Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Izpulila bi ji vse lase in na kavč nastavila ... 10.11.2007 10:02:39
|
|
|
|
lara larissa
|
Danes pa imam živce totalno dvignjene in to zarad moje mame!! Skoz poslušam očitke kak sem lena in ne vem kaj , pa že dva tedna neprestano v naši bajti kuham le jaz, pripravim mizo, ko se najemo iz mize niti pribora za sabo ne dvigne kaj šele da bi posodo pospravla v pomivlanega- ma kje še roko bi si zlomila. Da ne omenjam čiščenja po bajti. VSak dan mora bit posesano, zbrisano po tleh bog ne daj da je kje kaki prah na kašnem pohištvu, a kdo vse to puca? Jaz, ona samo komandira če pa ni nareto pa je cel vrag v bajti pa dretje- le redko kdaj jo prime da se sama potrudi za kaj pa res popuca. Danes ko sem mislila in upala da bova po dolgem času skupaj pripravili kosilo, ne ona se spomni da greta z fotrom v mesto in kdo bo kuhal in pucal? Jaz!!-spet. Naj še omenim da sem po vrhu vsega noseča ampak to njej ni mar, naj pač delam sama vse. Prešnji teden ja šla brisat po tleh , pa sem ji rekla mama ne zdaj ko še mam full dela v kuhni za kosilo daj raje ko končam, ne ona je mogla takrat in valda jaz noseča padla po tleh zarad nje, ker ni mogla počakat eno uro da jaz končam v kuhni kaj je ona hotla da naredim. Če se grem malo po kosilu in vsem kar sem mela za nardit vlečt me pride nalašč zbudit, pa nimam niti tričetrt ure časa da poležim , ker pol že moj pride iz službe pa (njemu z veseljem) postrežem kosilo na mizo, pa mi ni težko vstat če sem še tako utrujena. Če ni nareto vse takrat ko ona hoče sem največji lenuh in poleg vsega bi rata da še fax delam ne vem z kakimi ocenami, pa sem jaz z svojim povprečjem ki je 8 čist zadovoljna..... Mislim ne vem kaj jo trga kaj ji dela , vem samo da jo imam preko glave in da sem danes predenj je šla v mesto popenila na njo in nisem šparala z glasom. Malo sem se morala potožit tukaj na ringaraji ker se nimam nikomur drugemu, kot fantu ki pa je še v službi
|
|
|
|
RE: Izpulila bi ji vse lase in na kavč nastav... 10.11.2007 10:05:27
|
|
|
|
Seven*
|
Odseli se, tako bo vedno, celo življenje. Ene mame pač takšne so.
|
|
RE: Izpulila bi ji vse lase in na kavč nastav... 10.11.2007 10:07:50
|
|
|
|
lara larissa
|
Saj pa še kak si to včasi želim, ampak trenutno še ne gre ker sem študentka, moj sicer ima službo ampak bi bilo zelo težko z stroški če bi šla kam na svoje z to eno plačo, edino da se res pozanimam za socialno stanovanje ali nekaj takega sem že slišala nekje
|
|
|
|
RE: Izpulila bi ji vse lase in na kavč nastav... 10.11.2007 10:13:14
|
|
|
|
Jessy
|
Jaz mislim,da se morata z mamo konkretno pogovoriti. Najbolje je, da kar na listek napišeš, kaj vse narediš in kaj naredi ona, pol pa primerjajta. Ne pozabi ji omeniti, da si noseča in da imaš pravico tudi do počitka in seveda manj opravil. Vsekakor pa išči vse možne variante, da se odselita! Ko bo otrok na svetu bo mama verjetno še vedno zahtevala, da delaš vse to, kar delaš zdaj, pa še za otroka boš skrbela. Takrat se ti bo pa res zmešalo, če ne boš prej kaj ukrenila v to smer!
|
|
RE: Izpulila bi ji vse lase in na kavč nastav... 10.11.2007 10:23:15
|
|
|
|
lara larissa
|
Jessy, vse kaže na to da imaš prav. Sem se jo trudila razumet, ampak ne gre, to ni več na zdravi ravni razuma. A starejša sestra ko pa živi pri svojem pa ne kuha kosila skoraj nikoli, tudi ko ima prost dan ne, njej pa mati nič nikoli ne reče, ampak ji je smešno da pač nič ne dela da ponočuje in da se ga občasno napije pa je totalno nezrela pa še starejša od mene mislim................ ne vem kje je logika
|
|
|
|
RE: Izpulila bi ji vse lase in na kavč nastav... 10.11.2007 10:23:34
|
|
|
|
Marogica
|
TUdi jaz pravim-odseli se. Dokler živiš doma, se pač moraš držati nekih pravil, ki jih postavljajo starši, pa če so bedasta ali korektna. Žal je tako.
|
|
RE: Izpulila bi ji vse lase in na kavč nastav... 10.11.2007 10:33:52
|
|
|
|
NevenkaP
|
Se strinjam z Marogico. Če si želiš ustvariti svojo družino v svoji primarni družini zaradi ekonomske računice, moraš žal sprejeti pravila igre. Žal dvomim, da se bo mama s pogovorom spremenila. No, ampak s pogovorm vsekakor poskusi.
|
|
|
|
RE: Izpulila bi ji vse lase in na kavč nastav... 10.11.2007 10:43:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Se strinjam z marogico in Nevenko. Tako pač je. Je pametno o tem prej razmišljat.
|
|
|
|
RE: Izpulila bi ji vse lase in na kavč nastav... 10.11.2007 10:48:42
|
|
|
|
Janya
|
Verjetno si misli , če ne plačuješ najemnine jo boš pa odslužila . Ja ene mame so take išči stanovanje ali pa ji začni minimalno oziroma po zmožnosti plačevati najemnino.
|
|
|
|
RE: Izpulila bi ji vse lase in na kavč nastav... 10.11.2007 10:49:40
|
|
|
|
hrabra miška
|
Večinoma so tisti otroci ki so doma manj vredni kot pa tisti ki so se odselil. Jaz sem živela z starši, brat in sestra pa sta se odselila. Lahko sem naredila komplet generalno po hiši, dokler je bila ona v službi,ampak ko je prišla domov ni opazila kaj je narejeno, pač pa so bile njene prve besede: Zakaj pa hodnik ni posesan Z njo se resno pogovori v miru in počasi začni razmišljat o svojem stanovanju. Čeprav sem pa opazila da je mami najbolj navezana na mojega otroka, ker smo pač živeli skupaj. Je pa to tudi ena prednost samo razmisli če se ti to izplača. Sedaj ko sva z mamo vsaka na svojem, sva pa najboljši prijateljici. Enkrat je še prišla k meni in nekaj probavala, češ da imam pajčevino v kotu, pa sem ji rekla da naj vzame omelo in jo pobriše,če jo moti ker mene ne moti.Od takrat imam mir. Veliko sreče.
|
|
RE: Izpulila bi ji vse lase in na kavč nastav... 10.11.2007 11:47:17
|
|
|
|
Liya
|
Ko bo prva prilika se odseli,jat sem sepami ni žal. Sem bila bilv podobni situaciji,kotsi sedaj ti razen tega dami ni bilo treba kuhati in še taktatnisem bila noseča. To pa že res presega vse meje človeškega razuma.
|
|
|
|
RE: Izpulila bi ji vse lase in na kavč nastav... 10.11.2007 11:50:36
|
|
|
|
Anonimen
|
, ampak trenutno še ne gre ker sem študentka, moj sicer ima službo ampak bi bilo zelo težko z stroški če bi šla kam na svoje z to eno plačo, Zakaj pa ne greš delat preko študentskega servisa?
|
|
|
|
RE: Izpulila bi ji vse lase in na kavč nastav... 10.11.2007 12:10:03
|
|
|
|
blue sky
|
IZVIRNO SPOROČILO: nivess , ampak trenutno še ne gre ker sem študentka, moj sicer ima službo ampak bi bilo zelo težko z stroški če bi šla kam na svoje z to eno plačo, Zakaj pa ne greš delat preko študentskega servisa? Če je pa noseča.
|
|
|
|
RE: Izpulila bi ji vse lase in na kavč nastav... 10.11.2007 12:14:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: blue sky IZVIRNO SPOROČILO: nivess , ampak trenutno še ne gre ker sem študentka, moj sicer ima službo ampak bi bilo zelo težko z stroški če bi šla kam na svoje z to eno plačo, Zakaj pa ne greš delat preko študentskega servisa? Če je pa noseča. Ja in Mi mamo tud punco k je zdej 6 tednov pred rokom pa že skoz dela, in ma tud še namen delat najmanj 2 tedna. Drugač ji pa to spet nebi ne vem kolk pomagal, ker bo slej ko prej mogla nehat in bo spet brez dohodka. Punca uštimej si svoje gospodinjstvo, starši ti bodo morali dati preživnino, ti zaprosi za štipendijo...pa bo nekaj denarja da bosta lahko najela kkšno majhno stanovanjce.
|
|
|
|
RE: Izpulila bi ji vse lase in na kavč nastav... 10.11.2007 12:16:29
|
|
|
|
blue sky
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: blue sky IZVIRNO SPOROČILO: nivess , ampak trenutno še ne gre ker sem študentka, moj sicer ima službo ampak bi bilo zelo težko z stroški če bi šla kam na svoje z to eno plačo, Zakaj pa ne greš delat preko študentskega servisa? Če je pa noseča. Ja in Mi mamo tud punco k je zdej 6 tednov pred rokom pa že skoz dela, in ma tud še namen delat najmanj 2 tedna. Drugač ji pa to spet nebi ne vem kolk pomagal, ker bo slej ko prej mogla nehat in bo spet brez dohodka. Punca uštimej si svoje gospodinjstvo, starši ti bodo morali dati preživnino, ti zaprosi za štipendijo...pa bo nekaj denarja da bosta lahko najela kkšno majhno stanovanjce. Ja, sej maš prav. Jaz sem tudi celih 8 mesecev nosečnosti delala in večinoma je bilo to terensko delo z gps-om, ampak je nekako šlo.
|
|
|
|
RE: Izpulila bi ji vse lase in na kavč nastav... 10.11.2007 12:27:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Jah, tudi z eno plačo se da preživeti, če najameš garsonjero.. Za začetek je garsonjera najboljša, ko boš pa šla delat, pa si nabavita večje stanovanje, ki bo za vas ugodno... Važno je, da si pod streho, in ne koliko kvadratnih je.. Ker če ti že sedaj najeda, kako ti bo šele kasneje, ko bo otrok tukaj???? Ne bo ti zneslo vsega pospraviti, potem bo pa katastrofa.. Če se imata res rada, in otroka, se izselita..
|
|
|
|
RE: Izpulila bi ji vse lase in na kavč nastav... 10.11.2007 12:32:32
|
|
|
|
lara larissa
|
Brez skrbi punce , delam preko študenta, nisem tisti leni tip študenta, delam preko študentskega servisa že od srednje šole, trnutno delam par mesecev kot varuška 5 mesečnika in 4 letne punčke. Tukaj se prilagodiva jaz otrokom ko imam čas in moja šefica meni ko se le da ker še hodim na redni študij itd, tako da sem zaposlena vse skupaj tolko da mi ostanejo samo še nočne ure, to pa je že tud malo preveč- glede na to da sem noseča ne zmorem še delat ponoči, toliko energije pa tud ne premorem
|
|
|
|
RE: Izpulila bi ji vse lase in na kavč nastav... 10.11.2007 13:10:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Uh kak naslov. Jah, kot so rekle ostale, na svoje bo treba.
|
|
|
|
RE: Izpulila bi ji vse lase in na kavč nastav... 10.11.2007 14:03:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Brez skrbi punce , delam preko študenta, nisem tisti leni tip študenta, Ja potem pa ni samo ena plača a ne? Jaz mislim da bi vidva lahko šla na svoje, magari v garsonjero, samo tebe so sami izgovori, ker te je strah. Vse se da če se hoče.
|
|
|
|
RE: Izpulila bi ji vse lase in na kavč nastav... 10.11.2007 14:27:46
|
|
|
|
KIKI****
|
IZVIRNO SPOROČILO: lara larissa Brez skrbi punce , delam preko študenta, nisem tisti leni tip študenta, delam preko študentskega servisa že od srednje šole, trnutno delam par mesecev kot varuška 5 mesečnika in 4 letne punčke. Tukaj se prilagodiva jaz otrokom ko imam čas in moja šefica meni ko se le da ker še hodim na redni študij itd, tako da sem zaposlena vse skupaj tolko da mi ostanejo samo še nočne ure, to pa je že tud malo preveč- glede na to da sem noseča ne zmorem še delat ponoči, toliko energije pa tud ne premorem Jaz bi se odselila še isti trenutek. Kar smiliš se mi, da se mama obnaša tako do tebe. Ko sem jaz živela z zdajšnjim možem doma sem imela že nad glavo počitka,ko sem bla noseča in imela sem vsakršno pomoč od mame in očeta. In mislim da sta zame zato toliko vredna. Amapk sva vseeno na hitro pri njemu v mansardi opremila stanovanje in odšla zase-imaš le svoje življenje in svoj mir. Čimprej pojdina svoje. Ampak naslov je pa res grozen, tega si pa tud ne zasluži, no
|
|
|
|
RE: Izpulila bi ji vse lase in na kavč nastav... 10.11.2007 14:36:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Jah če si lena, si pač lena, nimaš kaj.
|
|
|
|
RE: Izpulila bi ji vse lase in na kavč nastav... 10.11.2007 14:47:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Naslov pove vse. In zakaj se potem čudiš, da sta tako na bojni nogi? Da jaz to rečem svoji materi.....me že fotr zalima da se bi kar zvezdice pokazale pred očmi. Včasih je treba res razmišljati pred vse ostalo. Tako je, pa četudi je morda bil odnos prej dober. Svetujem ti, da si poiščeta stanovanje zase in bodočega otroka. Kuhati, prati, likati, pospravljati..to vse znaš. Ovire ni.
|
|
|
|
RE: Izpulila bi ji vse lase in na kavč nastav... 10.11.2007 14:57:56
|
|
|
|
Dashenka
|
Punca uštimej si svoje gospodinjstvo, starši ti bodo morali dati preživnino, ti zaprosi za štipendijo...pa bo nekaj denarja da bosta lahko najela kkšno majhno stanovanjce. Kako prosim - o kakšni preživnini pa ti govoriš? Punca je odrasla zato naj gre na svoje ali pa, če se je odločila da ji je bolj komot, da je (delno) živijo starši neha šimfat in p.... čez mamo. To, da živi pi starših doma je samo in izključno dobra volja njenih staršev, jaz bi jo že zdavnaj postavila pred vrata.
|
|
|
|
Naslov si izberi tak kot se ti zdi primeren !!!! 10.11.2007 15:36:34
|
|
|
|
lara larissa
|
Kak ste ene napadalne tukaj gor.....Samo čakate da bo ena malo bolj pikatno napisala in pol ostale zadi. V čem vam je fora da pol sploh pišete. Očitno je treba napisat pod konec bloga: Tiste ki imate svoja pikantna mnenja prosim da ne pišete. Ni treba napadat. Čeprav je taki naslov in sem ga napisala v samem navalu jeze še nikoli nisem rekla svoji mami česa žaljivega v obraz, ker je še vedno moja mama in jo spoštujem in jo mam vseeno rada, čeprav ima svoj res in svoja pravila. pač včasi pretirava ampak ni edina. Nisem zaj ko sem danes napisala ta problem imela pričakovanja da jo boste ne vem blatile in ne vem kaj, pač mi je počil dekl pa sem se izpisala tukaj gor. Glede tega ko je izjavila Splišni:Jah če si lena, si pač lena, nimaš kaj. Nimaš pojma in me sploh ne poznaš. Me prav zanima če si si ti zaslužila denar že od prvega letnika takoj ko si imela možnost za to ali si samo čakala da ti bosta starša napolnila rit in si tipična mamina carta.In nisem polna izgovorov da ne bi šla od doma, le da pridno šparam ves svoj denar ki ga služim in moj pridno dela še čez vikend in ko boma imela dovolj za vse kar rabima predenj se mali rodi in bom trdo prepričana da malemu ne bo ničesar manjaklo ko prideva iz porodnišnice bomo šli na svoje. Ktere pa mislite da lahko poleg rednega študija ki ga imam 4 krat na teden še delam ne vem kje in zaslužim ne vem kolko se motite. Delam kolko lahko, koliko mi čas dopušča ob faxu in to še ne pomeni da znese moje plačilo za delo za mesečni dohodek. No da še spremenim naslov da boste ene srečne, kr neki ne
|
|
|
|
Naslov si zberi tak kot se ti zdi primerni 10.11.2007 15:42:46
|
|
|
|
lara larissa
|
Hvala vsem tistim ki ste znale biti človeške in normalne do mene v tem blogu ki sem ga napisala LP
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?