|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007 (2.del)
23.11.2007 13:14:26   
*ANA*
Naš pa zgleda da ima dovolj spanja- celi 45 minut je spal user posted image
In potem bo pa cel popoldan siten in zaspan user posted image

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 126
23.11.2007 13:15:43   
nky 23
joj res se mi smili Jaka, saj bo bolje!

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 127
23.11.2007 13:41:51   
mentos
ALINA VSE NAJBOLJŠE
user posted image

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 128
23.11.2007 15:02:28   
nky 23
Kevin zdaj pridno aja no 1x se je zbudu in nazaj zaspal, no ja spet jok

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 129
23.11.2007 15:35:56   
Kati81
Evo mene nazaj iz našega srečanja, pa hitim kosilo kuhat za mojga ker drugače bo hud. No pa za Kajo tud.

Smo čvekale več kot tri ure tko da smo se pol kar čepo spokale.

Januška lepo te je bilo spoznat, Manco pa sploh. Je prava punca.

Grem kuhat.

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 130
23.11.2007 16:10:31   
FLASK_A
Oj!
Joj, včer ste tooolk čvekale, da mi sploh RRja ni hotlo odpretuser posted image user posted image

No, Jaka zdej počiva..

Uf ati je doma... Se javim kasneje...

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 131
23.11.2007 16:18:11   
durosh
A ste pršle že domov, čvekice?user posted image Jst že kuham, ma sem pršla domov tolk sestradana, da se se morala mal podpretuser posted image . ma je blo fejst, a n e?

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 132
23.11.2007 16:21:38   
*ANA*
No čvekice lepo da ste se načvekale user posted image , zdaj pa bi ostale rade videle kako slikco user posted image

(odgovor članu durosh)
Neposredna povezava do sporočila: 133
23.11.2007 16:33:41   
Drnula
A tuki se skrivateuser posted image user posted image
Jaz pa gledam kaj je zdaj zaštrajkal ta RR. Imam bližnico do foruma- starih junijk in direkt tja odprem in kar nič, vse se je ustavilo, stran 200 in brez ikon za odgovor user posted image

N&B - bogi Jaka, sam da mu ni prehudo in ga ne srbi preveč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ste se načvekale danes. Midve sva bile pa pri kolegici in sestri na sprehodu in čveku pa še bojler sem zraven kupovala in reševala situacijo z vodoinštelaterjem po telefonuuser posted image

Sem imela v enem barčku mal scene z enima dvema tipoma. En bar kjer so zunaj velike mize in celo par igral za otroke...v glavnem super za z vozičkom zraven in večinoma se vozičkarce tam ustavljajo na čaju, kofetku ... Pa od sestre tamala, ki ima 13m korači okrog in do ene m ize kjer sedita dva starejša možaka, pijeta vino in kadita. Nežo bi vsak lahko vzel user posted image , brez zadržkov se odpravi koga požgečkat. In en tip jo vzame v naročje, jo carta, heca, stiska k sebi in se vanjo bruzna z lico in nosom... mali je bilo sicer všeč nama s sestro pa ne in sprva ne rečeva nič. Pa tip kar ne odnega in mu rečem, če jo da na tla. In on da je sama k njemu prišla. Pa mu še enkrat rečem in zraven povem da pije, kadi in da se ne jemlje v naročje drugih otrok in stiska. In je bil ful tečen in težil da sem res boga in da je sama prišla in kaj sploh vozim mulce v oštarijo. Pa jaz spet njemu, da je prišla do njega ni mu pa zlezla v naročje in da naj svoje stiska z drugimi pa mu tega res ni treba. Pa je spet težil kolk sem boga in da sem res boga .... No malo mu je sestra vzela iz rok in se nisva več zmenile za njiju. Ne vem, meni to ne gre.  Mene moti če jo kar vzamejo k sebi, ne rečem če se pohecajo, pobožajo, požgečkajo ko otroček pride zraven, ampak jaz tu vidim mejo. Mal so me res postrani drugi  gostej gledali ampak mi ni zoprno ker res tako mislim. Verjetno bom še kak teden krožla med trači s to prigodouser posted image

(odgovor članu durosh)
Neposredna povezava do sporočila: 134
23.11.2007 16:51:51   
durosh
Drnula, prav si mela!!!!Naši so sicer še premajhni, da bi okrog letali, ma jst trznem že, če kdo nepoznan roko stegne proti Nikolaji-NE, NE!

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 135
23.11.2007 17:25:03   
KT
Čveke, čvekaste - komaj vas(nas) lovim user posted image . Jest sem se tudi z našga srečanja vrnila full sestradana - sem skočila na hrano kot, da že 14 dni nisem jedla - ampak utrudi pa tak konkreten čvek, ane? user posted image

Januška full lepo te je bilo spoznati, pa Manco tudi seveda - full je pridna - uoam, da se spet kmalu vidimo!
Drnula prav si naredila user posted image

(odgovor članu durosh)
Neposredna povezava do sporočila: 136
23.11.2007 17:28:04   
mentos
ojla, vidim, da ni nikogar, seveda, saj ste se načvekale, da zdej nimate pa nič za povedat. A pa vse kuhate, pospravljate...

Zdej pa upam da bom naslednjič tudi jaz prišla. Naša je kolikortoliko ok, je bore malo, malo jo nosi lunca, tako, da smo kar sitkani... mogoče pa bodo kmalu pokukali zobki, ampak ne verjamem. Zadnjih nekaj dni, ko ji ni kaj prav, prav sitnari, prav renči, je prav fletna scrklanka.

sem lačna, grem papcat

(odgovor članu durosh)
Neposredna povezava do sporočila: 137
23.11.2007 17:43:59   
mentos
hana pred spanjem
user posted image

evo, tako pa gleda mamico, ko bere ZVEČER RR

user posted image

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 138
23.11.2007 17:58:22   
nky 23
upam da ste se imele lepo na kofetku, seveda ste se saj ste se ve dobile! ali so kakšne slikice????

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 139
23.11.2007 17:59:01   
nky 23
lušna je tala vaša Hana!!!

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 140
23.11.2007 18:06:50   
Anonimen
oj oj

Kakšni cukri so vsi vaši user posted image user posted image user posted image user posted image

No na srečanje pa midve prideva enkrat v začetku decembra. Je prav fajn videt vaše sončke in vas.

Midve s Taro sva pa danes skoz nekaj počele. Jaz sem kauhala, pospravljala, pa te cunje, da ne govorim. Zdajle popoldne sem pa buče dolbla, da shranim semena za drugo leto. Tara pa je bila medtem na svežem zraku, malo je zadremala malo se je pogovrajala. Ampak zunaj tako zelo piha, da naju je prav napihalo. Zdajle pa Tar vadi sedenje v stajici. Ma že kar sedi, ampak kotali pa se še ne. Najbrž bo prej sedela kot pa se kotalila. Smo mislili, da gremo zdajle na obisk k Tarinim bratrančkom, pa mora oči delat user posted image .

Zdaj pa grem spisat plan kaj vse morva jutri obletet in kupit. Pa še bratrančke moram poklicat kaj so napisali v pismo Miklavžu..

Se tipkamo.

(odgovor članu mentos)
  Neposredna povezava do sporočila: 141
23.11.2007 21:00:38   
januška78
Dober večer,

Ste pa že načvekale danes. Jaz sem komaj vstala, ko ste ve že 4 strani skupaj spravle user posted image .

Na srečanju danes je bilo pa prav super. Sicer sem malo zamudila, ker ne boste verjeli, sva z Manco zaspali (sva se zbudili ob 9:45 user posted image ), no pa še standarna gužva z Gorenjske je malo pripomogla.
Prav fino vas je blo spoznat še v živo, pa videt seveda vaše sončke, so vsi taki cukrčki. Z veseljem bova še prišli na kakšen čvek.
Midve sva potem šli še mal v šoping, ampak sem bila pridna in nisem preveč zapravljala. Se šparam za šoping v našem novem centru user posted image .

Danes je prišla na obisk tudi moja sodelavka in prinesla stolček za Manco iz Ikee. Zdaj bom pa tudi jaz počasi začela uvajat Manci GH.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 142
23.11.2007 21:12:07   
N _ B
Sem še jaz prišla do računalnika. Pri nas je ravno obratno kot pri tebi Januška. Najprej mož, potem pa jaz. No, mož in Nika že spita tukaj zraven mene. Jaka pa v spalnici.

Veste, kaj sem jaz prej delala?
Razvlekla sem Nikine cunjce. Joj, kolk so luštne. Bi jih kar šparala... Prej me je klicala prijateljica s Hrvaške, da pridejo v sredo in ji moram pripravit, ker jih bo odkupila. Za vsako malenkost se mora vozit vsaj uro stran, pa še tam nimajo ali pa je drago za znoret. Pa še Jakove dojenčkaste stvari bo vzela. V februarju pričakujejo user posted image .

(odgovor članu januška78)
Neposredna povezava do sporočila: 143
23.11.2007 21:18:15   
Padme
Čeeeruser posted image !

No kje ste zdej vse? Aja, Kmetija je na sporedu! Pa sej so reklame...

Jaka je šel spat, moj je šel mal ven, jaz sem si namiksala en radler, zarezala v marmornati kolač in zdej čakam če boste kej čvekale ...user posted image

Super, da ste se dobileuser posted image , upam da se boste še kdaj, da se vam lahko z Jakom pridruživa...user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 144
23.11.2007 21:19:06   
Anonimen
oj oj

Danes vas pa ni veliko tle gor. A boste kej čvekale. Moj gre pa zdajle nazaj v službo pa ga ne bo tam nekje do polnoči, tako da bom do takrat približno na compotu visela. Tko da če bo katera za čvek. Zdaj pa grem kmetijo gledat.

(odgovor članu N _ B)
  Neposredna povezava do sporočila: 145
23.11.2007 21:20:54   
januška78

IZVIRNO SPOROČILO: N & B

Sem še jaz prišla do računalnika. Pri nas je ravno obratno kot pri tebi Januška. Najprej mož, potem pa jaz.

Danes pa je bilo pri nas prav tako kot pri vas. Je možu prej uspelo okupirat računalnik in sem mogla počakat user posted image , zdele pa tud že drema zraven mene, pol pa spet ne vem do katere ure ne bo mogu zaspat.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 146
23.11.2007 21:23:38   
Padme
Aja imam vprašanje: v sredo imava pregled in tretje cepljenjeuser posted image , do takrat pa morava z Jakom v laboratorij, da mu vzamejo kri in vodo. No, za vodo mi je sestra na zadnjem pregledu, dala "eno zadevo", ki mu jo moram dati na lulčka in plenico na lahno zavitiuser posted image . Ko se bo polul, pa naj to takoj prinesem v laboratorij. Zdaj pa me zanima, če je katera to že "delala"user posted image in če je to uspešna metoda ali bom morala z lončkom skakati po kopalniciuser posted image ... Kaj pa če se zraven še pokakauser posted image ...

< Sporočilo je popravil Padme -- 23.11.2007 21:25:41 >

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 147
23.11.2007 21:25:18   
januška78
Jaz tud kmetijo gledam, pa zraven čakam, da bo katera kaj napisala user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 148
23.11.2007 21:45:30   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: nogica

Tko da če bo katera za čvek. Zdaj pa grem kmetijo gledat. Mislm si pa res za čvek user posted image  - sam, da se ne bomo o kravcah pogovarjale prosim user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 149
23.11.2007 21:53:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: KT

IZVIRNO SPOROČILO: nogica

Tko da če bo katera za čvek. Zdaj pa grem kmetijo gledat. Mislm si pa res za čvek user posted image  - sam, da se ne bomo o kravcah pogovarjale prosim user posted image

user posted image user posted image user posted image

No evo me, zdej sm pa za čvek user posted image . Ja k smo glih pr kravcah. A poleg kravice Lile poznate še kakšno? Igračo namreč user posted image . Moram jutri eno kravo kupit za dvoletnika pa sploh ne vem kakšno. Baje da jo imajo v Pikapoloni in Baby centru. A katera ve?

(odgovor članu KT)
  Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?