|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke - take II
3.12.2007 8:33:08   
pikica*
Dobro jutro!

Še vedno v enem kosuuser posted image .

Najprej čestitke vsem novopečenim mamicamuser posted image user posted image user posted image !!! Če se ne motim, so to copatek, lorch in Kim80. Bravo punceuser posted image .

Naš vikend je bil spet aktiven. Praktično cel vikend smo imeli obiske, tako da sem bila na včeraj zvečer že čisto povožena, trebuh pa kot kamen. Ampak našega malega to očitno ne motiuser posted image . Nič se mi še ne zdi, da bi šli kam proti P. Danes imam pregled in bomo videli kako kaže.

Aja, Raho, tista štorija z obiski je pa tudi meni dvignila pritisk. Res ne razumem takšnih staršev.Kot prvo, ne moreš matrat bolnega otroka in ga vlačit okrog, po drugi strani pa ne moreš še drugih na ta način ogrožat. Jaz bi po moje takšne prosila, da grejo domov. Mi ponavadi še takrat, ko je Zoja samo prehlajena, druge opozorimo, da pridemo samo, če jih prehlad ne moti. In se mi zdi popolnoma normalno, če rečejo, da potem raje vidijo, da ne pridemo.

Naša punči je pa od tega vikenda tudi uradno preseljena v novo sobo. In ni bilo popolnoma nobenih težav. Sama je rekla, da bi spala v novi postelji. Zdaj se morava samo midva navadit, da je treba v drugo sobo hodituser posted image .  Sicer soba še ni čisto končana. Še vedno namreč čakam, da mož zmontira stenski regal, luč in eno mrežo, ampak upam, da bo ta teden tudi to urejeno.

Punce, katera je danes na vrsti?user posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 626
3.12.2007 9:39:50   
ElaM
Pikica*, jeeeest bi bila na vrsti.user posted image user posted image user posted image

Dobro jutro, najprej ko prilezem do računalnika grem pogledat, katera več je mamica. Dobro nam gre. user posted image
user posted image
Bravo Kim80 za Laro.
Pa še z Lorch sta cimri. Fouš. Kaj je zdaj Magi* in Loncica, a bomo ponovile vajo?user posted image
Sicer pa pri nas nič novega, ponoči so me tako bolele sramne kosti, da me je kar krivilo. Ampak potem vse mirno je bilo. Ah, bo že. Kako že pravijo, ko je hruška zrela, pa odpade.user posted image  Zdaj sem se začela tolažit s primerjavami iz narave.user posted image
Danes je tako moreče vreme, še kavo spijem, potem pa grem cunje prat.

:)

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 627
3.12.2007 10:10:35   
klarisima
Jutro.
Vidim, da nobena ni šla na novo v Rim, želje pa je ogromno, tudi z moje strani user posted image
Jaz se pripravljam na pregled pri G in močno upam, da me ne bo expres odpravil. Sicer pa že imam govor sestavljen v tem primeru, politični govor, da bo razumel
Nič, če bo katera med tem časom šla za Rim vso srečo user posted image user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela...še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. Ti si moj čudež življenja.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 628
3.12.2007 10:23:06   
Vrtnica79
Ojla!

Kim80, Lorch , copatek in S.D.- ISKRENE ČESTITKE!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, pa se je res začelouser posted image . Punce za vse ki še čakateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Mi smo pridni, se dojimo in spimo. Tudi ponoči ni problemov. Lataši je kar malo tečno ker Vana samo spi. Mi pa jo pomaga previjat in dojit- tako da mi drži zizikouser posted image .

Ja, bom bolj kratka grem še malo stanovanje spravit v red da se nebodo napovedani obiski vstrašiliuser posted image .

user posted image - držite se!

Aja, saj lahko ostanem med vami decemberkami kajne?????? Sem bolj udomačena mad vamiuser posted image .

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu klarisima)
Neposredna povezava do sporočila: 629
3.12.2007 10:34:24   
vetrnica
Kim80, copatek - iskrene čestitke ob rojstvu user posted image . Upam, da se lepo cartate user posted image user posted image user posted image

Vrtnica79 - veliko veselja še naprej z Vano

Pri meni je danes dan D, ampak bomo videli, če bo kaj. Jst bi že bla tako točna kot Lorch, samo mojemu user posted image se očitno še ne mudi. Sicer me je celo noč neki zvijalo, ampak je bilo bolj blago in sploh ne vem, če je to to. Bomo videli, če se bo čez dan kaj začelo dogajat.

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 630
3.12.2007 10:39:27   
Ayo
Na hitro en dobro jutro se od mene, ker sibam ob 11.30 na pregled! user posted image
Racunam da bo kaksna faj novicka, npr. da smo ze odprti user posted image
Vam sporocim! user posted image

Lep dan!

(odgovor članu vetrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 631
3.12.2007 11:17:21   
Raho
No, pa še jaz!

Ponoči sem imela celo 5 rednih popadkov. Potem pa so izginiliuser posted image . Ampak pa dvomim, da bom dočakala petek, ker so mi na trebuhu izstopile vse žile, enako kot ko sem dobila umetne popadke. Trebuh pa mi niže več ne more pastiuser posted image . NO, vsaj zdi se mi, da neuser posted image

Kasneje bom updatala seznam. Sedaj samo potrebujem še žrtev, ki bo urejala seznam medtem, ko bom jaz v Rimu.

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 632
3.12.2007 11:21:46   
Skyline
dober dan vsem, čeprav obupno depresivn zarad vremena...

...a ve katera, kaj je s tem roza izcedkom, pomešanim s koščki tabletke Canesten???...

pa čestitke kim80user posted image

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 633
3.12.2007 11:22:34   
t*e*j*k*a
Dobro jutro!!

Jaz sem dans bla že precej aktivna. Sem celo hišo posesala in pomila po tleh. user posted image user posted image user posted image
Če nebi user posted image vsake tolk pomigala sploh nebi vedla da sm noseča. user posted image

Čestitke tudi Kim80!!!user posted image user posted image user posted image Tud jaz sem fouš da sta cimri z Lorch. Sem mela priliko obe spoznati in sta obe ful vredi babi!!!
Kokr zgleda jaz ne bom mela nobene poznane, kr mate vse prej rok, pa še v Celju ne bo nobena rodila.  Lahk samo upam da bom mela kako prvonosečko ki bo tok nerodna z dojenčkom kot jaz in ji bo vse novo. user posted image Sam to bi pa res rada.

Vrtnica79 ti si pa itak vedno naša decembrka!!! Tko da ti kr javljaj kake prigode mate z malo Vano!!! Jaz bi tud mela takega otroka k bi sam spal pa jedu, pa nč krčev mel!!!

Vse ki mate dans pregled poročajte kako je šlo in držim pesti da je vse ok.

Jaz sem tud Pušenjaka zagnjavla kr je naš user posted image majhen in je reku da ni panike dokler lepo enakomerno raste. Sicer je pa baje vse kar se rodi od 2500g-4500g normalno. Tko da če ma zdej 2200g jih bo ziher pridelal še tistih 300 da bo normalen user posted image !! NA koncu bomo pa trikilskega meliuser posted image , jaz se pa tok sekiram zdej.

UŽIVAJTE!!

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 634
3.12.2007 12:02:10   
andreja2000
lorch in kim80 user posted image user posted image user posted image  skrene čestitke!user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa danes imela prvi CTG,ki je sicer zaznal neki popadek,drugače pa sem še zaprta in kontrolo imam spet v petek na PDP.Sicer pa tudi sama občasno občutim rahle popadke,vendar očitno še to ni to.Tudi križ me je začel noro bolet in tako so noči postale še bol neznosne kot doslej.......

Lep pozdrav!user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 635
3.12.2007 12:44:21   
hokejistka
a ve katera, kaj je s tem roza izcedkom, pomešanim s koščki tabletke Canesten???...

Mislim, da sva nekje istočasno vzeli Canesten. Samo ti žal ne morem pomagat. Moj izcedek ni bil nič rožnat, ampak je imel samo majhne koščke teh tablet. Pokliči G, mislim pa da ni nič hujšega. A si si vstavila z aplikatorjem ali brez? Mogoče si si pa kaj ranila?

(odgovor članu Skyline)
Neposredna povezava do sporočila: 636
3.12.2007 12:45:22   
lana38
Najprej čestitke lorch in Kim80 za user posted image !

Bolj na hitro sem vse preletela, ker sem se šele zdaj spravila na RR. Pred tem sem vam dala današnjo slikico trebuščka v album. Sama sem slikala, zato je bolj od blizu in se ne vidi cel, samo sprednji del bolj. Sem se kar nekaj časa ukvarjala s tem, preden mi je uspelo tako fotko narediti, da je vsaj nečemu podobna. Zadnjič me je Blaž slikal. Naziv albuma pa je 36T. Pa zunaj sem že bila tudi. Dobro, da sem imela dežnik, ker bi me drugače pravi naliv dobil.

andreja2000, jaz sem že razmišljala o tebi, ker je petek že blizu. Potem sem pa mislila, da če bi bile "sosede" bi  ti že sporočila.user posted image  Če boš imela okno na to stran k našemu bloku, boš lahko mahala ven, ko se bom jaz še sprehajala. Stanovanje pa nimam obrnjeno proti porodnišnici, drugače bi si lahko tudi tako mahale.
LP

lana38

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 637
3.12.2007 14:27:52   
Mat3ja22
zgleda da smo tok čakale na ta december, da nas bodo sedaj naši mali user posted image zajbavali in ne bodo hoteli ven user posted image user posted image . no sej enkrat vem da bodo prišli ampak vseeno.

Sem zdaj komaj domu prišla, sem mogla zjutraj najprej v laboratorij, potem pa sem čakala na CTG. in ker ni blo mojega G sem čakala ko zmešana, potem sem šla nazaj v laboratorij po izvide in nato spet nazaj h G, ki pa ga še vedno ni blo iz operacijske. tako sem čakala do 13-ih da me je vzel en drugi G, ki mi je rekel, da naj pridem čez dva dni ko imam PDP in bodo pogledali če sem že pripravljena. Aja pa dal mi je vedeti, da ponavadi, pri ženskah, ki so prvič noseče in ki nimajo posebnih težav pride do zamude  user posted image , se pravi da ponavadi rodijo po PDP.  user posted image   tko da zgelda bom še nekaj časa čakala user posted image user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 638
3.12.2007 14:48:34   
Magi*
Mateja, ne sekiraj se. so včasih prav štupidasti tile zdravniki. kaj ti je pa rabil neke babje vraže zdaj razlagat. sploh ni pravila, veš.

nič, moramo sprejeti stvari take, kot so, in čakat kdaj se bo potomcem ljubilo zapustiti toplo gnezdece.

jaz sem danes ful naspidirana in se počutim super. včeraj sem bila pa čisto polomljena. ma ni pravila, nobenga. user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 639
3.12.2007 14:54:43   
Mat3ja22
Magi - upam da res, ker že komaj čakam, da se znebim tega gromozanskega trebuha in da spoznam svojega user posted image . amapk tale; da so naši zdravniki včasih prav štupidasti pa je originalna user posted image user posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 640
3.12.2007 15:01:14   
Ayo
Ojla!

Smo bili na pregeldu, ampak nic nismo cekirali, ce smo odprti, je rekle g, da to se ne dela vec, ker itak ne pomeni nic, dokler ni popadkov.
Drugace je pa vse ok, plodovnice dovolj, user posted image  pravilno obrnjen, naredu mi je 2 3D slikce. user posted image  Si je moj pikec podpiral licko z eno rokico user posted image user posted image

Tud jaz imam danes malo vec energije, se takoj pozna, ker sem malo bolje spala. Tako da grem naprej v akcijo dokler me drzi user posted image

Mat3ja nic se ne obremenjuj, men je tud moj g rekel dons da samo 3% zensk rodi na PDP. Bo ze, uzivaj se te zadnje dni, ko si s trebuskom se v srediscu pozornosti, ker kmal ne bomo vec zanimive... user posted image user posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 641
3.12.2007 15:05:21   
hokejistka
Jaz sem pa ravno od frizerja user posted image . Pa od včeraj je najin user posted image tudi uradno donošen, tako da sedaj komaj čakam, da ga spoznam.

Sem brala na Kaj potrebujem za novorejnčka, kako bodo zimski otročki oblečeni iz porodnišnice in sem ugotovila, da bodo ful oblečeni user posted image . Jaz ga ne nameravam tako veliko oblečt, še posebno če bo okoli nič stopinj. Zadnje dni je pa itak 8 st. zunaj. Meni se zdi too much žabice, plišast kompletek, pajacek, deka pa po možnosti še zimska vreča v lupinici. In to vse od vrat porodnišnice pa do ogretega!!!! avta. A sem jaz čudna?

A gre katera rodit danes?

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 642
3.12.2007 15:17:09   
benika
Sem brala na Kaj potrebujem za novorejnčka, kako bodo zimski otročki oblečeni iz porodnišnice in sem ugotovila, da bodo ful oblečeni . Jaz ga ne nameravam tako veliko oblečt, še posebno če bo okoli nič stopinj. Zadnje dni je pa itak 8 st. zunaj. Meni se zdi too much žabice, plišast kompletek, pajacek, deka pa po možnosti še zimska vreča v lupinici. In to vse od vrat porodnišnice pa do ogretega!!!! avta. A sem jaz čudna?

Če realno pogledaš, otroček ni preveč oblečen.Poglej po sebi: ti imaš oblečeno spodnje perijo, hlače, pulover in bundo. Otroku pa itak oblečeš eno oblačilo več kot sebi. Z dekico ga pokriješ zunaj zaradi preventive, itak jo pa v avtu odstraniš. ne vem no, meni se to ne zdi pretiravanje. Pa sej bo doma tud oblečen v žabice in pajacek, pa mu ne bo prevroče.

Kaj pa ostale menite?

Kim 80, čestitke za punčkouser posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 643
3.12.2007 15:22:37   
vetrnica
hokejistka men se tud zdi, da bodo zimski otročki (opisi na Kaj potrebujem za novorojenčka) full oblečeni user posted image . Jst mam v načrtu: 2 majčki, žabice z naramnicami (vse bombaž), pol pa čez tak bolj topel kompletek (iz flisa), no pa tople nogavičke in 2 kapici (bombaž + pliš). Za čez pa nameravam vzet samo deko, ker itak bo avto blizu in ogret.

"Sreča ni v glavi in ne v daljavi, niti v žepu ali pod palcem zaklad. Sreča je, če se delo dobro opravi in če imaš koga rad." (Tone Pavček)

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 644
3.12.2007 15:46:55   
Ayo
Jaz nikoli nisem preverjala kako ga je treba oblect, ampak grem cisto po svojih obcutkih.

Imamo pa pristimano:

body z dolgimi rokavi (notranja stran bombaz, zunanja volna)
zabice
volnen completek (hlacke s stopalci + pulovercek)
2 kapici (bombaz + volna)
pajacek

(odgovor članu vetrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 645
3.12.2007 16:10:24   
Magi*
naš junak bo šel domov natanko tako kot je šla Zaki (sam upam, da vseeno kak dan prej kot je šla ona user posted image ):

2 mako majčki bombažni, čez plišast pajacek na naramnice, puloverček, copatki in tista kombinezon/vreča iz flisa (ta ni zelo debela). na glavi bombažno kapico in čez volneno. dekico bomo uporabili po potrebi.

v avtu samo flisast kombinezonček odpremo in bo OK.

dojenčke je fino tako oblečt, da lahko enostavno slačiš po plasteh. zavedati se pa moramo, da še nimajo dobre termoregulacije - zato jim je hitro vroče ali pa jih zebe. pa še v lupinici se fajn segrejejo.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 646
3.12.2007 16:12:58   
loncica
Čav punce!

Meni je pa danes uspela misija nemogoče - bila sem pri frizerjuuser posted image . Sem mislila, da mi do poroda ne bo uspelo. Jaz imam pa jutri pregled, bomo videli če bo G uresničila grožnje in me poslala rodit. Ne bi bilo slabo, če bi že jutri pestvala svojega sinčka.

Naš user posted image  bo imel oblečeno: body z dolgimi rokavi, majčko, žabice, plišast komplet, štumfke, volnene copatke, eno bombažno in eno flis kapico in dekico za čez. Saj zimski kombinezon verjetno ni potreben, ali pač?

Raho, na pošti so se končno odločili, da mi dajo paketuser posted image . Še enkrat hvala. Imam pa eno vprašanje, a veš kje se da kupit kaj, da bi ameriške vtikače v naše predelal?

Magi, ElaM: meni se ne da več čakat. Dajmo punce, Lj kliče.

Lp

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 647
3.12.2007 16:25:10   
Ayo
IZVIRNO SPOROČILO: Ayo

pajacek

Sem smotana ful, je bil misljen kombinezon/vreca, seveda. user posted image user posted image

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 648
3.12.2007 16:27:05   
Magi*
IZVIRNO SPOROČILO: loncica

Magi, ElaM: meni se ne da več čakat. Dajmo punce, Lj kliče.

Lp

jaz sem v LJ in vaju čakam. torej, kdaj odrineta? user posted image

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 649
3.12.2007 16:31:41   
Skyline
hokejistka....ne, nism za aplikatorjem, sm pa v soboto zakrvavela po pregledu, ker je bil tooook grob G user posted image ...edin če se puca od tega, pa je vse roza user posted image

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?