|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke - take II
26.11.2007 20:32:05   
Skaana
user posted image

Evo me, popolnoma pripravljeno za jutri user posted image user posted image user posted image , če verjamete...

tako sem user posted image , da ne vem, če bom zdržala, da Atena zaspi... No, bom že morala.

Ja seveda je moj-a pridn-a user posted image  počakal-a, da kuhinja izgleda takole:
user posted image

In Atenina sobica takole:
user posted image

Lepo ninajte.

Če pa se slučajno jutri zvečer ne javim, vedite da se bom verjetno kot mamica drugič user posted image  

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 201
26.11.2007 20:39:04   
lana38
Rahouser posted image -super, da si uredila s pritiskom! Zdaj se pa čuvaj, drugače boš novemberka. Pa še na koncert ne boš šla.user posted image
Dobrodošle vse, ki ste se nam zdaj na koncu pridružile!user posted image

Jaz sem pa dane simela ogromno srečo, ko sem šla po bolniški list. prišla sem tja in pacientov nikjer, tako da mi je sestra samo dala kakrtoteko v roke in jaz direkt z zdravniku. V 20 minutah sem vse rešila. Bila tam in že nazaj doma.user posted image  To je pa bilo verjetno zato tako prazno, ker je na Ptuju bil Katarinin sejem in so vsi bili tam. Ponavadi so v čakalnici sami penzionisti. Danes pa so po sejmu letali. Sem si res pravi dan izbrala, da sem se naročila. No, pa še zadnjič sem šla v user posted image . Še 4 dni bolniške, potem pa porodniška.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 202
26.11.2007 20:39:19   
Magi*
Skaana, javi se že prej s kakim SMSom! da ne bomo slučajno od firbca še vse ostale dobile popadke. user posted image

kuhinjo bom pa zdajle možu pokazala. meni je fenomenalna. pa saj sem ti to že rekla.

držim pesti za jutri. dobro se naspi in novim zmagam naproti user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 203
26.11.2007 20:50:05   
Skaana
Magi, hvala, sem pripopala še nekaj slik v album (kar kliknite na eno izmed gornjih, moralo bi se odpret), če ne pa geslo na ZS. Pa zdle grem še ažurirat spletnik, potem pa spat, user posted image .

SMS pa itak. Saj smo se zato zmenile za telefonske, kajne? Sicer pa, mogoče pa se zvečer že beremo user posted image .

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 204
26.11.2007 20:51:27   
Vrtnica79
OJ!

Sem se ravnokar napokala palačink-čokoladnih z smetano. Njamiuser posted image . Zdaj pa sem se morala malo dol vsest da se spočijem. Že spet imam cel dan ful trd trebuh, sej kar naprej nekaj skačem okoli. Ma, sploh se me morem umirit mam skozi neko delo. Vbistvu delo vidim samo jaz ker mi je doma že kar tečno. Ven grem le še do šole, ker drugače me preveč napihne.

Raho, super da si nazaj. Zdaj pa se ne špilaj več in raje počivaj če hočeš še izpolnit koncert in roj. dan!

Klarisima, komot daš najbolj visoko dokler se ne obrača. Tudi jaz sem si že tak naštimala.

Piškamiška in Dajica dobrodošleuser posted image user posted image user posted image !

Jaz čutim svojouser posted image  nekako tako- ritko nad popkom desno, odspodaj pa verjetno z rokicami boksa malo levo malo desno. Se pa še vedno zvečer najbolj razživi. Čez dan morem biti kar pozorna da jo začutim. Saj če se vsedem in malo pobožam bušija se kar odzove. Mi je pa zadnjič patronažna rekla da ponavadi kak dan pred porodom ni user posted image  tako aktiven. Ker se baje "vgnezdi" v porodni kanal in čaka da bo pokukal ven.

Nič, grem zdaj poduser posted image . Pol pa še malo tv pogledat če me prej ne zmanjkauser posted image .

Ja, pa da ne pozabim. Mi smo že malo user posted image razpoloženi. Mi je mama prinesla tak lep adventni venčekuser posted image user posted image . Saj že to nedeljo prižgemo prvo svečko!!!!!

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 205
26.11.2007 21:01:28   
ElaM
Moja miška je zbolela.user posted image Cel dan čisto ok, potem se mi je pa prej zdela malo vroča, ji grem merit vročino in me je skoraj kap, 39.3 v ritki. Pa je normalno jedla in funkcionirala.  Sem ji dala paracetamol in zdaj spi. Upam, da je samo kakšna enodnevna viroza, ker zdaj se pa res manjka samo še to, da zboli. Pa itak sem po cele dneve sama. Nocoj sem pa res žalostna, eno dozo joka sem že dala skozi.

Skaana, jutri dobro opravi. Pa nujno poročaj. Bi te prosila za geslo, da si ogledam kuhinjo, ker je res super.user posted image

Lahko noč.

:)

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 206
26.11.2007 21:02:54   
Magi*
ElaM, upam, da se Tinkara zbudi čila in zdrava. user posted image user posted image user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 207
26.11.2007 21:14:53   
Raho
Skaana, super kuhinja!
Jutri fajn opravi. Pa daj, počakaj do soboteuser posted image . Jaz bom... Upam... Čeprav me nekaj malo šraufa, ampak ne konstantno (na določene časovne intervale), ampak enkrat na 20 min, enkrat na 15 min...

Ma do sobote bo not. Tako sem se odločilauser posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 208
26.11.2007 21:24:00   
Raho
Ah, evo mojega švicarskega sira!

Hvala vsem za lepe želje. Upam, da bom do konca sobote v enem kosu.

Ela, naj se Tinkara čim prej pozdravi.

Vsem novim: DObrodošle.user posted image

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 209
26.11.2007 22:02:45   
Skaana
ElaM, vesolje user posted image  za zdravo Tinkarino jutro. V ritki je pa itak po navadi višja temperatura, tako da ne skrbi. Čez kakšni dve uri jo prečekiraj, če ji ne bo padla, ji daj še eno svečko - Paracetamol včasih ne prime. Pa še kakšen čajček ji probaj uturit...

Raho, boma skupno držali noge skup, prav? Sem vesela, da si doma. Pa itak da me bo jutri sam vprašal, kdaj želim pridet na CR... user posted image user posted image user posted image

Aja, punce, geslo je Imeniša, da ne bom vsaki posamezno pošiljala - tako upam, da kakšen prevelik firbec ne bere nas decembrskih user posted image .

Dobrodošli novi.

Pa še to, jaz bom pa kar pri vas ostala, če smem, tudi če rodim še novembra... Ste mi preveč všeč user posted image .

Na noč...

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 210
26.11.2007 22:13:39   
klarisima
Lana38 moja mama je tudi danes po katarininem sejmu hodila in mi neke termo zokne kupla, ker me pride ju3 pogledat na primorsko (ja, drugače sem rojena Ptujčankauser posted image ) ampak ženska še sploh ni vidla mojih gležnjev user posted image kam naj dam zokne, ki so nad gležnjiiii, če še teh poletnih ne morem imet prav dolgo gor, ker vse nabrekne user posted image prav sexy gležnje imam, resuser posted image Komaj čakam da jo vidim user posted image
Je pa res pravljica, ko se ti kaj tako lepega zgodi kot je prazna čakalnica in hitrer odhod iz nje user posted image
Raho lepo da si nazaj in da si ok, zdaj pa še samo malo, malo zdrži in počivaj (če lahko), da boš rodila na zastavljen datumuser posted image
Vrtnica79 hvala, sem zrihtala, zdaj pa samo čakam da preizkusim v praksi user posted image
In tudi jaz sem napadla nutelo, njamiii. Kot ste rekle nbomo potem hujšaleuser posted image
Elam je tvoja pupa kaj boljše? Joj, mene kar srce zaboli ko pomislim kako je mamicam hudo, ko vidijo svojega otročka bubanegauser posted image Upam, da bo Tinkara čimprej boljše! In eno veliko user posted image vama pošiljam.
Zdaj pa grem malo user posted image pregovarjat, da kak obrat naredi user posted image

Lahko noč vsem skupaj in sanjajte kaj lepega.

Preden si bila spočeta, sem si te želela...še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. Ti si moj čudež življenja.

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 211
26.11.2007 22:16:07   
lorch
Skaana kuhinja je svetovnauser posted image . daj, pošlji geslo na zs, da si jo še bolje ogledam.
Elam ne bodi žalostna, boš videla ,da se bo tvoja princeska hitro pozdravila
Piškamiška in dajica dobrodošle med nami!

Jaz sem danes kupila svečke za adventni venček, zdaj moram pa še en dan k mojim narezat malo tise, da si naredim aranžmajček za na mizo.

Moram pa povedat, da sva z mojim danes šla v šoping za fešto. Sam da je nabral nekaj slanega za grickat, pa črno vino pa pivo pa brezalkoholno pijačo, pa je blo že čez 150 €. Narezke si bo moral uredit , ko pride čas za to, belo vino bo pa imel tudi eno domače, ki ga pri enih poznanih kupi in je ful dobro. 
Pol sem pa jaz razmišljala koliko denarja koštajo vse te stvari, ki jih je blo potrebno nabavit za user posted image . Trola jaz! Koliko denarja šele gre zato da pol en večer pijejo ko zmaji
Midva sva pa še mal potelovadla, zdaj pa razmišljam in opazujem če se bo začelo kaj dogajat. Seveda pa moj dragi ni niti pomislil na to in zdaj sladko spi. Sicer je pa bil tako utrujen , da me čudi da sem ga sploh uspela spravit v kako akcijo. Sej če bi se spomnil da lahko to pomaga sprožit porod, bi se mi izognil kolikor bi lahko, tako pa pametni molčimo in po svoje naredimouser posted image user posted image user posted image

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 212
27.11.2007 0:17:40   
lorch
Jaz sem spet tuuser posted image
S spanjem ni nič, od tiste telovadbe se pa tudi nič ne dogaja. Bom zgleda še kak dan počakalauser posted image . No, sej sem decembrka a ne. Vidim, da ostale lepo spite in verjetno bom tudi jaz uspela zaspat, samo ne še čisto takoj, bom še malo pogledala tv pol pa grem probat.
Čau

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 213
27.11.2007 8:59:09   
Mat3ja22
dobro jutro vsem

ja kje se pa danes skrivate?
jaz sem se odločla, da bom kar na CTG skočila, tako kot mi je moj G rekel, tistega drugega k pa je bil včerej pa k... gleda user posted image .
tko in tko nimam dot do P, kakih 7 - 10 min če smo natanćni pa 7 km.user posted image
Lorch - če sta vi2 zapravila že tolko dnarja, kolko ga bo le moj k ma namen imeti 80 ljudi v gostilni user posted image , no vsaj narezke lahko prinese od doma.
Elam - držim pesti za tvojo princesko, da se čimrprej pozdravi.

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 214
27.11.2007 9:11:20   
Magi*
dobro jutro.

spet ni bilo nič od spanja. do 3. sem kolovratla okoli. potem mi je uspelo zaspati, pa sem se ob 5. že zbudila. zdaj pa sem seveda kot zombi.

aja, tisti dve urci, ko sem spala, sem pa sanjala, da rojevam. user posted image  ma seveda se, kot uročeno, prav nič ne dogaja. kolkor me je prej matralo, se zdaj samo težko premikam, vse ostalo šraufanje je pa ponehalo.

ah pa saj bo. do sobote je še dolga. user posted image

kako ste pa ve preživele noč?

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 215
27.11.2007 9:40:01   
ursa1981
Zdravo,

moja noč je pa bila zelo fina, zadnje dni kar lepo spim. Le iz sobote na nedeljo, ko je šel mož tukaj čez cesto v bar, ker je sosed častil, ker je dobil sina sem slabo spala, ob 1.00 sem se zbudila in čakala do 4.00 pa ga kar ni bilo. Kot zanalašč je še mobitel doma pozabil, tako da mi tudi na sms ni mogu odgovort ali je vse OK in ker sem bila jaz vsa na trnjih je blo seveda tudi user posted image v meni nemirno in ali sem se obrnila na desni ali levi bok, kamorkoli tja je začelo butatiuser posted image

No zdaj pa že dva dni lepo, lepo spim - spat grem okoli 22.00 - 22.30 pa spim do 8.30 - 9.00 - seveda z nočnim prebujanjem, ko je potrebno iti na WC. Vsakič ko grem na WC pa začne user posted image  vedno ko se vležem nazaj brcati:) Upam, da to ni znak, da bo ponočnjak. Kajti, če se bo vrgel po možu potem ne bomo nič spali, če bo po meni potem pa bomo velikoooooo spaliuser posted image

Bomo videli kako bo in kdaj. Še vedno se nič presenetljivega ne dogaja (nič popadkov, nič trdega trebuha,...), sobota se približuje mi pa nič znakov. Bomo videli kaj v četrtek dopoldan pove G, ko imam pregled. Upam, da mi kaj poveuser posted image

Drugače pa sem sama nosečnost prenašala zelo dobro razen en mesec sem malo bruhala, ampak ne tisto nosečniško bruhanje jutranja slabost pa to. Vsi so mi rekli in tudi osebna zdravnica, da je to zaradi stresa, ki sem ga doživljala v službi (namreč v marcu nas je zapustil sodelave in je prišel nov, ki še do danes nima pojma o tem delu, pa še dve novi študentki in vse je bilo na mojih ramenih - uvajanje,....). No dobro da je prišel hitro oktober ko sem koristila še 20 dni dopusta in nato november ko se je pričela porodniška. A kaj ko sem morala oktobra kar naprej hoditi v službo, ker je npr. ta sodelavec manjkal (zvil si je nogo), pa j bilo ful delauser posted image  

No kaj čmo, zdaj imam mir le še kak telefon oz. e-mail prileti iz službe, to pa vem, da bo itak celo porodniško. Upam, da bodo vsaj potem cenili moje delo.

No, zdaj pa grem malo pospravit tlele po dnevni (res čisto malo, tako da ne bo kot bi bomba padla).

Se beremo.

URŠA

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 216
27.11.2007 10:00:34   
t*e*j*k*a
klarisma glede posteljice maš prav- kaj pa križ. Jaz bi vsaj na začetku mela na najvišji. JAz imam tako posteljico da se ne da nastavljat višine ampak sem že povedala mojmu da more neki izumit da ne bo tako nizko.

Jaz čutim ritko na zgorni strani trebuščka, nad popkom, se pa premika, večinoma je ne desni strani, včasih je bol na sredini, redko pa na levi strani. Brca pa me tud ful visoko gor, nad popkom.

Vse novembrke in januarčke dobrodošle!!!

Raho dej ti res probi zdražt še mal.

Skaana lepa kuhinjauser posted image user posted image , pa barve v sobi so mi tud fenomenalne kr so ful žive.

ElaM
upam da je Tinkara ok!

lorch midva sma tud včeri mal potelovadlauser posted image , po zellooo dolgem času, ampak ne z namenom da bi se kej sprožlouser posted image . Moj trebuh je sicer dostikrat trd ko skala ampak upam da to nič ne pomeni. Pojutrišnjem pa imam itak CTG, pa bomo vidli kako je na stvari.

No zdej pa grem kosilo pripravlat morm zame in za sestro oduser posted image naredit kosilo-zelenjavno. Ostali bojo pa pasulj jedli. Jaz bi ga tud ampak baje ga ne smem, kr je neko zelhano meso notri - tedi že če tko pravjo. Se bom mogla z cvetačo zadovoljituser posted image . Sem jo najprej mislila spohat ampak ne vem če bom mela tok volje.

Se beremo

(odgovor članu klarisima)
Neposredna povezava do sporočila: 217
27.11.2007 10:03:21   
želva
Lorch jest tud mojga hecam, da bi kej user posted image , pa sploh noče nč slišat o tem. Nisva, uf, kdaj že?Moj se boji, da bo men al pa tamlmu kej naredu in me kar mal ignorira, ko načnem to temo. A ima še kakšna takega bojazljivca doma?

Vidim, da vas vse že neki šraufa, kam se vam pa mudi? Mi čakamo na december, vendar mora bit pred Miklavžem, da bo dobil dvojna darila user posted image .
Zdej grem pa mal po štacunah zapravlat, mogoče še kaj za bejbija kupim.

(odgovor članu ursa1981)
Neposredna povezava do sporočila: 218
27.11.2007 10:15:31   
klarisima
Jutro vsem skupajuser posted image
Moja noč je bila tudi mirna, le na wc sem hodila pogosteje kot ponavadi...najbrž se je user posted image fajn na mehur zasidral in ne gre dol z njega user posted image
Sem pa budna že od pol 8h in sem speglala en kupček perila, ki me že nekaj dni grdo gleda user posted image
Želva pri meni je isto glede s tem, da jaz mojega še podžigam, da bo pa kdo drug če ne bo on user posted image Čist je zmeden, ne ve, če mislim resno da hočem ali ga zafrkavam. Meni pa je vse skupaj smešnouser posted image Ima pa iste izgovore kot tvoj
Zdaj pa se oblečem in grem kupit eno velikooo želvo za mojo nečakinjo, ki jo ljubkovalno kličemo žaba, pol pa na železniško po mojo zlato mamico user posted image user posted image user posted image
Danes bo čudovit dan, pa še sonček sije

vsem vam želim, da ga preživite enkratno

Preden si bila spočeta, sem si te želela...še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. Ti si moj čudež življenja.

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 219
27.11.2007 10:25:55   
lana38
klarisima, tebi je pa lepo, da si se na morje preselila. Jaz bi se tudi, če bi imela možnost. Najraje sem poleti na morju, sploh ne bi šla domov. user posted image Hodimo pa vsako leto v Izolo na dopust. Ponavadi v tistem času, ko je koprska noč. Letos pa je ta noč šla mimo neme, čeprav sem bila tam.user posted image  Bomo nadoknadili. Ti še prideš kaj v naše kraje? Morda se lahko kdaj dobiva z vozički, če boš tukaj.
Jaz še vedno lepo spim ponoči in tudi nazaj hodim spat, ko Blaž odide v šolo. Sem prav vesela, da me ne muči nespečnost.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu klarisima)
Neposredna povezava do sporočila: 220
27.11.2007 10:29:42   
Raho

user posted image
user posted image   

SREČKE user posted image  po PDPju (51):

27.11. 
Ajtak user posted image  - 24 let, 1. user posted image , CELJE, user posted image
Dajica user posted image

01.12. 
Kim80  user posted image  - 27 let, 1. user posted image , SLOVENJ GRADEC, user posted image   
Urša1981user posted image

02.12. 
Lorch user posted image  - 28 let, 1. user posted image , SLOVENJ GRADEC

03.12. 
Kajča user posted image  - 29 let, 3. user posted image , KRANJ, user posted image    
Vetrnica  user posted image - 27 let, 1. user posted image , NOVO MESTO 

Mermaid user posted image  - 3. user posted image , LJUBLJANA, user posted image
Rozika12 user posted image  - 3. user posted image ,user posted image

04.12.
MT user posted image   - 1. user posted image , IZOLA

05.12. 
copatek  user posted image  -  23 let, 1. user posted image , POSTOJNA/LJUBLJANA 

trdozimc user posted image  - 31 let,  2. user posted image , LJUBLJANA, user posted image

06.12. 
lilprincess user posted image  
Skaana  user posted image  - 2. user posted image , CELJE  
Foxina user posted image  

Mat3ja22 user posted image

07.12. 
Andreja2000 user posted image  - 41 let, 8. user posted image , MARIBOR, user posted image      
DANVARI user posted image   - 2. user posted image , user posted image

08.12.
želvauser posted image

09.12. 
MojcaG user posted image  - 30 let, 2. user posted image , SLOVENJ GRADEC,user posted image

10.12.
Anakarin user posted image   - 3. user posted image , POSTOJNA  
Vrtnica79 user posted image  - 28 let, 2. user posted image , MARIBOR, user posted image

Klarisima user posted image  - POSTOJNA

12.12. 
Marakva user posted image   - 2. user posted image

14.12.
SašaL user posted image - 2. user posted image , CELJE 

17.12. 
Nana22 user posted image  -  25 let, 1. user posted image , LJUBLJANA/POSTOJNA , user posted image  
loncica  user posted image  - 22 let, 1. user posted image , POSTOJNA/ LJUBLJANA, user posted image     

poka 1 - user posted image   -  27 let, 1. user posted image , KOPER/IZOLA 
nosečkaL user posted image - LJUBLJANA, user posted image

18.12.
ElaM user posted image  - 30 let, 3. user posted image , LJUBLJANA 
Ayo user posted image - 32 let, 1. user posted image  
raho user posted image   (Alice in WL) - 34 let, 3. user posted image , MURSKA SOBOTA, user posted image

19.12.
Matja user posted image  - 3. user posted image , TRBOVLJE 

dragulj user posted image  - user posted image  
Magi*user posted image  - 33,99 let, 2.user posted image ,  LJUBLJANA,  user posted image

20.12.
Pikica07 user posted image  - 1. user posted image , LJUBLJANA/NEMČIJA  user posted image   

23.12. 
hokejistka user posted image  - 25 let, 1. user posted image , LJUBLJANA/POSTOJNA  
pikica*user posted image - 30 let, 2. user posted image , LJUBLJANA, user posted image     

cebelicamaja user posted image  - user posted image

24.12. 
skyline user posted image  - 28 LET, 1. user posted image , ŠEMPETER, user posted image  

25.12.
NELY00 user posted image  - 1. user posted image  
NatašaC user posted image  - 27 let, 2. user posted image , LJUBLJANA

26.12. 
soncek.djukelica user posted image   user posted image  - 1. user posted image , LJUBLJANA

28.12. 
t*e*j*k*a* user posted image -  24. let, 1. user posted image , CELJE 
smeško user posted image    
Ulla user posted image

29.12.
lana38 user posted image  - 39 let, 3. user posted image , PTUJ, user posted image    
benika user posted image - 28 let, 2. user posted image , KRANJ user posted image

30.12.
bauka user posted image  - 2. user posted image , user posted image

31.12.
sade user posted image

16.01.2008
piškamiška user posted image user posted image

Z nami so pot začele še:
1. upajoča user posted image
2. Tinkamiška user posted image
3. skorpija user posted image
4. Kodrana user posted image
5. Nanaa user posted image
6. Na5o user posted image
7. Medika 13user posted image

Trenutno stanje: 6 user posted image  : 16 user posted image user posted image     

ŽE POKUKALI NA SVETuser posted image

LINA - 4.11.2007 - mamica NANA22

TJAŠ - 17.11.2007 - mamica ajtak (4280 gramov, 55 cm)

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 221
27.11.2007 10:34:05   
Raho
No, sedaj pa še moja malenkostuser posted image

Spala fantastično - saj pa v bolnišnici 2 dni nisemuser posted image .

Pridno papam tablete in si merim Pritisk. Vse po knjigi - spet imam 120/80.

Ful se mi je povečal izcedek.user posted image  Vsi vemo, kaj to pomeni, neuser posted image .

Tu in tam kakšen popadek, ki ga čutim, ampak zelo šibko. Iz nosa mi je začela teči kri - tudi to vemo, kaj pomeni, neuser posted image .

Ampak jaz pred soboto ne grem nikamor.

Sicer pa - danes sem dopolnila 37. teden, tako da smo tudi uradno donošeni.
user posted image user posted image user posted image

Tudi pri tebi je tako, ne ElaM? Kako je Tinkara?

Magi* - ti boš pa še en dan morala počakati.

Kasneje se še javim. Grem sedaj res dokončat te CDje, ker imam jutri nalogo, da vse skupaj pošljem.user posted image

Uživajte še te zadnje dni v dvojini.

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 222
27.11.2007 10:42:25   
lana38
Raho, a boš kar doma rodila, če te pošteno zgrabi pred soboto?user posted image  Praviš, da ne greš nikamor, zato to čudno vprašanje.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 223
27.11.2007 10:51:46   
ElaM
Ojla, da se malo javim, spala slabo je mala skoz jamrala in se premetavala, ker je revico tako kuhalo.
Zdaj jo je peljal k zdravniku, ker je začela tudi malo kašljat. Sem klicala k P, pa je rekla, da jo naj pripeljemo, če ji po Calpolu vročina ne pade. No, upam, da bo kmalu ok, ker drugače normalno je, sicer je malo bolj kisla in bleda, pa očke ima motne, drugače ji pa ni hudega.
Samo jaz kar zamrznem, ko otrok zboli. Čist sem panična.
Hvala za lepe želje, da se čimprej pozdravi, ker to se mi pa res srce trga, da bi bila jaz z dojenčkom v P, Tinkara pa naju ne bi mogla prit pogledat.user posted image
Pa trebuh mi fejst odtrdeva, izcedka imam tudi več, pa sploh nimam časa razmišljat o tem, kaj to pomeni.user posted image
Raho, midve, no najina otroka, sta danes uradno donošena.user posted image Mislim, da ima Ayo tudi 18.-ega rok. tako, da čestitke tudi njej.
A, da je kri iz nosa tudi pokazatelj, da se bliža dan D? Tega pa nisem vedela. Sem pa  danes non stop na wc-ju, samo ne vem, a se kaj pripravlja, a so samo živci.
Klarissima uživaj z mamo, pa še to, luštne slike.user posted image  A si k G klicala za uz? Ker še kar držim pesti.user posted image

Punce lepo bodite, se še beremo.

:)

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 224
27.11.2007 10:58:03   
Kim80
Lp!

Jaz se javljam, da sem še vedno doma.
Glede user posted image  - sem tudi jaz razmišljala, da bi user posted image  predlagala, da bi poskusila v tej smeri. Saj zadnjič sva malo, sam ni bilo efekta. Ene gredo pa kar rodit. Sicer baje je sperma tista, ki pripomore k temu, da se pričnejo popadki, ker vsebuje nekaj, kar povzroča krče.
Jutri imam zadnji ctg pri svoji G, potem pa na rok na pregled v bolnišnico, če ne bo prej kaj. A katera ve, kako poteka tisti pregled v bolnišnici na rok? Kaj vse pregledajo (a naredijo uz, vaginalni pregled, ctg, ...)user posted image  Pa ene so neki govorile, da zna biti ta pregled boleč. Me zanima zakaj.

Uživajte!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?