|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke - take II
3.12.2007 16:34:02   
mony5
Pozdravljene!

Sporočam vam, da je NosečkaL danes zjutraj rodila zdravo deklico z imenom Brina!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In končno smo jo dočakali, 19.8.2007 se nam je pridružila princeska ZOJA

(odgovor članu Skyline)
Neposredna povezava do sporočila: 651
3.12.2007 16:36:21   
lana38
Čestitam NosečkaL za Brino!user posted image user posted image user posted image

lana38

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 652
3.12.2007 16:39:02   
loncica
NosečkaL čestitke!

Magi, jaz bom jutri v Lj. Sporočim, če gremo v Puser posted image .

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 653
3.12.2007 16:42:30   
vetrnica
NosečkaL čestitke za Brino !! user posted image user posted image user posted image

"Sreča ni v glavi in ne v daljavi, niti v žepu ali pod palcem zaklad. Sreča je, če se delo dobro opravi in če imaš koga rad." (Tone Pavček)

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 654
3.12.2007 16:55:33   
andreja2000
user posted image user posted image user posted image  nosečkaL ,čestitke za malo Brinouser posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu vetrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 655
3.12.2007 17:21:57   
pikica*
Čestitke NosečkiL za Brinouser posted image user posted image user posted image !!!

Jaz sem imela danes pregled in je še vse po starem. Samo pritisk je še višjiuser posted image . Sem pa imela danes tudi CTG in očitno imamo še enega trmastega otrokauser posted image . Ves čas se mali namreč ni hotel niti premakniti. Seveda je takoj po tem, ko je bil CTG gotov, začel noro razgrajati. Rezultat: v sredo moram spet na CTG, ker je bil mali premalo reaktivenuser posted image . Zdaj se pa samo bojim, da bi me g. zaradi previsokega pritiska in premalo reaktivnega otroka (ampak samo na CTG....samo kako naj ji to dokažem) poslala v P na opazovanje ali pa celo rodit. Tega si res ne želim. Rada bi namreč, da se porod začne spontano, ko bo telo na to pripravljeno, ker vem, da bo tako bistveno lažje.  Tako sem danes kar malce slabe volje. Za piko na i smo pa še z Zojo danes same. Pa jutri bo mož tudi bolj pozno prišel iz službe. Eh, danes res ni moj dan.

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 656
3.12.2007 17:23:18   
ElaM
Da se malo javim, nisem še odrinila proti Lj, tudi še nič ne kaže, da bom v kratkem.
Sva šla z mojim malenkosti za Miklavža nabavit, suho sadje, čokolado,... in zdaj komaj živim, trebuh imam med koleni, pa otrdeva mi, verjetno sem se preveč naprezala.

Čestitke NosečkaL za Brino.user posted image

Še kar se oblačil tiče, naš njuborn bo šel takle iz P (no, ga bomo nesliuser posted image ): bombažen bodi, bombažne žabice, plišast kompletek, copatke, štumfki, zimska flis vreča, ki jo bomo v avtu odpeli, na glavi pa bombažno in še eno kapo iz flisa. Mogoče se res sliši veliko, samo se moramo vedet, da je novorojenček bil 9 mesecev v trebuhu, tel. temperatura  je cca 36.5.
Loncica jutri dobro opravi, če te pošlje rodit srečno. Javi se s kakšnim sms-om.
Lepo se imejte.user posted image

:)

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 657
3.12.2007 17:34:48   
Raho
NosečkaL - čestitke za Brino user posted image user posted image user posted image

Pikica* - to pa ni OK, predvsem pritisk. Res te lahko zadržijo notri.

NE vem, zakaj imam neki butasti občutek, da bom jutri samo prišla domov po torbo in šla nazaj v P. Trebuh mi je klofnil na zadnjo možno točko - imam ga na stolu (ko sedim) med nogami. Živa je zelo mirna, le tu in tam se malo premakne. Tu in tam me štohne kak popadek... Samo kaj, ko so časovno neintervalni. Kar je pa najbolj smešno - medenične kosti so me naenkrat nehale boletiuser posted image . Pa sem še včeraj umirala. Kot da je glava v popolni štartni poziciji.

No, v glavnem, če se to zgodi, bom odrešenauser posted image

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 658
3.12.2007 17:53:07   
hokejistka
nosečkaL čestitke za punčko user posted image

Jaz nameravam user posted image obleči podobno kot magi, le da bo brez žabic, ampak bo imel take dokolenke pod plišastim kompletkom, ki bo imel dolge rokave. Spodaj pa bo samo bodi na preklop z dolgimi rokavi in če bo zares mrzlo zunaj še ena majčka. Pa seveda tak bundast topel pajacek in dekica.

pikica jaz sem imela isto sranje s tem CTG prejšnji teden in sem morala čez dva dni spet nazaj. Sem imela čisto zamorjen dan. No naslednji CTG pa je bil OK. Je celo zaznal dva popadka.

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 659
3.12.2007 18:11:27   
Raho
Aha, oblačila:
- body,
- žabice,
- pajac,
- jopica (podložena)
- vreča (zimska)
- bombažna kapica
- volnena kapica
- nogavičke ali copatki (to še ne vem)

Dekica po potrebi.

Vse ima moj pripravljeno v vrčki v lupinici in postavljeno pod noge, da se vsakič, ko gre iz stanovanja spotakne ob lupinico. Upam, da ne bo pozabiluser posted image

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 660
3.12.2007 18:26:52   
Raho
user posted image
user posted image    

SREČKE user posted image  po PDPju (51):

27.11. 
Dajica user posted image

01.12. 
Urša1981user posted image

03.12. 
Kajča user posted image  - 29 let, 3. user posted image , KRANJ, user posted image    
Vetrnica  user posted image - 27 let, 1. user posted image , NOVO MESTO 

Mermaid user posted image  - 3. user posted image , LJUBLJANA, user posted image
Rozika12 user posted image  - 3. user posted image ,user posted image

04.12.
MT user posted image   - 1. user posted image , IZOLA

05.12. 

trdozimc user posted image  - 31 let,  2. user posted image , LJUBLJANA, user posted image

06.12. 
lilprincess user posted image   
Foxina user posted image  

Mat3ja22 user posted image

07.12. 
Andreja2000 user posted image  - 41 let, 8. user posted image , MARIBOR, user posted image      
DANVARI user posted image   - 2. user posted image , user posted image  

08.12.
želvauser posted image

09.12. 
MojcaG user posted image  - 30 let, 2. user posted image , SLOVENJ GRADEC,user posted image

10.12.
Anakarin user posted image   - 3. user posted image , POSTOJNA  
Klarisima user posted image  - POSTOJNA

12.12. 
Marakva user posted image   - 2. user posted image

14.12.
SašaL user posted image - 2. user posted image , CELJE 

17.12. 
loncica  user posted image  - 22 let, 1. user posted image , POSTOJNA/ LJUBLJANA, user posted image     

poka 1 - user posted image   -  27 let, 1. user posted image , KOPER/IZOLA  
baby27 user posted image

18.12.
ElaM user posted image  - 30 let, 3. user posted image , LJUBLJANA 
Ayo user posted image - 32 let, 1. user posted image  
raho user posted image   (Alice in WL) - 34 let, 3. user posted image , MURSKA SOBOTA, user posted image

19.12.
Matja user posted image  - 3. user posted image , TRBOVLJE 

dragulj user posted image  - user posted image  
Magi*user posted image  - 34 let, 2.user posted image ,  LJUBLJANA,  user posted image

20.12.
Pikica07 user posted image  - 1. user posted image , LJUBLJANA/NEMČIJA  user posted image   

23.12. 
hokejistka user posted image  - 25 let, 1. user posted image , LJUBLJANA/POSTOJNA  
pikica*user posted image - 30 let, 2. user posted image , LJUBLJANA, user posted image     

cebelicamaja user posted image  - user posted image

24.12. 
skyline user posted image  - 28 LET, 1. user posted image , ŠEMPETER, user posted image  

25.12.
NELY00 user posted image  - 1. user posted image  
NatašaC user posted image  - 27 let, 2. user posted image , LJUBLJANA 

28.12. 
t*e*j*k*a* user posted image -  24. let, 1. user posted image , CELJE 
smeško user posted image    
Ulla user posted image

29.12.
lana38 user posted image  - 39 let, 3. user posted image , PTUJ, user posted image    
benika user posted image - 28 let, 2. user posted image , KRANJ user posted image

30.12.
bauka user posted image  - 2. user posted image , user posted image

31.12.
sade user posted image

16.01.2008
piškamiška user posted image user posted image

Z nami so pot začele še:
1. upajoča user posted image
2. Tinkamiška user posted image
3. skorpija user posted image
4. Kodrana user posted image
5. Nanaa user posted image
6. Na5o user posted image
7. Medika 13user posted image

ŽE POKUKALI NA SVETuser posted image  

user posted image
4.11.2007
LINA - mamica NANA22

17.11.2007
TJAŠ - mamica ajtak (4280 gramov, 55 cm)

user posted image

28.11.2007
VANA - mamica Vrtnica79 (2860 gramov, 45 cm) 

29.11.2007
ALEKSEJ - mamica Skaana (3330 gramov, 51 cm)
NIK - mamica Maja127 (3440 gramov, 49,5 cm)

30.11.2007
VICTORIA (2044 gramov, 44 cm) in SARA (1830 gramov, 45 cm) - mamica soncek.djukelica

01.12.2007
AŽBE - mamica copatek (3460 gramov, 51 cm)

02.12.2007
TJAŠA - mamica lorch (3200 gramov, 49,5 cm)
LARA - mamica Kim80  

03.12.2007
BRINA - mamica NosečkaL
Do današenjega dne smo dobili:

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 661
3.12.2007 18:44:40   
želva
Tudi naš user posted image  bo podobno oblečen:
body, žabice, pajac iz flisa, termo nogavičke in zimski pajac- v avtu ga bomo pač odpeli, pa ena bombažna kapica in ena termo kapa.
Vse že čaka v ruzaku v lupinci, sam še user posted image ni.
Rok mam v soboto, pa me še nič nikjer ne špika, tko da bom ZNORELA!Hočem svojga user posted image . Tako da ElaM, Ayo, Magi, Tejka in ostale, kar prednost mi dajte, ne vrste prehitevat!
Danes sem eno uro in pol šetala s psom, pa mi tud trebuh noče otrdevat!user posted image ¨Sploh ne vem kako to zgleda, sej trd je,ampak to zato ker se je mali tok spredej nalimal. Mogoče me pa presenet in mi sred noči voda odteče in juhuhu..

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 662
3.12.2007 18:50:15   
ElaM
Kje se pa Klarissima skriva, a ni imela danes pregleda?user posted image  Mogoče se pa že certajo.
Jaz sem se odločila, da bom začela po stopnicah gor in dol hodit, prvič mi ni pomagalo, mogoče mi bo v drugo.user posted image
Raho, jutri če slučajno ostaneš v P, vso srečo.user posted image
O, danvari, vidim, da še nisi v P.user posted image

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 663
3.12.2007 18:51:07   
klarisima
Najprej čestitke nosečkiL user posted image user posted image user posted image
Sem upala, da bo kaka dobra novička na RR in je. Superca

No, ker sem decembrčica bi se vam rada malo potožila, moji skupini decembrčic.
Že od pregleda pri G (11h) nisem prava in me grabi panika. Potrdil je namreč, da me čaka porod v medenični vstavi, torej rita naprejuser posted image oz. CR, če bo potrebno. In bolj kot berem vse o takšnem porodu in CR bolj vidim, da ni to nič kaj takega in da delajo porodničarji to skorajda vsak dan, pa vendar...gre mi na jok in strah me je. Zgleda, da sem tudi edina izmed nas, ki ima neke "komplikacije" (hvala bogu, ker ne želim nobeni tega).
Ne vem več kaj naj...samo slabe stvari mi gredo po glavi...HELPuser posted image user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela...še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. Ti si moj čudež življenja.

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 664
3.12.2007 18:55:21   
ElaM
IZVIRNO SPOROČILO: klarisima

Najprej čestitke nosečkiL user posted image user posted image user posted image
Sem upala, da bo kaka dobra novička na RR in je. Superca

No, ker sem decembrčica bi se vam rada malo potožila, moji skupini decembrčic.
Že od pregleda pri G (11h) nisem prava in me grabi panika. Potrdil je namreč, da me čaka porod v medenični vstavi, torej rita naprejuser posted image oz. CR, če bo potrebno. In bolj kot berem vse o takšnem porodu in CR bolj vidim, da ni to nič kaj takega in da delajo porodničarji to skorajda vsak dan, pa vendar...gre mi na jok in strah me je. Zgleda, da sem tudi edina izmed nas, ki ima neke "komplikacije" (hvala bogu, ker ne želim nobeni tega).
Ne vem več kaj naj...samo slabe stvari mi gredo po glavi...HELPuser posted image user posted image user posted image

Evo, jest o tebi, ti se javiš.
V glavnem, jaz te 100% razumem, da te je strah. ker je bilo mene tudi. Je pa res, da mi je sestrična rekla, da roditi z ritko naprej, ni nič takega, če pač ne gre naredijo cr. Malo bolj te bodo spremljali med samim porodom in boš videla, da bo vse ok.user posted image  Nikjer pa ni pravila, da je porod z medenično vstavo težji, pač pa le malenkost drugačen.  Pogumno. user posted image

(odgovor članu klarisima)
Neposredna povezava do sporočila: 665
3.12.2007 19:42:31   
Magi*
najprej čestitke NosečkiL za hčerkico Brino user posted image user posted image user posted image user posted image  a se ni ona še par dni nazaj počutila čisto nenoseča (al sem zdaj kaj zabrkala)?  v glavnem, res ni pravila.user posted image

jaz sem malo tečna tole popoldne. mi Zaki in mož malo nagajata. zdaj imam mir, sta v kopalnici.

drugače sem pa pospravila celo stanovanje, posesala, skuhala ... posledično je trebuh trd kot kamen, vendar drugega pa nič.

klarisima, ne bodi preveč žalostna in zaskrbljena - mislim, saj vem, da ne moreš drugače in je to čisto normalno. pred časom sem sama paniko zganjala, ker me je strah, da se mi bo spet zakompliciralo po porodu in bom izgubila veliko krvi. no, zdaj sem se pa uspela vsaj v toliko pomiriti, ker na to sama nimam vpliva. torej moram zaupati osebju, se potruditi za dobro komunikacijo in predvsem pozitivno misliti.

ne skrbi, tebe bodo še posebej natančno obravnavali in tak porod res ni nekaj nenavadnega, kar bi jih lahko presenetilo. to je glavno, da oni vedo vnaprej kakšen porod vas čaka in bodo pripravljeni na ustrezne ukrepe, če bo to potrebno. user posted image

pikica*, ja s tem pritiskom imaš pa res smolo. če bo previsok, itak ne bodo čakali. pa ne skrbi, tudi induciran porod ni tak bav bav. moj sicer ni bil, sem pa bila praktično brez svojih popadkov in vem kako je, ko te nafilajo z oksitocinom. nič kaj hujšega, samo vse skupaj gre veliko hitreje.

želva, hop nazaj v oklep in lepo mirno počakaj, da pride dan D. saj ni rečeno, da te morajo znaki matrati 14 dni prej. lahko gre zelo na hitro. user posted image

Raho, drži se jutri. pa me ja ne boš pustila zadaj user posted image

se kasneje še kaj oglasim, zdaj je tu urnebes.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 666
3.12.2007 20:34:59   
klarisima
Hvala Magi.
Počasi že delam pozitiven scenarij v glavi, ki upam, da mi bo zraven mojega dragega pomagal

Preden si bila spočeta, sem si te želela...še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. Ti si moj čudež življenja.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 667
3.12.2007 20:39:01   
lana38
Vse ste že pripravljene samo na skok v P. Jaz pa bom še počakala. Nazdnje bom sama tukaj ostala.user posted image  Opažam pa, da sem zadnje dni kar precej utrujena. Pa hitro se utrudim. Se mi zdi, da že s sprehoda pridem čisto zanič. Moj trebuh se še nič ne spušča. Upam, da se še ne bo. V soboto bom šele user posted image  37T, ko bi naj bil user posted image  uradno donošen. Danes sva z mamo odple tisto škatlo z oblekicami in sem ji pokazala, kaj je najbolj nujno, da se bosta z user posted image  lahko znašla, ko bom jaz v P. Nekaj stvari pa bo tako vzela iz paketa, ki sem ga dobila od države. Jaz bom pa takole oblekla user posted image  za domov:
- body,
- bombažne žabice,
- bonbažna majčka,
- plišasta ali volnena garniturca (odvisno od stopinj zunaj),
- plišasti copatki,
- bombažna in vrhnja kapica(prav tako odvisno od stopinj),
- zimski pajacek ali dekica.
Je razlika, če je zunaj okrog 3° ali -10°. Konec decembra ali v začetku januarja pa je možno oboje. Mi gremo peš domov v lupinici, ker imamo do doma enako daleč kot do parkirišča.
LP

lana38

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 668
3.12.2007 22:48:38   
sade
Hoj čveke, res se je začelo in da se še jaz malo javim po dolgem času.
Sicer sem jaz na vrsti med zadnjimi, vendar pridno čekiram kaj se dogaja z novimi mamicai...vsem iskrene čestitke in res gre zares.
Po eni strani komaj čakam, da spoznam bitje v sebi... in se rešim trebuha kot vse čakamo... čeprav po drugi se v meni javljajo dvomi ali bom zmogla in znala in .... 10000 vprašanj... ja baje je to vse normalno... ampak polno dvomov in hkrati pričakovanj je v meni user posted image ... ali se tudi vam dogajajo taki feši????
drugače po starem nosečniško, trudim se bit aktivna, hodit 2 do 3 krat na dan na sprehod s psom in trudim se bit potrpežljiva sama s sabo in mojim dragim.
Pripravljeno je vse za user posted image in za iz bolnice bom upoštevala vaše izkušnje, ne bom odkrivala tople vodeuser posted image .
Vsem čim več hrabrosti in hiter porod, nove mamice in atiji pa uživajte v novi vlogi

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 669
4.12.2007 3:46:38   
Ayo
Evo mene nocna ptica! user posted image

Najprej cestitke NoseckiL za Brino!!user posted image user posted image

Zelva, tudi meni trebuh cisto nic ne otrdeva, in to ze kar precej casa. Mi je veliko bolj v 7 in 8 mesecu user posted image  Ampak na vsake toliko casa kaksno bolecino tam spodaj pa zacutim tudi jaz.

ElaM, midva sva v dvonadstropnem stanovanju in hoces noces hodim po stopnicah non-stop, pa nic ne pomaga.user posted image

Drugace sva bila pa vceraj z user posted image  zvecer na eni baletni predstavi, je bila vsec tudi user posted image , ker je non-stop migal tam notri! user posted image user posted image

Nic grem srajce likat. Se se oglasim kasneje, da vidim, ce je se kaksna nocna ptica tle gor user posted image

(odgovor članu sade)
Neposredna povezava do sporočila: 670
4.12.2007 4:48:01   
Ayo
No, jaz sem zlikala, vidim pa da vse lepo drnjohate! user posted image  
Magi*, vsaj ti obicajno tud dezuras tle gor...kje si?user posted image  Kako je bilo pa z Zaki in novimi kavbojkami v vrtcu? In, SD se nic ne oglasi? Sedaj bo kmalu verjetno ze doma...

No, pa nasa Skaana tudi upam, da se ji je tista zadeva z mehurjem uredila in da bo tudi kmalu doma!

Raho, ti pa tudi drzi se, ce nam res danes pobegnes v p. Torba za vaso Zivo v katero se tvoj spotika, bo pa sigurno pozabljena doma - moski! user posted image user posted image

Vceraj sem pozabila se povedat, da je imel nas user posted image  na pregledu 3.5kg, smo pa danes dopolnili 38t!! user posted image

Sem si zdele pogrela mlek + med in bom probala it v postlo. Kot da bo kej pomagalo! user posted image

Aja, pa se to glede nasega praznovanja bozica in zlahte na obisku: sem vzela vajeti v svoje roke in rekla:

variantaA: ce bomo se user posted image  ali ce rodim do nedelje 9.12., obiski zavisijo od mojega pocutja. ce pridejo, pridejo 24.12. s pripravljeno vecerjo, prespijo v hotelu, 25.12. na kosilo se gre v restavracijo tukaj pod nama (jaz in user posted image  greva zraven ali tudi ne)

variantaB: v primeru, da rodim po 10.12., obiski in feste odpadejo!

variantaC: ce rodim med prazniki, bom pa itak v p in lahko pocnejo kar hocejo.

Grem zdej probat user posted image

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 671
4.12.2007 8:17:00   
pikica*
Dobro jutro!

Spet sem prvauser posted image . Se vidi, da pri nas zgodaj vstajamo, da odrihtam možeka in Zojo, potem pa onadva šibata, jaz pa imam čas zase. Danes bo bolj deloven dan (beri: pisanje mag.).

Od včeraj sem se malo potolažila (hvala za tolažbo punce). Upajmo, da bodo jutri rezultati CTG boljši, enako pa velja tudi za pritisk. Moram razmišljat pozitivno. Sem pa vseeno rekla, da je pa že skrajni čas, da pripravim torbo zase za v P. Malo so me začeli matrat tudi lažni popadki. Sicer to še nič ne pomeni, ker se ponavadi to zna vlečt, ampak vseeno. Že zvečer me je zagrabilo par popadkov, ponoči pa en tako močen, da sem kar zvezde videla. Trebuh pa je bil trd kot kamen. Na srečo je bil en in edini. Se pa očitno dan D res bliža.

Glede oblekic za iz P. Jaz bom pripravila en body, žabice, bombažno majčko (ne predebelo), malo debelejše bombažne hlačke, jopico, potem pa kombinizonček. Pa seveda kapo. Eno tanko bombažno in čez tako debelejšo. Je pa vse odvisno od temperatur. Ko smo Zojo peljali iz porodnišnice, je bilo zunaj -20Cuser posted image .

Hokejistka, a nimamo me na isti dan rok? No, če bomo okol roka še obe v enem kosu, reč za oddelek Buser posted image . Mogoče bova še cimri.

Me pa res firbec matra, če imamo spet kakšno novo mamicouser posted image .

p.s. kdaj ponavadi nosi Miklavž darila? A jutri, ali danes ponočiuser posted image ?

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 672
4.12.2007 9:09:14   
ElaM
Dobro jutro!

Kaj je zdaj to, da se nič ne javljate, da niste šle vse rodit.user posted image  Pikica*, bova sami kmalu tu na naši temi, no pa Lana in sade imata rok bolj proti koncu meseca.
Pikica*, a pa imaš ti tudi drugače visok pritisk?
Pa vse imate že ctg-je, jaz pridem na vrsto šele ob roku, če prej ne rodim.
Zvečer mi je trebuh fajn otrdeval, potem pa grem spat in spet nič od nič.user posted image  Je pa hecno, ko sem bila prvič noseča, sem bila pri takem otrdevanju že v nizkem štartu, zdaj drugič grem pa spat.user posted image
Pikica*, Miklavž bo iz jutri na četrtek, nanj še počakam, potem je pa res dost.user posted image

Jah, nč lepo se imejte, pa naj katera čimprej sporoči, da certa.

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 673
4.12.2007 9:16:19   
pikica*
ElaM, res so vse nekam poniknile. Predvsem mi je sumljivo, da ni nobenega glasu od Magi* in Raho. Hm...da nista punci pobegnili v Puser posted image . Drugače se mi pa zdi, da so druge bolj zaspanke. Ni čudno, če pa ponoči ne spijouser posted image .
Ja, pritisk imam že celo nosečnost malo višji (pa tudi drugače me je včasih malo matral, ampak ne tako zelo kot sedaj), zdaj pa gre samo na slabše.

Zdaj imamo očitno že vse probleme z otrdevanjem trebuha in bolečinami. Mene ves čas matra. Evo, prej me je spet začelo. Trebh je bil trd kot kamen, v spodnjem delu trebuha pa taka ostra bolečina. Ampak je potem popustilo, na srečo ap ni bilo tako boleče kot ponoči. Se moram lotit dela, da bom malo manj pozornauser posted image .

Aha, potem imam še jutri čas za nabavo mandarin in sladkarijuser posted image . Pri nas Miklavž prinese bolj za hec kot zares..... potem panikoli ne vem kdaj nosi.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 674
4.12.2007 9:24:05   
Magi*
a nas pogrešate kaj? user posted image

jaz sem še tu. v enem kosu. tudi nič kaj ne kaže, razen običajnih težavic: trd trebuh, vse boli, nogo za sabo vlečem. user posted image  sam menda to niso lih znaki za rodit.

noč je bila tako-tako. ne slaba, ne dobra. med poldrugo in tretjo sem bila mal na rr, mal na malci, mal na rutinskem obhodu (naša hiša ima zastonj nočne varnostnike user posted image ). zjutraj sem spedenala moja2 od doma in nazaj zakomirala. vsaj nekaj. zdaj pa spet gruntam kaj bi delala danes. vreme je škifo, avta ne moram peljati, stanovanje pospravljeno (razen, če se spravim z zobotrebcem nad reže v parketu user posted image ), z aslužbo nimam več kaj delat (in se mi tudi ne ljubi), lahko bi sicer kaj brala (pa mi ni do sedenja)... ja, sama sebi sem v napoto.

zgleda, da bom tudi jaz dočakala petkov pregled. pa tako sem bila prepričana, da me več ne vidijo.

Ayo, kvabojke so včeraj rulale, tudi ratalo ji je na WC prit, upam, da bo tako tudi danes.

sem pa danes, tisti cajt, ko sem spala, sanjala, da sem v P na oddelku. pikica*, a ti si bila tudi na B oddelku?

a ima še katera trebuh neobčutljiv na dotik. me vse srbi, ko se pa praskam je pa tako, kot bi se praskala po nekem tujem trebuhu. če bi me morali rezati, sploh narkoze ne bi rabila.

zdaj pa še druge na broj, da bomo imele natančen pregled koliko nas še ni odpotovalo v Rim.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?