|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2oo8
30.1.2008 10:09:37   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri
Uuuu, čestike za 200 naty user posted image . Jst moram pa pogledat, kolk mam še do konca - še 188 dni user posted image user posted image user posted image . Pa če še kake 14 dni odštejem user posted image user posted image . Joj punce, tko se bo hitro zavrtelo vse skupaj.... JSt komaj čakam pomlad - da bo bolj toplo, da bom šla lahko malo na teraso, pa topel sonček, pa rožice, pa zelenje....user posted image

To pa še predobro vem, da bo šlo hitro še teh pol leta. Pa še kaj nas lahko prehiti za kakšen teden ali dva. Tebe pa sploh. Spomladi bo pa res lepo. Ne bo se treba tok oblačit, sonček bo, bušije bomo kazale, pol pa poletje - pranje in peglanje cotk, šopingi še zadnjih malenkosti za user posted image , pol bodo pa že ven hotli sončka pogledat.  user posted image user posted image user posted image user posted image  V prvo mi je šlo tako hitro. Še bušija sem pozabila slikat, sva odlašala in prestavljala na jutri, pol je bil pa že zunaj. user posted image user posted image user posted image

Sayuri katero spominjsko knjigico maš ti? A maš to za Filipa, a si že zdej kupila? Zdej bo pa treba dve? user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
30.1.2008 10:14:58   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Sayuri katero spominjsko knjigico maš ti? A maš to za Filipa, a si že zdej kupila? Zdej bo pa treba dve? user posted image user posted image

Za Filipa imam knjigico Ali veš, koliko te imam rad. Sem jo pa dobila za darilo. Zdaj pa še ne vem, kaj bom vzela user posted image . V tej se bolj malo stvari notri vpisuje - samo čisto osnovne user posted image   KAj pa ti?

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
30.1.2008 10:27:30   
bambi14
Dobro jutrooooooo,user posted image
vračam user posted image in se veselim sončka zunaj.
Ejte ženske, včeraj sem tud jaz vidla bebico(11t.2d), veliki smo 4,6cm, vse ok, veličina po tabelah ustreza, aja pa prstke imamo vse, pa fotogenični smo tud,...uffff to bo še veselje na NS(11.02.), ko bo šeuser posted image to videl. Sem mu hitro pokazala slikice, ko sem prišla domov in je rekel, da je ko elien,....hahauser posted image , saj res zgleda tako. Materinsko knjižico sem dobila in je nisem rabila plačat, pa čeprav je moja gin. zasebna gin. s koncesijo. To je meni ful čudno, da nekje to računajo, kakšno je ozadje za izdajo računa,...
???

Vsem lepe preglede danes in pišite vesele novičke.user posted image
Košuta tvoja slikica je zakon, me vsak dan spravi v user posted image . Veš mi kopitarji se približno ob isti uri zbujamo in potem user posted image in potem user posted image dalje v dan, ki je vedno prekratek.

Meni pa je pri gin. kazalo samo + 0,5kg,....mogoče sem shujšala al pa imajo narobe tehnico( moja doma je sigurno narobe)

Sayuri- lahko brez skrbi vzameš granobil ( vsebuje samo gozdni lišaj, ki mehansko obloži sluznico), lahko pa si nabaviš tudi panthol tbl.(to pa je panthenol, ki obnavlja sluznico),...oboje lahko kombiniraš.

Ajd,..pridne bodite in bušajte se.user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
30.1.2008 10:31:07   
Julija08
Jutro punce,

jaz sem pa šla včeraj malo po trgovinah za nosečnice in me je skor kap. Mislm, kakšne odbite cene. user posted image user posted image user posted image   Sicer nosečniških oblačil še ne rabim, čeprav nestrpno čakam na trebušček. Ampak to pa res ni normalno, vsaka najmanjša majčka stane tam 20-30€.

A ima katera kake ideje kje se da dobiti kaka oblačila po normalnih cenah?

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
30.1.2008 10:36:17   
sonjaa
Pozdravljene,

mene pa nekaj zanima. A ve jeste sir Tamar (sirni namaz) in sadne jogurte. Prijateljica mi je omenila, da tega med nosečnostjo ni uživala. Ne vem pa kje tiči vzrokuser posted image .

lp in hvala

(odgovor članu Julija08)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
30.1.2008 11:25:09   
Anonimen
Ojla,
kako ste????
Včeraj sem bila na pregledu. Vse Ok. Moj mali dojenček je velik 46 mm. Bo tudi ta velik user posted image . Prvi je imel ob rojstvu 4180...bom mogla malo več telovadit, mogoče bo imel drugi kaj manj...vsaaaj maaalooo...user posted image .JAz tudi nimam še materinske...boo...
JAz se nikakor ne morem odločit, da bi povedala  to lepo novico tudi ostalim Sorodnikom, prijateljem v službi)...mi je tako lepo, da imam skrivnost...oz tudi prvič sem kar pozno povedala in še sem bla naveličana proti koncu, ko so me vsi spraševali kako sem in kako nisem.
Sonjaa ne vem zakaj ne bi jedla sirnih namazov in jogurtov...to prvič slišim....ti kar lepo papcaj vse to in ti ne bo prav nič škodilo.
Julija08 Ja, nosečniška oblačila so res draga.

Uživajte, čeprav je grdo vreme (vsaj pri nas)

Anonimna25

(odgovor članu sonjaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2431
30.1.2008 12:04:14   
naty13
Julija nosečniška oblačila po 20eurov so še poceni. Boš videla ko boš prijela poletno srajčko ki bo 70eurov, te bo pol na rit vrglo. Žal tako je. user posted image user posted image user posted image  Pa ponosi se tudi ne. user posted image user posted image user posted image

Sonjaa jaz jem sirne namaze tamar skoraj vsak dan in sadne jogurte tud. Pa v prvi user posted image  sem tudi vse to jedla. Te mlečne stvari so mi ful dobr nardile za prebavo. nikol nisem imela problemov z zaprtostjo.

pa pa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
30.1.2008 12:36:30   
Julija08

Julija nosečniška oblačila po 20eurov so še poceni. Boš videla ko boš prijela poletno srajčko ki bo 70eurov, te bo pol na rit vrglo. Žal tako je. user posted image user posted image user posted image  Pa ponosi se tudi ne. user posted image user posted image user posted image

Ja sej vem. Sem gledala ene ful lepe kavbojke in je bila cena 85 € user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
30.1.2008 12:42:18   
Zoja Miša
Živjo user posted image !

Evo, pa mi je uspelo malo prebrati, kaj se kaj dogaja. In naj vse, ki še nimate materinske knjižice potolažim, da lahko greste na NS tudi brez nje, sem pravkar s sestro govorila, pa je rekla, da v kolikor je ni, pač tega ne napišejo vanjo, ampak vam dajo izvide v roke, in jih samo priložite, brez problema!user posted image  Namreč tudi jaz še nimam knjižice, pa sem se pač pozanimala!user posted image
Drugače pa sem zadnjič pozabila povedati, da imam naslednji GP 25.2. in da je moja nove teža +1,5 kg.
Drugače bi se malo pohvalila, da mojeuser posted image  počasi (upam) jenjujejo in da se počutim malo bolje, le da me sedaj ful boli grlo! Jem Granobile, ki pa mi imajo grozen okus! Ima še katera kakšno idejo o kakšnih vitaminih, ki jih poleg sadja še kje dobiš? In če ima katera idejo, kaj naj pijem, ker res premalo pijem, to pa zato, ker mi vse smrdi. Voda se mi gravža, sokovi mi nekako ne pašejo, čaji če manj... mislim sploh sem brez ideje!

Vse vas lepo pozdravljam in želim čim boljše počutje!user posted image
Lp, ZM

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
30.1.2008 12:48:39   
Zoja Miša
Kje pa si našla ful fajne kaobojke, ker vem, da je to že prava umetnost?!
ZM

(odgovor članu Julija08)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
30.1.2008 13:01:21   
buhtlčk
Julija08 sicer je kao konec razprodaj, ampak če je še kaj ostalo... Jaz sem si v Zari kupila črne kavbojke za 15€ (znižano najbrž s cca 40€) - tako zelo dobre, da poznam tudi nenosečke, ki jih nosijo :) Pa dve kratki majčki za 6€ vsako. Redne cene so kar nekaj višje, ampak majo pa zelo ok cunje, bom najbrž kar tam kupovala (ko bo kaj znižano). Drugače pa čakam na H&M v Supernovi na Rudniku (konec februarja?). Je pa res, da je moda trenutno taka, da se mnogo cunj dobi v redni prodaji. Jaz nosim oblekce iste kot prej (samo malo pač drugače stojijo), pa dolge majice z veliko elastana.

(odgovor članu Julija08)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
30.1.2008 14:41:12   
Julija08
Buhtlčk - te kavbojke sem videla v Popku.

Drugače pa tudi jaz komaj čakam, da se odpre H & M na Rudniku, baje bodo imeli tudi nosečniški oddelek.

Kje v Zari pa imajo oblačila za nosečnice?

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
30.1.2008 15:04:39   
K_a_t_j_a
Julija08 ja to je pa res, da so nosečniške cote drage. Jaz sem gledala v H&M kavbojke pa so 50 eurov, pol sem si pa zaenkrat kar kavbojke z nizkim pasom kupla v C&A za 27 eurov, so pa eno številko večje od moje konfekcijske, tak da so št.40. Sem si pa kupila še ene spomladanske nosečniške v H&M znižane za 50% in so stale 15 eurov. Pa en lep modrc oranžne barve sem si kupila tudi tam za 7,90 eura.
Sonjaa jaz normalno jem sirčke (namaze) in jogurte, mi zelo pašejo. Po moje to ne more škodit.
košuta tudi meni se lušta user posted image . Imam zadnje čase čist podivjane hormone... user posted image

Vsem user posted image user posted image user posted image za uspešno opravljene preglede!

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu Julija08)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
30.1.2008 15:05:10   
gajka
Vidim, da že pridno nakupujete nosečniška oblačila. Pridne! Jaz se vedno še v ''starih'' okol kažem, pa upam, da bo še nekaj časa tako, ker prav sovražim nakupovanje! Ja, najbrž sem ena redkih prestavnic ženskega spola, ki meni, da je nakupovanje eno izmed najbolj stresnih opravil. user posted image

Kot je že ena pred mano povedala, materinske knjižice ne rabite pri NS, če je še niste dobile. Tudi jaz sem ena tistih, ki je še vedno nima, pa smo že v 14. tednu in tudi NS je že za mano. Upam, da jo dobim na naslednjem GP, ko bo seveda moja G ozdravela, ker so mi datum za pregled skenslali. Saj res, Neža7, a nisi ti imela ta teden GP pri Mohorkovi, a kaj veš, če je že iz bolniške?

Žal se jutri moj kratek delovni dopust izteče, ker moram malo v službo pogledat, kako stvari tečejo. In sedaj bo počasi res čas, da oznanim veselo novičko, ker bo treba moje terensko delo temu primerno prilagodit. Uf, me prav zvija, kako to izvest. user posted image  Sem preverila še pri G, kaj menijo o dvigovanju bremen v nosečnosti in po 13. tednu naj user posted image  v resnici ne bi dvigovala bremen nad 5 kg.

V glavnem, sem vseeno vesela, ker se pri gradnji gnezdeca dogaja napredek - montirani radiatorji, ploščice v kopalnici skoraj položene, ploščice v WCju pridejo na vrsto že jutri, elektrika v grobem zvezana, ravno danes so dostavili belo tehniko in kopalno kad (mi ni najbolj jasno, kako jo bodo dedci spravili do kopalnice, ampak bodo že zavihali rokave , ker jaz lahko nesem samo pipo, pa še to, če ima samo 5 kg user posted image ). V glavnem, punce moje, dogaja se, dogaja!

Ah, sem nevljudna, pa seveda čestitke vsem za uspešno opravljene preglede user posted image  in držim pesti za tiste, ki vas to še čaka v prihodnjih dneh user posted image .

(odgovor članu Julija08)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
30.1.2008 15:10:39   
gajka
Pa še zate malo dela, Erin. Ko boš naslednjič urejala seznam, lahko pri meni pripišeš +0 kg (user posted image ) in user posted image  za spol.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
30.1.2008 15:32:28   
iva77
IZVIRNO SPOROČILO: košuta

Opazila sem, da na datumu 15. 8. končno nisem več sama - Iva77  - lepo, da si se mi pridružila. To bo vesel praznik!user posted image

LP

Ja ja 15.8 bo pa veselo, čeprav mam jutri NS pa bom vidla če se je G. na pregledu 17.1 kaj zmotil, ker glede na zadnjo M in ostalo, bi blo lahko že prej, če se pa vsak plod enako razvija potem bo pa že G. imel prav, ker mi je t in d izračunal na podlagi velikosti ploda user posted image

TAMMY, 05.08.2008 ob 9.20, 3150g in 50cm

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
30.1.2008 15:54:47   
buhtlčk
Julija08 - v Zari imajo te cunje vedno drugje, skoz nekej prestavljajo. Najboljš, da vprašaš prodajalko, sej so ful prijazne. majce so ble pa zdej na razprodaji kar na enem kupu skupej z nenosečniškimi pomešane, tko da je treba blo mal pogledat (nosečniške cunje majo tak bel listek pa obris nosečke gor)

(odgovor članu Julija08)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
30.1.2008 16:17:10   
Neža7
gajka.... G je nazaj user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
30.1.2008 16:18:46   
Neža7
Tudi zame lahko date za spol user posted image  čeprav imava občutek, da je user posted image  user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
30.1.2008 16:37:12   
tejkaz
Bila na pregledu. Vse ok, hemoglobina imam 120! Pikica zdrava, nosna kost vidna, guba velika 1mm, pikica od glave do trtice pa 4,8, cm. Sploh ne vem ali naj greva v petek na NS ali ne. Itak že zdaj vem kar mi bodo v petek povedali.

Eva je boljša. Miceno ima še vročine, šivi se lepo celijo, bom zvečer pripopala kako slikico, zdaj se moram it igrat.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
30.1.2008 16:48:50   
Erin

Ufffffffffff kaj sem vidla. Še 200 dni do poroda. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Zdej gremo na 100. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Še malo pa bomo vse pod 200user posted image Kako gre hitro.user posted image

Bravo tejka za lep pregleduser posted image .
Jaz v tvojem primeru na NS sploh nebi šla če bi mi že gin opravila vse te mere. Je pa res da  je na NS Pušenjak poiskal tudi vse organe, izmeril stegnenico, glavico, srčni utrip otroka. no saj boš videla, je pa fajn vedet tudi te podatke, samo kaj ko daš zato 60€.user posted image

Lepo da se Evi stanje izboljšuje. user posted image user posted image Sem zadnjič hotela povedati da je moj brat tudi pri 3 letih padel in si prebil lice do notranjosti (padel je na špičasti del štora) in je šel tudi takoj na operacijo ampak ker je bil majhen se mu je hitro zacelilo danes se pa samo še majčkeno pozna. upam da bo tako tudi pri vas. user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
30.1.2008 16:49:34   
Erin
       user posted image SEZNAM GIN. PREGLEDOV user posted image

31.1. - cicmic
31.1. - aradej
01.2. - anonimna user posted image
04.2. - mishel
04.2. - Odette
05.2. - astrea
05.2. - naty13
06.2. - arait
11.2. - supermiška
11.2. - anaya
11.2. - sayuri
12.2. - matejchi
12.2. - mkj
13.2. - Nevaeva
13.2. - Julija08
13.2. - Vilika
13.2. - košuta
13.2. - renatka
14.2. - pingo80
15.2. - iva77
15.2. - Maja T.
18.2. - PABLO
19.2. - Barbarinha
20.2. - Krysia
22.2. - Muklla
25.2. - ANA_P
25.2. - Erin
25.2. - Zoja Miša
26.2. - Ryssa
28.2. - sandra123
05.3. - nell
14.3. - K_a_t_j_a

NUHALNA SVETLINA:

31.1. - K_a_t_j_a
31.1. - iva77
31.1. - Arašida
01.2. - ANA_P
01.2. - anonimna user posted image
01.2. - tejkaz
05.2. - astrea
05.2. - anaya
05.2. - BOJTKA
05.2. - buhtlčk
06.2. - m_m
06.2. - Krysia
07.2. - sandra123
07.2. - Neža7
07.2. - nell
11.2. - bibika24
11.2. - majah
11.2. - bambi14
11.2. - anonimnauser posted image
11.2. - matejchi
12.2. - buruolan
12.2. - NJINJA
12.2. - aradej
12.2. - Vilika
12.2. - anonimna 25
12.2. - Naty13
12.2.
- lana777
13.2. - renatka
14.2. - Ryssa
14.2. - Zoja Miša
15.2. - Julija08
18.2. - Barbarinha
18.2. - Manika

user posted image         
Punce, datume prosim sproti sporočajte, da bomo imele lepo pregleden seznamček in ne bomo katero pozabili.
Za vse napakice prosim povejte, da se bodo lahko čimprej odpravile. Hvala.user posted image
ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
user posted image NUHALNA SVETLINA        user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image NOSEČNOST                 user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.         user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image MAMA.SI                     user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK
  • nosečnost in delo
TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
30.1.2008 16:50:35   
Erin
   user posted image user posted image user posted image

~  trenutno nas je 74 user posted image ~

Ime
(št.user posted image , št.user posted image )starost, kraj roj.user posted image , spol user posted image , +kg
---------------------------------------------
30.07.
~ Muklla (1.user posted image ,user posted image )  user posted image

31.07.
~ PABLO (2.user posted image ,user posted image ) 33.let  Celje  user posted image

01.08.

~ Erin (1.user posted image ,user posted image ) 26. let   Jesenice user posted image   +1kg
~ ozziebo (2.user posted image )
~
ankhesenpaaten

02.08.
~ arait (1.user posted image ,user posted image ) 26.let  Ljubljana user posted image + 1 kg

03.08.

~ mkj
(1.user posted image ,user posted image ) 26.let  Ljubljana

04.08.

~ bella02
(2.user posted image ,user posted image ) 28.let user posted image

05.08.

~ sayuri
(2.user posted image ,user posted image user posted image ) 31.let  Postojna user posted image user posted image - 2 kg

~ izabella08
(1.user posted image ,user posted image ) 27.let
~ m@j@
(2.user posted image ,user posted image ) 27.let  Ljubljana user posted image

~ Odette (3.user posted image ,user posted image ) 32.let Jesenice -1 kg
~ katjakoc

06.08.
~ Nevaeva (1.user posted image ,user posted image ) 27.let  Ljubljana user posted image +1 kg
~ mishel (1.user posted image ,user posted image ) 23.let Celje user posted image +0 kg

07.08.

~ Gajka
(1.user posted image ,user posted image ) 28.let  Celje user posted image + 0 kg

08.08.
~ Maja T.(1.user posted image ,user posted image ) 33.let  Maribor user posted image + 3 kg
~ PikaPola34 (2.user posted image ,user posted image )
~ simona2
(2.user posted image ,user posted image ) Ljubljana

10.08.

~ Arašida
(1.user posted image ,user posted image ) 24.let
~ *zvezdica*
(2.user posted image ,user posted image )
30.let

11.08.
~ sonce84
(1.user posted image ,user posted image ) 23.let  Murska Sobota user posted image

12.08.

~ sonjaa
(1.user posted image ,user posted image ) 30.let
~ kat007
(1.user posted image ) 28. let
~ K_a_t_j_a (1.user posted image ,user posted image ) 22.let  Celje  +1 kg
~ supermiška (2.user posted image ,user posted image ) 28.let

13.08.
~ buhtlčk
(1.user posted image .user posted image ) 31.let  Jesenice +5 kg
~ meeryana
(1.user posted image ,user posted image ) 30.let

14.08.
~ ANA_P (1.user posted image ,user posted image ) 29. let
~ anita goitan (1.user posted image ,user posted image ) 30.let
~ m_m
(2. user posted image ) 26.let

15.08.
~ košuta (1.user posted image ,user posted image ) 25.let  Celje -1,5 kg
~ iva77 (3.user posted image ,user posted image ) 30.let  Kranj

16.08
~ mbrume6 (3.user posted image ,user posted image )

17.08.

~ tejkaz
(2. user posted image ,user posted image ) 24.let  Ljubljana +0 kg
~ ena_mici (2.user posted image )

18.08.

~ astrea
(1.user posted image ,user posted image ) 30.let  + 1 kg

~ naty13
(2. user posted image ,user posted image )
23.let  Kranj -1 kg
~ anonimna user posted image (2.user posted image ,user posted image )
~ anonimna 25
(2.user posted image ,user posted image )
~ BOJTKA (1.user posted image ,user posted image ) 25. let  Trbovlje
~ KRNEKDO

19.08.
~ anaya
(1.user posted image ,user posted image ) 27.let  Maribor
~ cicmic
(3.user posted image ,user posted image ) 30. let
~ maya maya
(1.user posted image ) 25.let  Postojna
~ Neža7
(2.user posted image ,user posted image ) 27.let  Celje user posted image - 5 kg

20.08.
~ nell (
1.user posted image ,user posted image ) 27.let Celje
~ pingo80
(1.user posted image ,user posted image ) 27.let
~ srecka30
(1.user posted image ,user posted image ) 30 let
~ Ariella
(1.user posted image ,user posted image ) 31. let
~ TINA0100 (2.user posted image )

21.08.
~ bambi14
(1.user posted image ) 27.let  + 3 kg
~ bibika24 

22.08.
~ NJINJA
(1.user posted image ,user posted image ) 28.let Lj/Po
~ sandra123
(2.user posted image ,user posted image user posted image ) 30.let Celje
~ renatka  (1.user posted image ,user posted image ) 28.let Maribor +0,5 kg
~ matejchi
(2.user posted image ,user posted image ) 29. let

24.08.
~ Krysia (1.user posted image ,user posted image ) 31.let   Ljubljana + 1 kg
~ majah
(1.user posted image ) 28.let  Ljubljana
~ lana777 (1.user posted image ,user posted image ) 30.let  Celje
~ Manika
(2.user posted image ,user posted image ) 24.let    - 4 kg
~ Vilika
(1.user posted image ,user posted image ) 27.let Ljubljana +1 kg

25.08.
~ Julija08 (1.user posted image ,user posted image ) 27.let Kranj

26.08.
~ Ryssa
(1.user posted image ,user posted image ) 21.let Celje +1 kg
~ anckabancka
(3.user posted image ,user posted image ) 27.let

~ Barbarinha
(1.user posted image ,user posted image ) 28.let Ptuj +0 kg

27.08.
~ aradej (2. user posted image ,user posted image ) 25.let  Celje

28.08.
~ anonimnauser posted image
(1.user posted image )

29.08.

~ anonimna user posted image
(5.user posted image ) 33.let
~ Zoja Miša
(1.user posted image ,user posted image ) 31.let Ljubljana +1,5 kg

xx.08.

~ Neja31

~ cinca marinca
(2.user posted image ) 

~ buruolan
(1.user posted image ) 27.let  Ljubljana
~ Jelenche
(2.user posted image )
27.let

Z nami so začeleuser posted image :
kind ladyuser posted image user posted image ,kajsicauser posted image user posted image ,urskajuser posted image ,mišuser posted image ,*nina*user posted image ,vebo user posted image
----------------------------------------------
Dekleta, sporočite PDP, lahko pa mi poveste tudi katera nosečnostuser posted image je to za vas, starost, kje boste rodile, če vas seveda kje drugje ne primeuser posted image , spol user posted image (user posted image ,user posted image ali user posted image ), pridobljene kilogramčke (če katera ne želi ni trebauser posted image ) .  
Lepo in mirno nosečnostuser posted image s čimmanj slabostmiuser posted image ter zdrave user posted image vam želim! Srečno!

Dobrodošleuser posted image  

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
30.1.2008 17:34:05   
astrea
Čestitke vsem za dobro opravljena preglede in NS user posted image  user posted image  user posted image !

JAz sem tudi že nabavla ene nosečniške kavbojke (zdaj morm tisti širok pas še zavihat user posted image ) v Zari. In so prav cool, tak moderni jeansuser posted image . Cena pa ni bla tolk fajn - 50 €, samo ker so kavbojke jih bom ponosila še na pomlad in poleti.

Ojoj sem pozabila povedat, da mi trebušček pridno raste in je tista zaobljenost čutiti nekoliko višje kot prejuser posted image .

Lepo se imejte!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
30.1.2008 18:05:28   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: Julija08

Buhtlčk - te kavbojke sem videla v Popku.

Kje je trgovina Popek? Sem že slišala zanjo, pa sem pozabila kje je?user posted image

pa pa

(odgovor članu Julija08)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.