Anonimen
|
Čestitke vsem za uspešno opravljen pregled NS! Hvala tudi vsem za vaše čestitke k našemu pregledu. Samo, sem bila pa pozorna na velikost pikic. Kako je velika pikica od Erin (70,0mm), bella02 (67,3 mm) od sayuri pa še posebej (65,0mm in 67,0mm), glede na to, da sta dva . Vsi prekašajo našo pikico, morda pa to pomeni, da se bo Erazmu izpolnila želja in bo dobil ?! To je tako, malo za hec . Nas primerjam, ker imamo zelo blizu PDP - razlike nekaj dni oz. z Erin samo en dan). Drugače pa primerjave itak niso smiselne, ker je vsak drugačen in se tudi vsak v svojem ritmu razvija. Upam, da ne raste prepočasi Barbarinha - držim pesti, da bo vse dobro s tvojo pikico !!! Ryssa in sonce 84 - dobrodošli novi ! tejkaz - mi sicer nismo imeli kakšnih posebnih težav s kožo in vneto ritko. Kadar pa je le bilo potrebno, pa smo uporabljali Bübchen kremo - Baby Wundschutz Creme (hladilno mazilo - krema za ritko) in se je dobro obnesla. Pa saj jo verjetno poznaš, če ste že toliko kremic preizkusili. Bepanthen pa je tako ali tako odlična splošna kremica za kožo, morda je Bepanthen plus celo malenkost boljša ali pa močnejša(?), samo ne vem, če je OK za baby ritko. Drugače pa so nam v lekarni naredili hladilno mazilo z olivnim oljem na bilo bazi (ali nekaj takega) oz. nam je prinesla prijateljica, ki dela v lekarni in so jo tam pripravili. Je tudi v redu hladilno mazilo. In ja, v MB porodnišnici so nam pa kar naprej omenjali Lamprehtovo kremico s priporočili, da je res fajn in takrat smo jo tudi nabavili. Ko pa nam jo je zmanjkalo pa, smo presedlali na Bübchen in je nismo šli ponovno iskati v MB. Ker nismo imeli težav z vnetji nam je bilo skorajda vseeno, če pričnemo z uporabo kakšne druge kremice. Pri močnih vnetjih pa verjamem, da je to precej težje. Iana777 - kako je s tabo in tvojim počutjem? Upam, da počivaš in si OK pa da bo na UZ vse tako, kot mora biti !!! Arait - , vse pogrešamo, ki se ne javljate pogosto!!! Vendar je res težko sproti slediti in napisati, vse kar bi si človek želel. Trenutno mi je npr. na misel padlo, da nisem nič zasledila od Zoja Miša, sandra123, Ariella, m_m, Supermiška, ......... in še in še pogrešane po seznamu. Tudi jaz nisem med najbolj pogostimi, se pa trudim sodelovati. bambi 14 - to je super, če si boš sama naredila majico! Jaz sem tudi takšne sorte, da imam rada kakšno svojo "umetnino" in sem tudi razmišljala, da bi sama kaj naredila. Verjetno ne bo tistega odvečnega časa. gajka - torej obvladaš! Če ti bo kaj uspelo oblikovati, upam da nam boš dala na ogled kakšno mojstrovino . naty13 - srečanje čez ene dva, tri mesece...... . Ampak, uh, takrat bom že takšen balonček, da ne vem, ča bi se dala na ogled...... . sayuri - Erazem tudi ni preveč navdešen nad raznimi maškarami in maskotami. Npr. lansko leto se je zelo prestrašil vsega direndaja, glasbe, angelov in Miklavža v cerkvi, tako da letos sploh nismo nameravali iti tja. Pa kakšne maskote, ki so ponavadi namenjene otrokom (od krave milke, pa možic na hoduljah, klovni....) mu niso nič pri srcu in se jih raje na veliko izogne in jih opazuje iz varne razdalje. Pa ga niti ne silimo. Ko bo sam ocenil, da ga figure zanimajo, nam bo tako ali tako dal vedeti. Dedka mraza je letos že lepo sprejel in ni bilo hudega, je pa bilo v sklopu vrtca in smo bili prisotni tudi starši. Za pusta sem mu pred dvemi leti sešila Miki miško in jo je imel dve leti zaporedoma . Ker je prvo leto zbolel in so se mu ravno na pustno soboto pojavile vodene koze, nismo za pusta potem šli nikamor. Sem pa kostumček potem uporabila naslednje leto, le hlače in naramnice je bilo treba kar precej podaljšati . In je bil miška brez problema. Celo kapica z ušeski na glavi ga ni motila. Letos pa je tudi ves navdušen nad "trobentico"in bi jo kar naprej pomerjal, ker smo mu doma že vsi rekli kako je luškan v kostumčku in si je bil zato še bolj všeč. Jaz sem se v preteklosti rada našemila, vendar vedno v kaj simpatičnega, prepoznavnega in le s poslikanim obrazom. Nikoli nisem marala groznih maškar, še posebej če jih nisem poznala in pa s takšnimi strašljivimi maskami na obrazu. Letos se bova tudi midva z atijem morda našemila v kakšni spomladanski rožici, da bova pasala k otročku trobentici .
|