nezzek -> RE: Bebe Confort - High Trek (13.1.2014 9:29:56)
|
V Baby Centru imajo že nekaj dni akcijo tega vozička + košare - skupaj za 549,99e. Sem malo razmišljala o tem, ker bi lupino že nekje dobila, pa sem klicala na Rudnik in nato še v BTC. Želela sem rjavega. Prodajalka tam mi je rekla, da imajo rjave v vseh poslovalnicah samo razstavne modele, da nimajo nikjer na novo zapakiranega. Glede na to, da dodatnega popusta za razstavni model ni omenjala, sem jo vprašala, če je morda bolj smiselno, da komplet naročim preko spleta (nekako sem doslej živela v prepričanju, da je tisto, kar naročiš preko spleta, novo-novo). Pa je bila k sreči toliko iskrena in rekla, da bom na istem, da bom dobila točno tega razstavnega iz BTC, glede na to, da sem iz Ljubljane. [sm=zmeden.gif] [sm=zmeden.gif] Šok. Kolegica je v Pikapolonici kupila razstavljeno lupino in dobila za to še dodaten popust. Enako bi pričakovala za voziček, glede na to, da ga dnevno obdela in zmaha več strank, pa tudi sama prodajalka z njimi ni nič nežna, kakor sem se še sama prepričala. Pisala sem mail v Baby Pulman (Italija, Udine). Gospodična mi je v roku 20 min odgovorila, da imajo na zalogi vse barve in da ga lahko rezerviram (preko maila) in pridem iskat. Cena: 549 € z originalno lupino in 589 € z lupino pebble (MC). V tej ceni je vključeno: voziček, lupina, košara, prevleka proti dežju IN torba (ki je, mimogrede, SUPER). V soboto sva se odpeljala dol, starejši gospod prodajalec je bil izredno prijazen, še enkrat nama je pokazal lastnosti vozička na razstavljenem modelu in z veliko večjim občutkom kot v BTC in to je to. 549 € za voziček, lupino, košaro, prevleko proti dežju in torbo v Udinah vs. 550 € za košaro in RAZSTAVLJENI model vozička v BTC (oboje v akciji). [sm=zmeden.gif] [sm=zmeden.gif]
|
|
|
|