Anonimen
|
Joj kolk me napihne tole slovenceljsko mišljenje v stilu: samo da je spucano, da je goveja župa na mizi, potem pa je družina urejena. VAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!! Grem nekam pihat. IZVIRNO SPOROČILO: Seven RR IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde Lara Larisa, tukaj je tako : 1. Vsak ima svojo glavo, svoje mnenje!! 2. Včasih grdo izraženo, včasih lepo!!! 3. Tukaj nas je precej ljudi, in ne pričakuj, da bomo vse ploskale tvojemu naslovu!!! 4. Če odpreš temo, potem pričakuj različna mnenja!!! Meni to ni bilo jasno, zdaj pa razumem, da vsi pa res nimamo istih možganov, da bi isto mislili! Bolj se mi smili tvoja mama, kot ti! Da greš takšen naslov dat, madona, pa saj nima veze, če si jezna ali ne, mamo je treba spoštovati.. In, če že živiš pri mami, moraš tudi ti nekaj prispevati, če pa tvoja mama ne ceni tega, koliko pospraviš, pa šibaj, nevem zakaj se zadržuješ še kar tam.. Imaš stanovanja po 120 €, stroškov do 50 €, vse skupaj je 170 €, pa je malo stanovanje, glavno, da nekaj je... Se kar strinjam s Splišni, če si lena, si lena, nimaš kaj! Ah dajte no.. To jebeno spoštovanje straršev. Čisto slovenska finta. Ja, nimaš kaj. Maltretiranje in psihično nasilje, kaj pa je to. Če bi jo tepla bi mogoče še kdo razmišljal, ampak menda je treba starše spoštovat. Ja seveda, zato pa imamo slovenci toliko zafrkjenih družin, alkoholikov in še česa. Da o samomorilnosti ne govorimo, pa o depresiji.. Ja od kod pa to prihaja??? Punca luba, ti nisi dolžna staršem NIČ. Vse je tvoja dobra volja. In MORAJO te spoštovati, ker si spoštovanja vredna. Ker so tvoji starši še ne pomeni, da lahko delajo s teboj kakor se jim zazdi. In če ti spoštovanja niso sposobni dati, jih tudi ti ne rabiš spoštovati nazaj. Zakaj pa?!?! Sama ne pričakujem nekih dolžnosti od svojih otrok, ko so enkrat odrasli. Vesela bom, če jih bom naučila, da lahko mirno zapustijo svoje gnezdo. Najbolj bom pa vesela, če se bodo z veseljem vračali k meni, sploh takrat, ko jim bom v stiski lahko pomagala. In ti si v stiski. Sram naj jih bo!!! In če ne bom imela spucano, če ne bom imela dnarja in če bom uboga, ne bom krivila svojih otrok, ampak sebe. Joj kolk me napihne tole slovenceljsko mišljenje v stilu: samo da je spucano, da je goveja župa na mizi, potem pa je družina urejena. VAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!! Grem nekam pihat. tocno tako
|