|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007
1.2.2008 19:16:13   
sonchek
Superca za tole srečanje..in vse ste fejst..sploh pa mali sončki user posted image user posted image user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
1.2.2008 19:57:36   
DEBELUŠKA30
Vanja za  slike user posted image , matr sem fotogenična user posted image user posted image user posted image user posted image !

Ko dobim novo omaro za čevlje (naročila in plačala pred 14 dnevi, pa jih še ni user posted image ) in če mi ostane še kaj prostora pridem v Tržič po čevlje user posted image user posted image user posted image  (res da imam sam ene cca.12-13 parov. Moj me bo ...user posted image )!

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
1.2.2008 20:45:07   
potepinka
Čer

Evo sem prišla domov ob 20tih.Preživela operacijo,morala bi še čez noč ostati v bolnišnivi pa sem jih naprosla da grem domov,zaradi otročka so me spustili,drugače bi morala še čez noč ostati.
Zdaj pa mučno čakanje na izvide 3tedne.Upam da bo zdaj vredu če ne bom morala še enkrat na operacijo.Počutje je še kar vredu,malo sem še švoh od narkoze in pazit se moram vsaj 14 dni nič prepogibanja in dvigovanja.Si ne znam prestavljat kako bo to šlo,ampak se bom potrudila.

Vsem ki praznujete mini RD čestitke in hvala da ste držale pesti.
Nič grem počivat

Aja še to kako se me je Mark razveselil ko sem prišla domov se je takooo smejčkal in potem zaspal v mojem naročju.Ah ti naši sončki,pravi cukrčki so

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
1.2.2008 20:51:18   
scubadiver
Potepinka kako lepo da si že doma. Bravo user posted image . Lepo prosim res čimveč počivaj. Sej vem da je lažje rečt kot se tega držat. A bo tvoj lahko kej na dopustu da bo Marka pedenal? Upam da ti ne bo treba takoj v pogon. Držim pesti še naprej za izvide. Upam da bo vse ok in da ne bo treba še enkrat. Sam da je vse za tabo, pa bo takoj lažje!!

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
1.2.2008 21:08:32   
scubadiver
Sem vas pozabila prosit. Dejte poslat kak glas za mojega dragega prijatelja Cole-ta Morettija na EMI. Plis plis plis...
*303*5# pokliči... Upam da bo še katera vidla dokler je še glasovanje.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
1.2.2008 22:03:18   
sonchek
Potepinka..kako lepo da so te spustili domov..zdej pa s tebo držim pesti te tri tedne in čakam na najboljše rezultate..drži se in počivaj..pa srečno!!!

no vsem lahko noč..naša že pana..user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
1.2.2008 22:04:08   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

Sem vas pozabila prosit. Dejte poslat kak glas za mojega dragega prijatelja Cole-ta Morettija na EMI. Plis plis plis...

Scuba..na žalost si prepozna...pa drugič...

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

Neposredna povezava do sporočila: 2332
1.2.2008 22:14:00   
nicolina
Dober večer,
Gorenjke super ste na slikah, pa vaši sončki tudi. user posted image user posted image
Potepinka, samo da je za tabo in upam s teboj na najboljše rezultate. Res počivaj, kolker se le da. user posted image user posted image
Scuba, prepozna si bla, sem šele zdej vidla. user posted image
Jooly, jaz odkar sem rodila, nisem prebrala nobene knjige. Sem zvečer tolk utrujena, da bi po moje prebrala pol strani in bi me zmanjkalo. user posted image  Bom mal kasneje, ko bo več časa.
Ja, sem tud slišala, da je Petelinji zajtrk dober. A ga ma katera?

Lepo nočko vam želim....

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
1.2.2008 22:18:03   
Dajica
Super slikice, drage mamice pa vasi soncki! user posted image user posted image user posted image Pa so bili otrocki pridni?

potepinka-lepo, da si ze doma, zdej pa res pocivaj in pazi nase!

Nasa Kaja je danes spet kakala, samo en dan vmes ni. Superca, jaz sem pa mislila, da bomo mogli spet cakati 5 dni. Sem imela ravno odvito na previjalni mizi, da jo bom skopala, ko je nekaj zaropotalo in je pokakala plenicko, na kateri je lezala, pa se parkrat je fajn golobcke spustila. Ji umijem ritko in potem se ena runda. Se dobro, da je to storila pred kopanjem, da ni po kopanju, ker potem bi imela dvakratno kopanje. user posted image

Zdej ze pridno pancka, mi2 z mojim sva pa se pokonci, pa bova pocaaasi sla tudi v mizule.

Lepo in cim daljso in mirno nocko zelim!

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
1.2.2008 22:18:20   
scubadiver
Evo COleta smo spravili v finale. Vas bom v nedeljo prosila za kakšen glas. Pa čeaprv smo ga obljubili že StereoTipom user posted image . Ampak jest bom zdej mogla požret besedo in bom glasovala za Coleta. Takrat še nisem vedela da bo nastopil, ker je prišel na Emo kot rezerva.

Lahko noč drage dame

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
1.2.2008 22:20:39   
mamuška
Po dolgem času en pozdravček iz naših logov.

Mi smo intenzivno ubadlai z Dominikovo slabokrvnostjo, železoimi dodatki, alergijo, ki jo je fasal po njih - na koncu sem preklela pediatra, farmacejo na počez in po 10 dneh muk izvedela, da naš pediater nima pojmauser posted image user posted image in otrok rešila hudih muk. Sebe pa tudi!

V glavnem na sistematiku pri 3 mes so ugotovili, da selpo redi, da je drugače vse OK, potrdili so že odkrite alergije i preverili železo, ampak -kot vem zdaj  - narobe. Ker je DOminik pač prejel izmenjalno transfuzijo, njegov kostni mozeg ne deluje kot bi moral, zato bi moral pediater postopat čist drugače, kot je. Ker jeprišel izvid pod mejno vrednostjo, je seveda veselo nakracljal recept za legofer. K sreči vedno preberem tiste klinčeve listke v embalaži in not že proizvajalec sam opozraja, da barvilo in konzervans sprožata alergijske reakcije. Otrok je alergik, zato mu tega srnaja ne mislim dat.- kličem pediatra, ki nekaj jamra in predlg, anj otroku dam še eno zdravilo, ki bo preprečilo, da prvo zdravilo pobzroči reakcijo. Č ebi jo pa vseeno, naj dam pa še 3. zdravilo - adijo, pamet! Nekako izvlečem na silo iz nejga, kaj bi se še lahko dalo, valjda ne obstaja en sam preparat, pa mi s težavo zjeclja, da pri nas nič kaj primernega, ker večian rpipravkov vsebuje kazein. Kaj pa v tujini? Ja, tam pa ne vem. Porka duš, grem brksat po fourmih in večian alergikov hvali aktoferin. Grem čez mejo po aktiferin, ga dam - čez eno uro krči, prdenje, napenjanje (če izpustim, kake kolobocije sem imela, da so mu določili pravo dozouser posted image ), cartam, nosim, dajem kapljice, se doji, se ne more dojit, boli, prdi ... u tri čoške Kličem spet nazaj P, nima pojma, pol me pa zjezi in pokličem na intenzivo zdravnico, ki ej D. delala transfuzijo in mi razloži zadeve - sem samo na rit padla. V glavnem, vse tiste železove pripravke sem zagonila v en kot, ker je vsa panika za brez veze, za brez veze sem spet zdražila komaj umirjena prebavila in kožo - ker en kreten od dohtarja ne zna dvignit telefona in se posvetovat, če že sam ne ve, kaj dela Danes je prv dan, ko je uboga štruka vsaj približno jedla in spala, prej ga je 2 dni klalo za znoret in sem v vsakem primeru nameraval ta preparat opustit. Smo se pa 10 dni krepko ubadali s temi problemi.

DObili smo izvidi alergijskih testov, ki so vsi močno pozitivni, vse - KM, jajca, pšenica -  najvišjem razredu, tako da smo na strogi dieti. Nakupovanja in kuha mi vzameta čist preveč časa, ampak če nočem jest samo 5 izdelkov, je šoping cel projekt, hkrati pa moram gledat tudi na 5-letnika, ki ne more jst moje hrane, tako da so kosila pri nas cel projekt user posted image Drugače smo maksimlano zunaj, hodimo ven iz centrov, mest, stran od ljudi, kajti pri nas je vse bolno, D. pa lastne obrambe nima, še vedno nobeneuser posted image . Zvečer, ko končno mladina pospi, z možem še spraviva stanovanje v človeka vredno bivališče, nato pa samo še popadava v postelje. Tempo je divji, upala sem, da bo šel spomladi ta velik v vrtec, pa nam to še vedno odsvetujejo, da ne rečem prepovedujejo.  1 x tedensko imamo NFTH, ins mo kar pohvaljeni, gibalni razvoje gre bolje kot se pričakuje. DObili smo blazinouser posted image user posted image in zdaj jo pridno uporabljamo.  Lepo pase kravice, se obrne s trebuha na hrbet, obratni še ne gre, dvigne nogice, predvsem pa je popustila huda zategnjenost ramen in naš otrok je odbil - vratuser posted image !

Doji se pridno, zdaj 100%, s flaško ga hecamo samo takrat, če mene ni, da ga lahko kdo drug nahrani. Tudi rauzvojni pediater je potrdil, da so Tommee Tippe trenutno najboljša izbira za mamice, ki želijo kombinirat dojenje in zalivanje, so pa tudi z razvojnega vidika odlične, ker so cuclji izredno mehki in široki, kot dojka.

Toliko v telegrafskem slogu od nas, dvomim, da bom uspela vse prebrat, akr ste ve uspele napisat. user posted image

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

Neposredna povezava do sporočila: 2336
1.2.2008 23:28:28   
naraščaj
čer.

joj ženske ste tok nakofale v teh dneh, ko se nisem nič javla. Ja, ni blo časa. sami obiski, pa sprehodi, pospravlanje in tečna taja (no ni tak hudo). zvečer pa sam padem. sem pa rekla, da dans se pa morm mal javt.
spet smo začel jest ponoč okol 2-3h user posted image user posted image  in pol še okol 6-7. se pozna, da gre kako urco prej spat, sam pol pa se 3h prej zbudi user posted image . mah bo že. sam da je zdrava

potepinka, mal pozn pa vendar, upam, da je šlo dobr.

gruška, so pa lepo dal v tvojji firmi. super, ni kaj.

IZVIRNO SPOROČILO: vanja.v

Tanayya fino se pocartaj čez vikend pri mamiciuser posted image user posted image .
Scuba, Jooly, Gruška, res imate lepe pupe...
Barika user posted image  zate in za Martina, upam da se to ne ponovi več.
Rozika tud zate en user posted image ...pa pomoje da bi vsaka normalna mama tkole odreagirala pa tud če bi bil njen drugi ali tretji otrok....halooo so včasih tolk pametni da jim že kar škoduje.
Debeluška držim pesti da bo mal hitreje minilo in da ti povedo kako in kajuser posted image
Manca super za testeuser posted image . Suha koža: naš jo je mel na začetku, pa so mi svetovali kopel iz kamilic ali hrastovega lubja in mazanje izključno samo z Riboderminomuser posted image .

Taja vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image

Da se ne ponavlam, se kr podpišem pod vse tole.

IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

Kok so cortkane tele puncare user posted image  jih sploh ne smem Tjasu pokazat user posted image . Morva z bariko slikat najina princa, da si bodo mal zbraleuser posted image . sicer mamo pa na nasem koncu take fajn babe (a ne nemrak in narascaj), da sploh ne smeta prek trojan gledat user posted image user posted image user posted image

ha, ha, ha. tut tvoj fante je prov cartkan. povej mu, da bo mogu bit mal bolj buden, ko so puce naokol user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nicolina

Jaz bi tudi že rada kaj telovadla, pa mi naš sonček sploh ne pusti. Zvečer, ko pa on zaspi, sem pa jaz že tolk utrujena, da se mi sploh več ne da. Moram se prisilit. user posted image

točno tak je pri men. crknjena, da sam padem v poslo.

Ajtak, jaz mam petelinji zajtrk, ti ga lahk ob prilki posodim/skopiram. čeprav ga še nisva pogledla. ne znese.

IZVIRNO SPOROČILO: sonchek

Potepinka..kako lepo da so te spustili domov..zdej pa s tebo držim pesti te tri tedne in čakam na najboljše rezultate..drži se in počivaj..pa srečno!!!
  no lepo. user posted image

super slikce.

mamuška, joj ti mš pa res celo kolobocije. Pa saj bo, ti si tak optimist in prav je tak.

nč, ratalo mi je vse prebrat (tričetrt sprot pozabla user posted image ) zaj pa šibam spat. nočko vsem

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
2.2.2008 9:11:28   
ajtak
dobro jutro, ena user posted image  za vse zaspanke user posted image .

danes sem se spet krasno naspala saj je spal od 8h do 3:30 pojedel in spal do 7:30 user posted image .
drzte pesti da bo vreme danes zdrzalo in ne bo dezja, da gremo loh pust zganjat user posted image .

Nic mali me klice...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
2.2.2008 9:20:22   
scubadiver
Dobro jutro punce,

Ajtak si me za malo prehitela s kavico. Sem se že razveselila da bom po dolgem času jaz eno skuhala za vse, pa dam še enkrat refresh in zagledam tvoj kafe user posted image .

Lana je spet postavila nov rekord v spanju user posted image . OD 8h do 5.15, ob pol šestih zaspala nazaj (po hranjenju seveda) in potem potegnila še do pol devetih. Bravo sonček moj user posted image .
Danes grem dat delat njeno osebno in še en kup letanja imam v planu. Upam, da ne bo prav slabo vreme, ker v dežju se mi pa res ne bo dalo. Jah nč ampak itak morm. V leclerc po bodije za Lano, pa v lekarno po kozmetki od Mustele za Lano, pa v BC/Ariel/pikapolonico po kakšno jaknico za Lano, ker je počasi preresla vse kar ima, pa bomo rabili še do cca marca. Matr kdaj bom šla pa kej zame? Vedno vse za Lano user posted image . Sem se celo življenje čudila moji mami, ker je vedno kupovala samo nama z bratom, sebi pa zelo redko kdaj kaj. No zdej pa mam. Tud pri meni je vse za Lano. No ampak seveda z velikim veseljem za mojega čmrlčka. Zame se mi itak ne da, predvsem glede na to, da morm še prej shujšat user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
2.2.2008 9:54:01   
nicolina
Dobro jutro,
čeprav za mene ravno ni. user posted image  je bil priden se zbudil dvakrat, samo kaj ko nisem jaz mogla spat. Sem se zbujala vsako uro, sploh ne vem kaj mi je blo. user posted image  Zato sem danes ko zombi user posted image , me je prej zbudila šele velika skodelica kave.

Joj scuba, sem ti kar malo fouš, ko Lana tako lepo spi, kdaj bo naš celo noč prespal? To imaš pa prav, vse kupujemo za tele naše čmrlje. Jaz tud ko kam grem, gledam samo kaj bi Tinu kupla, pa čeprav je tud samo bodi al pa nogavičke.
Sebi nisem že dolgo časa nič, najprej bo treba res shujšat. user posted image  V pon. začnem z ločevalno dieto ( upam, da res), da se znebim mal kilc. Drugače sem se kar prisilila telovadit, vsak drug dan z leg magicom in imam danes tak musklfiber, to pomeni da deluje. user posted image  
Scuba, ko si rekla, da greš kupovat jaknico za Lano, a ostale oblačite svoje user posted image  v zimske pajace ko kam grete ali imate zgoraj bolj toplo jaknico? Včasih sploh ne vem, kako naj ga oblečem. Sicer, če gremo na sprehod z vozičkom, ga dam v pajaca ali vrečo, če pa gremo z avtom, ima tople podložene hlače in gor toplo jaknico. Kako pa ve?

Grem mal pospravit..

Neposredna povezava do sporočila: 2340
2.2.2008 10:00:03   
scubadiver
Nicolina jaz imam sedaj za Lano eno toplo vrečo z rokavi in brez nogic (spodaj je pač vreča) za v voziček in en topel pajac z nogicam in rokicam za v lupinco. Ampak sta ji oba že majhna. Zdej sem pa razmišljala da bi kupila kar jaknico ker se vseeno začenjajo bolj topli dnevi in bi nogice kar z dekco in bolj toplimi podloženimi hlačami zrihtala, da je ne mučim več s pajacom...

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
2.2.2008 10:27:17   
jooly
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

IZVIRNO SPOROČILO: jooly

Aja, in končno sem gledala na DVD-ju Petelinji zajtrk (hvala Nayya user posted image ). Film mi je zlo všeč, še bolj k film pa un komad od Severine - Gardelin. Hudoooo dobr. Itak da sem si ga že dol snela in pomoje ga zna že Kim na pamet user posted image

Joj jaz tud se nisem tega filma vidla pa ga vsi took hvaljo... Bom mogla pocakat da bo na tv-ju user posted image

Trenutno sem ga posodla kolegici, ko mi ga vrne, ti ga pošljem. Pa da si ga ogledamo vse novemberke user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

Prepozn vidla user posted image , ampak mislm da mu je uspel user posted image  Sej StereoTipi pa "mensezdi" še niso v finalu, kukr vem... user posted image

Potepinka... sej veš da ne bomo kr tko spustile pestk!! Res počivaj, vse lahko počaka. Bubico ti bojo pa že prinesl, sej crkljata se lahko v leže user posted image

Yoy Mamuška... kr groza me je ko berem o telih nesposobnih pediatrih user posted image ... Najlaži je napisat recept, za posledice itak noben klinac ne odgovarja. Isto je s cepljenjem. Boš ti Dominika dala cepit?

a ostale oblačite svoje user posted image  v zimske pajace ko kam grete ali imate zgoraj bolj toplo jaknico?

če gremo na sprehod, jo "zbašem" v kombinezonček, če gremo pa kam z avtom (npr do babice na kosilo, v knjižnico, Staša peljemo na telovadbo...) pa samo toplo jaknico, čez nogice do avta dekco, pol pa dekco stran, ker je v avtu itak toplo

Nč, z vremenom je bol šmorn, če se bomo spravli v maškare, pa prilepim kako slikco. Zaklenjeno seveda user posted image

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
2.2.2008 11:11:00   
ajtak
Hvala za ponudbe za petelinji zajtrk, vas je debeluska prehitela in cd je pocasi ze na poti k nam user posted image , hvala hvala!!

scuba, men pa tale pesem od Coleta ni bla vsec in sorry, sam tud ce bi vidla pravi cas nebi glasovala... sploh sem bla razocarana nad vcerajsnjim izborom! Upam, da bo danes kaj bolje!

Jaz Tjasu oblecem bundico, pajaca nikoli ni imel ker ima noge itak vedno zadekane. Pajac bo mel drugo leto ko bo hodil!

Spet me klice... Mi sploh ne pusti cvekat z vami user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
2.2.2008 11:39:35   
Dajica
Ojla!

Sem tudi jaz na pol gledala predizbor za emo vceraj in kolikor sem videla, so mi bili se najboljsi johnny bravo: butn butn. Se mi zdi, da se tko napise no... Bomo videli, kaj bo pa danes. Ampak vse skupaj je ena velika revscina, mislm, celo leto imajo cas, da  se pripravijo, pa se mi zdi, kot bi vsi samo en dan trenirali. Sej ne bomo nikoli zmagali.user posted image

Kaja je pridno panckala, ceprav je ponoci 2x jedla, ampak po jedi vedno takoj nazaj zaspi. Pa vedno tako golta, kot da ze cel teden ne bi jedla. Je bila od 9-11 budna, zdej pa spet pancka.

Moj gre pa danes na obletnico mature, se dobijo sosolci/ke iz srednje sole. Z nekaterimi se ze celo vecnost ni videl, pa se mi zdi, da je kr malo zivcen. Ze vceraj je iskal, kaj bo oblekel, pa prej je sel k frizerju. user posted image Tko da bova s Kajo proti veceru spet same doma. Je bil pa zdej ze od srede doma na bolniski, ga je v krizu uscipnilo. Pa sem mu rekla, a pol tud na srecaje en bos mogel it, pa pravi, ah to bom pa ze sel. Mislm...

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
2.2.2008 12:16:00   
nicolina
Debeluška, jaz bi tud imela Petelinji zajtrk, a se lahko zmeniva? user posted image
Dajica, saj veš kakšni so moški, ko je treba kam it, jih nič več ne boli..user posted image

Naš pa danes cel dopoldan neki tečka, spal je celih 5 min...user posted image

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
2.2.2008 13:26:29   
naraščaj
hojla,

hvala za kofi, smo ga spili že neki časa nazaj - obisk nečakinje i sestre.
danes moj kuha user posted image user posted image user posted image user posted image . ja, prazik bi človk reku, pa še sam se je ponudil. taja mi drema na rokah. nč jo grem previt in nahranit pa pol ven - je nehal dežvat. izbora nisem gledla - ni časa.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
2.2.2008 13:38:27   
barika
Dober dan!!
No pa da začnem, Martin je včeraj zaspat okoli 20.00, spal do 4 zjutraj (vmes piska AC-nisem ga slišala), ko se je zbudil ob 4. (pa nekaj minut) spet piska AC (z alarmom, po navadi je samo piip ---on pred alarmom), se nafojtrama, ga dam spat, ob 7 zjuraj spet alarm (mater ej, sem bila čist fertik, pa baje je bil prvi lažn, pri drugem je bil čist v gitrah (sam vseen, če piska, pomeni, da ga ne zazna, pa je večkrat v gitre prileplen, pa nič ne piska), okol 7. je bil pa tud lažni...čist nič mi ni jasnuser posted image user posted image user posted image

No, važn je, da je živ in zdrav (itaq) in da je spal do 8:40user posted image user posted image user posted image

danes smo šli na spidi sprehod do trgovine, pa sma z mojim rekla, da bosta ona2 čakala zunaj, jaz pa hitro skočim po futer, srečamo njegovo sestro (user posted image ) pa smo šli na kavo (halooo v trgovski center, po bacile, pa sem mojga sam grdo pogledala, pa nič, da ne omenim, da sta nas hotla (sestra in njen tip) pelat domov, brez sedežauser posted image user posted image user posted image user posted image , pa naju je čudn gledala, zakaj ne dovolima, da nas pelje domov-eh, škoda besed) zdej pa deda spet spitauser posted image

aja, pa še njena izjava...kaj devama malemu za pit,da kr spi user posted image user posted image , a niso dojenčki za to, da večino dneva prespijo, al je sam Martin tak čudn???

EME nisem gledala, ker ta butasta žirija ne  zna zbirati pesmi (se delajo norce iz nasuser posted image ), sploh ne vem, kdo je v finalu.

MAMUŠKA, se mi prav smilita vi2 z Dominikom. Upam, da se  čim prej porihtajo te alergije.user posted image user posted image . A si mogoče kej razmišljala o bioresonanciuser posted image user posted image

grem mal likat, dokler je še mir in tišina.user posted image

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
2.2.2008 13:40:14   
barika
sem vedla, da sem neki pozabla, se tudi jaz priporočam za Zajtrk s petelini

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
2.2.2008 14:02:11   
mamuška
IZVIRNO SPOROČILO: barika

MAMUŠKA, se mi prav smilita vi2 z Dominikom. Upam, da se  čim prej porihtajo te alergije.user posted image user posted image . A si mogoče kej razmišljala o bioresonanciuser posted image user posted image

grem mal likat, dokler je še mir in tišina.user posted image

D. imam v obravnavi tudi pri bioeneregtiku, ki je men rešil hudih alergij na zčetku  mojih 20-tih let in mu kar zaupam.  Toel z bioresonanco - verjamem sami metodi, ne verjamem pa ljudem, ki jo izvajajo, saj jo izvaja čist vsak, ki ima 5 min časa, od trgovk, kozmetičark do ljudi brez poklicauser posted image Če bi našla nekoga, ki ima vsaj osnovno medicinsko znanje, bi se morda še odločila, večinoma pa poznam ljudi, ki so goro denarja zmetali zanjo, dosegli izboljšanje za par mesecev, v letu dni pa so bili na istem kot prej user posted image

Jooly - cepljenje je pri nas problem zase. Ta starejši sin je imel grozno alergijsko reakcijo na 3. cepljenje, nehal je dihati, kasneje je bila ugotovljena in še 2 x potrjena močna alergija na cepivo proti tetanusu. Pri P je moja izjava, da nadaljenga cepljenja ne dovolim user posted image D. itak ne sme biti cepljen saj prvih 6 mes, to že zaradi transfuzije, kako bo naprej, bom pa sporti videla. Prav preveč hiteli zagotovo ne bomo, če bi bilo po moje in če bi bilo možno, pa bi itak dala cepit samo proti osl. kašlju. Žal pa monovalentnega cepiva za OK ni, v Evropi ne. Ali in koliko bomo dajali cepit, se bom odločala na osnovi vseh drugih izvidov.

Likanje ...en gorooooooo pra počasi "Razgrajujem", za drugega tole drekasto vreme itak niuser posted image

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
2.2.2008 14:38:40   
Oranža
Dober dan,
mi smo bli zunaj čeprav je majčkeno rosilo - mah sm dala palerino čez voz pa gasa....tko da zdej še spi...jst pa kuham da bom vsaj dons  - upam - v miru pojedla, brez Timona v naročjuuser posted image user posted image .
Mamuška - user posted image user posted image user posted image  - super ste in fino vam gre. Imaš res močno voljo, sicer pa itak ne moreš puške v koruzo vržt ker je Dominik odvisen od tebe. V glavnem držim p'esti da se čimprej zrihtate....user posted image
Barika - sorry ampak tale tvoj AC bi jst že v smeti fliknila, ker ti tolk nagaja.

Debeluška, jaz bi tud imela Petelinji zajtrk, a se lahko zmeniva? user posted image

Ja Debeluška jst se tud priporočamuser posted image .

Oblačenje: jst ga mam zaenkrat kar v pajacu al pa v vreči za v voziček...ampak se mi zdi da bo kmal tole prerastel in glede na to da je že februar tud jst razmišljam o kakšni toplejši jaknici, samo a mislite da bomo še dobileuser posted image

Spanje: od 22.30 do 4.20 in pol od 4.30 do 9h.
Se mi zdi da kar v redu spimo, samo jst bi rajš vidla da bi zvečer kej prej šel, pa nam zaenkrat nekak ne rata, pa čeprav je tolk zaspan da komi gleda.

EMA: nisem gledala, očitno pa je izbor bil bolj švoh....itak.....bom poskusila dons k smo obljuble da bomo glasovale za moža od anit28. No in če pride v finale bom pa pol za oba poslala (še za Coleta).

Nč zdej pa šibam do konca skuhat, pol pa dobimo obiske. Zvečer gresta pa user posted image  in Enej drsatuser posted image user posted image user posted image .
No čau.....

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?