|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2oo8
29.1.2008 9:45:41   
Anonimen
Pozdravček vsem,
ne bom vas vsko posebej omenjala, ker bi trajalo preveč časa in še bi koga izpustila.
Čestitke vsem, ki ste uspešno opravile NS za tiste ki pa še bomo eno veliko user posted image  za nas vse!!!!
ZA tiste, ki se še borijo s slabostmi (sem ena od njih) upam, da bo šlo čim prej mimo. Jaz se sama sebi smilim, nisem za nikamor oz ne grem nikamor ker mi je se vsest v avto groza....samo bi spala a  kaj, ko to ni možno niti ponoči z mojim malim  škratom. 
Danes imam GP - to je že tretji odkar sem noseča ampak mi še ni naredil ultrazvoka (prvič mi ga je takoj in fulll krat naredil) zato sem šla že pred 14 dnevi na samoplačniškega.Je blo vse OK. Upamo, da bo to danes potrdil tudi moj gine.

Uživajte v tem lepem dnevu, ker bo baje spet kmalu dežek in božajte svoje bušije.

papa
Anonimna25

(odgovor članu astrea)
  Neposredna povezava do sporočila: 2376
29.1.2008 10:01:01   
Maja T.
Jutro vsem!

Ravnokar sem se na zajtrkovala in spet sem jedla maslo in ribezovo marmelado. Pa to jem že 2 meseca za zajtrk, hmmm... full mi je dobrouser posted image .

Še enkrat dobre želje za današnjo skupino souser posted image , ki imate NS in GP user posted image user posted image user posted image , boste videle, kako sem vam bo do ušes smejalo, ko bo pregleda konecuser posted image user posted image user posted image ...

Renata, Barbarinha, bambi 14 in ostale Štajerke jaz tudi komaj čakam na tortico pod Pohorjem in da se spoznamo tudi drugačeuser posted image , torej kdaj?

Barbarinha sem vesela, da je pregled za genetiko potekal v redu je pa to full čudno, da ti saj kri niso vzeli. Sicer Pelkičeva je strokovnjak in na NS se da potem dosti odkriti, če bi bilo res kaj narobe. Kaj si bila včeraj v MB bolnici? Sem Pelkičevo včeraj videla, kako je šetala po porodnišnici gor in dol.

Ryssa user posted image user posted image user posted image , da je s tvojo user posted image vse ok, se je res iti boljše na urgenco pokazat, da se pomiriš. Drži se na izpitu user posted image .

Mishel user posted image user posted image user posted image za zeloooo dobre rezultate na NS, zdaj se pa lažje diha kaj...user posted image user posted image user posted image

Erin super, da si šla k frizerjuuser posted image , te dobro razumem, kako se zdaj počutiš. Jaz sem se fantastično.

user posted image user posted image user posted image vsem ostalim, ki ste imele včeraj GP: ana_p, sandra123..., kaj pa ostale na NS, dajte nam malo poročat, da lahko lepe stvari beremo...user posted image

Naty13 pogrešam tvoje user posted image user posted image user posted image ,user posted image

Lep dan s sončkom obsijanuser posted image user posted image user posted image , pa čim manj user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
29.1.2008 10:13:21   
K_a_t_j_a
Barbarinha super za lepe novičke.  user posted image user posted image user posted image
In tudi ostalim, ki imate za seboj uspešne preglede in NS! user posted image user posted image user posted image

Ryssa drim pesti, da uspešno opravič izpit! user posted image user posted image user posted image Mene še 4 čakajo v aprilu in dva kolokvija konec marca.
lana777 tudi jaz sem tak tip, da se ponoči učim oz. zvečer. Zjutraj mi pa še sploh ne delujejo možgani.user posted image
astrea potem si pa ista kot jaz, tudi jaz zelo rada voham kavo odkar sem user posted image . Sem zadnjič šla mimo enega bifeja in mi je tako omamno zadišalo ven po kavi. Zdaj se vsaj cigareti ne vohajo več.
Zoja Miša pozdravljena po tako dolgem času!user posted image In bravo za lepe novičke iz pregleda.

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
29.1.2008 10:23:47   
naty13
Maja T. izvoli user posted image , pa še za Katjo in Astero, ki jima diši user posted image user posted image  in za vse ostale

pa pa

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
29.1.2008 10:26:50   
naty13
K_a_t_j_a jaz se tudi najlaže učim zvečer, samo se mi velikokrat ne da. imam še en izpit, ki pa je šele junija, potem pa šele avgusta - in kje bom jaz takrat? V porodnišnici!!!!!!!!! Bo treba narest, da pol še diplomco spacamo. Sem pa naredila cel tretji letnik, ko se je tamavček rodil, sam nemščina mi je ostala iz prvega letnika.user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
29.1.2008 10:30:16   
renatka
Dobro jutro vsemuser posted image . Nekatere ste prave jutranjke. Jaz komaj prilezem iz postelje ob 10 in to ker me moj dragi zbudi, drugače ne vem kdaj bi vstala.
Čestitam vsem za dobre izvide in GP.
Jaz sem včeraj, tako kot vsaki dan šla z mojim dragim možekom na sprehod in se nama je že malo mudilo, ker sva bila dogovorjena na kavi, zato sva hitreje stopila, čez kakšnih pet minut me je pod trebuhom tako zaštihalo, da sem komaj še hodila naprej. Ko sva šla domov je bilo vse vredu, le potem ko sem se vlegla na kavč se je bolečina nazaj pojavila in celo noč me je bolelo tako, da sem ful slabo spala. Nekje ob 7 me je nehalo in zdaj je vse ok. Jaz in moj sva se ful prestrašila, a mogoče katera ve kaj bi lahko to bilo? Nočem nekaj paničarit pa za vsako figo klicat G.

lep sončen dan vsem user posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 2381
29.1.2008 10:46:50   
Julija08
Jutro punce,

joj K_a_t_j_a tud jaz moram kupit AS. Od katerega tedna pa se približno kaj sliši? Se mi zdi da se tebi že ful kmalu sliši. Zdaj pa ne vem ali naj kupim kar novega, ker če kupiš rabljenega je kakih 10 € ceneje, to se mi pa skor ne splača, ker kaj pa če je kaj narobe z njim.user posted image

Barbarinha - tudi jaz sem zanosila kljub KT, ampak sem imela cca. 1 teden ful drisko pa bruhala sem, ampak ker sem jih jedla že cca. 10 let, sploh nisem polagala pozornosti na to da bi bilo lahko kaj narobe. Sem pač mislila, da če jem KT, da sem zaščitena kot kočevski medved - ja pa jade user posted image user posted image user posted image  
Sem bila pa tudi pri strokovnjakinji za genetiko v Lj, pa je rekla da nima biti kaj narobe. user posted image

Mishel - super rezultati user posted image user posted image user posted image

Sandra123 - upam, da se boš čimprej počutila boljeuser posted image

Pa še nekaj me zanima, če je slučajno kaka panika. Tko ko vidim, da greste za vsak slučaj na kontrolo, pa to. Kam se gre na urgenco v Lj? A na normalno urgenco ali kar v porodnišnico?

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
29.1.2008 10:47:12   
naty13
renatka mene je kakšen teden nazaj ponoči tako bolelo da nisem vedela kaj naj. Pa je blo zjutraj dobro. Izcedka nisem do danes imela. verjetno je to posledica raztezanja materice, ker me je v prvi user posted image  veliko bolj zategovalo kot zdaj.

pa pa

(odgovor članu renatka)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
29.1.2008 10:48:10   
sandra123
Renatka, meni je G rekla, da so te bolečine normalne zaradi raztezanja maternice, tako, da ne skrbi!!! Nekatere pač to bolj občutimo, kot druge, je pa res, da je to včasih kar malo za živčke "kravžlat". Naši piščančki sedaj hitro rastejo in ker rabijo prostor, je pač takouser posted image ...kar naj si ga naredijo!!! Včasih že malo počitka pomaga.

Lp, pa čimmanj skrbi...
Sandra

(odgovor članu renatka)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
29.1.2008 10:54:40   
astrea
naty, hvala za user posted image . Je ura med 10 in 11 in jaz zem kakor ponavadi postala zelo zaaaspanauser posted image . In še malo bom počakala, potem grem pa v sosednji bar po pravo dozo bele kave z veliko pene in kakavauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2385
29.1.2008 10:55:08   
Maja T.
Renatka jaz sem imela v nedeljo podobno situacijo. Sva šla z možičkom peš od mojih staršev domov. Sva šla malo hitreje, pa še čisto rahel klanec je. Hoja mi je sicer zelo dobro dela, ampak potem, ko sem se že spravila v pižamo in sem se malo umirila, joj.... špikalo me je kot user posted image . Šla sem dobesedno v spalnico spat in sem koliko se je dalo božala bušija. Nič ni pomagalo, v bistvu sem v bolečinah zaspala.

Nisem paničarila, ker sem drug dan tako imela NS in če bi bilo kaj narobe, bi se videlo, pa še zjutraj me nič več ni bolelo.

Sem pa jaz zaradi tega špikanja pred časom šla zvečer na ginekologijo, pa je bilo vse ok. Dala mi je Magnesol šumeče tablete in je boljše. G. je rekla, da pač bolj mišice čutim in če ne krvavim in je bolečina v mejah normale, ni panike za preplah.

Mene praktično vsak dan malo doli špikne oz. nenehno čutim doli pritisk, ampak se načeloma zelo dobro počutim in veselo vandram okoli.

Če ti je zdaj ok mislim, da ne rabiš imeti strahu user posted image

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu renatka)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
29.1.2008 11:01:26   
Maja T.
ps.
tako kot so punce rekle, naši user posted image rastejouser posted image user posted image user posted image

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
29.1.2008 11:03:27   
NJINJA
Pozdravljene user posted image !

Sem se ponovno malo vklopila-nimam kaj dosti časa, v službi kr delo, doma pa rada pančakam še, ker sem še vedno utrujena. Slabost je pa čist minila in se počutim krasno. Med tem sem bila tudi že na 2 pregeldu in vse je bilo ok - imam full lepo slikico-res je nekaj neverjetnega, ko vidiši glavico, slišiš srček-skratka jaz sem jokala ko dež in še cel dan sem bila poskočna.

Javljam, da imam 12.02.2008 nuhalno pri Pušenjaku in komaj čakam in srečno upam, da bo vse ok.
Vesela sem za vse, ki ste  uspešno opravile NS - za nas pa kar držite pestke.

Bodite v user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
29.1.2008 11:06:17   
arait
julija08, greš kar na urgenco in sicer ambulanta 31, ki je ginekološka - jaz sem bila v petek zvečer in ni blo gužve, pa zdravnica je bila ful prijazna.

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
29.1.2008 11:12:17   
Julija08
IZVIRNO SPOROČILO: arait

julija08, greš kar na urgenco in sicer ambulanta 31, ki je ginekološka - jaz sem bila v petek zvečer in ni blo gužve, pa zdravnica je bila ful prijazna.

Hvala Arait, no saj upam da ne bom rabila. Ampak vprašam čisto tko za vsak slučaj, da ne bom potem panike zganjala. user posted image

(odgovor članu arait)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
29.1.2008 11:13:29   
bambi14
Dobro jutro,

skuhala semuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pridite,...
Ponoči me je spet ful bolela glava in sem mislila, da sem dehidrirana in sem šla spit 3 dl mlačne vode in čez pol ure kozlatuser posted image ,...noč je bila izjemna. Potem pa ko sem končno zaspala, pa se je zbudil naš mačkon in se igral z njegovo žogo, ki je prej ni našel 2 tedna,...ufff.
Mene pa že kake 3 tedne bolijo boki oz. od trtice levo in desno,....mislim, da se širimo.user posted image

Ob 13 uri imam GP in komaj čakam ,..verjamem v dobre novice. Zvečer se vam oglasim in poročam.user posted image
Vsem lep dan.user posted image

Štajerke...ja res kdaj bo dan D- tortice.?user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2391
29.1.2008 11:21:32   
košuta
IZVIRNO SPOROČILO: Julija08

Sem pač mislila, da če jem KT, da sem zaščitena kot kočevski medved - ja pa jade     

[quote

user posted image user posted image user posted image  Tale je bila pa ena boljših zadnje čase...

14.8.2008 Teodor

Miklavž je radodaren mož - že drugič nam je prinesel +! Naslednje leto bom decembra za vsak slučaj šla nekam, kjer Miklavža ne poznajo;)

(odgovor članu Julija08)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
29.1.2008 11:25:53   
aradej
Njinja ob kateri uri pa imaš pri Pušenjaku.Nas je že kar nekaj sama pa sem ob 16.

Vsem user posted image  za danjašnji G in NS user posted image user posted image user posted image user posted image in pauser posted image user posted image user posted image user posted image .

Včeraj sem bla z user posted image  po dolgem času zunaj zvečer na pijači.Me je peljal ven ker je praznoval roj.dan.

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
29.1.2008 11:29:13   
lana777
Uf, kaka gužva bo 12. 2. pri Pušenjaku,
bomo ena po drugi hodle user posted image

Upam sam, da si bo za vsako vzel čas ...

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu aradej)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
29.1.2008 11:37:51   
sonjaa
Pozdravljena dekleta,

ste bile pa pridne čez vikend! user posted image user posted image  Sem imela kar veliko zanimivega, predvsem pa koristnega branja. Naj povem, da sem tudi ja opravila NS. Rezultat je ! : 8070. Tako, da sem kar zadovoljna.user posted image  Sem pa za vsak slučaj dala še kri, tako da na dodatne rezultate še čakam.

Bella 02: Glede pregrade jaz ne vem ravno pri čem sem. Moja g. mi je ni niti omenila, enkrat pa sem šla na urgenco (krvavitev), pa mi je dežurna dejala da imam pregrado. To sem omenila moji g., a mi je rekla naj takih niti ne poslušam, saj se med nosečnostjo pregrade ne da ugotovit. Na NS pa je g. (tretja) mojemu user posted image  naj me nosi po rokah, za vsak slučaj, če imam pregrado. Tako da ne vem kaj naj si mislim.user posted image user posted image Vse skupaj pa se mi zdi zelo nenavadno, saj sem user posted image v prvem poskusu.

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
29.1.2008 11:49:16   
Neža7
Lep pozdrav punce user posted image

Samo, da vam povem, da je bilo danes na GP vse lepo. user posted image  
Videla sem na UZ svojo mirno pikico (SAMO ROKICO JE PRIMAKNIL). Joj upam, da bo tudi tako lepo spal/spala, ko se bo rodil/rodila user posted image
Nove podatke ima za seznam........ minus 5kg sem user posted image  Kakšna dieta je to zaradi sladkor.

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu sonjaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
29.1.2008 12:02:47   
astrea
Neža7 user posted image user posted image  čestitam

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
29.1.2008 12:34:18   
sayuri
_Bravo vsem za uspešno opravljeno NS in GP. user posted image  Tudi tiste, ki imate to danes - opravite čimboljše user posted image .

JAz se na hitro javljam, ker sem čisto aut user posted image . Danes res samo ležim. Pol riti imam mrtve user posted image user posted image  zaradi včerajšnje injekcije user posted image . Pa injekcija je spet izzvala neko slabost in bruhanje. user posted image  Zjutraj me je mož peljal še k osebni zdravnici, ki me je dala v laboratorij, saj se tko švoh počutim.user posted image  Včeraj in danes se mi je ob bruhanju kar iz nosa kri vlila user posted image  JAz se resnično počutim kot en prazen žakelj user posted image . Blagor vsem, ki lahko jeste, ki vam dišijo stvari, ki se fajn počutite....

Julija08, ja kar na urgenco greš, če boš slučajno rabila - čisto na koncu hodnika je urgentni ginekološki oddelek (soba31 in 32). Če gre za krvavitev ne potrebujemo nobene napotnice.

ŽAl ne morem kaj podrobneje pisat, ker komaj za računalnikom sedim. Grem ležat....

Uživajte še namesto mene user posted image

(odgovor članu astrea)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
29.1.2008 13:13:03   
K_a_t_j_a
Julija08 jaz anglesound poslušam že en teden in se vsak dan bolje sliši kaj dela user posted image notri. Rabljenga dobiš tudi za 35 evrov, ga ena prodaja iz RR. Jaz sem dobila lepo ohranjenega, ker ga ni toliko uporabljala tista, ki mi ga je prodala, pa še baterijo mi je notri pustila. Ko greš poslušat user posted image , si moraš bušija namazat najbolje z kakšnim oljem (jaz imam od babylove).
naty13 hvala za dišečo kavico. Sem si danes kupla kar en kavin jogurt v Hoferju.
Neža7 in NJINJA user posted image user posted image user posted image user posted image za uspešen pregled.
Boga naša Sayuri user posted image Te so samo zate:user posted image user posted image user posted image

Tak zdaj grem pa kosilo skupaj napravit, bom naredla rižev narastek.

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
29.1.2008 14:02:03   
Erin
    user posted image SEZNAM GIN. PREGLEDOV user posted image

29.1. - bibika24
29.1. - bambi14

30.1. - tejkaz
31.1. - cicmic
31.1. - aradej
01.2. - anonimna user posted image
04.2. - mishel
04.2. - Odette
05.2. - astrea
05.2. - naty13
06.2. - arait
11.2. - supermiška
11.2. - anaya
11.2. - sayuri
12.2. - matejchi
12.2. - mkj
13.2. - Nevaeva
13.2. - Julija08
13.2. - Vilika
13.2. - košuta
13.2. - renatka
14.2. - pingo80
15.2. - iva77
15.2. - Maja T.
18.2. - PABLO
19.2. - Barbarinha
20.2. - Krysia
22.2. - Muklla
25.2. - ANA_P
25.2. - Erin
26.2. - Ryssa
28.2. - sandra123
05.3. - nell
14.3. - K_a_t_j_a

NUHALNA SVETLINA:

29.1. - anita goitan
29.1. - Odette

31.1. - K_a_t_j_a
31.1. - iva77
31.1. - Arašida
01.2. - ANA_P
01.2. - anonimna user posted image
01.2. - tejkaz
05.2. - astrea
05.2. - anaya
05.2. - BOJTKA
05.2. - buhtlčk
06.2. - Krysia
07.2. - sandra123
07.2. - Neža7
07.2. - nell
11.2. - bibika24
11.2. - majah
11.2. - bambi14
11.2. - anonimnauser posted image
11.2. - matejchi
12.2. - buruolan
12.2. - NJINJA
12.2. - aradej
12.2. - Vilika
12.2. - anonimna 25
12.2. - Naty13
12.2.
- lana777
13.2. - renatka
14.2. - Ryssa
14.2. - Zoja Miša
15.2. - Julija08
18.2. - Barbarinha
18.2. - Manika

user posted image         
Punce, datume prosim sproti sporočajte, da bomo imele lepo pregleden seznamček in ne bomo katero pozabili.
Za vse napakice prosim povejte, da se bodo lahko čimprej odpravile. Hvala.user posted image
ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
user posted image NUHALNA SVETLINA        user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image NOSEČNOST                 user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.         user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image MAMA.SI                     user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK
  • nosečnost in delo
TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

< Sporočilo je popravil Erin -- 29.1.2008 14:16:36 >

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Zakaj je pomembno spremljati otroko...
video
Brce v trebuščku so dokaza, da se dete dobro razvija, je aktivno in da nosečnost poteka tako kot je treba. Zato je med n...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.