|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2oo8
23.1.2008 14:35:04   
sayuri
bambi14 pridna, da boš takole ustvarjalna. Jaz se pa kar ne morem spravit k ustvarjanju. Včasih sem kar naprej nekaj pacala, risala, delala... zdaj pa kr nič user posted image
tejkaz za majčke na tem linku sem že slišala. Baje so punce zelo zadovoljne. AMpak emni majčke niso všeč user posted image . Jaz bi rada enobarvno user posted image . No, saj mogoče bo kasneje možno naročit kakšne enobarvne.
Nevaeva ja ja, hormončki user posted image . Tud pri meni pride kakšen dan, ko bi sam jokala, pa se smilila sama sebi, .... Nihanje razpoloženja je nekaj običajnega v user posted image . Poporodna depresija zagotovo ni enostavna stvar in kar veliko mamic trpi za njo. Jaz te izkušnj nimam, sem bla pa zelo občutljiva po porodu za vsako besedo in sem velikokrat kar brez veze tulila user posted image .
Erin ja naš, ta mali je pravi črnuh user posted image . Sicer imam jaz originalno tud zelo temne lase, ampak ne tako zelo, kot on. Pa oči ima tud po atiju (čist črne). user posted image  A vidva sta potem vzela cd? Midva ga nisva. Sva se tako že prej odločila.

Mene pa glava danes boli user posted image . Grem lepo kar počivat.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
23.1.2008 14:46:28   
Julija08
Živjo punce a se vam lahko tudi jaz pridružimuser posted image user posted image ?

Torej, pred cca. 1 mesecem sem zvedela da sem noseča...najprej panika...potem veselje.

Prvi pregled sem že imala in kot kaže je vse OK.user posted image user posted image user posted image

Aja, pa še prosim, če me lahko uvrstite na seznam:

gre za mojo 1. user posted image , drugi pregled imam 13.02., NS 15.02, PDP pa 25.08.2008.

Počutje je bolj slabo, skoz sem utrujena pa slabo mi je, ampak saj bo že.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
23.1.2008 15:48:25   
Julija08
Aja, pa še to stara sem 27 let, rodila bom pa v Kranju (če me kje drugje ne prime)user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Julija08)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
23.1.2008 15:49:56   
sayuri
Julija08 dobrodošla med nami user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Julija08)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
23.1.2008 18:25:23   
naty13
Julija08 dobrodošla in čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Še ena Kranjčanka.

pa pa

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
23.1.2008 18:27:31   
Julija08
Nisem Kranjčanka, bom pa rodila v Kranju (verjetno) sem slišala kar precej dobrih stvari. Razmišljam tudi o porodu z Ultivo. user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
23.1.2008 18:44:30   
sandra123
No, me veseli, da ste me pogrešale, zato vsem en lepuser posted image . Sayuri, sem zelo vesela, da si poročala, kako je s tvojima user posted image user posted image , ker jaz že zelo nestrpno čakam, kaj bom izvedela na NS 7.2. Močno upam, da bomo tudi mi dobili user posted image in user posted image , saj si hčerkica želi oboje. Drugače pa tudi vsem ostalim čestitam za lepe izvide NS. Moram se pohvaliti, da že 2 dni nisem bruhala, pa upam, da bo pri tem ostalo, ker je bilo kar "veselo"....
Pazite nase in na svoje pikice...
Lp, Sandra

(odgovor članu Julija08)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
23.1.2008 18:47:35   
m@j@
ojla. včeraj sem bila preveč utrujena, da bi se oglasila,  pa še dela imam too much.
V glavnem NS je bila nekako tako kot pri nevaevi , kar se da videti je vse ok, itak ni 100 % zanesljivo itd. sem pa bila na vrsti zelo hitro, celo pred uro, tako da se nisem žal z nobeno videla. tako da za srečanje bi bila jaz tudi za.

aja, je rekel na NS, da je ful velik plod, da če bi še za en dan več kazalo (al tko nekako), bi mi prestavli rok poroda. Verjetno bom rodila kak teden prej.

drugačepa, tolk pišete, da ne dohajam. si bom enkrat vzela čas, pa vas preberem, tko da komentiram bolj težko . vsem pa user posted image  za uspešno NS, nosečnost in pregled.

lp,

(odgovor članu Julija08)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
23.1.2008 18:49:26   
K_a_t_j_a
Julija08 pozdravljena! user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa danes sprobala Angelsounds in se še zaenkrat ni nič slišalo. A ve katera v katerem tednu se že kaj sliši? Imam občutek, da je user posted image bolj zadaj, ker me tudi križ včasih fajn boli. Tudi meni ni več slabo, samo mesa in pomaranč še pa vedno ne smem vohat.

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
23.1.2008 18:59:21   
Manika
Ojla!

Najprej naj seveda vsem čestitam za lepe rezultate na NS. Lepo je prebirati lepe novice...
Jaz sem danes dobila datum za NS in bom še lep čas čakala, saj imam komaj 18.2. Sicer pa verjamem, da bo hitro minilo.

Bambi14- glede poroda v MB, da te je strah pišeš. Mislim, da te ne rabi biti. Jaz sem prvo hčerko rodila tam in osebja ne morem prehvaliti. Tudi ko se pogovarjam s sodelavkami, ki so tam rodile tudi po 3x ali kolegicami, nobena nima pritožb. Je pa verjetno nekaj tudi na tem, na kakšno osebje naletiš, kakšni so problemi, mnenja, obnašanja ipd. Samo na to nikjer ne moreš vplivat. Jaz sem bila zelo zadovoljna in tudi zdaj ne razmišljam, da bi sploh pregledovala kaj drugega. Imajo tudi ogromno nove opreme, od ctgjev, uzjev in recimo urgentne pomoči, da te s helikopterjem v nekaj malega časa prepeljejo v lj, če že res pride tako daleč. Preglej seveda druge opcije, povprašaj naokrog, od mene pa same pohvale za mb porodnišnico.

Pozdravljena tudi julija08, prijetno nosečnost!

Ker sem imela kar nekaj domačih opravil user posted image  grem zdaj malo počivat. Nekaj sem razmišljala tudi o pecivu... in da si poiščem za majice papir... Saj je sicer še čas...

Lahko noč,

Nina

Maja, Mark in Maša - moje bogastvo!

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
23.1.2008 19:34:02   
naty13
Erin kje si? Poročilo o GP nas zanima? Že cel dan mislim na tvoj pregled. kar ne morem verjet da nisi zvedla spola otroka.

M@j@ čestitke za uspešno opravljeno NS. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu Manika)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
23.1.2008 20:00:07   
Maja T.
Ojla naše!

Danes sem malo boljše, me je pa spet špikalo, tako da sem preležala. Edino da sem bila gor je, da sem skuhala joto.user posted image

Spet ste pridne pri pisanjuuser posted image . Me veseli, da so rezultati NS user posted image user posted image user posted image , še 4 dni, pa smo mi na vrsti. Komaj čakam, malo pa imam tudi user posted image v trebuhu.

Bambi14 glede MB porodnišnice bi jaz dodala, da je čisto vredu in da se iz leta v leto bolj trudijo. Sicer imaš kakšno cvetko, ki je vstala z levo nogo, ampak načeloma z vsako, ki se pogovarjam reče, da je ok. Porodnišnica je zelo sodobna od vseh ugodnosti, ki ti jih je naštela Manika, imajo tudi intenzivno nego novorojencev, jaz mislim, da ne rabiš imeti strahu.

Sem pa bila jaz tudi full presenečena glede Feldbacha, da moraš zdaj plačat. Ko sem bila pri dr. Miglarju na UZ mi je delal reklamo, da naj kar pridem gor roditi, pa da če želim, mi lahko naredi CR user posted image . Mi je ponudil še Kombiniran krvi test, ki ti v 95% pokaže kromosomske anomalije in je celo bolj zanesljiv od NS, seveda je plačljiv in ne malo  user posted image
Pa sem jaz, to mojemu G omenila in  je rekel, da mi bo ta test naredil kar preko napotnice, mislim pa, da moraš biti star preko 30 let. Ena je spraševala za DHT jaz mislim, da je ta Kombiniran test in DHT eno in isto, bom pa v ponedeljek vprašala.

Novim user posted image user posted image user posted image user posted image in dobrodošle med nas.user posted image Punce še malo pa nas bo počasi 100user posted image user posted image user posted image

Vsem ostalim lep pozdrav, bodite jutri v sončkuuser posted image , spet so ga napovedali.

ps.

aja še to, bom ta dva meseca do poroke mogoče malo manj na RRuser posted image , ker bom zdaj vsak dan nekam skakala, da se uredi to in onouser posted image , vsekakor pa vas bom brala, ker ste superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu Manika)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
23.1.2008 20:06:16   
Barbarinha
Hvala vsem za besede tolažbe! Zlate ste!

Sem pa danes klicala v Maribor na genetiko in so me že kar v ponedeljek 28tega stisnili not. Je bila gospa tako prijazna, da če bi bila še malo bolj, bi se mi slušalka pričela topiti. Saj prav tak, smo potrebne tega. Nooo, zanima me, če je bila že katera tam, in kako tak pregled poteka? Saj to ti odvzamejo samo kri ne? Ne pikajo te v posteljico in podobno? user posted image user posted image user posted image

Sem to potem začela premlevati, ko me je dragi vprašal, če me bodo pikali user posted image . Ne vem no, včasih se mi zdi, da je on noseč in ne jaz, se določenih stvari bolj zaveda, kot bi se jih jaz morala.

Je pa najboljši, me vedno podpira in mi pomaga, čeprav še nisva tako dolgo skupaj. Še malo, pa bova začela skupaj živet. Komaj čakam. Pa tudi ponedeljka, ko mi bodo povedali, da je vse vredu.

Aja, jutri moram v laboratorij, da mi kri pregledajo. Bo spet zgodnje jutro.

Danes sem bila v H&M v Mariboru. Mogoče delam reklamo, mogoče ne, ampak bom vseeno napisala. Se splača zdaj pogledat, imajo zelo znižane bluzice in majčke, je še kar nekaj ostalo od znižanih prebiranj. Sama sem kupila dvojne žametne in ene indigo jeans hlače, pa dve lepi bluzici. Da bom lepa user posted image . Upam, da ne bom zadnjič.

Poljubčke vsem in lep večer!

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
23.1.2008 20:08:04   
Erin
Samo na hitrco se javljam.

Bolniško imam še en mesec.

Sezname bom naredila kasneje...

Sem malce v šoku ker so povedal na Pop in da je igralec Heath Ledger umrl...mi je bil ful dober igralec...Škoda....user posted image

Pridem kasneje nazaj...

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
23.1.2008 20:14:53   
bella02
Meni se je zdel dr. Pušenjak čisto prijeten gospod. Po pregledu sem ga povprašala še o domnevni pregradi in mi je vse lepo razložil. Ker smo govorili o tem, sem ga pozabila vprašat za spoluser posted image . Pa bomo na GP videli, če bomo, če ne, bomo pa čakali. Kar bo, pa bo, sam da bo zdravo.
Novim user posted image user posted image user posted image lepo nosečnost, čimmanj user posted image in utrujenih dni. Sama sem neznansko vesela, da so celodnevne user posted image mimo, saj je blo kar hudo. Upam, da so za vedno odšle. Vse user posted image user posted image user posted image se lepo imejte, čuvajte svoje user posted image user posted image user posted image in se pogovarjajte z njimi, Verjemite, vas slišijo. Pa vsem lepe izvide iz nuhalne!!!

(odgovor članu Barbarinha)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
23.1.2008 20:20:52   
K_a_t_j_a
Barbarinha držim pesti, da bo vse vredu z user posted image in tudi verjamem v to.user posted image user posted image user posted image
Erin tudi moja sestra je bila oboževalka tega igralca in je tudi danes zelo user posted image . Pa tak mlad človek.

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
23.1.2008 20:31:02   
sonce84
Pozdravljene...

mi lahko dodate pri mojem imenu, kjer je seznam, da ne bom edina imela user posted image ... user posted image .   To je moja 1.user posted image , stara sem pa 23 let in rodila bom v Murski Soboti...

Me pa nekaj zanima, a je katera iz Murske Sobote in ima predvideni rok kot jaz, če je katera naj se mi javi- na ZS.

Neposredna povezava do sporočila: 2117
23.1.2008 20:32:26   
ankhesenpaaten
sem še ena avgustovka user posted image  pdp imamo 1.8., in smo strašno zadovoljni ker nam uspelo po 1,5 leta user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2118
23.1.2008 20:32:29   
ankhesenpaaten
sem še ena avgustovka user posted image  pdp imamo 1.8., in smo strašno zadovoljni ker nam uspelo po 1,5 leta user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2119
23.1.2008 20:33:42   
anckabancka
Samo na hitro se javim, tokrat ne kot Anonimna A. ampak kot anckabancka.user posted image

Zadnje ćase sem čisto uničena, zato se zelo malo javljam. Prebolela sem 2 virozi ali nekaj... Ena zadeva je bila trebušna, druga pa taka da mi je bilo za umret slabo... Če potenciraš nosečniško slabost, dobiš nekaj takega.

Pa še otroka sta oba bolana. S starejšim sem bila včeraj na infekcijski, kjer so mu dali infuzijo, zaradi dehidracije. Bolan je že skoraj dva tedna, pa še driska in bruha. Danes pa je zbolel še naš enoletnik in ima "samo" visoko temperaturo. Me zanima kdaj se bo vse tole nehalo, ker sem že čisto fučuser posted image

Drugače pa čakam na pregled v petek. Upma, da mi bo G podaljšal bolniško, ker si nisem privoščila niti dneva počitka do sedaj, ker sta tamala bolana. V vsakem primeru zadnja 2 tedna ne bi delala, ker če ne bi bila na bolniški zase, bi bila pa zaradi otrok. Samo zase dobim malo več bolniške.

Mah, bo že. Čakam na pomlad in zdravje!!!!!!!!!

Ponosna mamica petih fantkov :)

Neposredna povezava do sporočila: 2120
23.1.2008 20:35:02   
sonce84
čestitam, pa lepo user posted image  želim

(odgovor članu ankhesenpaaten)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
23.1.2008 20:37:19   
ankhesenpaaten
hvala......jaz tebi tudi user posted image

(odgovor članu sonce84)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
23.1.2008 21:56:47   
Vilika
Pozdravcek!
Cestitke vsem novim noseckam user posted image user posted image user posted image , lepo da ste se pridruzile...
Cestitke tudi vsem ki imate za sabo uspesne preglede in NSje user posted image user posted image user posted image

Trenutno ni pri meni cisto nic novega, se samo malo oglasam in dam tako vedet da vas redno spremljam.

Vse punce ki imate NS 12.2 pri Pusenjaku imate bolj zgodnje ure od mene, jaz sem ob 17ih, upam da vseeno kateri lahko pomeziknila ( bom malo prej prisla user posted image ). Sem pa res ze nestrpna in odstevam dneve  - se slabe tri tedne.

Mirno noc vsem

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu ankhesenpaaten)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
23.1.2008 21:58:33   
Erin
user posted image user posted image user posted image

~  trenutno nas je 70 user posted image ~

Ime
(št.user posted image , št.user posted image )starost, kraj roj.user posted image , spol user posted image , +kg
---------------------------------------------
30.07.
~ Muklla (1.user posted image ,user posted image )  user posted image

31.07.
~ PABLO (2.user posted image ,user posted image ) 33.let  Celje  user posted image

01.08.

~ Erin (1.user posted image ,user posted image ) 26. let   Jesenice user posted image   +1kg
~ ozziebo (2.user posted image )
~
ankhesenpaaten

02.08.
~ arait (1.user posted image ,user posted image ) 26.let  Ljubljana user posted image + 1 kg

03.08.

~ mkj
(1.user posted image ,user posted image ) 26.let  Ljubljana

04.08.

~ bella02
(2.user posted image ,user posted image ) 28.let user posted image

05.08.

~ sayuri
(2.user posted image ,user posted image user posted image ) 31.let  Postojna user posted image user posted image +0 kg

~ izabella08
(1.user posted image ,user posted image ) 27.let
~ m@j@
(2.user posted image ) 27.let  Ljubljana user posted image
~ mishel (1.user posted image ,user posted image ) 23.let Celje +0 kg
~ Odette (3.user posted image ,user posted image ) 32.let Jesenice -1 kg
~ katjakoc

06.08.
~ Nevaeva (1.user posted image ,user posted image ) 27.let  Ljubljana user posted image +1 kg

07.08.

~ Gajka
(1.user posted image ,user posted image ) 28.let  Celje

08.08.
~ Maja T.(1.user posted image ,user posted image ) 33.let  Maribor + 3 kg
~ PikaPola34 (2.user posted image ,user posted image )
~ simona2
(2.user posted image ) Ljubljana

10.08.

~ Arašida
(1.user posted image ,user posted image ) 24.let
~ *zvezdica*
(2.user posted image ,user posted image )
30.let

11.08.
~ sonce84
(1.user posted image ,user posted image ) 23.let  Murska Sobota user posted image

12.08.

~ kat007
(1.user posted image ) 28. let
~ K_a_t_j_a (1.user posted image ,user posted image ) 22.let  Celje  +1 kg
~ supermiška (2.user posted image ,user posted image ) 28.let

13.08.
~ buhtlčk
(1.user posted image ) 31.let  Jesenice +5 kg
~ meeryana
(1.user posted image ,user posted image ) 30.let

14.08.
~ ANA_P (1.user posted image ,user posted image ) 29. let
~ m_m (2. user posted image ) 26.let

15.08.
~ košuta (1.user posted image ,user posted image ) 25.let  Celje

16.08
~ mbrume6 (3.user posted image ,user posted image )

17.08.

~ tejkaz
(2. user posted image ,user posted image ) 24.let  Ljubljana +0 kg
~ ena_mici (2.user posted image )

18.08.

~ astrea
(1.user posted image ,user posted image ) 30.let  + 1 kg

~ naty13
(2. user posted image ,user posted image )
23.let  Kranj -1 kg
~ anonimna user posted image (2.user posted image ,user posted image )
~ anonimna 25
(2.user posted image )
~ KRNEKDO

19.08.
~ anaya
(1.user posted image ) 27.let  Maribor
~ cicmic
(3.user posted image ) 30. let
~ maya maya
(1.user posted image ) 25.let  Postojna
~ Neža7
(2.user posted image ,user posted image ) 27.let  Celje

20.08.
~ nell (
1.user posted image ) 27.let Celje
~ pingo80
(1.user posted image ) 27.let
~ BOJTKA
(1.user posted image ) 25. let
~ srecka30
(1.user posted image ,user posted image ) 30 let
~ Ariella
(1.user posted image ,user posted image ) 31. let
~ TINA0100 (2.user posted image )

21.08.
~ bambi14
(1.user posted image ) 27.let  + 3 kg
~ bibika24 

22.08.
~ NJINJA
(1.user posted image ,user posted image ) 28.let Lj/Po
~ sandra123
(2.user posted image ,user posted image user posted image ) 30.let Celje
~ matejchi (2.user posted image ,user posted image ) 29. let

24.08.
~ Krysia (1.user posted image ,user posted image ) 31.let   Ljubljana + 1 kg
~ majah
(1.user posted image ) 28.let  Ljubljana
~ lana777 (1.user posted image ,user posted image ) 30.let  Celje
~ Manika
(2.user posted image ,user posted image ) 24.let    - 4 kg
~ Vilika
(1.user posted image ,user posted image ) 27.let Ljubljana

25.08.
~ Julija08 (1.,) 27.let Kranj

26.08.
~ Ryssa
(1.user posted image ,user posted image ) 21.let Celje +1 kg
~ anckabancka
(3.user posted image ) 27.let

~ Barbarinha
(1.user posted image ,user posted image ) 28.let Ptuj

27.08.
~ aradej (2. user posted image ,user posted image ) 25.let  Celje

28.08.
~ anonimnauser posted image
(1.user posted image )

29.08.

~ anonimna user posted image
(5.user posted image ) 33.let
~ Zoja Miša
(1.user posted image ) 31.let Ljubljana

xx.08.

~ iva77
(3.user posted image ) 30.let  Kranj
~ cinca marinca
(2.user posted image ) 

~ buruolan
(1.user posted image ) 27.let  Ljubljana
~ Jelenche
(2.user posted image )
27.let

Z nami so začeleuser posted image :

kind ladyuser posted image user posted image ,kajsicauser posted image user posted image ,urskajuser posted image ,mišuser posted image ,*nina*user posted image ,vebo user posted image
----------------------------------------------

Dekleta, ko izveste datume PDP,  kar sporočite, lahko pa mi poveste tudi katera nosečnostuser posted image je to za vas, starost, kje boste rodile, če vas seveda kje drugje ne primeuser posted image , spol user posted image (user posted image ,user posted image ali user posted image ), pridobljene kilogramčke (če katera ne želi ni trebauser posted image ) in pa seveda  koliko malih sončkov pričakujete...ja, lahko sta tudi dvauser posted image user posted image  

Lepo in mirno nosečnostuser posted image s čimmanj slabostmiuser posted image ter zdrave user posted image vam želim! Srečno!

Dobrodošleuser posted image  

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
23.1.2008 21:58:45   
Erin

user posted image SEZNAM GIN. PREGLEDOV user posted image

24.1. - cicmic
24.1. - pingo80

25.1. - anonimna A.
28.1. - Zoja Miša
28.1. - bella02
28.1. - *zvezdica*
28.1. - sandra123
28.1. - ANA_P
28.1. - maya maya
29.1. - Neža7
29.1. - bibika24
29.1. - bambi14
30.1. - tejkaz
31.1. - aradej
01.2. - anonimna user posted image
04.2. - mishel
04.2. - Odette
05.2. - astrea
05.2. - naty13
06.2. - arait
11.2. - supermiška
11.2. - anaya
11.2. - sayuri
12.2. - matejchi
12.2. - mkj
13.2. - Nevaeva
13.2. - Julija08
13.2. - košuta
15.2. - iva77
15.2. - Maja T.
18.2. - PABLO
19.2. - Barbarinha
20.2. - Krysia
22.2. - Muklla
25.2. - Erin
26.2. - Ryssa
05.3. - nell
14.3. - K_a_t_j_a

NUHALNA SVETLINA:

25.1. - gajka
25.1. - supermiska
26.1. - ozziebo
28.1. - mkj
28.1. - simona2
28.1. - Maja T.
28.1. - mishel
29.1. - Odette
31.1. - K_a_t_j_a
31.1. - iva77
31.1. - Arašida
01.2. - anonimna user posted image
01.2. - tejkaz
05.2. - astrea
05.2. - buhtlčk
06.2. - Krysia
07.2. - sandra123
07.2. - Neža7
07.2. - nell
11.2. - bibika24
11.2. - majah
11.2. - bambi14
11.2. - anonimnauser posted image
11.2. - matejchi
12.2. - buruolan
12.2. - aradej
12.2. - Vilika
12.2. - anonimna 25
12.2. - Naty13
12.2.
- lana777
14.2. - Ryssa
14.2. - Zoja Miša
15.2. - Julija08
18.2. - Barbarinha
18.2. - Manika

user posted image         
Punce, datume prosim sproti sporočajte, da bomo imele lepo pregleden seznamček in ne bomo katero pozabili.
Za vse napakice prosim povejte, da se bodo lahko čimprej odpravile. Hvala.user posted image
ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK                            SLOVENSKO

DRUGO TRIMESEČJE:

TRETJE TRIMESEČJE:
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:
PREGLEDI
  • Še nekaj strani:
user posted image NUHALNA SVETLINA        user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image NOSEČNOST                 user posted image PREHRANA V NOSEČNOSTI
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.         user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image PRVO TRIMESEČJE         user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
user posted image MAMA.SI                     user posted image MED.OVER.NET
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK
  • nosečnost in delo
TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.