Maja T.
|
Jutro vsem! Ravnokar sem se na zajtrkovala in spet sem jedla maslo in ribezovo marmelado. Pa to jem že 2 meseca za zajtrk, hmmm... full mi je dobro . Še enkrat dobre želje za današnjo skupino so , ki imate NS in GP , boste videle, kako sem vam bo do ušes smejalo, ko bo pregleda konec ... Renata, Barbarinha, bambi 14 in ostale Štajerke jaz tudi komaj čakam na tortico pod Pohorjem in da se spoznamo tudi drugače , torej kdaj? Barbarinha sem vesela, da je pregled za genetiko potekal v redu je pa to full čudno, da ti saj kri niso vzeli. Sicer Pelkičeva je strokovnjak in na NS se da potem dosti odkriti, če bi bilo res kaj narobe. Kaj si bila včeraj v MB bolnici? Sem Pelkičevo včeraj videla, kako je šetala po porodnišnici gor in dol. Ryssa , da je s tvojo vse ok, se je res iti boljše na urgenco pokazat, da se pomiriš. Drži se na izpitu . Mishel za zeloooo dobre rezultate na NS, zdaj se pa lažje diha kaj... Erin super, da si šla k frizerju , te dobro razumem, kako se zdaj počutiš. Jaz sem se fantastično. vsem ostalim, ki ste imele včeraj GP: ana_p, sandra123..., kaj pa ostale na NS, dajte nam malo poročat, da lahko lepe stvari beremo... Naty13 pogrešam tvoje , Lep dan s sončkom obsijan , pa čim manj