|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Izpulila bi ji vse lase in na kavč nastavila ...
10.11.2007 10:02:39   
lara larissa
Danes pa imam živce totalno dvignjene in to zarad moje mame!! Skoz poslušam očitke kak sem lena in ne vem kaj , pa že dva tedna neprestano  v naši bajti kuham le jaz, pripravim mizo, ko se najemo iz mize  niti pribora za sabo ne dvigne kaj šele da bi posodo pospravla v pomivlanega- ma kje še roko bi si zlomila.
Da ne omenjam čiščenja po bajti. VSak dan mora bit posesano, zbrisano  po tleh bog ne daj da je kje kaki prah na kašnem pohištvu, a kdo vse to puca? Jaz, ona samo komandira če pa ni nareto pa je cel vrag v bajti pa dretje- le redko kdaj jo prime da se sama potrudi za kaj pa res popuca. Danes ko sem mislila in upala da bova po dolgem času skupaj pripravili kosilo, ne ona se spomni da greta z fotrom v mesto in kdo bo kuhal in pucal? Jaz!!-spet. Naj še omenim da sem po vrhu vsega noseča ampak to njej ni mar, naj pač delam sama vse. Prešnji teden ja šla brisat po tleh , pa sem ji rekla mama ne zdaj ko še mam  full dela v kuhni za  kosilo daj raje ko končam, ne ona je mogla takrat in valda jaz noseča padla po tleh zarad nje, ker ni mogla počakat eno uro da jaz končam v kuhni kaj je ona hotla da naredim. Če se grem malo po kosilu in vsem kar sem mela za nardit vlečt me pride nalašč zbudit, pa nimam niti tričetrt ure časa da poležim , ker pol že moj pride iz službe pa (njemu z veseljem) postrežem kosilo na mizo, pa mi ni težko vstat če sem še tako utrujena.
Če ni nareto vse takrat ko ona hoče sem največji lenuh in poleg vsega bi rata da še fax delam  ne vem z kakimi ocenami, pa sem jaz z svojim povprečjem ki je 8 čist zadovoljna..... Mislim ne vem kaj jo trga kaj ji dela , vem samo da jo imam preko glave in da sem danes predenj je šla v mesto popenila na njo in nisem šparala z glasom.  Malo sem se morala potožit tukaj na ringaraji ker se nimam nikomur drugemu, kot fantu ki pa je še v službi
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Izpulila bi ji vse lase in na kavč nastav...
10.11.2007 10:05:27   
Seven*
Odseli se, tako bo vedno, celo življenje. Ene mame pač takšne so.

Gospa sem.

(odgovor članu lara larissa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.11.2007 10:07:50   
lara larissa
Saj pa še kak si to včasi želim, ampak trenutno še ne gre ker sem študentka, moj sicer ima službo ampak bi bilo zelo težko z stroški če bi šla kam na svoje z to eno plačo, edino da se res pozanimam za socialno stanovanje ali nekaj takega sem že slišala nekje

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.11.2007 10:13:14   
Jessy
Jaz mislim,da se morata z mamo konkretno pogovoriti. Najbolje je, da kar na listek napišeš, kaj vse narediš in kaj naredi ona, pol pa primerjajta. Ne pozabi ji omeniti, da si noseča in da imaš pravico tudi do počitka in seveda manj opravil.

Vsekakor pa išči vse možne variante, da se odselita! Ko bo otrok na svetu bo mama verjetno še vedno zahtevala, da delaš vse to, kar delaš zdaj, pa še za otroka boš skrbela. Takrat se ti bo pa res zmešalo, če ne boš prej kaj ukrenila v to smer!

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

Neposredna povezava do sporočila: 4
10.11.2007 10:23:15   
lara larissa
Jessy,  vse kaže na to da imaš prav. Sem se jo trudila razumet, ampak ne gre, to ni več na zdravi ravni razuma. A starejša sestra ko pa živi pri svojem pa ne kuha kosila  skoraj nikoli, tudi ko ima prost dan ne, njej pa mati nič nikoli ne reče, ampak ji je smešno da pač nič ne dela da ponočuje in da se ga občasno napije pa je totalno nezrela pa še starejša od mene mislim................ ne vem kje je logika

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.11.2007 10:23:34   
Marogica
TUdi jaz pravim-odseli se. Dokler živiš doma, se pač moraš držati nekih pravil, ki jih postavljajo starši, pa če so bedasta ali korektna. Žal je tako.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.11.2007 10:33:52   
NevenkaP
Se strinjam z Marogico. Če si želiš ustvariti svojo družino v svoji primarni družini zaradi ekonomske računice, moraš žal sprejeti pravila igre. Žal dvomim, da se bo mama s pogovorom spremenila. No, ampak s pogovorm vsekakor poskusi.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.11.2007 10:43:04   
Anonimen
Se strinjam z marogico in Nevenko. Tako pač je. Je pametno o tem prej razmišljat.

(odgovor članu NevenkaP)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
10.11.2007 10:48:42   
Janya
Verjetno si misli , če ne plačuješ najemnine jo boš pa odslužila user posted image .
Ja ene mame so take išči stanovanje ali pa ji začni minimalno oziroma po zmožnosti plačevati najemnino.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.11.2007 10:49:40   
hrabra miška
Večinoma so tisti otroci ki so doma manj vredni kot pa tisti ki so se odselil. Jaz sem živela z starši, brat in sestra pa sta se odselila. Lahko sem naredila komplet generalno po hiši, dokler je bila ona v službi,ampak ko je prišla domov ni opazila kaj je narejeno, pač pa so bile njene prve besede: Zakaj pa hodnik ni posesanuser posted image user posted image
Z njo se resno pogovori v miru in počasi začni razmišljat o svojem stanovanju. Čeprav sem pa opazila da  je mami najbolj navezana na mojega otroka, ker smo pač živeli skupaj. Je pa to tudi ena prednost samo razmisli če se ti to izplača. Sedaj ko sva z mamo vsaka na svojem, sva pa najboljši prijateljici. Enkrat je še prišla k meni  in nekaj probavala, češ da imam pajčevino v kotu, pa sem ji rekla da naj vzame omelo in jo pobriše,če jo moti ker mene ne moti.Od takrat imam mir.
Veliko sreče.

Pazite na svoje otročke kot na zaklad.
Vsak je drugačen,vsak je edinstven.

(odgovor članu NevenkaP)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.11.2007 11:47:17   
Liya
Ko bo prva prilika se odseli,jat sem sepami ni žal.
Sem bila bilv podobni situaciji,kotsi
sedaj ti razen tega dami ni bilo treba kuhati in še taktatnisem bila noseča.

To pa že res presega vse meje človeškega razuma.

(odgovor članu hrabra miška)
Neposredna povezava do sporočila: 11
10.11.2007 11:50:36   
Anonimen

, ampak trenutno še ne gre ker sem študentka, moj sicer ima službo ampak bi bilo zelo težko z stroški če bi šla kam na svoje z to eno plačo,

Zakaj pa ne greš delat preko študentskega servisa?

Neposredna povezava do sporočila: 12
10.11.2007 12:10:03   
blue sky
IZVIRNO SPOROČILO: nivess

, ampak trenutno še ne gre ker sem študentka, moj sicer ima službo ampak bi bilo zelo težko z stroški če bi šla kam na svoje z to eno plačo,

Če je pa noseča.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
10.11.2007 12:14:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: blue sky

Če je pa noseča.

Ja inuser posted image

Mi mamo tud punco k je zdej 6 tednov pred rokom pa že skoz dela, in ma tud še namen delat najmanj 2 tedna.

Drugač ji pa to spet nebi ne vem kolk pomagal, ker bo slej ko prej mogla nehat in bo spet brez dohodka.

Punca uštimej si svoje gospodinjstvo, starši ti bodo morali dati preživnino, ti zaprosi za štipendijo...pa bo nekaj denarja da bosta lahko najela kkšno majhno stanovanjce.

(odgovor članu blue sky)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
10.11.2007 12:16:29   
blue sky
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

IZVIRNO SPOROČILO: blue sky

Če je pa noseča.

Ja inuser posted image

Mi mamo tud punco k je zdej 6 tednov pred rokom pa že skoz dela, in ma tud še namen delat najmanj 2 tedna.

Drugač ji pa to spet nebi ne vem kolk pomagal, ker bo slej ko prej mogla nehat in bo spet brez dohodka.

Punca uštimej si svoje gospodinjstvo, starši ti bodo morali dati preživnino, ti zaprosi za štipendijo...pa bo nekaj denarja da bosta lahko najela kkšno majhno stanovanjce.

Ja, sej maš prav. Jaz sem tudi celih 8 mesecev nosečnosti delala in večinoma je bilo to terensko delo z gps-om, ampak je nekako šlo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
10.11.2007 12:27:05   
Anonimen
Jah, tudi z eno plačo se da preživeti, če najameš garsonjero.. Za začetek je garsonjera najboljša, ko boš pa šla delat, pa si nabavita večje stanovanje, ki bo za vas ugodno... Važno je, da si pod streho, in ne koliko kvadratnih je..

Ker če ti že sedaj najeda, kako ti bo šele kasneje, ko bo otrok tukaj???? Ne bo ti zneslo vsega pospraviti, potem bo pa katastrofa.. Če se imata res rada, in otroka, se izselita..

(odgovor članu blue sky)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
10.11.2007 12:32:32   
lara larissa
Brez skrbi punce , delam preko študenta, nisem tisti leni tip študenta, delam preko študentskega servisa že od srednje šole, trnutno delam par mesecev kot varuška 5 mesečnika in 4 letne punčke. Tukaj se prilagodiva jaz otrokom ko imam čas in moja šefica meni ko se le da ker  še hodim na redni študij itd, tako da sem zaposlena vse skupaj tolko da mi ostanejo samo še nočne ure,  to pa je že tud malo preveč- glede na to da sem noseča ne zmorem še delat ponoči, toliko energije pa tud ne premorem

(odgovor članu blue sky)
Neposredna povezava do sporočila: 17
10.11.2007 13:10:40   
Anonimen
Uh kak naslov. user posted image
Jah, kot so rekle ostale, na svoje bo treba.

Neposredna povezava do sporočila: 18
10.11.2007 14:03:23   
Anonimen
Brez skrbi punce , delam preko študenta, nisem tisti leni tip študenta,

Ja potem pa ni samo ena plača a ne? Jaz mislim da bi vidva lahko šla na svoje, magari v garsonjero, samo tebe so sami izgovori, ker te je strah. Vse se da če se hoče.

Neposredna povezava do sporočila: 19
10.11.2007 14:27:46   
KIKI****
IZVIRNO SPOROČILO: lara larissa

Brez skrbi punce , delam preko študenta, nisem tisti leni tip študenta, delam preko študentskega servisa že od srednje šole, trnutno delam par mesecev kot varuška 5 mesečnika in 4 letne punčke. Tukaj se prilagodiva jaz otrokom ko imam čas in moja šefica meni ko se le da ker  še hodim na redni študij itd, tako da sem zaposlena vse skupaj tolko da mi ostanejo samo še nočne ure,  to pa je že tud malo preveč- glede na to da sem noseča ne zmorem še delat ponoči, toliko energije pa tud ne premorem

Jaz bi se odselila še isti trenutek. Kar smiliš se mi, da se mama obnaša tako do tebe.user posted image
Ko sem jaz živela z zdajšnjim možem doma sem imela že nad glavo počitka,ko sem bla noseča in imela sem vsakršno pomoč od mame in očeta. In mislim da sta zame zato toliko vredna. Amapk sva vseeno na hitro pri njemu v mansardi opremila stanovanje in odšla zase-imaš le svoje življenje in svoj mir.

Čimprej pojdina svoje.user posted image Ampak naslov je pa res grozen, tega si pa tud ne zasluži, nouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 20
10.11.2007 14:36:43   
Anonimen
Jah če si lena, si pač lena, nimaš kaj.

Neposredna povezava do sporočila: 21
10.11.2007 14:47:02   
Anonimen
Naslov pove vse. In zakaj se potem čudiš, da sta tako na bojni nogi? Da jaz to rečem svoji materi.....me že fotr zalima da se bi kar zvezdice pokazale pred očmi.

Včasih je treba res razmišljati pred user posted image   vse ostalo. Tako je, pa četudi je morda bil odnos prej dober.

Svetujem ti, da si poiščeta stanovanje zase in bodočega otroka. Kuhati, prati, likati, pospravljati..to vse znaš. Ovire ni.  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
10.11.2007 14:57:56   
Dashenka

Kako prosimuser posted image -  o kakšni preživnini pa ti govoriš?

Punca je odrasla zato naj gre na svoje ali pa, če se je odločila da ji je bolj komot, da je (delno) živijo starši neha šimfat in p.... čez mamo.

To, da živi pi starših doma je samo in izključno dobra volja njenih staršev, jaz bi jo že zdavnaj postavila pred vrata.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   Naslov si izberi tak kot se ti zdi primeren !!!!
10.11.2007 15:36:34   
lara larissa
Kak ste ene napadalne  tukaj gor.....Samo čakate da bo ena malo bolj pikatno napisala in pol ostale zadi. V čem vam je fora da pol sploh pišete. Očitno je treba napisat pod konec bloga: Tiste ki imate svoja pikantna mnenja prosim da ne pišete. Ni treba napadat. Čeprav je taki naslov in sem ga napisala v samem navalu jeze še nikoli nisem rekla svoji mami česa žaljivega v obraz, ker je še vedno moja mama in jo spoštujem in jo mam vseeno rada, čeprav ima svoj res in svoja pravila. pač včasi pretirava ampak ni edina. Nisem zaj ko sem danes napisala ta problem imela pričakovanja da jo boste ne vem blatile in ne vem kaj, pač mi je počil dekl pa sem se izpisala tukaj gor.
Glede tega ko je izjavila Splišni:Jah če si lena, si pač lena, nimaš kaj.  Nimaš pojma in me sploh ne poznaš. Me prav zanima če si si ti zaslužila denar že od prvega letnika takoj ko si imela možnost za to ali si samo čakala da ti bosta starša napolnila rit in si tipična mamina carta.In nisem polna izgovorov da ne bi šla od doma, le da pridno šparam ves svoj denar ki ga služim in moj pridno dela še čez vikend in ko boma imela dovolj za vse kar rabima predenj se mali rodi in  bom trdo prepričana da malemu  ne bo ničesar manjaklo  ko prideva iz porodnišnice bomo šli na svoje.

Ktere pa mislite da lahko poleg rednega študija ki ga imam 4 krat na teden še delam ne vem kje in zaslužim ne vem kolko se motite. Delam kolko lahko, koliko mi čas dopušča ob faxu in to še ne pomeni da znese moje plačilo za delo za mesečni dohodek.

No da še spremenim naslov da boste ene srečne, kr neki ne

(odgovor članu Dashenka)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   Naslov si zberi tak kot se ti zdi primerni
10.11.2007 15:42:46   
lara larissa
 Hvala vsem tistim ki ste znale biti človeške in normalne do mene  v  tem blogu ki sem ga napisala

LP 

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?