|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2oo8
29.1.2008 14:02:47   
Erin
user posted image user posted image user posted image

~  trenutno nas je 74 user posted image ~

Ime
(št.user posted image , št.user posted image )starost, kraj roj.user posted image , spol user posted image , +kg
---------------------------------------------
30.07.
~ Muklla (1.user posted image ,user posted image )  user posted image

31.07.
~ PABLO (2.user posted image ,user posted image ) 33.let  Celje  user posted image

01.08.

~ Erin (1.user posted image ,user posted image ) 26. let   Jesenice user posted image   +1kg
~ ozziebo (2.user posted image )
~
ankhesenpaaten

02.08.
~ arait (1.user posted image ,user posted image ) 26.let  Ljubljana user posted image + 1 kg

03.08.

~ mkj
(1.user posted image ,user posted image ) 26.let  Ljubljana

04.08.

~ bella02
(2.user posted image ,user posted image ) 28.let user posted image

05.08.

~ sayuri
(2.user posted image ,user posted image user posted image ) 31.let  Postojna user posted image user posted image - 2 kg

~ izabella08
(1.user posted image ,user posted image ) 27.let
~ m@j@
(2.user posted image ,user posted image ) 27.let  Ljubljana user posted image

~ Odette (3.user posted image ,user posted image ) 32.let Jesenice -1 kg
~ katjakoc

06.08.
~ Nevaeva (1.user posted image ,user posted image ) 27.let  Ljubljana user posted image +1 kg
~ mishel (1.user posted image ,user posted image ) 23.let Celje user posted image +0 kg

07.08.

~ Gajka
(1.user posted image ,user posted image ) 28.let  Celje

08.08.
~ Maja T.(1.user posted image ,user posted image ) 33.let  Maribor user posted image + 3 kg
~ PikaPola34 (2.user posted image ,user posted image )
~ simona2
(2.user posted image ,user posted image ) Ljubljana

10.08.

~ Arašida
(1.user posted image ,user posted image ) 24.let
~ *zvezdica*
(2.user posted image ,user posted image )
30.let

11.08.
~ sonce84
(1.user posted image ,user posted image ) 23.let  Murska Sobota user posted image

12.08.

~ sonjaa
(1.user posted image ,user posted image ) 30.let
~ kat007
(1.user posted image ) 28. let
~ K_a_t_j_a (1.user posted image ,user posted image ) 22.let  Celje  +1 kg
~ supermiška (2.user posted image ,user posted image ) 28.let

13.08.
~ buhtlčk
(1.user posted image .user posted image ) 31.let  Jesenice +5 kg
~ meeryana
(1.user posted image ,user posted image ) 30.let

14.08.
~ ANA_P (1.user posted image ,user posted image ) 29. let
~ anita goitan (1.user posted image ,user posted image ) 30.let
~ m_m
(2. user posted image ) 26.let

15.08.
~ košuta (1.user posted image ,user posted image ) 25.let  Celje
~ iva77 (3.user posted image ,user posted image ) 30.let  Kranj

16.08
~ mbrume6 (3.user posted image ,user posted image )

17.08.

~ tejkaz
(2. user posted image ,user posted image ) 24.let  Ljubljana +0 kg
~ ena_mici (2.user posted image )

18.08.

~ astrea
(1.user posted image ,user posted image ) 30.let  + 1 kg

~ naty13
(2. user posted image ,user posted image )
23.let  Kranj -1 kg
~ anonimna user posted image (2.user posted image ,user posted image )
~ anonimna 25
(2.user posted image ,user posted image )
~ BOJTKA (1.user posted image ,user posted image ) 25. let  Trbovlje
~ KRNEKDO

19.08.
~ anaya
(1.user posted image ,user posted image ) 27.let  Maribor
~ cicmic
(3.user posted image ,user posted image ) 30. let
~ maya maya
(1.user posted image ) 25.let  Postojna
~ Neža7
(2.user posted image ,user posted image ) 27.let  Celje - 5 kg

20.08.
~ nell (
1.user posted image ,user posted image ) 27.let Celje
~ pingo80
(1.user posted image ,user posted image ) 27.let
~ srecka30
(1.user posted image ,user posted image ) 30 let
~ Ariella
(1.user posted image ,user posted image ) 31. let
~ TINA0100 (2.user posted image )

21.08.
~ bambi14
(1.user posted image ) 27.let  + 3 kg
~ bibika24 

22.08.
~ NJINJA
(1.user posted image ,user posted image ) 28.let Lj/Po
~ sandra123
(2.user posted image ,user posted image user posted image ) 30.let Celje
~ renatka  (1.user posted image ,user posted image ) 28.let Maribor +0,5 kg
~ matejchi
(2.user posted image ,user posted image ) 29. let

24.08.
~ Krysia (1.user posted image ,user posted image ) 31.let   Ljubljana + 1 kg
~ majah
(1.user posted image ) 28.let  Ljubljana
~ lana777 (1.user posted image ,user posted image ) 30.let  Celje
~ Manika
(2.user posted image ,user posted image ) 24.let    - 4 kg
~ Vilika
(1.user posted image ,user posted image ) 27.let Ljubljana +1 kg

25.08.
~ Julija08 (1.user posted image ,user posted image ) 27.let Kranj

26.08.
~ Ryssa
(1.user posted image ,user posted image ) 21.let Celje +1 kg
~ anckabancka
(3.user posted image ,user posted image ) 27.let

~ Barbarinha
(1.user posted image ,user posted image ) 28.let Ptuj +0 kg

27.08.
~ aradej (2. user posted image ,user posted image ) 25.let  Celje

28.08.
~ anonimnauser posted image
(1.user posted image )

29.08.

~ anonimna user posted image
(5.user posted image ) 33.let
~ Zoja Miša
(1.user posted image ,user posted image ) 31.let Ljubljana

xx.08.

~ Neja31

~ cinca marinca
(2.user posted image ) 

~ buruolan
(1.user posted image ) 27.let  Ljubljana
~ Jelenche
(2.user posted image )
27.let

Z nami so začeleuser posted image :

kind ladyuser posted image user posted image ,kajsicauser posted image user posted image ,urskajuser posted image ,mišuser posted image ,*nina*user posted image ,vebo user posted image
----------------------------------------------
Dekleta, sporočite PDP, lahko pa mi poveste tudi katera nosečnostuser posted image je to za vas, starost, kje boste rodile, če vas seveda kje drugje ne primeuser posted image , spol user posted image (user posted image ,user posted image ali user posted image ), pridobljene kilogramčke (če katera ne želi ni trebauser posted image ) .  
Lepo in mirno nosečnostuser posted image s čimmanj slabostmiuser posted image ter zdrave user posted image vam želim! Srečno!

Dobrodošleuser posted image  

< Sporočilo je popravil Erin -- 29.1.2008 14:14:45 >

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
29.1.2008 14:27:44   
Erin
Se opravičujem ker se tako malokrat javljam..sem imela non-stop obiske, potem mi je pa moj okupiral komp tako da sem velikokrat imela le čas posodobit seznamčke.

Naj vsem čestitam za lepe rezultate na NS in GPuser posted image user posted image user posted image user posted image ,
tejki, sayuri, renatki, bambi, Ryssi, Ivi, Lani, Barbarinhi (upam da nisem katere pozabila) pa pošiljam objemeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image user posted image , da se ve in vaši otroci čimprej pozdravite  oz minejo slabosti.user posted image

naty - novička na naju. Izvedela sem da nekje v Lescah v trgovskem centru tudi prodajajo oblačila za nosečke.user posted image Moram en dan preverit. Samo ne vem katera trgovina je touser posted image - no pa saj jih ni veliko, ane.user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
29.1.2008 15:52:52   
renatka
Sonjaa- jaz imam tudi pregrado na maternici, pa mi je moj G v SG rekel, da ta pregrada ne bi smela vplivati na potek nosečnosti, v MB v ambulanti za neplodnost pa so mi rekli, da je možnost spontanega splava. Jaz bolj verjamem moji G. Nič se sekirat le tako naprej in bo vse OK user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
29.1.2008 16:27:08   
m_m
No na kratko, o našem pregledu.
Imela sem prvi pregled pri novi G, enega še pri starem G. Teden zamika. Super prijazna zdravnica in sestra. pravo nasprotje prejšnji. Mali je živahen, velik 3,5 cm pri 10t. Je bilo pa nekaj nedoločljivega pri popku, sum na nekaj takega kot "umfelokela" ne vem več točno. Sem šla še na kontrolni pregled včeraj k Cerarju v LJ. Stvarca je zginla, trebušna stena zaprta. Dete zraslo na celih 4,5 cm pri 11t. Vse ok. 6.2 čakam na nuhalno. Nimam pa še materinske. Ve že vse imate materinsko knjižico?

* Čas je najboljši učitelj, a kaj ko na koncu ubije vse svoje učence.
* * Ni bogat tisti, ki ima največ, ampak tisti, ki najmanj potrebuje.
* * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.

(odgovor članu renatka)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
29.1.2008 16:35:57   
Neža7
m_m.... Jaz sem jo dobila danes. Moja pikica je 5.2cm pri 11t user posted image  Ampak moja pikica ni bila danes žihaven/auser posted image  spal/a je.... NS imam pa 7.2.

Ali plod tudi spi pri 11t???? Kaj mislite punce?  G ni nič rekla, da bi bilo kaj narobe. Panika me grabi user posted image  

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
29.1.2008 17:16:45   
Erin
Seveda Neža, plod tudi spi. Moj je pravi zaspane že sedaj, na vsakem pregledu ga budimo.user posted image

m_m Jaz sem materinsko knjižico dobila na prejšnjem pregledu, se pravi pri 11 tednih, dala bi mi jo že pri 8 tednih pa ji jih je zmanjkalouser posted image
Zanimivo da jo tebi še ni dala, ker jo potrebuješ za nuhalno, da bodo vpisali podatke noter... Pokliči in reci.

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
29.1.2008 18:09:54   
naty13
m_m tudi jaz še nimam materinske knjižice, dobim jo v torek - 12t2d, tako je bilo tudi v prvi user posted image .

Erin fajn, da si slišala za trgovino  za nosečke. Bo treba pogledat. Jaz Lesc ne poznam preveč, ampak niso ne vem kako velike. Bova najdle. user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
29.1.2008 18:30:24   
naty13
Neže7 pri meni je pikec pri 11t spal, na vseh ostalih je bil pa živ kouser posted image . So ga komej pogledal. Pa še enkrat je ritko kazal, mam še slikco. user posted image user posted image user posted image  Na začetku več spijo, potem pa so vse bolj dejavni, no na koncu jim pa spet placa manjka.

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
29.1.2008 18:33:49   
matejchi
Jaz pa fižolčka kuham... z drobtincami in smetanco...
za jutri pa mi že repa diši.... skoz neke nove fore, a je še katera tako ubrisana?

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
29.1.2008 18:58:43   
nell
Lep pozdravček punce!

Se javljam bolj na hitro in na kratko. Kot vedno, uspem še kaj prebrati, vendar mi zaradi gužve in obveznosti v službi zmanjkuje časa, da še kaj napišem. Zvečer pa sem ponavadi že tako hin, da sam še o postli sanjam. Me daje nosečniško pomladna utrujenost.

Sicer pa naj povem, da sem dobila gušt, tak nenormalen, po določeni hrani...to so pri meni pomaranče ipd. in motovilec, ki ga kot za kleto letos noben od mojih nima doma...groza. Me zanima, če še katero kaj takega prijema, kr men se je včeri zdelo, da če ne bom dobila motovilca, bom tud kr umrla .. in sem ga... in potem sem bla srečna.

Naj še čestitam vsem za lepo opravljene GP in NS in seveda želim vsem, ki jih to čaka jutri  ravno tako dobro opravljene preglede, predvsem pa krasne akrobacije vaših user posted image .

Se poslavljam, me čaka še kar precej dela...tako kot je ena rekla, da mislijo da učitelji hodijo domov ob 12, nekateri mislijo, da vzgojitleji samo sedijo na radiatorju...ja in tud moj je bil ened od tistih...pa smo ga razsvetlili.

Upam, da me kmalu obsije sonce in me napolni z energijo, kr js zdejle od utrujenosti dol padam.

Bodite v sončku, predvsem v tako lepem, kot je bil danes.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
29.1.2008 19:08:07   
Neža7
Hvala še tu za odgovor user posted image  zlate ste.....

Srček je lepo bilo user posted image user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
29.1.2008 20:45:36   
tejkaz
Pozdravček še od mene

Jaz tudi še nimam materinske. Dobim jo jutri! :)
Glava me danes ne boli več, je svet veliko lepši, ponoči smo spali celo noč, tako da sem jo šla pred službo pogledat pa je spala kot angelček. Je bila danes že malo boljša. Upamda bomo tudi danes spali, ker paše :)

Naty, čudi me da imate petke. Ponavadi jih otroci dobijo pri 2-3 letih. Mogoče ima trojke in  malo večji presledek med dvojkami in trojkami. Naše štirke še vedno niso prišle ven. Danes je grizla vse kar je vidla. Se vsedla za njen poganjalec in grizla volan.

Čestitke vsem za dobro opravljene NS.

Sayuri in ostale ki vas muči slabost, upam da čimprej mine in boste lahko papcale. Jaz sem si danes noro zaželela pudinga in sem ga pravkar pojedla.

Zdaj pa pod tuš in pančat. Lahko noč

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
29.1.2008 20:55:09   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Naty, čudi me da imate petke. Ponavadi jih otroci dobijo pri 2-3 letih. Mogoče ima trojke in  malo večji presledek med dvojkami in trojkami. Naše štirke še vedno niso prišle ven. Danes je grizla vse kar je vidla. Se vsedla za njen poganjalec in grizla volan.

Ima enke in dvojke, potem nič, pa še dva zobka. Definitivno sta oba kočnika. Tudi od mojga nečak ima že vse mlečne zobe že nekaj časa, star je pa 2,5 let. Presledek je prevelik, pa še kočnika sta.

pa pa

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
29.1.2008 20:58:36   
anita goitan
ojla, naj vas še jaz mal pozdravim, danes imela nuhalno pri Pušenjaku, vse ok, drugače sem fajn, zaspanost se počasi umirja (11t 6d), lepo vas je brat samo sem bolj poredko gor, obljubim da bom bolj pridna, lepo se mejteuser posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
30.1.2008 7:38:02   
sandra123
Dobro jutro zaspanke, jaz že kavico pijem in vam eno pošiljamuser posted image . Sem zelo slabo spala, v prsih me je vso noč ščemelo, da sem se obračala kot ventilator. Slabosti včeraj ni bilo, danes pa imam kontrolo pri DR, saj še vedno kašljam in smrkam.

Lp, Sandra

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
30.1.2008 7:41:29   
lana777
Mmmmmmm ... vonjam, da je user posted image  že skuhana ...

Jaz pa samo, da vas pozdravim in
se tko mal zbudim v službi user posted image

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
30.1.2008 8:01:53   
Maja T.
Jutro mamice!

Hvala za jutranje user posted image , Naty13 tebi pa hvala za včerajšnjo user posted image , mmmmm... je pasala user posted image .

Sayuri držim pesti zate, da ti te user posted image res končno že minejo in da bi začela v pravem pomenu uživati user posted image , punca drži se nam user posted image , sicer pa iz tvojega pisanja veje optimizem, tako da boš to komot premagala, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Imam eno vprašanje zate. Jaz sem tudi RH - in bom dobila injekcijo, kaj bi jo morala že zdaj? Koliko sem jaz razumela šele v 27 t., ti si jo dobila zdaj zaradi krvavenja ali redno po programu?

Tejkaz user posted image user posted image user posted image na GP.

user posted image user posted image user posted image za včerajšnje NS in GP

Pošiljam vam sonček user posted image , jaz grem počasi na občino neke papirje urejevatuser posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
30.1.2008 8:24:54   
košuta
Oj, oj!

Danes je najina pikica stara 12 tednov in mislim, da ji počasi ne bom mogla več praviti pikica, ampak bebica. user posted image  Kako čas beži...

Opazila sem, da na datumu 15. 8. končno nisem več sama - Iva77  - lepo, da si se mi pridružila. To bo vesel praznik!user posted image

Neža7 - ti imaš pa pravo shujševalno kuro. -5 je pa že malo huda. Jaz sem imela dva tedna nazaj -2kg, pa mi je sestra rekla, da to ni dobro. Res pa je, da me je skupaj "ravno prav". Upam, da me bo "ravno prav" tudi v začetku avgusta... user posted image user posted image

Glede materinske knjižice - jaz sem njena ponosna lastnica že od prvega pregleda - pri 5 tednih. user posted image  Mi je čudno, da je drugim še niso dali, glede na to, da so tik pred NS.

To me je spomnilo - user posted image  za vse dobro opravljene NS in GP. Na moj GP moram čakat še 2 tedna. Kje je še to... Je pa G na zadnjem pregledu rekla, da bomo bebico naslednjič viseli že preko bušija in ne več vaginalno. user posted image

Glede hrane - naj mi nobena prosim ne omenja repe in krvavic - to je bil moj prvi vzpodbujevalec user posted image , in krvavic niti zavohat ne smem, ker imam nemudima bližnje srečanje s školko.

Se moram pa pohvalit, da imam zlato taščo. Zadnjič sem enkrat omenila, sa se mi lušta regrata, pa mi ga je včeraj nabrala. Danes ga bom pa z največjim užitkom pojedla. Ja, ja, ja... Sem ga prala skoraj do onemoglosti, tako da komentarji niso potrebni. Mi še zdaj ni jasno, kako to, da toxe še nisem prebolela user posted image ...

Sem opazila, da  navadno Bambi  kak post napiše, potem pa kmalu jaz. Mogoče je to vez med sorodniki...user posted image   
LP

14.8.2008 Teodor

Miklavž je radodaren mož - že drugič nam je prinesel +! Naslednje leto bom decembra za vsak slučaj šla nekam, kjer Miklavža ne poznajo;)

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
30.1.2008 9:24:37   
košuta
Se pozna, da je danes bolj zaspan dan... Še kavice niste vse popile...

Pozabila sem napisat, da sem trenutno na -1,5kg. Pol kilograma smo pa le pridelali v 2 tednih! Samo, da ne gre več navzdol!

Meni se pa noro lušta user posted image ! user posted image    Pa mojega spet ne bo cel dan doma...user posted image  Kaj že pravijo o user posted image  in posteljnih aktivnostih?!? Ja, hormoni že pošteno delajo...
LP

14.8.2008 Teodor

Miklavž je radodaren mož - že drugič nam je prinesel +! Naslednje leto bom decembra za vsak slučaj šla nekam, kjer Miklavža ne poznajo;)

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
30.1.2008 9:34:40   
Neža7
Košuta..... Tudi jaz nisem morala verjet, ko sem na tehnico stopila user posted image  Jaz sem mislila mogoče kakšen 1kg ampak ne 5kg.
Medicinska sestra je rekla, da se mi prav pozna. G ni rekla, da je kaj narobe, da sem toliko shušala (mogoče, ker sem bolj močne postave sedaj 102kg) G tudi ve, da sem na dieti zaradi sladkorja. 1.5ur po obroku ne bi smela imeti več kot 6.5 na merjanje kar je kar hudo.
Jaz sedaj veliko zelenjavo jem (ful mal kropirja, riža, fizol, testenine, ker ima preveč skroba) Meso je ok (brez omake) Jabolko (celo) mi ful dvigne sladkorja (na 7)
Komaj čakam, da bom lahko iz doma dobila maline, ker to lahko celih 200g pojem.
Res je, da včasih sploh ne vem kaj na jem. Mož tudi hoče ta dieto delat z mano, da mi bo lažje.
Upam, da na naslednji pregled ne bo tako hudu, ker tudi mene skrbi, da pikica ne dobiva dovolj user posted image

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
30.1.2008 9:35:24   
naty13
Košuta hvala za user posted image . Sem zdej že likala tako, da je eno delo že narejeno. Jaz sem bla tud -1kg, zdej sem pa kakšno deko že pridelala. Joooooojjjjjjjjj noče gor. Da ne bo šlo pol naenkrat. Zaspan dan pa je. Se mi nič ne da. user posted image user posted image user posted image  Za kosilo bo rižotka. Jo že en mesec in pol ni bilo. Se mi pa fulllll krvavic lušta pa zelja. Mogoče pa  to jutri pade. Špinača mi gre pa na user posted image . Pa tko jo mam rada. user posted image user posted image user posted image . Zdej se pa z rozinam bašem, so mi fulllll dobre. user posted image user posted image user posted image

Anita goitan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za NS. Pri nas je pa Pušenjak v prevladi.

pa pa

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
30.1.2008 9:36:42   
naty13
Ufffffffffff kaj sem vidla. Še 200 dni do poroda. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Zdej gremo na 100. user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
30.1.2008 9:42:54   
sayuri
Jutro punce. Brrr je danes mrzlo, a ne? Sem mogla it že navsezgodaj v laboratorij, ker so včeraj neki pomešaliuser posted image  in so me še enkrat klicali user posted image  Tko, da sem že ob 7h po ZDju strašila user posted image .
DAnes sem malo bolje, kot včeraj. Mož pravi, da že po glasu sliši, da sem bolje user posted image . SIcer je pa dan še dolg in vprašanje, kaj bo popoldne. NAš kavč je že orng speglan (ko bi ble cunje tuduser posted image ). SEm danes zjutraj stopila na tehtnico, ki še vedno kaže -2kguser posted image  Pri Filipu sem imela ta čas že +3kg. AMpak si dopovedujem, da je vsaka nosečnost drugačna in pri meni to definitivno drži user posted image .

MAterinska knjižica - jaz sem jo dobila na prvem pregledu pri osebnem ginekologu - v 8t. Imam že kar nekaj stvari notri napisanih. Mi je tole malo čudno, da nekaterim pred 12t ne dajo materinske user posted image  Recimo - jaz sem krvavela - na urgenci so želeli materinsko - notri so vsi podatki - tudi ta, da sem RH negativna. V tisto tabelo na strani 6/7 mi je tudi na urgenci vpisala podatke. Ko so mi dali Rogam injekcijo, je notri v materinsko napisala in nalepila nalepkico z ident. številko.  Hm... materinska knjižica je zelo pomemben dokument z veliko podatki.

MajaT.  RH negativnne nosečke dobimo Rogam injekcijo preventivno v 28. tednu. Za vsak slučaj - če je plod pozitiven. Če pa nosečka prej krvavi (kar se je meni zgodilo), odvzamejo kri, pošljejo na transfuzijsko in potem odločijo ali je Rogam injekcija potrebna že prej ali ne.  Pri meni je bil antigen RhD negativen in tudi indirektni coombsov test negativen, kar je dobro. Vseeno so priporočali injekcijo. Tko, da sem jo že dobila. Sem pa res pozabila vprašat ali jo bom sdaj dobila tudi v 28. tednu user posted image  To bom pa ginekologa vprašala. Lahko si brez skrbi - injekcijo boš u rit dobila v 28. tednu user posted image .

Punce, kaj lahko za vneto grlo vzamem? Me tko praska in tud malo boli. Ponavadi je bambi zakladnica nasvetov. user posted image

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
30.1.2008 9:51:32   
naty13
Sayuri jaz sem jedla Granobil, če sem imela vneto grlo, pa med sem jedla.

pa pa

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
30.1.2008 9:55:22   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Sayuri jaz sem jedla Granobil, če sem imela vneto grlo, pa med sem jedla.

Granobil, praviš. Bom šla potem v lekarno, pa tud tam malo povprašala. Med imam drugače zelo rada, sedaj pa.....tud pomislit ne morem nanj in vem, da bi ga izbruhala.
Uuuu, čestike za 200 naty user posted image . Jst moram pa pogledat, kolk mam še do konca - še 188 dni user posted image user posted image user posted image . Pa če še kake 14 dni odštejem user posted image user posted image . Joj punce, tko se bo hitro zavrtelo vse skupaj.... JSt komaj čakam pomlad - da bo bolj toplo, da bom šla lahko malo na teraso, pa topel sonček, pa rožice, pa zelenje....user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.