|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2oo8
22.1.2008 20:44:04   
nell
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke vsem za uspešne ns - mene vse tole še čaka.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
22.1.2008 20:45:27   
Neža7
gajka... hmmm to pa prvič slišim user posted image  Mene bi na rit vrglo, če bi morala sladek sok popit, ker moram pazi na sladkor user posted image
Prvič res ni morala dobiti profil nosa, ker  Nežika ni se hotela obrnati, da smo več stvari poskusali in nič. Samo salte ne moja Nežika delala user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
22.1.2008 20:54:09   
Erin
  user posted image
Pa še fotka ..ena od mnogihuser posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
22.1.2008 21:06:36   
Anonimen
Jooj, dokler vas vse preberem, že pozabim kaj sem hotela napisat user posted image .

Čestitke za dobro opravljene NS. Jaz imam komaj 12.02 in komaj čakam. Tudi za prvega sem bila pri Pušenjaku in sem bila zadovoljna.
Drugače pa slabosti, slabosti, slabosti.....kdaj bodo minile???????????????? Namesto, da bi bilo zmeraj boljše, je zmeraj slabše, uffaaa!!!!! Utrujena sem fullll in non stop me zebe.

Zdaj pa grem še pod tuš in v posteljo, ker ne moreeeemmmm večč...pa še vprašanje kdaj se bo zbudil moj mali škrat.

pozdravček vsem

(odgovor članu Erin)
  Neposredna povezava do sporočila: 2054
22.1.2008 21:09:20   
Neža7
Erin.... Iskrene čestitke, ker ti pikica tako lepo raste  user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
22.1.2008 21:12:58   
Erin

user posted image SEZNAM GIN. PREGLEDOV user posted image

23.1. - Erin

23.1. - kat007
24.1. - cicmic
24.1. - pingo80

25.1. - anonimna A.
28.1. - Zoja Miša
28.1. - bella02
28.1. - *zvezdica*
28.1. - sandra123
28.1. - ANA_P
28.1. - maya maya
29.1. - Neža7
29.1. - bibika24
29.1. - bambi14
30.1. - tejkaz
31.1. - aradej
01.2. - anonimna user posted image
04.2. - mishel
04.2. - Odette
05.2. - astrea
05.2. - naty13
06.2. - arait
11.2. - supermiška
11.2. - anaya
11.2. - sayuri
12.2. - matejchi
12.2. - mkj
13.2. - Nevaeva
13.2. - košuta
15.2. - iva77
15.2. - Maja T.
18.2. - PABLO
19.2. - Barbarinha
20.2. - Krysia
22.2. - Muklla
26.2. - Ryssa
05.3. - nell
14.3. - K_a_t_j_a

NUHALNA SVETLINA:

25.1. - gajka
25.1. - supermiska
26.1. - ozziebo
28.1. - mkj
28.1. - simona2
28.1. - Maja T.
28.1. - mishel
29.1. - Odette
31.1. - K_a_t_j_a
31.1. - iva77
31.1. - Arašida
01.2. - anonimna user posted image
01.2. - tejkaz
05.2. - astrea
05.2. - buhtlčk
06.2. - Krysia
07.2. - sandra123
07.2. - Neža7
07.2. - nell
11.2. - bibika24
11.2. - majah
11.2. - bambi14
11.2. - anonimnauser posted image
11.2. - matejchi
12.2. - buruolan
12.2. - aradej
12.2. - Vilika
12.2. - anonimna 25
12.2. - Naty13
12.2.
- lana777
14.2. - Ryssa
14.2. - Zoja Miša
18.2. - Barbarinha

user posted image         
Punce, datume prosim sproti sporočajte, da bomo imele lepo pregleden seznamček in ne bomo katero pozabili.
Za vse napakice prosim povejte, da se bodo lahko čimprej odpravile. Hvala.user posted image
ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK                            SLOVENSKO

DRUGO TRIMESEČJE:

TRETJE TRIMESEČJE:
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:
PREGLEDI
  • Še nekaj strani:
user posted image NUHALNA SVETLINA        user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image NOSEČNOST                 user posted image PREHRANA V NOSEČNOSTI
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.         user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image PRVO TRIMESEČJE         user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
user posted image MAMA.SI                     user posted image MED.OVER.NET
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK
  • nosečnost in delo
TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
22.1.2008 21:13:37   
mishel
Resnično iz srca user posted image user posted image user posted image vsem, ki ste NS že dale skozi in lahko pomirjene preidete v drugo trimesečje. Jaz že kar odštevam dneve (še 6 dni) da končno podrobneje vidim kaj raste pod mojim srčkom ( mogoče bi mogla napisat v trebuhu?!user posted image ). Jutri vstopim v trinajsti teden. A to spada še v prve tri mesece, ali že v druge?

Vidim da imate kar pogosto težave z zaprtjem. Jaz teh težav nimam, sem pa "ODPRTA"user posted image Me že kar malo skrbi, da nisem kakega virusa staknala. Sam se tolažim, da grem normalno enkrat na dan na WC, je pa res bolj tekoče. A ima še katera podobne težave?

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
22.1.2008 21:13:45   
Erin

user posted image user posted image user posted image

~  trenutno nas je 68 user posted image ~

Ime
(št.user posted image , št.user posted image )starost, kraj roj.user posted image , spol user posted image , +kg
---------------------------------------------
30.07.
~ Muklla (1.user posted image ,user posted image ) 

31.07.
~ PABLO (2.user posted image ,user posted image ) 33.let  Celje  user posted image

01.08.

~ Erin (1.user posted image ,user posted image ) 26. let   Jesenice user posted image   +1kg
~ ozziebo (2.user posted image )

02.08.
~ arait (1.user posted image ,user posted image ) 26.let  Ljubljana + 1 kg

03.08.

~ mkj
(1.user posted image ,user posted image ) 26.let  Ljubljana

04.08.

~ bella02
(2.user posted image ,user posted image ) 28.let

05.08.

~ sayuri
(2.user posted image ,user posted image user posted image ) 31.let  Postojna +0 kg

~ izabella08
(1.user posted image ,user posted image ) 27.let
~ m@j@
(2.user posted image ) 27.let  Ljubljana
~ mishel (1.user posted image ,user posted image ) 23.let Celje +0 kg
~ Odette (3.user posted image ,user posted image ) 32.let Jesenice -1 kg
~ katjakoc

06.08.
~ Nevaeva (1.user posted image ,user posted image ) 27.let  Ljubljana user posted image +1 kg

07.08.

~ Gajka
(1.user posted image ,user posted image ) 28.let  Celje

08.08.
~ Maja T.(1.user posted image ,user posted image ) 33.let  Maribor + 3 kg
~ PikaPola34 (2.user posted image ,user posted image )
~ simona2
(2.user posted image ) Ljubljana

10.08.

~ Arašida
(1.user posted image ,user posted image ) 24.let
~ *zvezdica*
(2.user posted image ,user posted image )
30.let

11.08.
~ sonce84  user posted image

12.08.

~ kat007
(1.user posted image ) 28. let
~ K_a_t_j_a (1.user posted image ,user posted image ) 22.let  Celje  +1 kg
~ supermiška (2.user posted image ,user posted image ) 28.let

13.08.
~ buhtlčk
(1.user posted image ) 31.let  Jesenice +5 kg
~ meeryana
(1.user posted image ,user posted image ) 30.let

14.08.
~ ANA_P (1.user posted image ,user posted image ) 29. let
~ m_m (2. user posted image ) 26.let

15.08.
~ košuta (1.user posted image ,user posted image ) 25.let  Celje

16.08
~ mbrume6 (3.user posted image ,user posted image )

17.08.

~ tejkaz
(2. user posted image ,user posted image ) 24.let  Ljubljana +0 kg
~ ena_mici (2.user posted image )

18.08.

~ astrea
(1.user posted image ,user posted image ) 30.let  + 1 kg

~ naty13
(2. user posted image ,user posted image )
23.let  Kranj -1 kg
~ anonimna user posted image (2.user posted image ,user posted image )
~ anonimna 25
(2.user posted image )
~ KRNEKDO

19.08.
~ anaya
(1.user posted image ) 27.let  Maribor
~ cicmic
(3.user posted image ) 30. let
~ maya maya
(1.user posted image ) 25.let  Postojna
~ Neža7
(2.user posted image ,user posted image ) 27.let  Celje

20.08.
~ nell (
1.user posted image ) 27.let Celje
~ pingo80
(1.user posted image ) 27.let
~ BOJTKA
(1.user posted image ) 25. let
~ srecka30
(1.user posted image ,user posted image ) 30 let
~ Ariella
(1.user posted image ,user posted image ) 31. let
~ TINA0100 (2.user posted image )

21.08.
~ bambi14
(1.user posted image ) 27.let  + 3 kg
~ bibika24 

22.08.
~ NJINJA
(1.user posted image ,user posted image ) 28.let Lj/Po
~ sandra123
(2.user posted image ,user posted image user posted image ) 30.let Celje
~ matejchi (2.user posted image ,user posted image ) 29. let

24.08.
~ Krysia (1.user posted image ,user posted image ) 31.let   Ljubljana + 1 kg
~ majah
(1.user posted image ) 28.let  Ljubljana
~ lana777 (1.user posted image ,user posted image ) 30.let  Celje
~ Manika
(2.user posted image ,user posted image ) 24.let    - 4 kg
~ Vilika
(1.user posted image ,user posted image ) 27.let Ljubljana

26.08.
~ Ryssa
(1.user posted image ,user posted image ) 21.let Celje +1 kg
~ anonimna A.
(3.user posted image ) 27.let
~ Barbarinha (1.user posted image ,user posted image ) 28.let Ptuj

27.08.
~ aradej (2. user posted image ,user posted image ) 25.let  Celje

28.08.
~ anonimnauser posted image
(1.user posted image )

29.08.

~ anonimna user posted image
(5.user posted image ) 33.let
~ Zoja Miša
(1.user posted image ) 31.let Ljubljana

xx.08.

~ iva77
(3.user posted image ) 30.let  Kranj
~ cinca marinca
(2.user posted image ) 

~ buruolan
(1.user posted image ) 27.let  Ljubljana
~ Jelenche
(2.user posted image )
27.let

Z nami so začeleuser posted image :

kind ladyuser posted image user posted image ,kajsicauser posted image user posted image ,urskajuser posted image ,mišuser posted image ,*nina*user posted image ,vebo user posted image
----------------------------------------------

Dekleta, ko izveste datume PDP,  kar sporočite, lahko pa mi poveste tudi katera nosečnostuser posted image je to za vas, starost, kje boste rodile, če vas seveda kje drugje ne primeuser posted image , spol user posted image (user posted image ,user posted image ali user posted image ), pridobljene kilogramčke (če katera ne želi ni trebauser posted image ) in pa seveda  koliko malih sončkov pričakujete...ja, lahko sta tudi dvauser posted image user posted image  

Lepo in mirno nosečnostuser posted image s čimmanj slabostmiuser posted image ter zdrave user posted image vam želim! Srečno!

Dobrodošleuser posted image  

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
22.1.2008 21:14:44   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: nell

Me je pa resno zaskrbelo, ko sem prišla v službo in so mi sporočili, da imamo primere škrlatinke. A katera ve, kakšen je vpliv okužbe s škrlatinko med nosečnostjo???? Poleg tega, pa danes prihiteli tudi z novico, da so v vrtcu začele razsajati uši user posted image user posted image user posted image .

No, uši niso nevarne, vsaj mislim da ne, za škrlatinko pa ne vem. user posted image

Hvala vsem za čestitkeuser posted image user posted image

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
22.1.2008 21:18:15   
Erin
sonce84 - dobrosošla med nami in čestitke za uspešno Ns. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
22.1.2008 21:29:41   
Maja T.
Dober večer punce!

Spet toliko novih sporočil, da sem se zgubila.user posted image Prave smouser posted image user posted image user posted image . Jaz se šele zdaj javljam, ker sem danes bolj počivala. Nekaj se me loteva, pa se branim s pomarančami in kiviji in pesinim sokom, upam, da zmagamuser posted image

Prvo čestitke Pablo, Erin in Nevaeva čudovite novice user posted image user posted image user posted image , pa je za vami. Erin tvoja user posted image pa je že pravi človeček, uh smo veliki...user posted image

Punce jaz sploh ne vem, kateri naj kaj pokomentiram, ker smo od včeraj na danes kar tri nove strani popisale user posted image user posted image user posted image .

Mislim, da je Matejchi komentirala, da je zeloooo utrujena. Bo prešlo tudi to. Jaz sem bila decembra adijo, popolnoma brez energije, zdaj sem čisto drug človek in se mi zdi, da bo nekaj na tem magičnim 12. t.. Mi bomo 12. t. stari čez dva dniuser posted image .

Arait ne biti žalostna. Vse smo avgustovke, vse smo na isti poti in vsaka se za vsako veseli in navija, da bi bilo ok user posted image , nas je pa toliko, pa tako različne teme so, da enostavno ne moreš z vsako poklepetati, čeprav z veseljem prebereš vse.
Vse tudi ugotavljamo, da pozabiš, kaj si pri eni želel komentirati, ker bereš naprej.

Zato tudi jaz mislim na vse vas in sem vesela za naše user posted image , smo kot ena velika družinica. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Dosti imen sem spustila in jih ne omenjam, vas pa vse lepo pozdravljam do jutri.
Upam, da mi bo glavobol minil.

ps.

Aja eno vprašanje? Tiste, ki pijete Magnezol, kaj so vam  G. kaj rekli, kako dolgo ga je treba piti? Meni gre počasi škatlica h koncu. Jaz si bom kupila novo in upam, da ne bom predozirala!!!

Sayuri, m@j@, dajta še vidve kaj napisati, kako je bilo danes na NS, res lepo je to brati.user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
22.1.2008 21:32:10   
lana777
Hej hej drage mojeuser posted image ,

en dan preležim in se smilim sama sebi,
ve pa napišete cele romaneuser posted image

NAj najprej čestitam vsem za USPEŠNE NSuser posted image user posted image user posted image
Se veselim z vami ...

Sem prebrala glede vročine,
pa še kolegica (zdravnica) mi je
rekla, da je možno, da mam sedaj
pač 37,3. Ko se le ne bi tako ušivo počutila.
Ampak se mi zdi, da če bo le na UZ vse ok, da bom kar bolje.

Držite seuser posted image

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
22.1.2008 21:37:59   
Maja T.
Bistveno sem pozabila:

Vse nove dobrodošle user posted image user posted image user posted image in lepo user posted image . Boste videle kako fajn se imamo user posted image user posted image user posted image .

Anonimna tebi in tudi ostalim, ki se še borite s user posted image , naj že končno enkrat minejo te user posted image . Še sreča, da so user posted image šli papa...

noč, grem pod kožo gledat user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
22.1.2008 21:40:00   
Muklla
Čestitke punce za dobro opravljeno NS! Full fajn! Ja, Pablo, sploh nisem opazila, da nisem posredovala moja veličastna leta. Stara sem 30. Pa sej to ni nobena skrivnost, edino dejstvo, da grem proti 40 user posted image user posted image .

Ko opravimo NS, bomo začele pa komi čakat na morfologijo. To mora bit tudi noro!

Lepo se imejte, pa veliko energije!

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
22.1.2008 21:43:38   
bambi14
Glede otroških krem za ritke: mnenje
Bepanthen mazilo- vsestransko mazilo za domačo lekarno( od mazanja bradavicuser posted image , ritkeuser posted image , pa tudi kake praske in rdečina se lahko namaže,...)
  • V MB-ju ima naš gal. lab.  t.i. Lamprehtovo kremico za ritko, ki se uporablja že desetletja,...še mene so z njo mazali. Lamprehtova kremica je super stvar, vendar je dobro da kupite po stari sestavi, ker je enostavno boljša za zelo vneto ritko. Žal pa jo dobite samo v Mariborskih lekarnah,...obstaja varianta, da vam jo pošljejo po pošti. Obstaja tudi nova sestava( z imenom Bebival kr., za ritko), ki je zelo podobna vendar žal ne tako učinkovita po mojih izkušnjah.
Aja,...vedno vneta ritka je lahko tudi od glivic,v tem primeru ostale kremice ne pomagajo...raje uporabite protiglivično kremico Canesten, ki jo ima večina žensk v svoji lekarni. Najbrž vam otrok ne bo pustil niti umivat razdražene rite,...lahko mu pripravite kopel iz hrastovega lubja in kamilic.
Mi je kr nekaj stvari znano s tega področja, zato bom pridno reševala probleme oz. vprašanja, če bom le znala.
Zdaj pa dovolj -reklame-.

Lepe sanjeuser posted image

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
22.1.2008 22:58:25   
bella02
Pozdravljene, souser posted image user posted image user posted image !
Tudi mi smo danes dali čez nuhalno. Rezultati so taki:
velik/a je 67.3 mm, nuhalna svetlina je 1,6 mm, rizik za  trisomijo 21 1:5593, rizik za trisomijo 13+18 1:78759, noseči pa smo 12 tednov in 2 dni. Mislim, da so to odlične številke in pomirjeno gremo naprej. Sem pa dr. Pušenjaka vprašala, kaj naj bi pomenila pregrada, ki jo je omenjala gin., pa pravi, da bi bila pregrada že kdaj prej opažena, posebno, ko je to 2. nosečnost in je bila prva povsem brez posebnosti. Ne more pa tudi 100% reči, da je ni, saj nosečnost ni čas, ko se to pregleduje. Svetoval je, naj ne mislim na slabo, le na dobro. Ker smo govorili otem, sem čisto pozabila vprašat za spol. Pa drugič.
Še nekaj odgovorov za nazaj.
Maja T., čestitke za ta korak in vse spoštovanje, jaz nisem imela poguma, da bi se to spravila dat čez v nosečnosti in vesela sem, da nisem. Z mojim se poznava dobrih 6 let, hčerka bo stara 4, poročena pa sva 3 leta. Za poroko sem želela večer preplesat in sem ga, če bi bila noseča, bi blo pa hudo in to ne bi bila moja sanjska poroka. Mi je pa všeč vajin načrt in veliko veselja pri vsem tem. To se ti zgodi le enkrat, če je vse prav.
Še to: do četrtka sem od celodnevnih slabosti že kar mal obupavala, v četrtek pa kot da bi odrezal in niti sluha več o njih, niti malo ne. Upam, da to pomeni konec prve etape in samo upam, da se ne ponovi. Te celodnevne user posted image so zelo zoprne. Res upam, da je mimo.
Pa še nekaj. Kako je s to morfologijo? Kaj tam ugotovijo? Je samoplačniška in ali to opravi kar tvoja gin.?
Vsem novim user posted image user posted image user posted image lepo dobrodošlico, vsem ostalim pa veliko veselja z nuhalno in pregledi!!!

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
22.1.2008 23:12:14   
mishel
Bella02 Glede morfologije ne vem, se mi pa zdi, da sem nekje zasledila, da ti jo naredi ginekolog brezplačnouser posted image

Tudi jaz se ti pridružujem glede slabosti. Odkar se končuje 12 teden je veliko, ampak res veliko bolje. user posted image      Tudi mene je slabost precej izčrpala, tako da so vsi, ki so me po dolgem času videli in niso vedeli da sem noseča spraševali zakaj sem tako shujšalauser posted image . Pri meni res noben nebi rekel A TI SI PA NOSEČA???user posted image Vsaj za enkrat ne.

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
23.1.2008 7:51:42   
tejkaz
Noč mirna :) Tole polno luno smo upam da dali skozi :)

Glede morfologije. Morfologija je brezplačna in jo naredi vsak ginekolog okoli 24.tedna. Je malo daljši UZ (mene je takrat bolel že trebuh od pritiskanja UZ-ja) in ti pogleda če ima otroček vse kar potrebuje za razvoj. Želodček, ledvičke, pač vse. Vidi se tudi spol, če je otroček pravilno nastavljen. V glavnem super pregled. Brezplačen in vsaka ga je deležna.

Super Vsem za dobro opravljene NS. Kar tako naprej, punce.

Še nekaj o vnetih ritkah. Saj Eva nima takoj vnete in pekoče. Naredi se ji rdečica in če ji pravčas ne namežem z Bepanthenom bi se lahko vnelo. Glivice niso, sem že spraševala pediatrinjo, je rekla da ima pač občutljivo kožo. Za tisto mariborsko mazilo sem pa že slišala. Sam pri nas nimamo te lekarne. Bom pobrskala po netu, kje lahko naročim. Tisto tanovo mazilo pa ne pomaga. Žal.

No, super da vam ni več slabo. Men še začelo ni bit. Sem pač ena izmed srečnic, ki jim ni slabo. Tako da sem lahko HB normalno funkcionirala v službi in doma.

Uši za plod niso nevarna, za škrlatinko pa je bolje, da se posvetujete z zdravnikom. Nekaj sem že enkrat nekje brala, pa se ne spomnim več kje in kaj.

Lep dan vsem in če ima katera danes pregled, vso srečo.

Papa

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
23.1.2008 8:06:06   
gajka
Čestitke vsem za včerajšnje uspešne preglede! user posted image  Samo še sayuri čakamo na raport... user posted image

Jaz imam od danes dalje (vsaj ta teden in ponedeljek) dopust. Sem se na zvit način izognila potencialnemu dvigovanju bremen v službi in samo še NS dočakam, potem pa sledi veselo oznanilo. Joj, kje je še ta petek! Me je kar malo v slabo voljo spravilo, da so mi NS prestavili, pa čeprav za 1 dan. Se človek tako psihično pripravlja in odšteva dneve, potem pa ti datum zamaknejo. Eh, sicer pa, le kaj nenavadnega bi mi na pregledu lahko imeli za povedat? Jaz sem trdno prepričana, da se user posted image  dobro razvija, lahko bi me samo šokirali, če bi se od nekod pojavila še ena pikica! user posted image

Glede activie in lanenih semen. Ja, res delujejo bolj uspešno kot Donat, čeprav ne vem, kaj je bolj uspešno, jogurt ali semena.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
23.1.2008 9:01:36   
sayuri
Jutro punce. user posted image  Včeraj sem bila preveč utrujena, da bi se za računalnik spravila. Pa kar pozno smo prišli domov..... Eden mora ta zadnji poročat user posted image user posted image user posted image .

In kako smo mi doživljali NS? Prvič sem sedela v tisti čakalnici kot nosečka. Okrog naju so bili pari za neplodnostno in .....težko je pisati o teh občutkih, dokler jih ne doživiš. Tolikokrat sem tam sedela in gledala nosečke, ki so prihajale na NS in si tko želela, da bi nekoč bila tud jaz na njihovem mestu... Tisti trenutek sem si zaželela, da bi vsakemu od parov uspelo na obmp. Tko sem se čudno počutila.... Seveda sem morala sprobat wc, kako zgleda, če glavo not držiš in ne rit user posted image . Ozirala sem se za Erin, pa je bila tisti čas že v akcijiuser posted image . Potem sva se pa v sprejemni pisarni le spoznali - za 10 sekund user posted image . Jaz čist user posted image , ona pa vsa v nasmehu (seveda, ko pa je bilo že vse za njouser posted image ) user posted image user posted image user posted image . Potem pa trenutek resnice. Filip je imel milijon vprašanj najpej za vso tisto mašinerijo tam notri user posted image . Potem je pa samo nemo sedel in vse skupaj opazoval s široko odprtimi očmi.user posted image  Z obema user posted image user posted image  je vse ok.
Plod A : velik 6,5 cm, NS 1,9, tveganje za Downov sindrom je 1: 2561, za trisonomijo 13 + 18 pa 1: 39157
Plod B je velik 6,7 cm, NS je 1,9, tveganje za Downov sindrom je 1: 2701, trisonomijo 13 + 18 pa 1: 40840.

Pušenjak zadovoljen, midva tudi. Lepo je bilo videti, da je vse ok. Me je kar malo zmrazilo ko je začel: glava v redu, obe roki, obe nogiuser posted image .... uf.... tole je kar kriza. Je pa kar malo hitro vse skupaj potekalo - glede na to, da sta dva, je sestra "pozabila" naročit naslednjo punco malo kasneje user posted image , čeprav sem ji ob naročanju povedala, da sta dvojčka. No ja...kakih 20 minut je potekalo vse skupaj. Pomirjena sem bila, ker je Pušenjak povedal, da je dobro to, da imata vsak svojo posteljico. Namignil je, da po svej verjetnosti pričakujemo user posted image  in user posted image . Uf, kako smo bili veseli. Seveda je 90% natančno,amapk vseeno user posted image .

Evo punce - toliko sem spet naklanfala user posted image . Sem bila tko vznemirjena, da ponoči td spat nisem mogla. user posted image  Zdaj grem pa prebrat za nazaj user posted image

Aja - bila sem v H&Mu v City parku in mi je prodajalka rekla, da se 28.2. odpre na Rudniku H&M, ki bo imel tud oddelek za nosečnice user posted image . Tko da....juuuuuupiiii.... Pa v Popku sem bila - zaradi tiste majčke "Prihajam avgusta". Žal ne morejo naredit napisa "Prihajava poleti"user posted image  Tko da zdaj n e vem, kako se bom odločila. Imam pa 10 % popust, ker pričakujem dvojčke user posted image . Fajn. user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
23.1.2008 9:28:05   
naty13
Čestitke vsem za dobro opravljeno NS! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
23.1.2008 9:29:41   
lana777
Joj, kok vas je fino brat -
ob tako lepih rezultatih pregledov user posted image user posted image user posted image

Mi pa se bomo še kar načakali (do 12. 2.) ...

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
23.1.2008 9:44:32   
naty13
Lana jest mam isti dan Ns kot ti. A maš pri Pušenjaku? Ob kateri uri maš? Jaz mam 15:45 oz. 16:00

pa pa

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
23.1.2008 10:20:49   
K_a_t_j_a
Vsem, ki ste imele včeraj NS user posted image user posted image user posted image za lepe rezultate. Jaz že tudi komaj čakam, še 8 dni.

Ena je napisala, da so ji rekli, da naj prinese sladek sok zraven na NS, mislim da je to sestra mislila, če bi otrok bil pri miru, ker če nekaj sladkega poješ ali popiješ sa otrok začne premikat, ker dobi sladkor v kri. Jaz sem do sedaj pred vsakim pregledom pojedla nekaj sladkega (sem zelooo sladkosneda) in se je user posted image vedno premikal-a.

Držim pesti za vse, ki imate danes in v prihodnjih dneh NS in preglede. user posted image user posted image user posted image

Pozdravljene nove user posted image ! user posted image user posted image user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
23.1.2008 10:35:34   
lana777
JA, Katja, jaz sem se tud sprašvala, kaj je s tem sladkim sokom,
pa bi tale razlaga kar bla smiselna.

Naty13 - mam pri Pušenjaku, mislim da ob 16. 15. Si mežikamo?

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.