|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke - take II
8.12.2007 15:42:26   
loncica
Čav punce!

Jaz sem ravno oddremala po kosilu. Sem se najedla kot pujs, pol se pa prtiožujem, da me želodec boli. Čist prav mi jeuser posted image .

Mateja, čestitke za sinčka.

Raho, dober trebuh, ni kaj. Ti vsaj veš, da boš čez 2 dni odrešena. Bog ve koliko časa bo mene user posted image  še pustil čakat.user posted image

ElaM, če se ti danes pojavijo popadki, naj bojo pravi, da boš kmalu pestvala. Čeprav jaz sem si res želela, da bi ble skupaj v Puser posted image . Samo kaj, ko se tvoje napovedi glede mojega poroda uresničujejo. Ko si mi pred mesecem rekla, da bom šla čez rok, sem si mislila, ah kje pa, jaz bom v roku parih dni rodila.user posted image  Zdaj pa mam.

Sade, jaz si sploh ne predstavljam kako bo. Se tolažim s tem, da nisem edina.user posted image

Lp

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 951
8.12.2007 15:44:50   
lilprincess
Pozdravljene punce!

Samo sporočam, da je v nedeljo, 2.12. privekala na svat naša mala Zoja. Vsem, ki ste vmes tudi postale mamice pa prisrčne čestitke. Tiste, ki pa še čakata - držite se pa čimlažji porod vam želim. Papa punce!

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 952
8.12.2007 15:46:15   
klepetka
samo da "potolažim" Raho ,da sem ji hudo tesna konkurenca pri velikosti trebuhauser posted image .

in pa seveda čestitke  vsem decembrčkom

(odgovor članu lilprincess)
Neposredna povezava do sporočila: 953
8.12.2007 15:48:52   
Ayo
CESTITKE lilprincess!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 954
8.12.2007 16:00:04   
Ayo
Mi je uspelo videt slikce od skaane in njenega lepotca Aleksija, ker sva se slucajno dobili ob istem casu na zs in mi je spremenila geslo!! No coment!! user posted image user posted image user posted image  Prekrasna druzinica!! user posted image user posted image user posted image

P.S. Jz bi tud, ne da se mi vec! user posted image

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 955
8.12.2007 16:39:44   
Skaana
ALEKSEJEVO ROJSTVO

V sredo, 28.11., se je začelo. Zjutraj sem nekam čudno pogosto hodila na veliko potrebo, zvijalo me je in mi bilo slabo. Ob 11.30 sem bruhala in takrat sem prvič pomislila, da bi to lahko bili popadki. Pogledala sem na uro. Ja, to je bilo to. Nekje na 10 min.
Ker sem bila na ta dan že predvidena za sprejem v porodnišnico, sem si stvari vzela pač malce prej. In v porodnišnico sem šla neumitih las J.

Ob sprejemu so me priklopili na CTG. In bila sem gor cca. eno uro. Imela sem prav, bili so popadki redno na sedem minut. Dežurna je bila dr. Salobirjeva, ko sem to izvedela, sem bila mirna. Ona mi je namreč že prvič naredila carski rez. A tisti dan je v celjski porodnišnici bila neverjetna gužva. Baje čez vikend niso imeli niti enega poroda. In so potem ta dan in ponoči imeli kar 11 porodov. In to vse dr. Salobirjeva. Kapo dol. Božala sem trebušček in še uživala v zadnjih urah, ko sem drobno bitje čutila v sebi. Nato je prišla zdravnica, se opravičila in me pregledala. Pomirila me je, da še nisem nič odprta oz. le en prst in da to lahko kamot zdrži čez noč. Naj se kar pomirim, da je ona čez noč dežurna in če bo treba, bo pač ona nardila carskega. Tudi ultrazvok mi je nardila, namerila otročka 3300 in tudi ona izključila možnost naravnega poroda.Vprašala me je, če vem spol, pa sem rekla, da ne želima. Se je nasmejala in rekla, da naj ostane skrivnost še do rojstva.

Tako sem šla na oddelek za nosečnice. Prišla sem v sobo, dobila jogurt in nekaj za spit, naj bi bilo to zadnje, je rekla sestra, ker ne vemo, kako bo, pa moram za CR biti popolnoma tešča – tudi pit ne smeš osem ur pred posegom. No, narava je delala svoje in izbruhala sem še tisto kar sem pojedla. Spet sem zvečer šla na CTG, ki je kazal popadke na pet minut. Oddelčna zdravnica me je spet pregledala, ni opazila nobene spremembe, zato me je poslala v sobo na počitek. Ulegla sem se, božala trebuh in se popolnoma sprostila. Popadki so malce popustili. In takšno stanje je bilo potem čez noč. Bolj malo sem spala, a jutro in napovedan carski rez sem dočakala.

Zjutraj ob sedmih sem šla na britje – še tistih par dlakc pri vrhu. Bila sem neverjetno žejna. In žalostna, ker bo kmalu konec prelepega nosečniškega obdobja. In vesela, ker bom lahko ugledala moje novo sonce. Posega se nisem bala, zaupala sem strokovnjakom.

Ob pol devetih je v sobo prišel dr. Jošt, in me vprašal, če res želim spinalni blok. Rekel je, da bi mi sicer tudi on to priporočal, a če vem, da nekoliko pa le boli... Toda tega se pa res nisem bala. Imam kar visok prag bolečin. Nekaj do devetih so prišli pome. Sprejel me je nasmejani primarij dr. Weber. Sestre so me pripravile na stolu. Dr. Jošt je nekoliko nemiren – je rekel, da sem zelo majhna, hihi – dal spinalno analgezijo v hrbtenico. Saj je zapeklo, a da bi bolelo, pa res ne. Kmalu sem začutila toploto v nogah, ki se je širila navzgor. Potem me je anestezist malce božal in spraševal, če kaj čutim, vse je bilo ok. Pripravljena sem bila. Dali so mi zaslon tik pod brado, tako da nisem videla prav nič. Sestra, ki je skrbela za moje življenjske funkcije, se je ves čas pogovarjala z mano, mi govorila, kaj se dogaja in me spraševala vse mogoče. Kmalu sem začutila nekakšen pritisk tam kjer naj bi bil moj trebuh.In potem zdravnikove besede, da je velik. Povedali so mi, da je fantek, jaz pa še kar nisem slišala joka. Le neko stokanje. Pa so mi rekli, da bo takoj zajokal. In je res. Tisti pravi, močan jok. In že sem ga videla. Še belokrvavega, mokrega, jokajočega mojega sinčka. Izrekla sem mu dobrodošlico, ga pobožala in občudovala. Alekseja so odpeljali k očiju. Mene so pa že šivali. Takrat me je začelo tresti, najprej ramena in nato roke. Nenadzorovano. A so rekli, da to ni nič hudega. Je bilo pa res čudno.
Po zašitju so me odpeljali na intenzivno. Dr mi je še povedal, da zaradi zarastlin od prvega carskega ne bi mogel malega dobiti ven in je moral prerezati mehur. Zato so mi vztavili kateter. Ura je hitro minila. Moj je prišel k meni. In Alekseja so pripeljali na prvi podoj. Bil je najlepše bitje na svetu. In takoj je začel sesat. Odpeljali so ga, jaz pa sem imela čas se malce spočit... Ja pa ja. Le kdo bi spal. Tako sem se čudila, kako nič ne čutim nog, sestre so mi jih premikale, ko so opazovale čiščo, jaz pa nič, ves čas občutek, kot da jih imam napol pokrčene nekam zabetonirane. Pa sem v resnici imela stegnjene. Pa se je počasi po dobrih treh urah začela zbujati leva noga, za njo pa še desna. Od zgoraj navzdol. Nazadnje sem začutila prste na nogah. Na intenzivi sem bila do šestih zvečer. Zaradi mehurja sem morala počakati popoldansko vizito, ki se je zavlekla. Ves čas so sestre čudovito skrbele zame, celo klicale so na oddelek za otročnice, če mi Alekseja lahko še enkrat pripeljejo. A žal niso imele časa.
Tako je Atena prvič videla bratca brez mene. Pa saj boljše tako, ker bi sigurno planila v jok in to za miceno ne bi bilo najboljše.

Nadvse sem hvaležna dr. Webru in dr. Joštu, da sta mi omogočila pristen prvotni stik z mojim novorojencem. In zelo zadovoljna s celotnim osebjem celjske porodnišnice.

Presrečna sem. Ker že drugič gostujem srečo doma.

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 956
8.12.2007 16:54:27   
Raho
Evo, Skaana, zdaj si pa dosegla, da tulim ko dež, ker vem, da me podobno čaka v ponedeljekuser posted image . A res spinalna nič ne boli? Tega sem se namreč kar bala, čeprav pravijo, da imam visok prag bolečine. Sicer pa anasteziologu, ki ga poznam, lako zaupam, ne?

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 957
8.12.2007 17:03:45   
Skaana
Draga Raho,

spinalna prav nič ne boli, res. In neprimerljivo z občutkom, ko slišiš prvi jok, ko prva vidiš svoje detece...

Morala se boš skloniti naprej - ja, ne me vprašat, kako je meni to uspelo. Je rekel, dajte še mal bolj, jaz pa, ja kam pa naj dam trebuh user posted image . Sprostiš hrbtenico in nič ne stiskaš mišic. Potem pa malo zapeče. Mislim, da ni kaj huje, ko ti zapičijo iglo za odvzem krvi...

Jaz sem ležala potem še z dvema, ki so jima nardili spinalno in nobeno ni prav fejst bolelo.

Kar pogumno.

Si videla, kaj je imela Atena predvčerajšnjem oblečeno user posted image user posted image user posted image . Zdaj je po novem princeska baletka in konec.

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 958
8.12.2007 17:11:32   
Raho
user posted image
user posted image    

SREČKE user posted image  po PDPju (51):

27.11. 
Dajica user posted image  

03.12. 
Vetrnica  user posted image - 27 let, 1. user posted image , NOVO MESTO 

Mermaid user posted image  - 3. user posted image , LJUBLJANA, user posted image
Rozika12 user posted image  - 3. user posted image ,user posted image

04.12.
MT user posted image   - 1. user posted image , IZOLA

06.12. 
Foxina user posted image   

10.12.
Anakarin user posted image   - 3. user posted image , POSTOJNA  
Klarisima user posted image  - POSTOJNA

12.12. 
Marakva user posted image   - 2. user posted image

14.12.
SašaL user posted image - 2. user posted image , CELJE 

17.12. 
loncica  user posted image  - 22 let, 1. user posted image , POSTOJNA/ LJUBLJANA, user posted image     

poka 1 - user posted image   -  27 let, 1. user posted image , KOPER/IZOLA  
baby27 user posted image

18.12.
ElaM user posted image  - 30 let, 3. user posted image , LJUBLJANA 
Ayo user posted image - 32 let, 1. user posted image  
raho user posted image   (Alice in WL) - 34 let, 3. user posted image , MURSKA SOBOTA, user posted image

19.12.
Matja user posted image  - 3. user posted image , TRBOVLJE 

dragulj user posted image  - user posted image  
Magi*user posted image  - 34 let, 2.user posted image ,  LJUBLJANA,  user posted image

20.12.
Pikica07 user posted image  - 1. user posted image , LJUBLJANA, user posted image   

23.12. 
hokejistka user posted image  - 25 let, 1. user posted image , LJUBLJANA/POSTOJNA  
pikica*user posted image - 30 let, 2. user posted image , LJUBLJANA, user posted image     

cebelicamaja user posted image  - user posted image

24.12. 
skyline user posted image  - 28 LET, 1. user posted image , ŠEMPETER, user posted image  

25.12.
NELY00 user posted image  - 1. user posted image  
NatašaC user posted image  - 27 let, 2. user posted image , LJUBLJANA 

28.12. 
t*e*j*k*a* user posted image -  24. let, 1. user posted image , CELJE 
smeško user posted image    
Ulla user posted image

29.12.
lana38 user posted image  - 39 let, 3. user posted image , PTUJ, user posted image    
benika user posted image - 28 let, 2. user posted image , KRANJ user posted image

30.12.
bauka user posted image  - 2. user posted image , user posted image

31.12.
sade user posted image

16.01.2008
piškamiška user posted image user posted image

Z nami so pot začele še:
1. upajoča user posted image
2. Tinkamiška user posted image
3. skorpija user posted image
4. Kodrana user posted image
5. Nanaa user posted image
6. Na5o user posted image
7. Medika 13user posted image

ŽE POKUKALI NA SVETuser posted image  

user posted image
4.11.2007
LINA - mamica NANA22

17.11.2007
TJAŠ - mamica ajtak (4280 gramov, 55 cm)

user posted image

28.11.2007
VANA - mamica Vrtnica79 (2860 gramov, 45 cm) 

29.11.2007
ALEKSEJ - mamica Skaana (3330 gramov, 51 cm)
NIK - mamica Maja127 (3440 gramov, 49,5 cm)

30.11.2007
VICTORIA (2044 gramov, 44 cm) in SARA (1830 gramov, 45 cm) - mamica soncek.djukelica

01.12.2007
AŽBE - mamica copatek (3460 gramov, 51 cm)
ANJA - mamica Urša1981 (3360 gramov, 50 cm)

02.12.2007
TJAŠA - mamica lorch (3200 gramov, 49,5 cm)
LARA - mamica Kim80 (2890 gramov, 48 cm)
ZOJA - mamica lilprincess (???? gramov, ?? cm)

03.12.2007
BRINA - mamica NosečkaL

04.12.2007
MAJA - mamica Kajča (2740 gramov, 55 cm)

05.12.2007
AJDA - mamica DANVARI (3630 gramov, 51 cm)
HANA - mamica MojcaG (3710 gramov, 52 cm)

06.12.2007
EVA - mamica Andreja2000 (4200 gramov, 54 cm)
?????? - mamica Trdozimc (???? gramov, ?? cm)

07.12.2007
MANCA - mamica želva

08.12.2007
???? - mamica Mat3ja22 (???? gramov, ?? cm)

Do današenjega dne smo dobili: 
14 user posted image user posted image  
5 user posted image user posted image

OMG - kje so fantje?

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 959
8.12.2007 17:18:18   
Raho
user posted image Videla, videla, draga Skaana! Veš, kako jaz pravim: Samo da so deca srečnauser posted image .

Hvala za informacije.

Me malo stiska pri srcu, ampak vem, da bo v ponedeljke vse mimo.user posted image

Lilprincess čestitke za Zojo!

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 960
8.12.2007 18:36:26   
hokejistka
skaana zelo lepa porodna izkušnja. user posted image

V album sem dala slikici bušija.

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 961
8.12.2007 18:58:31   
t*e*j*k*a
Skaana vaš fantek je res ful ful cartkan. !!!!!

Vsem novim mamicam čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , dans se jih je kr neki javilo.

RAho, tvoj trebuh itak rekorde podira, hokejistka tvoj je pa tud prov lep!!!

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 962
8.12.2007 19:13:02   
Ayo
Lepo si to napisala skaana!! user posted image user posted image

hokejistka, lep busi!user posted image

Mi pa doma skupaj z mojim se kar kuhamo trmo, ker jaz ravno nisem najbolje razpolozena, sedaj je pa vse postalo se bolj dramaticno, ker je moj pricakoval, da greva ven na vecerjo, men se pa taka sitna + s trebuho ne da. In zdej je on uzaljen! user posted image

Jaz sem pa ze nekaj casa nazaj opazila, da imam malo otecene prste na rokah, ker ne dobim vec gor prstanov...user posted image

Kje ste ostale?

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 963
8.12.2007 20:31:23   
Ayo
No, pa se moja malenkost! user posted image

user posted image

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 964
8.12.2007 20:48:28   
Vrtnica79
user posted image  no, še jaz vam pošiljam slikico Vane! Vam ne morem več bušija pokazatuser posted image .

Skaana, lepa zgodbica! Pa prosim za geslo, bi jaz tudi rada videla tvojega sinčka.

Raho, a ti je kaj znana jopica in copatki od Vane. Pa v pon. ti želim vse dobrouser posted image user posted image user posted image ,

Vsem novim mamicam čestitkeuser posted image user posted image user posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 965
8.12.2007 22:21:28   
Magi*
hojla!

najprej čestitke novim mamicam:

Kajča, čestitke za Majouser posted image user posted image user posted image

lilprincess, čestitke za Zojo user posted image user posted image user posted image

sam še stare matrone ostajamo v enem kosu. moj buhi je tudi ohoho, pa čisto razbrazdan in čisto spuščen. morda mi ga kasneje rata slkat.

Raho, ti si itak izven vseh kategorij user posted image , hokejistka tvoj buhi je zelo lep, glih taprav, Ayo tvoj je pa tak lep šlank - cela si taka manekenska nosečnica. user posted image

jaz sem bila danes z Zaki pri mojih, smo šli na en hrib (z avtom seveda user posted image ). pa sem tam malo hodila gor in dol, dokler mi ni teža trebuha začela res nagajati. pa smo šli nazaj domov, počivat. in še vedno se nič ne dogaja. sem pa mal nervozna zadnje čase in mi gre prav vse na živce. najbolj pa pametovanja v stilu: "pazi, počasi hodi, da ne boš šla rodit" - DAAAA, saj enkrat pa ja moram it, a ne? pa nadalje: "a veš, za otročka je dobro, da je čim dlje v trebuhu?" - CCCCCCCCC, a bi blo do 18. RD dovolj? user posted image  pa naprej: "pa saj tako hudo pa najbrž spet ni". BRRRRR, jasno, da ni tako hudo, je pa baje normalno, da si želim rodit user posted image

v glavnem grem sama sebi na živce, potem mi grejo pa še vsi ostali. user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 966
8.12.2007 22:32:19   
Ayo
IZVIRNO SPOROČILO: Magi*

v glavnem grem sama sebi na živce, potem mi grejo pa še vsi ostali. user posted image

WELCOME TO THE CLUB!! user posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 967
9.12.2007 6:14:29   
Ayo
Ja pa kje ste res ostale?! user posted image
Ok, mogoce ob tej uri imate prav, da spite (a tud ti Magi*), ampak nas bojo spet januarcice prehitele!!

lorch, kje si, rabim tvojo vzbodbudo in tolazbo, a se ti je po porodu vrnil spanec??

No, drugace pa naj tebi Raho zazelim vse najbolje za jutrisnji dan (saj ne ve, verjetno gres na sprejem v p ze danes)!! user posted image user posted image user posted image

Ker midva imava jutri  kar nekaj opravkov, pa ne vem kdaj se mi bo uspelo kaj javit na RR. Tolk da boste vedle, da nisem v p, itak da se nic ne dogaja, bolj se bliza PDP, manj se cutim noseca!user posted image user posted image

Pa lepo nedeljo vsem!

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 968
9.12.2007 8:22:31   
lilprincess
Aja, čisto sem pozabla. Zoja je ob rojstvu imela 3090 g in 50 cm.

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 969
9.12.2007 8:52:05   
lana38
lilprincess, čestitam za Zojo!user posted image user posted image user posted image

Vrtnica 79, zelo lepa slikica Vane! Kdo pa pravi, da nam ne moreš več bušija pokazat?user posted image  Bomo vsaj videle, kako izgleda po porodu. Ga še nobena ni gor dala.

Ayo, jaz tudi ne grem nikamor, kadar mi ni, tako da se tvoj naj kar privadi. Ko bo user posted image  pri hiši, pa bo tako še težje iti povsod, kamor se mu bo hotelo. Pa saj bo že sam pogruntal. samo v začetku se bo malo težko privadil. Tudi pri nas je bilo podobno. Moški pač rabijo nekaj časa, da pridejo do tega spoznanja. Eni prej, drugi pač kasneje.

Raho, drži se jutri! Mi že danes stiskamo pesti.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu lilprincess)
Neposredna povezava do sporočila: 970
9.12.2007 9:56:28   
ElaM
Dan,
še vedno 2 v 1. Nič pretresljivega se ne dogaja. Tko, da,...user posted image
Lilprincess, čestitke za Zojo.user posted image
Ayo, kolk maš pa ti tini mini buši, pa nobene strije. Fouš.user posted image
Hokejistka, tudi tvoj buši je lep.user posted image
Vrtnica79, kolk je super, ko že lahko cartaš svojo princesko.user posted image

Me, stare kljuke, pa še kar strašimo kle po forumu. Magi*, a ni včasih veljalo, da se v drugo prej rodi? No, saj imam še čas, da bo prej.user posted image
Loncica, se malo pa bo PDP. Yeah, I¨m good.user posted image
Klarisima, dobro opravi na pregledu, če te pošljejo rodit pa še toliko bolje.user posted image
Raho, a že kaj odštevaš zadnje ure 2 v 1? Mi že držimo pesti.
Lana38, tebi pa nam zaželela, da pojdi čimprej v P. Imaš še čas.user posted image
Lepo nedeljo.

:)

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 971
9.12.2007 10:08:25   
Magi*
dan!!!!

pri meni nič novega. user posted image  še celo spala sem kolikor-toliko OK. vmes sem sicer eno urco hodila, potem pa hop nazaj v posteljo. Zarja se je pa zjutraj pametno odločila in šla k atiju v dnevno, da sem jaz lahko malo potegnila. ona2 sta pa živ-žav pogledala. user posted image

Ayo, brez skrbi, po porodu bi spala kot ubita, sam zaradi bejbija to ne bo glih mogoče. user posted image

ElaM, pravijo,  da je v drugo vse hitreje, sam pri nas očitno ne. jaz sem se še za naslednji vikend zmenila s kolegico, da končno pridejo na obisk. smo se zdaj dogovarjali že 1 mesec, pa smo skoz neki kompliciral, pa je potem še vedno kaj vmes prišlo ... zdaj sem se pa odločila, da se dobimo v soboto. nima smisla, mali itak noče ven.

drugače sem pa jaz tudi kar OK (sem se zgleda navadila biti visoko noseča), edino proti popoldnevu me vse zateguje in prdvsem štiha dol v mehur, kot bi me z nožem - zaradi teh bolečin sem bila prej čisto preč od skrbi, zdaj pa vidim, da so zgleda čisto normalne, mi pač teža vsega trebuha nekam pritiska.

Raho, punca moja, drži se. jutri boš že cartala svojo Živo. ne morem ti povedati kako zelo ti zavidam. seveda pa sem zelo vesela zate in vem, da bo šlo vse tako, kot mora. itak si pa prava borka in te nič ne more iztiriti. user posted image

lana38, tebe pa občudujem. tvoj optimizem in umirjenost, vedno si popolnoma skulirana. vsa čast. user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 972
9.12.2007 10:16:34   
Raho
IZVIRNO SPOROČILO: Ayo

IZVIRNO SPOROČILO: Magi*

WELCOME TO THE CLUB!! user posted image

Še enauser posted image

Jaz sem včeraj mojemu hotela samo 4x zaviti vrat. Pa sploh ne vem zakaj? No, ko me je vprašal, če bi imela še enega, sem mu rekla, da z njim samo takrat, ko bo znal delati po merah normalne dojenčke (3000 gramov, 50 cm). Do takrat pa si lahko najde nadomestno maternico. Jaz si sploh ne morem predstavljati, kako bo izgledal moj trebuh po jutrišnjem dnevu.user posted image  Najverjetneje bom lahko dala mojemu novo motoristično jakno zašiti.

Drugače smo pa OK. Včeraj sem imela celo noge malo zatečeneuser posted image . Zvečer smo šli na tortice in gledat, kako je okrašeno mesto in se je mali tako najedel čokoladne tortice in spil gor jagodov sok, da mu je bilo potem slabo. Pa še pol mesta se je čudilo, kaj počnem zunaj. O tem, kaj komentira narod, ko vidi moj trebuh pa ne bom.

Ayo - tako manekenskega trebuščka pa še ne.

hokejistka, tvoj je pa tudi prav ljubek.

Glede na to, da se Magi in Ela včeraj nista javili, sem mislila, da sta pobegnili v P. Pa vaju danes zjutraj odkrijemuser posted image

Lana38 - ja, malo me stiska. Pa kako me ne bi - še nikoli nisem bila in se sprašujem, kako je... No, saj vse v vsemu je najbolj pomembno to, da bo z user posted image  vse OK. Ja, temu se reče strah pred neznanim, čeprav mi je naša Skaana vse tako lepo napisala.

Vrtnica - kakšna lepotičkauser posted image .

Grem sedaj spakirat stvari za v P.

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 973
9.12.2007 10:22:18   
lana38
Stvari za v P sem pa jaz tudi že dala v nahrbtnik. Ko me zgrabi, samo vržem noter še kozmetiko, mobitel in fotoaparat. Če to pozabim, pa bo tudi kdo prinesel tja za mano.
LP

lana38

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 974
9.12.2007 13:11:14   
Magi*
kaj je zdaj čveke? mate že vse kosilo?

jaz sem glih kar pospravila za silo in posesala. sedaj pijem čaj (sem utrujena, itak) in potem grem še wc in kopalnico zribat - no, za silo, ker itak nisem sposobna za kaj več. in optimist, kakršen sem, sem si zadala, da še prah pobrišem in rože zalijem.

ob treh pa praznujemo sestrin RD. user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.