|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Naslov si izberi tak kot se ti zdi primer...
10.11.2007 15:50:24   
Liya
Ta portal očitno ni namenjem temu da bi si med seboj pomagali,
z takšnimi in drugačnimi nasveti ampak enostavnoz eno besedo
povedano zmerjanju z lenuhi in tako dalje......

Sem delala ponoči ko pa sem zanosila mi pa na kraj
pameti ni prišlo da delam ponoči.

(odgovor članu lara larissa)
Neposredna povezava do sporočila: 26
10.11.2007 15:58:34   
Anonimen
Lara Larisa, tukaj je tako :
1. Vsak ima svojo glavo, svoje mnenje!!
2. Včasih grdo izraženo, včasih lepo!!!
3. Tukaj nas je precej ljudi, in ne pričakuj, da bomo vse ploskale tvojemu naslovu!!!
4. Če odpreš temo, potem pričakuj različna mnenja!!!

Meni to ni bilo jasno, zdaj pa razumem, da vsi pa res nimamo istih možganov, da bi isto mislili! Bolj se mi smili tvoja mama, kot ti! Da greš takšen naslov dat, madona, pa saj nima veze, če si jezna ali ne, mamo je treba spoštovati.. In, če že živiš pri mami, moraš tudi ti nekaj prispevati, če pa tvoja mama ne ceni tega, koliko pospraviš, pa šibaj, nevem zakaj se zadržuješ še kar tam.. Imaš stanovanja po 120 €, stroškov do 50 €, vse skupaj je 170 €, pa je malo stanovanje, glavno, da nekaj je...
Se kar strinjam s Splišni, če si lena, si lena, nimaš kaj!

(odgovor članu Liya)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
10.11.2007 16:03:16   
eya
Uh, sicer sem res bolj površno prebrala, kaj je napisala, ampak zakaj je pa zdaj lena?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
10.11.2007 16:05:45   
Anonimen
Prelena je, da bi dvignila svojo rit pa šla stran od mame.. Zame no.. Za Spliš pa nevem user posted image

(odgovor članu eya)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
10.11.2007 16:09:07   
eya
IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde

Prelena je, da bi dvignila svojo rit pa šla stran od mame.. Zame no.. Za Spliš pa nevem user posted image

Ja, samo to ni lenost, to je...ne vem, kaj, nekaj drugega...verjetno jo je strah, kako se bo znašla na svoje, ali pa da bo s tem še bolj zaostrila odnose...zame je to prej strah kot pa lenoba.

< Sporočilo je popravil eya -- 10.11.2007 16:10:02 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
10.11.2007 16:09:19   
študentka Mici
Sprijaznite se s tem, da ima vsak svoje mnenje in pravico do njega. Jaz sem se, čeprav sem bila včasih tu gori zelo kregana. Ampak te tudi malo strezne... hvala punce user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
10.11.2007 16:09:27   
Anonimen
Kako prosim -  o kakšni preživnini pa ti govoriš?

Dashenka:
Starši so te dolžni preživljati dokler študiraš oz. največ do 26 leta. Tolk o tem da bi jo ti vrgla ven. Drugače pa če si punca uštima svoje gospodinjstvo, si more uštimat tud preživnino od staršev(uradno, saj ni treba da ji jo dajejo!), ker drugače ne more zaprositi za štipendijo. Vsaj meni so par let nazaj tako razložili.
Tak da se ne rabiš usajat.

Spliš pa ni mislila da je lara lena. S svojim stavkom je hotela povedat da brezveze da se obremenjuje in dokazuje nasprotno, ker njena mami bo v vsakem primeru vedno govorila da je lena. No vsaj jaz sem to tako razumelauser posted image

Pa ne se tolk razburjat, boste gube dobileuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
10.11.2007 16:10:35   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: eya

Uh, sicer sem res bolj površno prebrala, kaj je napisala, ampak zakaj je pa zdaj lena?

to se tud jaz sprašujem....user posted image

pa še to... naslov je res mal krut... ampak, a ve v navalu jeze ne pomislite kaj vse bi komu nardile? verjetno imate še kaj hujšega.... lara larrisa pa je pač v afektu to napisala.... jah, in zdaj jo je treba linčat!user posted image

Sicer ne sodeluje pri takšnih temah, ampak Angel_Rebeld -tvoj post pa je kr neki user posted image user posted image user posted image user posted image ! user posted image

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 33
10.11.2007 16:10:44   
študentka Mici
Jaz sem tud od splišni razumela, da lahko punca naredi kar koli, zglanca stanovanje v nulo, da to ne bo nič vredno in jo bo imela mama še vedno za leno? LAra a sem prav razumela?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
10.11.2007 16:12:00   
Anonimen
Aha, tako torej Karin...

No, je strah lahko, mogoče pa niti noče iti stran...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
10.11.2007 16:12:34   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: eya

Ja, samo to ni lenost, to je...ne vem, kaj, nekaj drugega...verjetno jo je strah, kako se bo znašla na svoje, ali pa da se bo s tem še bolj zaostrila odnose...zame je to prej strah kot pa lenoba.

pod tvoj post se podpišem... pa mogoče so še kakšne druge okoliščine, ki ji onemogočajo odselitev od doma user posted image ..sej je pa napisala, da špara in da upam da bota šla s partnerjem stran še preden se rodi otrok...user posted image

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 36
10.11.2007 16:15:08   
LuNa73
karin24...sej vem da smetim ampak vseeno... tebe je res prijetno brat, ker v vsakem problemu poskušaš pomagati z nasveti na lep način user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 37
10.11.2007 16:17:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73
Sicer ne sodeluje pri takšnih temah, ampak Angel_Rebeld -tvoj post pa je kr neki user posted image user posted image user posted image user posted image ! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
10.11.2007 16:20:09   
Anonimen

karin24...sej vem da smetim ampak vseeno... tebe je res prijetno brat, ker v vsakem problemu poskušaš pomagati z nasveti na lep način user posted image user posted image user posted image .

Karin je najboljša.. Mi je ona odprla oči pri neki zadevi.. user posted image

(odgovor članu LuNa73)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
10.11.2007 16:29:18   
Anonimen

Hm...ja hvalauser posted image .....običajno dobivam bolj ZSje in komentarje v nepohvalnem smisluuser posted image
Ha....zdej sm pa ful dobre  volje....me je kar glava nehala boletuser posted image

(odgovor članu LuNa73)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
10.11.2007 16:30:42   
Anonimen
Karin je najboljša.. Mi je ona odprla oči pri neki zadevi.. user posted image

Si si jih kar sama, jst sm sam mičknu pahlna teuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
10.11.2007 16:34:39   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Hm...ja hvalauser posted image .....običajno dobivam bolj ZSje in komentarje v nepohvalnem smisluuser posted image
Ha....zdej sm pa ful dobre  volje....me je kar glava nehala boletuser posted image

evo, kak lepa beseda.... tud kak problem rešiuser posted image   Hja, kak mal je treba, da je otrok srečen, a ne? user posted image  Je pa res, da res tako mislim! user posted image  Ostani naprej takšna kot si... TI!user posted image

Zdej pa morem nehat smetit, ker drgač bom mogla naslov spremenit user posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 42
10.11.2007 18:45:40   
Anonimen
Jaz sem kar tako malo za hec napisala. Ko se je toliko razburjala, da ni lena pa zakaj ni lena, pa da ne more biti lena, ko je pa to pa to pa to pa to ... pa bla bla bla. Vsak zase najbrolje ve. Kaj ima veze, kaj mi tu gor napišemo?

Jah, jaz pravim, nimaš kaj. Tak kot si, pač si, in če si len, si pač len.user posted image

(odgovor članu LuNa73)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
10.11.2007 18:46:34   
r1ta
Hja, ni ti lahko! Poponoma te razumem in verjamem da ti dvigne pritisk. In razumem da si naslovila to temo tako kot si jo. Jaz in moja ljuba mati sva bili svoje čase kot pes in mačka. Ma še huje. Ta dva še znata bit včasih prijatelja, midve pa nisva znali biti. V obeh je veliko ognja, temperamenta, ki skoči ob nepravi besedi. Uf, res je bilo včasih napeto. In prav tako sem se velikokrat počutila kot pepelka. Toda po drugi strani sem bila stara dovolj, da bi šla na svoje vendar zaradi šolanja ni šlo. Tako v gospodinjstvo nisem prispevala nič razen svojega dela. Imaš pa tako streho nad glavo, toplo vodo in topel prostor, poln hladilnik, elektriko... Težko je to videt in cenit dokler se ne zaveš, da je za vsako stvar treba delat in jo plačat. Ko sem jaz to dojela, mi je bilo mnogo lažje pomagat pri hišnih opravilih, čeprav včasih tudi ni bilo lahko. Danes sva si z mami super. Ona ima svoje gospodinjstvo, jaz svoje. Jaz se v njeno ne mešam, ona ne v moje. Je pa res, da danes prizna, da je bilo fajn ko sem bila še doma, ker danes sama vsega ne zmore več...

Na tvojem mestu bi ji pojamrala tako enkrat ob kavici, ko bi si res bili na prijateljski ravni, da ti je težko in da ne zmoreš več in da zdaj potrebuješ njeno pomoč. Povej ji, da boš pri njej živela le še kratek čas in da si želiš, da vama je lepo. Če pa ne bo šlo tako, pa poskusi pogovor z očetom. Očetje znajo biti včasih zelo razumljivi. In čimprej si poskusita urediti stanovanje.

Glede čudnih odgovorov tukaj pa je bolje da narediš tako user posted image  in nato tako user posted image , potem pa še tako user posted image , na koncu pa tako user posted image . Eni postajajo zadnje čase zelo pametni...user posted image

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: Naslov si zberi tak kot se ti zdi primerni
11.11.2007 2:23:02   
karmy
ja poznam to ko te hoče lastna mati zasužnjit da boš delala namesto nje... meni je to poskusila.. stran sva šla oba...

priporočam si, če si ne morata sama privoščit stanovanja, da si nekaj časa delita stanovanje, z kakšnim prijateljem ali prijateljico...boš videla ker božji mir je pol... boš jokala od sreče. user posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

Neposredna povezava do sporočila: 45
11.11.2007 7:16:15   
Anonimen
Jaz bi pa sam orekla, da se o takih zadevah razmišlja, preden se zanosi. En vrstni red v življenju pa tudi mora biti. Obstaja zaščita, ki ji rečemo tabletke ali kondom, pa se lahko seksa skoraj brez skrrbi. Po toči ja pe prepozno zvoniti. Je škoda že narejena.

(odgovor članu karmy)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
11.11.2007 8:58:52   
lara larissa
Al bina..... razmere prej niso bile take in še to, otrok ni nobena škoda, pa tudi če se ponesreči oziroma če se ga ne naredi načrtno!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: Izpulila bi ji vse lase in na kavč nastav...
11.11.2007 9:16:19   
caillou
Kako pa imate drugače poštimano doma ? Kako je mama sprejela tvojo nosečnost ?

Se je spremenila sedaj ali je že vedno tak sršen ? Veš, mame kar dobro poznajo svoje hčere. Mogoče jo  pa skrbi, da so vse njene sanje o tebi padle v vodo ? Lahko da je samo malo razočarana nad tabo in na tak način izkazuje to razočaranje ?
Pa saj imaš fanta, naj pa v popoldanskem času on kaj postori namesto tebe.

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

Neposredna povezava do sporočila: 48
11.11.2007 9:31:02   
Seven*

Lara Larisa, tukaj je tako :
1. Vsak ima svojo glavo, svoje mnenje!!
2. Včasih grdo izraženo, včasih lepo!!!
3. Tukaj nas je precej ljudi, in ne pričakuj, da bomo vse ploskale tvojemu naslovu!!!
4. Če odpreš temo, potem pričakuj različna mnenja!!!

Meni to ni bilo jasno, zdaj pa razumem, da vsi pa res nimamo istih možganov, da bi isto mislili! Bolj se mi smili tvoja mama, kot ti! Da greš takšen naslov dat, madona, pa saj nima veze, če si jezna ali ne, mamo je treba spoštovati.. In, če že živiš pri mami, moraš tudi ti nekaj prispevati, če pa tvoja mama ne ceni tega, koliko pospraviš, pa šibaj, nevem zakaj se zadržuješ še kar tam.. Imaš stanovanja po 120 €, stroškov do 50 €, vse skupaj je 170 €, pa je malo stanovanje, glavno, da nekaj je...
Se kar strinjam s Splišni, če si lena, si lena, nimaš kaj!

Ah dajte no.. To jebeno spoštovanje straršev. Čisto slovenska finta. Ja, nimaš kaj. Maltretiranje in psihično nasilje, kaj pa je to. Če bi jo tepla bi mogoče še kdo razmišljal, ampak menda je treba starše spoštovat. Ja seveda, zato pa imamo slovenci toliko zafrkjenih družin, alkoholikov in še česa. Da o samomorilnosti ne govorimo, pa o depresiji.. Ja od kod pa to prihaja???

Punca luba, ti nisi dolžna staršem NIČ. Vse je tvoja dobra volja. In MORAJO te spoštovati, ker si spoštovanja vredna. Ker so tvoji starši še ne pomeni, da lahko delajo s teboj kakor se jim zazdi. In če ti spoštovanja niso sposobni dati, jih tudi ti ne rabiš spoštovati nazaj. Zakaj pa?!?!

Sama ne pričakujem nekih dolžnosti od svojih otrok, ko so enkrat odrasli. Vesela bom, če jih bom naučila, da lahko mirno zapustijo svoje gnezdo. Najbolj bom pa vesela, če se bodo z veseljem vračali k meni, sploh takrat, ko jim bom v stiski lahko pomagala. In ti si v stiski. Sram naj jih bo!!! In če ne bom imela spucano, če ne bom imela dnarja in če bom uboga, ne bom krivila svojih otrok, ampak sebe.

Joj kolk me napihne tole slovenceljsko mišljenje v stilu: samo da je spucano,  da je goveja župa na mizi, potem pa je družina urejena. VAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!! Grem nekam pihat.

Gospa sem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 49
11.11.2007 9:38:55   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Seven RR

Ah dajte no.. To jebeno spoštovanje straršev. Čisto slovenska finta. Ja, nimaš kaj. Maltretiranje in psihično nasilje, kaj pa je to. Če bi jo tepla bi mogoče še kdo razmišljal, ampak menda je treba starše spoštovat. Ja seveda, zato pa imamo slovenci toliko zafrkjenih družin, alkoholikov in še česa. Da o samomorilnosti ne govorimo, pa o depresiji.. Ja od kod pa to prihaja???

Punca luba, ti nisi dolžna staršem NIČ. Vse je tvoja dobra volja. In MORAJO te spoštovati, ker si spoštovanja vredna. Ker so tvoji starši še ne pomeni, da lahko delajo s teboj kakor se jim zazdi. In če ti spoštovanja niso sposobni dati, jih tudi ti ne rabiš spoštovati nazaj. Zakaj pa?!?!

Sama ne pričakujem nekih dolžnosti od svojih otrok, ko so enkrat odrasli. Vesela bom, če jih bom naučila, da lahko mirno zapustijo svoje gnezdo. Najbolj bom pa vesela, če se bodo z veseljem vračali k meni, sploh takrat, ko jim bom v stiski lahko pomagala. In ti si v stiski. Sram naj jih bo!!! In če ne bom imela spucano, če ne bom imela dnarja in če bom uboga, ne bom krivila svojih otrok, ampak sebe.

Joj kolk me napihne tole slovenceljsko mišljenje v stilu: samo da je spucano,  da je goveja župa na mizi, potem pa je družina urejena. VAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!! Grem nekam pihat.

user posted image user posted image user posted image user posted image  Seven!
Se samo podpišem!

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?