|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2oo8
31.1.2008 17:02:37   
nell
Pozdravljene punce

Sem začela ugotavljati, da je moj tempo življenja za nosečnost preveč naporen, se bom morala zgleda odpovedati kakšnemu popoldanskemu tečaju, ker drugače bom hin...se sploh ne morem več naspat. Kaj ste ve tud tko utrujene?

Gajka itak da si naša, zdej te tud več ne damo.  No tud midva sva v urejanju kuhinje in kopalnice v najini mansardi in se mi kar smeji, ko vem, da vsa pa zdej na svojem...juhuuu. Sam bo še trajalo neki časa, ker imava zidano kuhinjo in ker js malo kompliciram user posted image user posted image user posted image .

Maja T. - jaz še tud vedno prakticiram spanje na trebuhu, ker drugače mi ne gre zaspati, je pa res, da si eno nogo potem vedno podločim z vzglavnikom...torej sm skor bolj na boku....mi že mal trebuh nagaja.

Erin - ja js se kr tebi pridružujem glede trebuščka, men se že tud kr lepo vidi. Sm pa res bla pridna ker sm pridelala že 3 kg, ampak kaj čmo, zdaj pa res ni čas, da bi se obremenjevali. Mam pa trebuh trd ko kamen...tko da me to mal mori.

Nič punce js se poslavljam, ker hitim na tečaj znakovnega jezika - sigurno pa pridem kasneje pokukat še poročila iz pregledov.

Bodite v sončku, kljub skisanemu vremenu.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
31.1.2008 17:06:12   
sayuri
Evo, pa smo na stotki user posted image  Jo je nell otvorila user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa šibamo na 200 user posted image

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
31.1.2008 17:35:46   
naty13
Končno stotka. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jest tud še vedno spim na trebuhu, na pol na boku, ker roko podložim pod povšter. Nimam pa še trdega trebuha, ni pa tak kot prej. je nekaj vmes.user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
31.1.2008 17:42:23   
bella02
Ojla, punce! Kako ste? Midve s pikico sva uredu, slabosti ni več-juhu! Glede hrane je pri meni bolj slabo, saj mi nič posebno ne paše, tako da se kar malo silim, da kaj pojem. Je pa tudi pri meni čokolino vsako jutro na mizi. Jogurti in mlečne stvari mi sploh ne potegnejo, od sadja pa le kakšna banana. Prej je bila sladkarija na dnevnem redu, zdaj pa hvalabogu le sem pa tja. Bom šla po tem javljanju gledat, če je še kaj Planice sladoleda, se mi ga je zaluštalo.
Tudi jaz najraje spim na trebuhu  in zaenkrat me bušček še ne moti, se pa že pozna. Sem kupila kavbojke v Kepici za 60 evrov. Nimaš kaj, vejo, kje se da zaslužit. Na faks pa res ne morem hodit v trenerki.
Vesela sem, da smo dale čez stotko in upam, da se bo obrnila še kaka stotica.
Vsem lepe pozdavče in pazite nase in na svoje pikice!!!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
31.1.2008 17:59:10   
aradej
Očitno se prva javljam s pregleda. Velki smo že 4cm, pa bolniško smo podalšal za en mesec pa še Dabrostona sem dobila eno škatlo.

Še za seznamček naslednji GP imam 5.3 kg pa še nisem pridelala tako da lahko napišeš 0.

Polavile so se popldanske slabosti vtroglavice in občasno objemanje školjke.Pa vse mi dol tiši če sem preveč dejavna.

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
31.1.2008 18:13:36   
sandra123
Lep pozdravček. Tudi jaz grem ponoči na wc vsaj 2x, trebušček imam tudi jaz zelo velik, me pa strašno ponoči špika v prsih...A ima še katera takšne težave??? Drugače pa tudi jaz še vedno poskušam spati na trebuhu, a mi vsake toliko časa moja user posted image user posted image dasta vedeti, da jima to ne odgovarja preveč - me kar zašpika v trebuhu... Kar se kg tiče, pa se moram pohvalit, da sem še vedno na -1.5kg...obdobje slabosti in bruhanja, pa tale dieta, ki sem jo dobila pri diabetologu - je kar koristna (sem morala pri 8.tednih k diabetologu, ker pravi moja G, da zaradi user posted image user posted image obstaja večja verjetnost, da pride do nosečnostne sladkorne  bolezni - so bili pa vsi izvidi krvi normalni na testiranju).

Lp, Sandra

(odgovor članu aradej)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
31.1.2008 19:24:53   
anaya
Erin: Pri NS rabiš materinsko knjigo? Meni je rekla da je ne rabim prinest zraven (je namreč pri moji G)?! Zdaj pa res ne vem....

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
31.1.2008 19:29:28   
sonce84
zdravo nosečke....
jaz še vedno tudi spim na trebuhu, pa se nikakor ne moren odvadit, pa sem sprobala marsikaj user posted image , upam da se bom..me skrbi pol za naprej...

jaz mam pa jutri G pregled...bom dobila materinsko knjižico user posted image .... jutri kaj več pol povem kako je bilo...

uživajte, pa božajte svoje user posted image

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
31.1.2008 20:04:03   
Maja T.
Hallo!

Erin jaz tudi hodim na WC 2-3 x na noč, pa čez dan sem tudi non stop na WC-ju, če pa malo zadržim vodo, me začne špikat kot user posted image .

Sonjaa in ana_p mene tudi vse doli boli, od jajčnikov, bušija....pijem Magnesol in mi malo pomaga.user posted image

Jaz jogurte jem vsaki dan, ravno kar mažem skutico od  Ljubljanskih mlekarn, ko je na dnu sadje, mnjami user posted image . V jogurtih je dosti kalcija, ki ga user posted image zelo rabi.

Gajka ti si naša in mi te ne damo user posted image .

Bell02 in ostale, ki so vam user posted image prenehale user posted image user posted image user posted image , uh mora to biti ena zoprna zadeva.

Zdaj pa ne najdem, ena je pisala, da ima vnetje in da nosi vložke. Mislim, da to ni v redu, ravno zaradi "plastike", ki je v vložkih. Navadne bombažne hlačke, pa umivanje s kamilicami in mazanje s Canastenom, garant, da bo vnetje zginilo. Jaz sem si v kritičnih dnevih tudi večkrat preoblekla hlačke in vnetje je popolnoma izginilo. Z možičkom takrat tudi nisva imela user posted image in sem zdaj kot nova user posted image user posted image user posted image .

Mene tudi včasih bolijo prsi in to kar fajn, pa spet kak teden ne, ampak to je vse normalno, žleze se razvijajo.

Papa, greva z možičkom na kratek 10 min sprehod malo med ulicami. Lepe sanje user posted image user posted image user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu sonce84)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
31.1.2008 20:07:33   
Maja T.
ps.

čestitke za preglede user posted image user posted image user posted image in jutri za NS in GP user posted image user posted image user posted image . Kak vam bo fajn

zdaj pa res nočko user posted image

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
31.1.2008 20:31:41   
iva77
Drage moje user posted image , malo sem pojamrala ne forumu:

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2392105

da pogleda še kakšna druga user posted image , ne samo avgustovka, slab dan po obisku G.

TAMMY, 05.08.2008 ob 9.20, 3150g in 50cm

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
31.1.2008 20:35:57   
anaya
No v glavnem sem komahj zdaj vse prebrala in ugotovila da so že odgovorile punce , da za NS ni potrebna materinska knjiga...

lep večer in uživajte

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
31.1.2008 20:48:14   
Vilika
Čeeerr!
Se še jaz na hitro oglasim - ko smo že ravno na 100tki user posted image user posted image user posted image
Vidim da ste večinoma vse O.K. Kar je supeeer.

Pri meni, kot vedno, nič posebnega. Prsa me malo manj bolijo kot med vikendom pa trebšček se tudi meni bolj pozna kot prej (nisem ravno pri suhicah). Kar se tiče WCja se je ta teden začelo 1X do 2X nočno vstajanje  - kako nadležno.

Seveda sem tudi velik zaspanček - in grem že sedaj v posteljo  je treba ob 6ih vstatuser posted image

Nočko!

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
31.1.2008 20:48:37   
bella02
Sem prebrala tvoj problem in te čist razumem. Dal ti je neko misel, ki te bo spremljala iz minute v minuto. Meni je gin. na prvem UZ rekla, da imam pregrado (2.user posted image ) in vedno me nekje tam zadaj v srčku spremlja, da je večja verjetnost splava. Zato vem, kako se počutiš. Ti pa predlagam, da greš še na eno nuhalno, sploh pa, če ta tvoj gin. sploh nima licence. Pa šele po pregledu povej, kaj ti je drug gin. rekel in boš točno vedela, pri čem si. Želim ti vso srečo!!!
Enako vso srečo vsem, ki imate v kratkem nuhalno ali pregled!

(odgovor članu iva77)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
31.1.2008 20:59:30   
K_a_t_j_a
Ja sem iz NS. Pregled je bil uspešen. Naša bebica je zdrava in je z njo vse vredu.
Moji rezultati: CRL (velikost ploda): 57,1 mm, BPD (premer možganov):17,3 mm, nuhana svetlina: 1,5 mm, trisomija 21: 1.5483, trisomija 13+18: 1:16704, nosna kost vidna, srček lepo utripa, spola pa ni povedal, ker je rekel da je še prehitro, pa še user posted image je bil tak nemiren da jo je komaj lovil. Sem imela vaginalni UZ, ker je biluser posted image v takem položaju, da ni mogel izmeriti gube. Je pa skos nekaj mahalo, se vrtelo okoli... Imam 19 slik in 3 posnetke. Na enem posnetku se vidi kako lepo bije srček in kako ga kolca, na enem nekaj rogovili, na enem je pa, ko ima mir.

V glavnem sma oba zelo zadovoljna s pregledom. Bi dala slikice gor, pa mi jih noče pripopat, ker jim imam v neki drugi obliki, v BMP formatu.

Tudi jaz spim še napol na trebuhu, na pol na boku. Ne vem kako se bom navadila spat drugače, ker že celo življenje spim na bušiju. Se mi pa tudi že vidi malo buši.user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
31.1.2008 21:09:50   
tejkaz
Pozdravljene

Nekaj me bega. Koliko mora meriti vratna guba da je vse ok? Kolikor sem zasledila imate vse čez 1 mm. Moj dojenček ima 1mm. Je to ok? Moj G ni nič rekel sama pa nisem bila pozorna da bi vprašala.
Jutri verjetno ne bova šla na NS, razen če mi bo tale guba predstavljala težave. Pri Evi nisva bila.

Pijem vodo iz pipe, ker imamo tle dobro vodo.

Spim na trebuhu oz tk pol pol. Bolj na trebuhu, no.

Ponoči spim kot top, če le Eva spi, sam zjutraj komaj pritečem do wc-ja :)

Za vnetje pomaga navadni jogurt. Baje :)

Nosim še stare hlače. Nosečniške imam še od Eve. Mogoče bom samo kakšno majčko kupila ali pa kakšno krilo za službo, drugače pa ne rabim nič več.

Povedala šefu in je bil vesel in mi čestital. Ko sem mu rekla da ne grem na bolniško da bom delala dokler bom lahko, je bil pa še bolj vesel.

Jogurte, namaze pa tudi jaz jem. Še nisem slišala da jih ne bi smela.

Sayuri, ja verjetno te bo res razneslo user posted image

Včeraj sem tudi dobila materinsko knjižico. Zdaj sem ta prava nosečka :)

In ta prava nosečka, gre zdaj spat. :) Nočko

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
31.1.2008 21:15:22   
Muklla
Ja, meni buši tudi pridno raste. Zjutraj me prav špika noter. Danes me je full, da sem se komi premikala. Prsa me ne bolijo več, zdej pa srbijo, ko hudič. Mater, v službi, ko se ne morm popraskat, mene pa tak srbi, da je za pop.... Zdej sem na polovici 15. tedna in nisem pridelala, še nobene kilce. Se mi pa apetit veča, tak da mam občutek, da bo zdej šlo gor. Je pa res, da sem že na startu mela kako kilo preveč user posted image .

Imejte se in pazite se!

Neposredna povezava do sporočila: 2492
31.1.2008 21:17:41   
bambi14
Aja, pa zadnjič je moj možek skoraj padel s stola, ko sem mu povedala, da bi mi ful pasal pečen kostanj ... saj vem, popolnoma nerealna želja, ampak kaj jaz morem ...

krysia- pečen kostanj imajo že olupljen v tušu,....glede konzervansov pa pojma nimam.

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
31.1.2008 21:26:20   
Maja T.
Iva 77 joj, to pa ti zdaj od zadaj kljuva. user posted image Jaz bi kar jutri poklicala G. z licenco in reskiraš tistih 60 EUR. Drugače se boš do avgusta sekirala, kar pa ni vredu. Še imaš čas za NS, tak veš da jo je možno delati do 14 t., zate gre. user posted image user posted image user posted image

Avgustovke se ne damo user posted image in si ne smemo dovoliti, da nas G. pri tako svetem trenutku, kot je user posted image spravljajo v obup.

Tejkaz NS do 3mm je normalna, tako da ti imaš idealnouser posted image user posted image user posted image . Kako kaj Eva?

Lana, Pingo 80, ki ste punce? user posted image

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
31.1.2008 21:30:29   
K_a_t_j_a
Iva77 jaz bi šla še drugam na NS na tvojem mestu, tole je pa res nesramnost oz. brezobzirnost!user posted image Kako so lahko nekateri G takšni??

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
31.1.2008 21:34:12   
iva77
user posted image  ja jutri zjutraj začnem klicat že ob 8h, upam da imajo še kje plac user posted image

HVALA VAM ZA VZPODBUDO

Neposredna povezava do sporočila: 2496
31.1.2008 21:40:56   
bambi14
štajerke,.....tortica!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz tud spim pol natrebuhu, pol na boku,...ponoči pa obiščem WC 2- 3x,...maček me že čudno gleda, da ponočujem user posted image .

Lepe sanje in čim manj WC-ja.user posted image

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
31.1.2008 21:45:04   
bambi14
Bambi, sem že enkrat postavila vprašanje - kaj ti mogoče kje v zdravstvu delaš al kaj podobnega?

jp,..user posted image jaz sem lekarničarka( delam tam brez recepta),...ne morem si pomagat da ne bi kdaj kaj dodala glede zdravstva.user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
31.1.2008 21:45:49   
anckabancka
Jaz tudi hodim lulat ponoči, ene 2x. Pa ko me prime podnevi moram še isti trenutek iti, ker me ful pritisne.

Iva77, jaz sploh ne grem na nuhalno, pa na razne teste, ker se potem lahko samo sekiraš pa primerjaš z drugimi... Itak bomo otročka sprejeli z vsemi njegovimi napakami.

Drugače sem pa danes že nekje pisala, da je 3 nosečnost kar malo čudna. Ko sem povedala za prvo, je bila prava evforija. Pri drugi so bili tudi veseli. Sedaj pa marsikdo kar pozabi usta zapret in mi še čestita neuser posted image A smo res tako čudni, da bomo imeli 3 otroke? Pa lahko že zdaj povem, da ta ne bo zadnji. Res je malo težko odstopati od povprečja. Če imaš enega otroka ni v redu. Če imaš dva je to tisto pravo, po možnosti mora biti še parček. Če pa si privoščiš 3, si pa že čuden.
Pa povejte še tiste, ki ste noseče 3. ali še več? Kako je odreagirala okolica?

Ja, tudi meni so se začele slabosti počasi umirjati. Najbolj slabo mi je zvečer, ko sem utrujena. Še zob si ne morem dobro umit, ker drugače bi bruhala.user posted image Čez dan pa nekako gre, s tem da obvezno odspim kako urico, dve.

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
31.1.2008 21:49:40   
iva77
IZVIRNO SPOROČILO: anckabancka

Iva77, jaz sploh ne grem na nuhalno, pa na razne teste, ker se potem lahko samo sekiraš pa primerjaš z drugimi... Itak bomo otročka sprejeli z vsemi njegovimi napakami.

Pa povejte še tiste, ki ste noseče 3. ali še več? Kako je odreagirala okolica?

Zdej sem se namenila, in zdej bom šla na NS, kar se pa 3. user posted image  tiče, so tud mene mal čudno pogledalai sploh ker bo taka velika razlika med otroki, prva bo skraj 12 let, druga 9 let, pa še en user posted image , ampak mi na okolico ne gledamo, naj si mislijo kar hočejo user posted image

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.