lara larissa -> Izpulila bi ji vse lase in na kavč nastavila žrebljičke! (10.11.2007 10:02:39)
|
Danes pa imam živce totalno dvignjene in to zarad moje mame!! Skoz poslušam očitke kak sem lena in ne vem kaj , pa že dva tedna neprestano v naši bajti kuham le jaz, pripravim mizo, ko se najemo iz mize niti pribora za sabo ne dvigne kaj šele da bi posodo pospravla v pomivlanega- ma kje še roko bi si zlomila. Da ne omenjam čiščenja po bajti. VSak dan mora bit posesano, zbrisano po tleh bog ne daj da je kje kaki prah na kašnem pohištvu, a kdo vse to puca? Jaz, ona samo komandira če pa ni nareto pa je cel vrag v bajti pa dretje- le redko kdaj jo prime da se sama potrudi za kaj pa res popuca. Danes ko sem mislila in upala da bova po dolgem času skupaj pripravili kosilo, ne ona se spomni da greta z fotrom v mesto in kdo bo kuhal in pucal? Jaz!!-spet. Naj še omenim da sem po vrhu vsega noseča ampak to njej ni mar, naj pač delam sama vse. Prešnji teden ja šla brisat po tleh , pa sem ji rekla mama ne zdaj ko še mam full dela v kuhni za kosilo daj raje ko končam, ne ona je mogla takrat in valda jaz noseča padla po tleh zarad nje, ker ni mogla počakat eno uro da jaz končam v kuhni kaj je ona hotla da naredim. Če se grem malo po kosilu in vsem kar sem mela za nardit vlečt me pride nalašč zbudit, pa nimam niti tričetrt ure časa da poležim , ker pol že moj pride iz službe pa (njemu z veseljem) postrežem kosilo na mizo, pa mi ni težko vstat če sem še tako utrujena. Če ni nareto vse takrat ko ona hoče sem največji lenuh in poleg vsega bi rata da še fax delam ne vem z kakimi ocenami, pa sem jaz z svojim povprečjem ki je 8 čist zadovoljna..... Mislim ne vem kaj jo trga kaj ji dela , vem samo da jo imam preko glave in da sem danes predenj je šla v mesto popenila na njo in nisem šparala z glasom. Malo sem se morala potožit tukaj na ringaraji ker se nimam nikomur drugemu, kot fantu ki pa je še v službi
|
|
|
|