dragulj user posted image  - user posted image  
Magi*user posted image  - 34 let, 2.user posted image ,  LJUBLJANA,  user posted image
15.7. user posted image  - 20 let, 1.user posted image ,  LJUBLJANA,   user posted image , Klemen

20.12.
Pikica07 user posted image  - 1. user posted image , LJUBLJANA, user posted image   

23.12. 
hokejistka user posted image  - 25 let, 1. user posted image , LJUBLJANA/POSTOJNA  
pikica*user posted image - 30 let, 2. user posted image , LJUBLJANA, user posted image     

cebelicamaja user posted image  - user posted image

24.12. 
skyline user posted image  - 28 LET, 1. user posted image , ŠEMPETER, user posted image  

25.12.
NELY00 user posted image  - 1. user posted image  
NatašaC user posted image  - 27 let, 2. user posted image , LJUBLJANA 

28.12. 
t*e*j*k*a* user posted image -  24. let, 1. user posted image , CELJE 
smeško user posted image    
Ulla user posted image

29.12.
lana38 user posted image  - 39 let, 3. user posted image , PTUJ, user posted image    
benika user posted image - 28 let, 2. user posted image , KRANJ user posted image

30.12.
bauka user posted image  - 2. user posted image , user posted image

31.12.
sade user posted image

16.01.2008
piškamiška user posted image user posted image

Z nami so pot začele še:
1. upajoča user posted image
2. Tinkamiška user posted image
3. skorpija user posted image
4. Kodrana user posted image
5. Nanaa user posted image
6. Na5o user posted image
7. Medika 13user posted image

ŽE POKUKALI NA SVETuser posted image  

user posted image
4.11.2007
LINA - mamica NANA22

17.11.2007
TJAŠ - mamica ajtak (4280 gramov, 55 cm)

user posted image

28.11.2007
VANA - mamica Vrtnica79 (2860 gramov, 45 cm) 

29.11.2007
ALEKSEJ - mamica Skaana (3330 gramov, 51 cm)
NIK - mamica Maja127 (3440 gramov, 49,5 cm)

30.11.2007
VICTORIA (2044 gramov, 44 cm) in SARA (1830 gramov, 45 cm) - mamica soncek.djukelica

01.12.2007
AŽBE - mamica copatek (3460 gramov, 51 cm)
ANJA - mamica Urša1981 (3360 gramov, 50 cm)

02.12.2007
TJAŠA - mamica lorch (3200 gramov, 49,5 cm)
LARA - mamica Kim80 (2890 gramov, 48 cm)
ZOJA - mamica lilprincess (3090 gramov, 50 cm)

03.12.2007
BRINA - mamica NosečkaL

04.12.2007
MAJA - mamica Kajča (3740 gramov, 55 cm)

05.12.2007
AJDA - mamica DANVARI (3630 gramov, 51 cm)
HANA - mamica MojcaG (3710 gramov, 52 cm)
Teo - mamica MT (3340g, 50cm)

06.12.2007
EVA - mamica Andreja2000 (4200 gramov, 54 cm) 
IVA - mamica Trdozimc (???? gramov, ?? cm)

07.12.2007
MANCA - mamica želva (3130 gramov, 51 cm)

08.12.2007 
NICK - mamica Mat3ja22 (3400 gramov, 51 cm)
ZOJA - mamica Vetrnica (3700g, 55cm) 
ŠPELA - mamica Klarisima

10.12.2007
IRAJA ŽIVA - mamica Raho (3480g, 52cm) 

13.12.2007
TIMOTEJ IAN - mamica loncica (3860 gramov, 52 cm)

14.12.2007
MANCA - mamica ElaM (2680g, 49cm) 

Do današenjega dne smo dobili: 
19 user posted image user posted image      
7 user posted image user posted image

Srečno vsem novopečenim mamicam in (nam) čakajočim. user posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
14.12.2007 14:40:24   
lorch
foxina čestitamuser posted image user posted image user posted image

drage moje decembrke jaz zdaj bol malo pišem, ampak tu in tam mi uspe pogledat k vam. upam, da bom zdaj počasi lhko bolj sodelovala, saj se vedno bolj navajamo na nov sistem. Diham z vamiuser posted image in držim pesti za čimbolj kratke in čimbolj neboleče porodeuser posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
14.12.2007 14:41:51   
Skyline
hello....jaz sem pa mislila, da se je včeraj zvečer malo pred polnočjo že začelo, ker me je na 5 minut nekaj ščipalo, sam se je pol umirilo, pa ene 2x me je fejst štihnilo, da mi je trebuh otrdel in me fajn zvilo vse okrog do križa, ampak se je vse skupaj pol umirilo....ravno moj predragi je prišel domov s službe in sva se že smejala, da bo mogoče pa le kaj na njegov rojstni dan, hehe.....no sej, dneva še ni konec....
...danes me vse zelo tišči dol, kot da mi širi kosti in mi jih kar vleče narazen, tamala se pa tudi tko zelo premika, tko da verjetno pr meni ne bo umiritev lih kak kazatelj bližajočega poroda....user posted image

se mi zdi, kot da mi bo kej vn padlo...a mislte da je to samo zarad tega, ker je vse že bolj nizko in gravitacija dela svoje al bi to blo lohk kaj druzga???

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
14.12.2007 14:45:40   
lana38
Foxina, čestitam za fantka!user posted image user posted image user posted image
Tudi jaz sem si ves čas mislila, da si sigurno že rodila, ker te nič več ni bilo na RR.
LP

lana38

(odgovor članu Skyline)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
14.12.2007 15:00:48   
Ayo
Foxina user posted image user posted image user posted image

A ste opazile, da se nobena ni sla cez PDP??

Bom zihr jz tista s to vrlino!! user posted image

Magi* dobra si da imas voljo za peko, jaz sem totalno brez volje poceti karkoli takole vsa neprespana in prehlajena! Ne vem kam bi sama s sabo!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
14.12.2007 15:12:54   
Magi*
Ayo, če si še prehlajena poleg, potem ni čudno, da se ti nič ne da. no, sem tudi jaz mislila naročit torto, pa me je dragi prepričal, da jaz naredim boljšo. sicer pa za mojo Zaki jo bom pa ja sama naredila, a ne? pa tudi nekaj moram početi, sicer se mi bo zmešalo od čakanja. user posted image

Skyline, ni pravila. mene takole dol tišči že 2 meseca, pa nič od nič. lahko pa, da se bo pri tebi pa zares tako začelo. držim pesti v vsakem primeru. user posted image

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
14.12.2007 15:35:52   
soncek.djukelica
ojla,

evo mene, izgubljene duše! Ne znese mi kaj dosti priti na net, raje spim vmes, sej veste,da je z dvema velik dela!Dojimo se in tudi dodatka tamali dve dobivata! Kopali se še nismo, je rekla patronažna da sta še premajhni, ampak dobivata vztrajno na kilaži!
pediatra sem že klicala, konec meseca imam pregled!
Vsem mamicam čestitke!

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
14.12.2007 15:50:19   
Divja vijolica
Ojla. Jaz vas tudi redno berem odkar sem na porodniški. Za pisat pa kar nekako ni bilo časa.  Imam pa rok jutri, ampak se mi kar zdi, da ne bo nič. Prvič je bilo 15 dni čezuser posted image .  Sem pa danes zelo slabooo razpložena, vsi me sprašujejo, če še ni nič. Še celo mali (3 leta) me je vprašal, ko sem ga prišla v vrtec iskat, če dojenček še ni prišel ven iz trebuha. Najraje bi cel dan user posted image , ker 15 dni čez rok pa res ne mislim spet čakati. Pa še strah me je nenormalno poroda, pa če bo vse v redu, veliko bolj kot prvič.  Malo sem vam pojamrala, upam da ne zamerite, ampak je res hudo takole proti koncu.  Drugače  se mi zdi, da bo punčka, vsaj tako mi je rekla pri prvem ultrazvoku, potem pa se naj ne bi več videlo. Imamo pa doma že fantka, tako da si nekako želimo še punčke.  Čeprav si samo želim, da bi bilo dete zdravo in da bi nas kmalu razveselilo.
Pa še zanima me katera me lahko doda na  seznam, ker nisem še vpisana. Rok imam 15.12., 2 nosečnost

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
14.12.2007 15:53:21   
t*e*j*k*a
Foxina čestitke tudi tebiuser posted image user posted image user posted image

SD verjamem da ob dveh štrucah  pa res moreš bit utrujena, ti si kr lepo privošči počitek. Bravo za punci, ki pridno rastetauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
14.12.2007 15:57:49   
Magi*
user posted image
user posted image     

SREČKE user posted image  po PDPju (51):

27.11. 
Dajica user posted image  

03.12. 

Mermaid user posted image  - 3. user posted image , LJUBLJANA, user posted image
Rozika12 user posted image  - 3. user posted image ,user posted image    

10.12.
Anakarin user posted image   - 3. user posted image , POSTOJNA   

12.12. 
Marakva user posted image   - 2. user posted image

14.12.
SašaL user posted image - 2. user posted image , CELJE  

15.12. 
Divja vijolica user posted image - 2. user posted imageuser posted image  ?? 

17.12.  

poka 1 - user posted image   -  27 let, 1. user posted image , KOPER/IZOLA  
baby27 user posted image

18.12. 
Ayo user posted image - 32 let, 1. user posted image    

19.12.
Matja user posted image  - 3. user posted image , TRBOVLJE 

dragulj user posted image  - user posted image  
Magi*user posted image  - 34 let, 2.user posted image ,  LJUBLJANA,  user posted image
15.7. user posted image  - 20 let, 1.user posted image ,  LJUBLJANA,   user posted image , Klemen

20.12.
Pikica07 user posted image  - 1. user posted image , LJUBLJANA, user posted image   

23.12. 
hokejistka user posted image  - 25 let, 1. user posted image , LJUBLJANA/POSTOJNA  
pikica*user posted image - 30 let, 2. user posted image , LJUBLJANA, user posted image     

cebelicamaja user posted image  - user posted image

24.12. 
skyline user posted image  - 28 LET, 1. user posted image , ŠEMPETER, user posted image  

25.12.
NELY00 user posted image  - 1. user posted image  
NatašaC user posted image  - 27 let, 2. user posted image , LJUBLJANA 

28.12. 
t*e*j*k*a* user posted image -  24. let, 1. user posted image , CELJE 
smeško user posted image    
Ulla user posted image

29.12.
lana38 user posted image  - 39 let, 3. user posted image , PTUJ, user posted image    
benika user posted image - 28 let, 2. user posted image , KRANJ user posted image

30.12.
bauka user posted image  - 2. user posted image , user posted image

31.12.
sade user posted image

16.01.2008
piškamiška user posted image user posted image

Z nami so pot začele še:
1. upajoča user posted image
2. Tinkamiška user posted image
3. skorpija user posted image
4. Kodrana user posted image
5. Nanaa user posted image
6. Na5o user posted image
7. Medika 13user posted image

ŽE POKUKALI NA SVETuser posted image  

user posted image
4.11.2007
LINA - mamica NANA22

17.11.2007
TJAŠ - mamica ajtak (4280 gramov, 55 cm)

user posted image

28.11.2007
VANA - mamica Vrtnica79 (2860 gramov, 45 cm) 

29.11.2007
ALEKSEJ - mamica Skaana (3330 gramov, 51 cm)
NIK - mamica Maja127 (3440 gramov, 49,5 cm)

30.11.2007
VICTORIA (2044 gramov, 44 cm) in SARA (1830 gramov, 45 cm) - mamica soncek.djukelica

01.12.2007
AŽBE - mamica copatek (3460 gramov, 51 cm)
ANJA - mamica Urša1981 (3360 gramov, 50 cm)
?? - mamica Foxina (?, ?)

02.12.2007
TJAŠA - mamica lorch (3200 gramov, 49,5 cm)
LARA - mamica Kim80 (2890 gramov, 48 cm)
ZOJA - mamica lilprincess (3090 gramov, 50 cm)

03.12.2007
BRINA - mamica NosečkaL

04.12.2007
MAJA - mamica Kajča (3740 gramov, 55 cm)

05.12.2007
AJDA - mamica DANVARI (3630 gramov, 51 cm)
HANA - mamica MojcaG (3710 gramov, 52 cm)
Teo - mamica MT (3340g, 50cm)

06.12.2007
EVA - mamica Andreja2000 (4200 gramov, 54 cm) 
IVA - mamica Trdozimc (???? gramov, ?? cm)

07.12.2007
MANCA - mamica želva (3130 gramov, 51 cm)

08.12.2007 
NICK - mamica Mat3ja22 (3400 gramov, 51 cm)
ZOJA - mamica Vetrnica (3700g, 55cm) 
ŠPELA - mamica Klarisima

10.12.2007
IRAJA ŽIVA - mamica Raho (3480g, 52cm) 

13.12.2007
TIMOTEJ IAN - mamica loncica (3860 gramov, 52 cm)

14.12.2007
MANCA - mamica ElaM (2680g, 49cm) 

Do današenjega dne smo dobili: 
19 user posted image user posted image        
8 user posted image user posted image

Srečno vsem novopečenim mamicam in (nam) čakajočim. user posted image

SD, dobro vam gre, vsa čast user posted image  dve punci na enkrat pedenat ni od muh.

(odgovor članu Divja vijolica)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
14.12.2007 16:00:09   
Divja vijolica
O hvala Magi*, si bila pa hitra.user posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
14.12.2007 16:06:10   
Magi*
ni problema!

aja, to sem ti pozabila napisat: ti se nam kar izjadaj, saj vidiš, da me non stop jadikujemo tukaj. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1246
14.12.2007 16:13:22   
Divja vijolica
Hvala, sem se že bala, da boste mislile, kaj je sedaj ena nova prišla sem gor jamrat. Se mi zdite skoraj vedno vse tako optimistične in dobre volje. A mi poveste recept?user posted image Hecam. Mislim, da bo jutri bolje, danes sem res slabo začela dan.  Mogoče pa že danes oddrvim v porodnišnico, bi bila res srečna, če bi vedela kako izgleda brez umetnih popadkov. user posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
14.12.2007 16:14:27   
Ayo
IZVIRNO SPOROČILO: Magi*

ti se nam kar izjadaj, saj vidiš, da me non stop jadikujemo tukaj. user posted image

user posted image  smo zdej proti koncu same take ostale tukaj user posted image  tako da super da imamo se eno taksno! user posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
14.12.2007 16:31:35   
Divja vijolica
Danes sem mislila pripravit torbo za v porodnišnico, sem kupila tisto Kappa iz Spara, sedaj je pa tako velika da ne vem kaj naj dam notri. Vzela sem kopalni plašč, nogavice, sp. hlače (za rezervo), kozmetiko moram še pripravit. V bistvu v porodnišnici ne rabiš imet ne vem kaj, prvič vem da mi je bilo tako vroče, da nogavic nisem rabila, svojih spodnjic tudi ne, razen kozmetiko in enkrat tisto haljo, ko sem šla na ultrazvok. Tako da ne vem ali naj kar v eno manjšo stlačim haljo, pa bo.  Drugače pa imam pregled spet v ponedeljek, 2 dni čez rok. Bom šla kar sama, ker bo moj  v službi. čav

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
14.12.2007 16:46:40   
t*e*j*k*a
Divja vijolica dobrodošla med nami.
Tuki gor se itak vsaka mal skašla in je potem kr bolš, tko da se ne sekiraj!
Upam da tvoj  user posted image čimprej pride, da ne boš res rabla še 15 dni čakat.

Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?