|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke - take II
2.12.2007 15:30:47   
ElaM
user posted image

Čestitke Lorch za Tjašo. Bravo mami in ati.user posted image

:)

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 601
2.12.2007 16:11:40   
vetrnica
Lorch - čestitke za Tjašo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 602
2.12.2007 16:18:58   
loncica
Lorch čestitke!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vetrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 603
2.12.2007 16:25:39   
Skyline
čestitke vsem novopečenim mamicamuser posted image

js danes ponoči spet nism nč spala zarad teh hemeroidov...kako grozno je to, sej sm že prej mela težave, vendar ne tako boleče....prow neznosno me peče, pa tista Modolex krema nč ne pomaga, se mi zdi, da je še slabše, tko da si sam večkrat na dan dajem mrzle obkladke....pa zdej sm govorila z mojo G in mi je rekla, da si lahko tudi z Alojo namažem in se mi zdi, da je mal boljš, vsaj da bi mi malo te bolečine omililo, ker si ne predstavljam, kako bi šla v takem stanju rodituser posted image

...pol pa še tista tabletka Canesten mi dela vraga, ker se mi že cel dan izloča roza izcedek in ravno prej se mi je nekaj koščkov tabletke izločlo, vmes so ble pa živo rdeče pike oziroma mičkeni koščki....je rekla G, da je če ne bo jutri bolje, da naj se ji pridem pokazat, sam da to kar sm ji opisala ni nič hudega, možno tudi, da je bil čep, kdo ve., sam nism opazla kake sluzi, mogoče jo je tabletka vpilauser posted image ...je ta dohtar od včeraj pospešil zadevo user posted image ....ok, sam da ni kaj zašuštral....

ja, je videt, da smo že vse nestrpne in da komaj čakamo naše user posted image

lp

(odgovor članu vetrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 604
2.12.2007 16:36:23   
klarisima
Bravo Lorch user posted image user posted image user posted image
Čestitke celi družinici user posted image
Še ena decembrka manj...

Preden si bila spočeta, sem si te želela...še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. Ti si moj čudež življenja.

(odgovor članu Skyline)
Neposredna povezava do sporočila: 605
2.12.2007 17:31:46   
Raho
user posted image
user posted image    

SREČKE user posted image  po PDPju (51):

27.11. 
Dajica user posted image

01.12. 
Kim80  user posted image  - 27 let, 1. user posted image , SLOVENJ GRADEC, user posted image   
Urša1981user posted image

03.12. 
Kajča user posted image  - 29 let, 3. user posted image , KRANJ, user posted image    
Vetrnica  user posted image - 27 let, 1. user posted image , NOVO MESTO 

Mermaid user posted image  - 3. user posted image , LJUBLJANA, user posted image
Rozika12 user posted image  - 3. user posted image ,user posted image

04.12.
MT user posted image   - 1. user posted image , IZOLA

05.12. 

trdozimc user posted image  - 31 let,  2. user posted image , LJUBLJANA, user posted image

06.12. 
lilprincess user posted image   
Foxina user posted image  

Mat3ja22 user posted image

07.12. 
Andreja2000 user posted image  - 41 let, 8. user posted image , MARIBOR, user posted image      
DANVARI user posted image   - 2. user posted image , user posted image  

08.12.
želvauser posted image

09.12. 
MojcaG user posted image  - 30 let, 2. user posted image , SLOVENJ GRADEC,user posted image

10.12.
Anakarin user posted image   - 3. user posted image , POSTOJNA  
Klarisima user posted image  - POSTOJNA

12.12. 
Marakva user posted image   - 2. user posted image

14.12.
SašaL user posted image - 2. user posted image , CELJE 

17.12. 
loncica  user posted image  - 22 let, 1. user posted image , POSTOJNA/ LJUBLJANA, user posted image     

poka 1 - user posted image   -  27 let, 1. user posted image , KOPER/IZOLA 
nosečkaL user posted image - LJUBLJANA, user posted image
baby27 user posted image

18.12.
ElaM user posted image  - 30 let, 3. user posted image , LJUBLJANA 
Ayo user posted image - 32 let, 1. user posted image  
raho user posted image   (Alice in WL) - 34 let, 3. user posted image , MURSKA SOBOTA, user posted image

19.12.
Matja user posted image  - 3. user posted image , TRBOVLJE 

dragulj user posted image  - user posted image  
Magi*user posted image  - 34 let, 2.user posted image ,  LJUBLJANA,  user posted image

20.12.
Pikica07 user posted image  - 1. user posted image , LJUBLJANA/NEMČIJA  user posted image   

23.12. 
hokejistka user posted image  - 25 let, 1. user posted image , LJUBLJANA/POSTOJNA  
pikica*user posted image - 30 let, 2. user posted image , LJUBLJANA, user posted image     

cebelicamaja user posted image  - user posted image

24.12. 
skyline user posted image  - 28 LET, 1. user posted image , ŠEMPETER, user posted image  

25.12.
NELY00 user posted image  - 1. user posted image  
NatašaC user posted image  - 27 let, 2. user posted image , LJUBLJANA 

28.12. 
t*e*j*k*a* user posted image -  24. let, 1. user posted image , CELJE 
smeško user posted image    
Ulla user posted image

29.12.
lana38 user posted image  - 39 let, 3. user posted image , PTUJ, user posted image    
benika user posted image - 28 let, 2. user posted image , KRANJ user posted image

30.12.
bauka user posted image  - 2. user posted image , user posted image

31.12.
sade user posted image

16.01.2008
piškamiška user posted image user posted image

Z nami so pot začele še:
1. upajoča user posted image
2. Tinkamiška user posted image
3. skorpija user posted image
4. Kodrana user posted image
5. Nanaa user posted image
6. Na5o user posted image
7. Medika 13user posted image

ŽE POKUKALI NA SVETuser posted image  

4.11.2007
LINA - mamica NANA22

17.11.2007
TJAŠ - mamica ajtak (4280 gramov, 55 cm)

28.11.2007
VANA - mamica Vrtnica79 (2860 gramov, 45 cm) 

29.11.2007
ALEKSEJ - mamica Skaana (3330 gramov, 51 cm)
NIK - mamica Maja127 (3440 gramov, 49,5 cm)

30.11.2007
VICTORIA (2044 gramov, 44 cm) in SARA (1830 gramov, 45 cm) - mamica soncek.djukelica

01.12.2007
AŽBE - mamica copatek (3460 gramov, 51 cm)

02.12.2007
TJAŠA - mamica lorch (3200 gramov, 49,5 cm)

Do današenjega dne smo dobili:
5 user posted image user posted image
4 user posted image user posted image

(odgovor članu klarisima)
Neposredna povezava do sporočila: 606
2.12.2007 17:43:54   
ElaM
Punce, eno vprašanje. A še katero non stop tišči lulat?user posted image  Jaz sem na wc-ju vsakih 5 min. in je prav tečno. Potem pa ne vem, a je to tudi kakšen znak, bližajočega se dneva D, a je kakšen drug user posted image ? Me pa mehuir ne boli, tako da mislim, da nimam prehlajenega.

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 607
2.12.2007 17:44:13   
Raho
Lep popoldanuser posted image

Sem updatala naš seznam. Lepo prosim, dajte me opozorite, če kaj ni OK. Če se le da na ZS.

Jza sem celo noč bedela, tako so me spravili iz tira ti, ki so na RD pripeljali bolnega otroka. Mislim ne vem, ali starši nimajo toliko pameti ali kaj je to... V glavenm še danes sem besna kot ris. Da ne govorim o drugih starših. Veste, kako je, ko v množico 10 otrok pripelješ enega bolnega. Ko so ji namerili vročine 38,7 pa je naš zobar ponoreluser posted image . Sicedr jim ni komentiral nič, ampak je rekel, dankeaj tako neodgovornega še ni videl. Jaz samo globoko upam, da se nisem nalezla, čeprav me že nekaj cel dan zvija v želodcu. Moj pravi, da so to živci in psiha. Globoko upam.

Ayo - CDje ti prepečem, samo mi moraš na ZS vreči tvoj naslov. Glede obiskov pa: vztrajaj pri ne. Za božič boš potrebovala predvsem mir in ne tašče in tasta na obisku. Jaz vem, kako sem se počutila, ko sem naslednji dan po tistem, ko sem prišla iz porodnišnice, dobila na obisk moževo sestrično s familijo. Moža sem skoraj pregriznila od vzhičenjauser posted image . Ampak ker seveda ne morem biti tiho - kot ponavadi - sem enkrat, ko so rekli, da so šli gledat po 3 dneh nekega drugega dojenčka skomentirala: Pa se to vam ne zdi malo prehitro?user posted image  Upam, da jim je sedaj jasno, da jih ne želim videti tako hitro. Ma sem jih stregla 6 dni po CR. Sedaj jih ne bom. Garant.

lorch - ti so boljša od švicarske ure

baby27 - dobrodošla med nami. Upam, da ti dnevi do poroda čim hitreje minejouser posted image

Izgleda, da se je začlo zares. Vsak dan imamo enega novega dojenčka. Upam, da se bo naša user posted image  tudi odločila, da končno pokuka na plano, ker me boli že vsaka koščica. O obsegu pa ne bom. 

Magi* - tudi jaz pogosteje odhajam na WC. Mogoče pa bo danes ob devetihuser posted image

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 608
2.12.2007 17:46:56   
Raho
IZVIRNO SPOROČILO: ElaM

Punce, eno vprašanje. A še katero non stop tišči lulat?user posted image  Jaz sem na wc-ju vsakih 5 min. in je prav tečno. Potem pa ne vem, a je to tudi kakšen znak, bližajočega se dneva D, a je kakšen drug user posted image ? Me pa mehuir ne boli, tako da mislim, da nimam prehlajenega.

To je pri meni bilo prejšnji teden.  Pa se nič ni zgodilouser posted image

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 609
2.12.2007 17:48:23   
ElaM
IZVIRNO SPOROČILO: Raho

IZVIRNO SPOROČILO: ElaM

To je pri meni bilo prejšnji teden.  Pa se nič ni zgodilouser posted image

A si mi morala pokvarit vse upe??user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 610
2.12.2007 19:02:37   
hokejistka
lorch čestitke !!!!! user posted image

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 611
2.12.2007 19:07:42   
loncica
Meni se pa danes tolk spi. A je to tudi kakšen znak? user posted image Ponoči sem spala 10h, popoldne 1 uro pa sem zdaj spet zaspanauser posted image .

Ayo, glede obiskov. Jaz bi bila strogo proti. Jaz sem jim že za v P, dala jasno vedet, da bo prišel tisti, ki bom jaz hotela in to ne prvi dan. Pač sem malce zoprna, ampak zame bo to vse prvič in ne mislim, ko se bom še ubdala z dojenjem prvi dan imet že ne vem koliko obiskov. Samo mož.

ElaM, ne prehitevaj. Meni danes nič ne kaže, smo zmenjene da gremo skupaj. Magi se nič ne oglaša, sumljivouser posted image .

Lp

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 612
2.12.2007 19:30:46   
t*e*j*k*a
Ola!!

Evo še mene. Me ni blo dva dni pa me niste nč pogrešaleuser posted image .
Smo meli koline in sem bla polno zaposlena. Ludi se ful čudijo da sem še kr v formi čeprav že v devetem mesecu.  Sicer pa vem da se z Raho ne da primerjatuser posted image .

Čestitke vsem novim mamicam, lepo cartajte svoje nove user posted image !!!

Ayo tole glede obiskov se men tud mal glupo zdi. Jaz absolutno vsaj en mesec po porodu ne mislim nobenga strečt. PA v P bi mi tud blo odveč če bi vsi že prvi dan navalili. Upam da ne bojo.

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 613
2.12.2007 19:39:02   
Magi*
hojla!

mi smo nazaj od naših. smo se spet potepali. Zarja je z babico celo makovo potico pekla. jaz sem pa danes čisto razštelana. spodaj mi kosti tako narazen vleče, da hodim kot moja baikca takoj po tistem, ko jo je kap ruknila. eno nogo kar za sabo vlečem. pa vsem se zdi to blazno smešno. user posted image

lulam itak na 5 minut že dolgo časa, pa ni še nič.

mi pa danes izteka tak bolj gost izcedek, kot pri ovulaciji, vendar ni nič kravav ali rjavkast. mogoče je pa od vaginalete, ki sem jo včeraj vstavila. je pa sicer danes s tistim utekočinjenim izcedkom bolje. ma kdo bi vedel?

na koncu začneš znake videti že v čisto vsaki malenkosti, tako kot če dolgo gledaš kip Marije in se ti zdi, da ti mežika. user posted image

...spet se dereta ven s kopalnice... če se meni ne bo lepega dne vtrgalo.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 614
2.12.2007 19:56:11   
Raho
IZVIRNO SPOROČILO: Magi*

na koncu začneš znake videti že v čisto vsaki malenkosti, tako kot če dolgo gledaš kip Marije in se ti zdi, da ti mežika. user posted image

No, ampak veš, včasih pa pomežikne.

Danes pa ima naš ata gnezditveni nagonuser posted image  Je s parnim čistilcem razkužil celo stanovanje. Ja, za včerjšnjimi gostiuser posted image , ki so bili kužni. Sedaj pa imamo tako čisto, da bi lahko s tal jedliuser posted image

Ja, moja2 sta tudi v kopalnici in Črto se spet dere: Mamica, reši meeeeeeeee!

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 615
2.12.2007 20:00:18   
Magi*
naša2 bereta "Snežaki v vrtcu" in ati bere, da so snežaki nekaj govorili.
Zaki pa: saj snežaki ne govorijo.
ati: v tej zgodbici pa govorijo.
Zaki: saj vidiš, da ne. na sliki so čisto tiho... user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 616
2.12.2007 20:04:52   
ElaM
Meni se tudi občasno zdi, da mi mežika, samo očitno se mi samo zdi.user posted image  No v.d. tašča mi napoveduje, da bo prej, ne vem pa po čem sklepa.user posted image

Naša tamala se pa zabava s svinčniki, jih daje iz kozarca, na mizo in nazaj. Je že več, kot pol ure, kot da jo ni. user posted image
Moj pa dela pico. Spet se bom napokala, potem pa komaj živela.user posted image  Nimam primere.
Punce lepo se imejte.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 617
2.12.2007 20:08:54   
Magi*
jaz čakam, da se makova potica shladi. tople res ne smem jest, ker me razpara. user posted image

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 618
2.12.2007 20:25:25   
Ayo
Raho, parni cistilec rula user posted image  ! Se k men pridte!!user posted image

Glede lulanja, imam tudi jaz dneve/noci, ko hodim bolj pogosto.

Jaz sem pa ravnokar smrekco postavla user posted image , moj pa, kot je zadnje case ze v navadi za nedeljsko vecerjo, pripravlja ribico user posted image .
Zdej za mizo se bom probala pogovorit glede bozica...user posted image
Hvala vsem se enkrat za vase nasvete! user posted image

Vrtnica79, lepe fotke, se lepsa Vana! user posted image

Lep vecer!

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 619
2.12.2007 21:28:51   
Magi*
kaj si ja norrrr???

lorch je ravno smsala, da sta s Kim80 cimri. kim80 je 13 min za njo povila hčerkico Laro.

čestitke tudi kim80, atiju in mali Lari user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 620
2.12.2007 21:31:51   
Magi*
BTW, sliši se zvok od mesiđa in me mož draži: "ktera je pa zdej rodila?" user posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 621
2.12.2007 21:41:56   
klarisima
Čestitke Kim80 user posted image user posted image user posted image
Pa to ni res, vedno manj nas je user posted image user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela...še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. Ti si moj čudež življenja.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 622
2.12.2007 21:57:53   
Ayo
IZVIRNO SPOROČILO: Magi*

lorch je ravno smsala, da sta s Kim80 cimri. 

Ja sej je Veseli December, a ne!! user posted image user posted image user posted image

ISKRENE CESTITKE Kim80 tebi in novi druzinici!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 623
2.12.2007 22:04:05   
Raho
Bravo Kim80! ČEstitkeuser posted image
user posted image

Jaz bi tudi šla rodit...

V sredo peljem malčka na Miklavža v cerkev (prosim, ne komentirajte - sem za to, da vsi otroci za Miklavža dobijo enako in pri nas je to možno samo v cerkvi, ker na tadrugem MIklavževanju dajejo darila starši in potem se grejo preseravanje, čigavo dete bo dobilo večji paket, jaz se pa tega ne grem.), mogoče me bo kdo uslišal - kak svetnik.

(odgovor članu klarisima)
Neposredna povezava do sporočila: 624
3.12.2007 8:04:52   
Magi*
dobro jutro zaspanke user posted image

najprej eno kofe za dobro jutro:

user posted image

moja noč je bila povsem običajna: do 2. nisem zaspala, potem mi je celo ratalo do skoraj 4. user posted image  pa od 5. do 6.30. sem še kar spočita danes. user posted image

naša2 sta že odpeketala. sem bila zjutraj jezna na mojo mamo. grrr. je Zaki kupila ene kavbojke, take frajerske s pasom. mala jih je celo hotela obleči za v vrtec. do tu veselje, potem pa ugotoviva z možem, da se zelo težko zapnejo/odpnejo, čez rit kar tako se jih ne da potegnit, pri ospenjanju pasu pa doktoriraš. že vidim kako bo v vrtcu šla lulat. user posted image  moji materi sem že miljonkrat razložila, da Zarje ne zanemarjamo, ampak ji zgolj kupujemo praktične obleke za v vrtec, ker tam pač vzgojiteljica ne more non stop servisirat glih sam tvojega otroka. ne, ona pa meni: "zdaj ima pa končno ene normalne hlače". kot, da tiste, ki jih jaz kupim niso normalne. sicer pa jih mora enkrat za k njej obleči, pa da sproba na lastni koži. ne vem, a je že pozabila, da se otroci zaigrajo in povejo za lulat v zadnjem hipu.

evo, sem se skašljala in je zdaj bolje. sam, hlače se bojo še vedno težko slekle.

grem še malo nazaj v posteljo, mogoče mi pa rata še eno rundo odspat.

PS: pri meni ne dogaja nič. zgleda čakamo, da bo fant zrasel na 4,5kg. user posted image

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?