|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Izpulila bi ji vse lase in na kavč nastav...
11.11.2007 9:39:03   
lara larissa
Caillou,

Ma drugače je kar poštimano lahko rečem, so dnevi ko se full razumemo, gremo skupaj na kak izlet, kosilo ali večerjo, pač ko ima ona slabe dni ali pa se slabo počuti pol to znese ali na vse nas ki živimo pod isto streho ali pa na pač na kirega posameznika od nas. Drugače pa zna bit tud full fajna tud za družbo. Mojo nosečnost jo je sprva bila malo šokirala, ker je ni pričakovala, ampak zdaj jo sprejema normalno, tud se poveseli kdaj z mano, pogleda slikico ko jo dobim pri ginekologu, cd iz nuhalne itd. Danes se je popolnoma umirila spet in upam da bo trajalo vsaj par dni.
Jo imam full rada, pač včasi mi totalno dvigne "dekli", saj kdo pa ga kdaj komu ne. Včasi ko pač vidi da je bila res pregrda z mano pride do mene pa me objame pa reče da pač naj ne mislim da me nima rada če me spravi v solze. Pa se pol pobotava. Pa se mama dalje radi, vsaj nekaj dni..... do naslednjega njenega slabega dne....
Saj se vsi kdaj skregajo med sabo, ne samo pri nas doma, samo da pač mamina slaba volja je res grozna in je težko razumet. Ko pa se poleže njena jeza pa je kot sploh nič bi bilo. 
Pač včasi se treba komu potožit, da nam je malo lažje, mislim da ima vsak kdaj potrebo po tem da se komu zaupa ali potoži, ampak pač eni tukaj  na RR sprve napadejo pa obsojajo kr nekaj pa jih hvalabogu razume in me kr ne obsojajo  da sem lena in ne vem kaj vse.....
Amapak kaj čmo 100 ludi, 100 čudi in 1000 mnenj 

< Sporočilo je popravil lara larissa -- 11.11.2007 9:52:46 >

(odgovor članu caillou)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: Naslov si izberi tak kot se ti zdi primer...
11.11.2007 10:25:31   
caillou
Punca luba, ti nisi dolžna staršem NIČ. Vse je tvoja dobra volja. In MORAJO te spoštovati, ker si spoštovanja vredna. Ker so tvoji starši še ne pomeni, da lahko delajo s teboj kakor se jim zazdi. In če ti spoštovanja niso sposobni dati, jih tudi ti ne rabiš spoštovati nazaj. Zakaj pa?!?!

Se ne strinjam čisto s Seven.  Kot otrok sva bila jaz in recimo  sosedov Bojan. Jaz sem svoje starše ubogala, Bojan jih je preziral in nagajal kjer je le lahko.

Jaz sem dobila vzgojne klofute (psihične in fizične), Bojan jih ni, ker se je njegovim staršem zdelo, da je itak že zavožen in ne bo padlo na plodna tla.

Sama sem imela o svojih starših vedno dobro mnenje in prav tako oni (kljub različnim vzgojnim prijemom), Bojan je imel slaba mnenja in njegovi starši o njem tudi.

Z nobene strani niti kančka spoštovanja. Bojan ni prejemal nič dobrega in tudi dajal ni nič dobrega. Še preden je končal šolanje je zavozil svoje življenje. In ja, bil je otrok razbite družine. Zanimivo, tudi jaz sem bila otrok razbite družine, pa sem ohranila tisto pravo mero dostojanstva in vedno črpala poleg  vsega hudega, tudi tisto čisto malo dobrega.

Razviti dober in zdrav odnos s svojimi starši, prijatelji,znanci...  temelji v prvi meri na spoštovanju, pogovarjanju in prejemanju ter dajanju. Brez tega ne gre. No, vsaj pomoje ne.

Ne vem, sama pač nisem mnenja, da nam morajo starši samo dajati, dajati.....Tisto nekaj hvaležnega vračanja, naredi odnos še bolj zdrav in žilav. Kako bi se sicer lahko razvili v poštene, odkrite in samostojne ljudi, sposobne lastnega življenja ?

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 52
11.11.2007 13:55:27   
Magi*
nisem brala vse kolobocije. lahko ti samo povem mojo izkušnjo.

pri 24. sem šla od doma. bi lahko ostala doma, smo imeli dovolj prostora, starši so me na kolenih skoraj prosili naj ostanem in si pri njih uredim... pa sem šla, ker sem hotela svoj mir in z njima dobre odnose. pa ne, da se ne bi razumeli, samo enostavno dolgoročno skupaj ne bi mogli dobro funkcionirati. tega moja starša tedaj nista hotela sprejeti, danes jim je pa zelo jasno.

danes se odlično razumemo, OK, včasih se še malček spričkamo, ampak to sodi k vsakim odnosom. če bi bila ostala doma, bi si pa bili z mamo, in tudi kdaj z očetom, non stop v laseh. enostavno smo vsi take osebe, da potrebujemo svoj prostor pod soncem in imamo svoj prav.

torej edina pametna rešitev, če želite v naprej imeti dobre odnose je, da gresta s partnerjem na svoje. do takrat pa mamo sprejmi tako kot je, pa tudi pri sebi razčisti - saj v odnosu sta vedno vsaj dva.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu lara larissa)
Neposredna povezava do sporočila: 53
11.11.2007 14:58:30   
Majuska
Se pridružujem misli, da bo treba čimprej stran od doma.

Saj vem da to ni lahko - sama sem se precej pozno odselila od doma, ker nikoli ni bilo dovolj denarja za najeti, kaj šele kupiti stanovanje. Z mamo sva se non-stop prepirali, zanjo nikoli ni bilo dovolj dobro kar sem naredila - pa ni važno, ali je bilo to pospravljanje ali kaj drugega. Starši imajo včasih prav neverjetna pričakovanja od svojih otrok.

Potem pa mi je počil film in sva se s fantom odselila (v najemniško stanovanje), se poročila in bolj malo hodiva domov. Z mamo se bolje razumeva, distanca pač naredi svoje ... Za zdravje vseh je tako bolje. Če si za povrh še noseča, bi lahko mama kaj priskočila na pomoč, ne pa da te tretira kot da nisi njen otrok. To je moje mnenje. In ni mi všeč, da ste nekatere Laro tako napadle. Če nikoli niste bile v tej situaciji, pač tega ne razumete. In najti stanovanje ni vedno lahko.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 54
11.11.2007 15:40:01   
Anonimen
In najti stanovanje ni vedno lahko.

Sila kola lomi. Če imaš potuho (beri možnost), to res ni lahko. Ampak če si primoran ali če teče voda v grlo...se to da zelo hitro uredit. Jst od 14 ne živim več čist zares doma....tko da sem vedno se morala znajti, po tistem ko sem zapustila institucionarno organizirano bivanje (internat in študenta). Vse se da, če je potreba.

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 55
11.11.2007 21:59:38   
muki1
Odseli se, odseli se, odseli se, odseli se....preden rodiš. Verjemi mi.
Midva sva imela mir, pa imava svoje stanovanje v naši hiši, potem so prišli otroci in je ratala štala. Nič ne narediva prav, mama ve, kaj je najboljše za moje otroke, jaz bi levo, ona pravi da je desno......zato ODSELI SE, odseli se, odseli se, odseli se, odseli se, odseli se, odseli se, odseli se, odseli se, odseli se, odseli se.
Raje ena plača pa mir v družini kot kakšen evro več in vsak dan občutek, da si star 11 let.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: Naslov si zberi tak kot se ti zdi primerni
11.11.2007 22:04:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: al bina

Jaz bi pa sam orekla, da se o takih zadevah razmišlja, preden se zanosi. En vrstni red v življenju pa tudi mora biti. Obstaja zaščita, ki ji rečemo tabletke ali kondom, pa se lahko seksa skoraj brez skrrbi. Po toči ja pe prepozno zvoniti. Je škoda že narejena.

Ja, tole je definitvo najbolj modra. Nimam kaj dodat.

In punce, otrok se ne ponesreči, ker spolno dozorela ženska se zaveda kaj je to nezaščiten odnos. In pozna kontracepcijo. Vsaj kondom, ki so nam ga pokazali že v osnovni šoli. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 57
11.11.2007 22:16:06   
Anonimen
Meni se pa sploh tale kreg zdi nekaj čisto normalnega, dve generaciji ne gresta skupaj, saj to je čisto naravno. Tako da dokler boste živeli pod isto tsreho, bo to tako in ni to čisto nič novega in čisto nič čudnega.

Grem stavit, da bi tudi jaz bila za mojo mamo nepojmljiva lenuhinja, če bi živeli skupaj. Tako pa se prav fajn razumeva. Večino časa. Lahko bi tako celo rekla, da je tvoja mama najbolj normalno bitje, kar je lahko. Ti pa tudi. Če bi bilo kaj drugače, bi bilo pa že skoraj malo čudno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 58
11.11.2007 23:54:02   
Anonimen
Koliko si pa ti stara?

Neposredna povezava do sporočila: 59
11.11.2007 23:55:30   
Moyca_
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR

Koliko si pa ti stara?

to tud mene zanima

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 60
11.11.2007 23:58:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lara larissa

Al bina..... razmere prej niso bile take in še to, otrok ni nobena škoda, pa tudi če se ponesreči oziroma če se ga ne naredi načrtno!!!!

A prej, da ni bilo tako? Kako pa je bilo? In zakaj se je spremenilo?

Neposredna povezava do sporočila: 61
12.11.2007 7:11:45   
Peteršilj
Ne vem, zakaj ste jo nekatere tako grdo napadle, punca je pač v navalu jeze napisala tak naslov.
Saj je povsod tako, tisti ki živi doma, je vedno najmanj vreden, pa se lahko po tleh mečeš, pa nič ne pomaga. Midva sva tudi pri njem doma, sicer mamo svoje gospodinjstvo, pa svoj vhod, ampak vseeno. Kadarkoli si kdo zmisli, pridi to pa pridi ono. Potem pa še tašča, zakaj nimaš tega tako, pa tako...Sem ji parkrat že rekla, da mi pač tak paše, pa je kot da govoriš gluhemu dobro jutro.
Zato vem, kak je, ko te nekdo najeda in razumem laro.lariso, zakaj je dala tak naslov.
Lara-larisa ti pa se drži in se probaj čimpej odseliti na svoje. Nič nisi napisala, kaj pa tvoj dragi pravi na obnašanje tvoje mame.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 62
12.11.2007 10:49:48   
Polona31
Ni samo tvoja mama tako ˝prijazna˝. Jaz karkoli naredim je narobe. Pri 32 ne znam kuhati, ne znam prati, ne znam likati.....nemogoča sem in zaradi tega me ne bo nihče maral. Tako bom po njenem celo življenje ostala sama, ker takšno kot sem me ne bo mogel nihče prenašati. Plačevati moram najemnino, za stanovanje ki sem ga sama gradila. Po njenem bi morala plačevati še brezposelnemu bratu zato ker dela na kmetiji, jaz pa hodim v službo in še popoldan kaj zaslužim in zaradi tega ne sodelujem toliko pri kmetovanju.
Ko sem imela včeraj poln kufer vsega, sem zaklenila stanovanje, ki sem ga povsem sama opremila, je začela kričati, da hiša je njena in v njeni hiši ne bo nihče zaklepal vrat pred njo. No v stanovanje sem vložila več miljonov SIT sedaj bi pa najraje vse skupaj pustila in šla nekam kjer bi imela svoj mir.

V glanem sranje na celi črti!!!!

Lara Larisa, če hočeš mi piši na zs pa lahko rečeva še kaj več.

Neposredna povezava do sporočila: 63
12.11.2007 13:14:17   
Anonimen
Joj kolk me napihne tole slovenceljsko mišljenje v stilu: samo da je spucano, da je goveja župa na mizi, potem pa je družina urejena. VAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!! Grem nekam pihat.
IZVIRNO SPOROČILO: Seven RR

IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde

Lara Larisa, tukaj je tako :
1. Vsak ima svojo glavo, svoje mnenje!!
2. Včasih grdo izraženo, včasih lepo!!!
3. Tukaj nas je precej ljudi, in ne pričakuj, da bomo vse ploskale tvojemu naslovu!!!
4. Če odpreš temo, potem pričakuj različna mnenja!!!

Meni to ni bilo jasno, zdaj pa razumem, da vsi pa res nimamo istih možganov, da bi isto mislili! Bolj se mi smili tvoja mama, kot ti! Da greš takšen naslov dat, madona, pa saj nima veze, če si jezna ali ne, mamo je treba spoštovati.. In, če že živiš pri mami, moraš tudi ti nekaj prispevati, če pa tvoja mama ne ceni tega, koliko pospraviš, pa šibaj, nevem zakaj se zadržuješ še kar tam.. Imaš stanovanja po 120 €, stroškov do 50 €, vse skupaj je 170 €, pa je malo stanovanje, glavno, da nekaj je...
Se kar strinjam s Splišni, če si lena, si lena, nimaš kaj!

Ah dajte no.. To jebeno spoštovanje straršev. Čisto slovenska finta. Ja, nimaš kaj. Maltretiranje in psihično nasilje, kaj pa je to. Če bi jo tepla bi mogoče še kdo razmišljal, ampak menda je treba starše spoštovat. Ja seveda, zato pa imamo slovenci toliko zafrkjenih družin, alkoholikov in še česa. Da o samomorilnosti ne govorimo, pa o depresiji.. Ja od kod pa to prihaja???

Punca luba, ti nisi dolžna staršem NIČ. Vse je tvoja dobra volja. In MORAJO te spoštovati, ker si spoštovanja vredna. Ker so tvoji starši še ne pomeni, da lahko delajo s teboj kakor se jim zazdi. In če ti spoštovanja niso sposobni dati, jih tudi ti ne rabiš spoštovati nazaj. Zakaj pa?!?!

Sama ne pričakujem nekih dolžnosti od svojih otrok, ko so enkrat odrasli. Vesela bom, če jih bom naučila, da lahko mirno zapustijo svoje gnezdo. Najbolj bom pa vesela, če se bodo z veseljem vračali k meni, sploh takrat, ko jim bom v stiski lahko pomagala. In ti si v stiski. Sram naj jih bo!!! In če ne bom imela spucano, če ne bom imela dnarja in če bom uboga, ne bom krivila svojih otrok, ampak sebe.

Joj kolk me napihne tole slovenceljsko mišljenje v stilu: samo da je spucano,  da je goveja župa na mizi, potem pa je družina urejena. VAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!! Grem nekam pihat.
  tocno tako user posted image user posted image

(odgovor članu Seven*)
  Neposredna povezava do sporočila: 64
12.11.2007 14:23:05   
smigli
lara larissa

ne sekiraj se glede grdih opazk, ki ji nekatere tako rade delijo,ker one vidijo več kot je napisano tukaj
Sklepam da lena res nisi, če si zanosila v manj ugodnem trenutku, kar se nam kljub temu, da pazimo lahko zelo hitro zgodi, nisi  dolžna prenašati slabih dni tvoje mame, če živiš pri njej, to še ne pomeni, da moraš biti njena boksarska vreča, glavo v pesek in gremo naprej!
tvoj naslov je odraz tvoje trenutne jeze in nič več, jaz te razumem, to še ne pomeni, da mame nimaš rada itd.
Predlagam ti, da počakaš, ko bo imela mama dober dan, pelji jo ven, na kavo, v naravo (delajta nekaj kar vama je všeč), povej da jo imaš rada, da jo spoštuješ, ceniš in si ji hvaležna za streho nad glavo. Povej ji, da trpiš, ker  se znaša nad tabo, zaradi nečesa (po moje jo nekaj zelo mori, na nekaj je jezna) kar se ti sploh ne zdi utemeljeno, da bi rada predebatirala kaj jo moti, kaj pričakuje od tebe, če bi se dalo sklent kake kompromise. Morda bi se dalo dogovoriti kaj naj katera dela po hiši, če ne pa je res nujno, da se odseliš. Prihod otroka lahko vse še samo poslabša, ker takrat boš še stokrat bolj utrujena.
Sama sem se odselila zelo zgodaj, zato vem, da ni lahko, ampak SE DA.

srečno

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 65
12.11.2007 15:52:51   
Kuba
Danes se je popolnoma umirila spet in upam da bo trajalo vsaj par dni.

Do naslednje 'nevihte', draga moja zdaj pa moraš sama odločiti kaj ti je bolj pomembno - upanje, da ti ne bo 'težila' vsaj par dni ali mir na svojem.

Neposredna povezava do sporočila: 66
13.11.2007 15:37:03   
tehnofil
S svojo mamo se boš pa že zmenila.

Neposredna povezava do sporočila: 67
13.11.2007 15:52:09   
tincci

Hvala vsem tistim ki ste znale biti človeške in normalne do mene  v  tem blogu ki sem ga napisala

LP 

A ti si sama sebi normalna, ko pišeš, da bi mami izpulila vse laseuser posted image user posted image in ji nastavla žebljičkeuser posted image user posted image Itak, da nisi, ena razvajena smrklja si, pejta s fantom po svoje pa odrasti!

Neposredna povezava do sporočila: 68
28.11.2007 9:49:29   
srki
Odseli se, saj nisem edina, ki tako pravi. Verjetno je tvoja mama taka bila že prej, ko si bila noseča. Jaz vem, sploh pa moj partner, da niti pod razno ne bi bila doma, če bi bila taka situacija.

Moja sestra, ko  je zanosila, je bila tudi brez službe. Imel jo je samo mož.  Pa so naše razmere doma dovolj OK, da bi lahko bila pri nas, pa sta šla vseeno na svoje, v najem-garsonjero. Pa se je dalo.

ne vem, jaz tega psihičnega pritiska ne bi zdržala.

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 69
28.11.2007 18:09:20   
Anonimen
Kako me razjezi to obtoževanje. Punca rabi mnenje, pomoč, tolažbo, ne pa sodbo.
Da je lena, pa zakaj je otroka obdržala (tukaj sem jezna ko user posted image )itd....To lahko govorijo samo tiste, ki v življenju niso nič probale. Al jih je pa hudoba, pa foušarija. Pa zakaj se sploh take oglašate. Samo smetite po forumu in zavzamete prostor nič drugega. Če nimate dobre besede...
Tebi lara larissa pa res želim, da bi se čimprej odločila iti na svoje, seveda v skladu s svojimi možnostmi, kar mislim, da je to edina rešitev, mami pa postaviti distanco. Mogoče bo vama res težje šlo, ampak mir boš pa imela. Kaj pa oče pravi k temu? Poskušaj se pogovoriti z njim, kaj ti storiti. Pa saj  nisi sužnja! Lp

Neposredna povezava do sporočila: 70
28.11.2007 18:17:59   
Anonimen
Ja, ja. Mame pa res znajo biti zlobne. Sem pred porodom, pa me je včeraj nadirala in šimfala po telefonu, ker se nočem odpovedati dediščini. Doma sem pa delala, kaj delala, garala. In šla brez vsega. Ampak sedaj sem srečna, da sem šla, ker bi se mi drugače utrgalo. Še zdaj ne vem, kako sem bila sposobna preživeti pod njenim maltretiranjem, pa ne zaradi dela, ampak zaradi zmerjanja. Razen takrat je bila dobra z mano, ko ni imela nobenega, da jo posluša, ko jo je tamlada pošiljala v k..., danes je pa car. Svetujem ti edino lahko, če imaš možnost odidi, preden te uniči. Pa srečno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 71
28.11.2007 18:19:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Kako me razjezi to obtoževanje. Punca rabi mnenje, pomoč, tolažbo, ne pa sodbo.
Da je lena, pa zakaj je otroka obdržala (tukaj sem jezna ko user posted image )itd....To lahko govorijo samo tiste, ki v življenju niso nič probale. Al jih je pa hudoba, pa foušarija. Pa zakaj se sploh take oglašate. Samo smetite po forumu in zavzamete prostor nič drugega. Če nimate dobre besede...
Tebi lara larissa pa res želim, da bi se čimprej odločila iti na svoje, seveda v skladu s svojimi možnostmi, kar mislim, da je to edina rešitev, mami pa postaviti distanco. Mogoče bo vama res težje šlo, ampak mir boš pa imela. Kaj pa oče pravi k temu? Poskušaj se pogovoriti z njim, kaj ti storiti. Pa saj  nisi sužnja! Lp

Dej poglej se v špegu, če nisi slučajno med tipkanjem tega sporočila (beri jeza) dobila kakšen siv las.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 72
28.11.2007 22:41:21   
Anonimen
Ali mogoče kondome prodajaš? Pa se greš malo trženja?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 73
29.11.2007 20:43:46   
Anonimen
LARA LARISA! vsekakor se ti pridružujem in se istega mnenja, da tiste ki ne vdDo dati pametnih odgovor in znajo nekoga še samo bol ponižat in pohodit pol naj ne hodijo na forum ampak naj raje najedajo svojim dedcem Če ste take do žensk tu na forumu ki vam niso nič žalega storile kakšne ste pol doma če vas kdo razpizdi. Bogi vaši moški. Žalostno da eni ne pemorejo niti pikice sočutja totalno brez karakterja ste!!!!! sramota. Lara larisa si razmišljala o izrednem študiju pa da si poiščeš redno delo? Jaz zdaj razmišljam v tej smeri ker imam doma tudi hude razmere. Pošiljam pa ti topeluser posted image  pa ne sekiraj se zaradi enih tečk tu na forumu veliko nas je ki te razumemo in ti stojimo ob strani. Hvala bogu da imaš vredu fanta, kapa dol.

Neposredna povezava do sporočila: 74
29.11.2007 22:37:37   
tananejka
IZVIRNO SPOROČILO: Taly

IZVIRNO SPOROČILO: al bina

Jaz bi pa sam orekla, da se o takih zadevah razmišlja, preden se zanosi. En vrstni red v življenju pa tudi mora biti. Obstaja zaščita, ki ji rečemo tabletke ali kondom, pa se lahko seksa skoraj brez skrrbi. Po toči ja pe prepozno zvoniti. Je škoda že narejena.

Ja, tole je definitvo najbolj modra. Nimam kaj dodat.

In punce, otrok se ne ponesreči, ker spolno dozorela ženska se zaveda kaj je to nezaščiten odnos. In pozna kontracepcijo. Vsaj kondom, ki so nam ga pokazali že v osnovni šoli. user posted image

Sam kok ste pa ene pametneuser posted image user posted image user posted image . Pa saj se punca ne pritožuje nad nosečnostjo, ampak nad mamo, ki je nespoštljiva do nje. In kakšna škoda je narejena, mislim a imate otroka za nekaj slabega. Obnašate se kot da ste same nezmotljive. Bistvo je, da prevzamemo odgovornost za posledice dejanj......vsi pa kdaj naredimo kaj "narobe" ali ob nepravem trenutku.

Lara Larisa: jaz tu svetujem, da gresta čim prej na svoje.
Lepo nosečnostuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?