neja24062007
|
IZVIRNO SPOROČILO: neja24062007 IZVIRNO SPOROČILO: kjava IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_ So mi ravno predvčerajšnim v posvetovalnici povedale, da se zaradi najnovejših dognanj skutke, jogurti ipd. priporoča šele po devetem mesecu. Meni tudi. In mam že poln kufr teh njihovih novih ugotovitev, ker nas samo plašijo Se podpišem pod tole. Dva pediatra se ne moreta uskladiti, vsak posebej razlaga o GH. Meni so rekli, da ni problema z mesom bele ribe-naj ji poskusim dati- kolegici pa so rekli ribo izključno ne ker je zelo alergena Meni so rekli, ja mleko OK (domače in ne kupljeno-zaradi homogeniziranosti in pasteriliziranosti) okoli 5,5 meseca naj ji probam dat, okoli 5 meseca pa skutke, jogurte,... kolegici pa skutke, jogurtke,... po 7 mesecu in mleko izključno po 12 mesecu Jaz pravm, da vsaka mama za svojega otročka že ve. Ampak, saj naši malčki in malčice gredo že s 11 meseci v jasli in tam jih ne bodo ujčkali in jih spraševali, ali so že jedli to ali ono. Ja ne rečem, če ima otroček alergijo na KM, je pač to potrebno upoštevati. Sicer pa, ima vsako adaptirano mleko za osnovo KM. Tudi jaz nisem več pametna. Ja poslušam nasvete, ampak, če se jih pa točno držim, je pa druga pesem. Sem se že navadla, da preden vstopim v ordinacijo nadanem na obraz prelep nasmeh in samo kimam. Vsak nasvet je dobrodošel, če ga bom pa upoštevala je pa to izključno moja stvar. Se mi zdi, da se tukaj na forumu veliko več izve (izkušnje) kot pa pri P ali preko patronažnih sester - zato za forum in izkušnje mamic. Tole je moje mnenje-napisala sem ga pri uvajanju GH. Mi smo imeli danes zelo zanimivo noč. Vsako uro smo sesali nosek-ma da se ti zmeša. Dopoldan je počivala samo vsega 30 minut-zdaj pa počiva že okoli 1 ure, bomo videli do kdaj. Tako da midve (po standardu) spet ne moreva priti na kavico... Sesalec pri nas laufa kot da smo mahnjeni na tako čistočo. Če bi toliko sesala bi imela sterilno stanovanje. SVIT: bošček mali SARA: pozdravi že to malo ritko Pridem nazaj, ALARM ALARM _____________________________ dolgo sva čakala nate, težko sva te pričakovala; ljubiva te in sva zelo ponosna na to, da sva tvoja mami in ati !!! Neja - 24.06.2007 (ob 11:57)
|