|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007
1.2.2008 9:48:13   
sonchek
Dobro jutro mamice..
..naša pa še kr spi..sploh ne morem verjet od devetih včeraj z enim podojem okoli petih in še zdej vleče...user posted image
..jo bom počasi kr zbudila..mi je pa ponoči vse kar je pojedla zbruhala..upam da se je sam preveč najedla in ni nič drugega krivo..zdej pa še tok spi..me kr mal skrbi že...še dobr da imamo AC, da vsaj vem da diha,,..

Tele tortice..mnjamiiiiiii...Debeluška..TI TI...user posted image user posted image user posted image

Nana Liza..hvala za napotke..jaz že itak več fiziološke notr zlijem, kot je napisano...ker vem da škodit itak nič ne more...jo kr ene tretino, al pa četrtino not zlijem v obe nosnici...ji pa res nič na drugi strani nič ne priteče...
..upam, da boste kmalu vsi zdravi..sej to je pa kr groza..zakaj pa sta mož in hči na infikcijski?..upam da ni kaj hujšega...
Čim hitrejše okrevanje vam želim...

Potepinka...drži se!!! mislim nate!!!

..nič zdej grem pa našo zbudit..
Lep dan..pa Kranjčanke..slikice..papa

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
1.2.2008 10:00:51   
makica
Jaz uporabljam fiziološko sterimar v spreju, pa je rekla zdravnica, da je ampula boljša. Evo tega tudi nisem vedela do sedaj.

Jaz kupim litersko fiziološko in nato s brizgami špricam v nos. Po 1ml naenkrat. Lani ponavadi 3x v vsako nosnico, Eneji pa 5x. Nato pa Rijina pumpica. . Dosti ceneje kot kupovat Niveine ampule.

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
1.2.2008 10:06:44   
Dajica
Cestitke Stašu za 4 mesece in cestitke Kim za 3 mesece!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Torej Vanja, sva zmenjene. user posted image
Pa uzivajte vse na srecanju, slikice pa tudi pricakujemo, da ne boste pozabile fotkice s sabo vzet.

(odgovor članu makica)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
1.2.2008 10:25:29   
nicolina
Dobro jutro,
ti ti Debeluška, kakšne  tortice, njamiii....user posted image
Nana Liza, hvala za nasveteuser posted image
Gorenjke, fajn se mejte na srečanju, mislite kaj na nas in pa seveda slikice. user posted image
Gruška, super darila. user posted image
Vanja, po moje bi tut lahko iz piščančka naredila. Mam res srečo, naš nima res nobenih krčev, jem skoraj čist vse. user posted image

Jaz pogrešam žirafo in mamuško, se nista že dolgo oglasili. user posted image

Alarm se oglaša...

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
1.2.2008 10:46:31   
Oranža
Scuba no če je pa tko pol pa super, samo se mi zdi da se bosta mogle kar v vrsto postavit, ker če se ne motim, se je za Taja ogrela tud že Sonchkina Neliuser posted image .
Evo fotkič je napakiran, samo spomnit me mora tam kakšna da nas pritisnem, ker jst sm bolj pozabljive sorteuser posted image user posted image user posted image . Zdej se grem pa zrihtat da pol probam še mal tamalga priklopit, da ne bo pol tam silauser posted image
Kim in Staš vse naj naj naj    vauuu že 4 mesece ima Stašuser posted image user posted image
Ja mauška pa žirafa pa ilije...pa še kakšna bi se našla....aja špelka.....upam da so vse okuser posted image

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
1.2.2008 11:24:18   
jooly
IZVIRNO SPOROČILO: potepinka

Jutri grem na operacijo

user posted image  vse bo dobr!! Nas je ogromn tuki, k držimo pesti zate!!

IZVIRNO SPOROČILO: vanja.v

Dajica jst sm našega Jooly pa Scubi ponujala, pa ni nobena bla zainteresiranauser posted image , tko da smo še frajuser posted image .

hej, to pa ni res! user posted image  Jst sem sam rekla, da bo pr nas borba z očijem user posted image user posted image user posted image

Nana Liza... hvala za info, v tem času prov pride, ker se mi zdi, da so vsi pikci mal nahodni in zamašenih noskov user posted image

DEBELUŠKA30... prosm če takoj zbrišeš tele torte user posted image . Sem včeri pojedla manj kot pol kremšnite, pa je pikico tko navijal, da se mi je kr srce paral... In sigurna sem da je bilo od tega, ker sem edino "novo" stvar jedla kremšnito. Sorry Kimi, ne bom več user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: vanja.v

IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30

Vanja, mene je hči že včeraj morila, da naj ti pišem, kolk je pa star tvoj sin, če se bo lahko z njim igrala, ona ima pet let in pol?!

Moj sine ima tud 5 in pol user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moj tud user posted image  Gremo skupi septembra v šolo... user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Dajica

cestitke Kim za 3 mesece!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nisem glih ponosna nase, ampak res mi je čist ušlo iz glave user posted image  Se vid, kok hit gre cajt... Je pa moj sine tud Staš, tko da je fino brat: Kim in Staš vse naj naj user posted image user posted image

Na telovadbi je blo super. Mal bicikliranja, pa uteži, steper... super. Otroci so bli full pridni, Kim je bla najprej v stolčku, je full gledala, k smo gonile tista pedala, nč ji ni blo jasn user posted image  Pol sem jo mal prestavla na blazince, pol sem pa še mal z njo telovadla. Zdej me že neki rab user posted image

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
1.2.2008 11:54:43   
murencek
Živjo!
Punce, hvala za čestitkeuser posted image user posted image user posted image ! Čas gre res hitro naprej! Neverjetno! Staš hitro raste...
Jst se opravičujem, k sm zdej na forumu. Vas občasno prečekiram. In če ni kakšne hude debate, ne napišem nič - k nimam kaj napisati. Aja, Staš se še doji in me zanima, kolk kg bo imel ob obisku naslednje posvetovalnice. Ne dajem mu nič dodatkov. Glih zadnjič mi je kolegica rekla, da se dela napaka, če mamice dodajajo - k se bojijo, da bo premalo kg. Potlej so pa otroci pretežki. No, jst tle nimam komentarja, bomo videli.

Zadnje čase študiram, katero flaško Stašu datiuser posted image  Ko sva se navajala na dojenje - je uporabljal NUK-ov cucelj. Pol sm imela pa še NUK-ov nastavek za bradavice in je steklo. Zdej ne uporabljava nobene flaške - le po žličkah čaj. In zdej študiram, al bo NUK-ova dobra še naprej, al bi raje od TOMEE Topeeuser posted image  In moram mal v BC na ogled, kako in kaj.
Sm pa včeri našla na enem forumu tole:

NUK:

1. široke stekleničke (kolekcija first choice): cuclji so v osnovi razdeljeni na dve velikosti in sicer 1 (od 0 - 6 mesecev) in 2 (od 6 mesecev dalje), potlej imajo pa še eno delitev glede na gostoto tekočine: S - za bistre tekočine (npr. voda, čaj), M - za gostejše (npr. za mleko) in L - za "gosto" tekočino (npr. mleko, ki mu dodaš rižolino ali kako drugo kašico). Torej, če ima cucelj oznako 1 M - pomeni, da je primeren za pitje mleka, za dojenčke od rojstva do 6 mesecev. H kolekciji spada še en nastavek posebne oblike "račji kljun" (silikonski ali lateks) za učenje pitja iz skodelice. Cuclji so silikonski ali lateks. (to kolekcijo uporabljamo sedaj)

2. ozke stekleničke (klasična kolekcija): delitev enaka, ne vem pa točno kakšne imajo oznake (uporabljali smo jih pred tremi leti pri prvem otročku. Tudi k tej kolekciji spada "račji kljun" - narejen iz plastike (trd). Cuclji silikon ali lateks.

Vse stekleničke so primerne za vse dojenčke - ne glede na starost. Pomembna je le velikost cucljev. Seveda se tudi ne podere svet, če otrok star 6 mesecev in 2 dni pije po cuclju 1 S - če mu to ustreza, proizvajalci le priporočajo določene velikosti za določeno starost. Narediš pač tako kot se ti zdi, da je prav. Pomisli koliko otrok še pri dveh letih pije po cucljih, pa bi "po pravilih" že zdavnaj morali piti iz skodelic...

Še en infonasvet:

Cuclji in "račji kljun" klasičnih (ozkih) NUK stekleničk popolnoma "pašejo" na stekleničke sokov Frutek.

Na stekleničke NUK first choice lahko damo Aventove ročaje - mogoče ne izgleda najboljše, je pa uporabno in učinkovito . NUK na trgu namreč ni ponudil ročajev za dokup, ampak le posebno stekleničko z ročaji...

LP

Moj miš maš Staš; 1.10.2007, 44cm, 2040g

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
1.2.2008 14:44:49   
tintin
Živjo še od mene,
ponoči smo podrli rekord v spanju 19,30-4,30 in nato še do 8,15. Po skoraj 3 mesecih sem spala skupaj 6,5 ure.
Gorenjke smo se srečale, bilo je luštno, slikale so vse razen mene in Pikepikice, tako da fotke bodo. Vsi otročki so cukrčki!!!
zdaj pa šibam jest!

ps. Jaz mam flaške Tomee Tippee, so zelo podobne dojki, kako se obnesejo pa ne vem...user posted image

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
1.2.2008 15:08:33   
DEBELUŠKA30
user posted image user posted image user posted image  JEEEEEEEEE ZAME user posted image user posted image user posted image  KONČNO MI JE RATALO POMANJŠATI SLIKE user posted image user posted image user posted image  SEM PA RES BLOND user posted image user posted image user posted image !

Slike s srečanja sledijo!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2309
1.2.2008 15:32:50   
Oranža
IZVIRNO SPOROČILO: tintin

Gorenjke smo se srečale, bilo je luštno, slikale so vse razen mene in Pikepikice, tako da fotke bodo. Vsi otročki so cukrčki!!!

Ja se strinjam s temleuser posted image user posted image . Fotke so, samo porkaš da jin ne znam direkt v tole pogovorno okno nalepituser posted image user posted image  HELP MEEEE!!

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
1.2.2008 15:39:29   
Oranža
no tle notri so ble fotke nalimane...zdej jih pa ni....user posted image user posted image user posted image  kr neki....

(Pablo Casals)

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
1.2.2008 15:43:05   
DEBELUŠKA30
user posted image user posted image user posted image  SLIKE SO V MOJEM ALBUMU, ker jih nisem znala dati tu gori j user posted image  gauser posted image !
Scuba me boš mogla še to naučit user posted image !
Album je zaklenjen, da se ne vtakne kaka ... user posted image , geslo pa je kraj srečanja, pomeni K.... no sej veste!

Glede tortic pa res sorrrrrrrryyyyyy, jest, ki ne dojim, čisto pozabim, da nekatere pa le nesmete zaradi vaših sončkov, res sorrryyy, ni namerno user posted image !

SLIKA1: Vanja in njena dva sončka!
SLIKA 2: TinTin in njen sonček!
SLIKA 3: Manca in njena sončica!
SLIKA 4: Pikapikica in njen zaklad!
SLIKA 5: Moja malenkost in moja fižolčka!
SLIKA 6: Skupinska; brez mene!

Upam, da sem vse povedala!

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
1.2.2008 15:43:16   
ajtak
vanja najprej jih nalozi v album nato pa skopiraj v post.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
1.2.2008 15:46:10   
ajtak
user posted image  lepe fotke in se lepse mamice z user posted image user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
1.2.2008 15:46:32   
Oranža
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

vanja najprej jih nalozi v album nato pa skopiraj v post.

aJTAK HVALA TI user posted image user posted image user posted image user posted image

(Pablo Casals)

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
1.2.2008 15:54:06   
Oranža

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

(Pablo Casals)

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
1.2.2008 16:37:31   
Oranža
user posted image

Evo to je to...mal čudno vse skupi, ampak glavno da je ratalo in da so mamice s svojimi sončki gor.user posted image user posted image  
Legenda: Tintin + Vasja; Pikapikica + Klara//Debeluška +Erna//Debeluška s svojima puncama//Manca + Maja

(Pablo Casals)

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
1.2.2008 17:33:03   
DEBELUŠKA30
Vanja, poskusi znova...

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
1.2.2008 18:15:59   
Oranža
Kaj naj poskusim znova....user posted image user posted image user posted image

(Pablo Casals)

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
1.2.2008 18:44:40   
Oranža
debeluška hvala, sm šele zdele  vidla kaj je naredil....ma naj gre v ti p....user posted image  bom pol popravla....zdej sem sama doma s tamalim in mam skoz eno roko zasedeno....

(Pablo Casals)

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
1.2.2008 18:50:30   
jooly
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30

Album je zaklenjen, da se ne vtakne kaka ... user posted image , geslo pa je kraj srečanja, pomeni K.... no sej veste!

Madonca, sem se pa fejst namatrala, da sem razvozlala tole geslo user posted image . Skor tko k DaVincijeva šifra user posted image
Prov lušne ste no! Bravo. Upam da vas ni kej dež namoču.

Ko sem glih pr DaVincijevi šifri. Glih sem jo prebrala in morm rečt, da je kr fajn. Kaj pa ve kej berete? Če sploh?! Rabim kak dober predlog. Jst bi vsaki priporočala Pozabljeni sin ali angel iz Omorine. Avtor je Miro Gavran in je res knjiga, ki ti ostane za zmeraj. Napisana je v prijetnem slogu in je v bistvu zlo kratka, tko da jo lahko vsaka brez problema prebere.

Aja, in končno sem gledala na DVD-ju Petelinji zajtrk (hvala Nayya user posted image ). Film mi je zlo všeč, še bolj k film pa un komad od Severine - Gardelin. Hudoooo dobr. Itak da sem si ga že dol snela in pomoje ga zna že Kim na pamet user posted image

Moja princeska pančka, Staš  je na enem rojstnem dnevu, tko da mi je kr mal dolgčas user posted image  Matr sem smotana, ko mam pa čas za počivat, mi je pa dolgčas po otrocih  user posted image user posted image

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
1.2.2008 18:53:25   
ajtak
user posted image

Evo si drznem skopirat tole skupinsko iz debeluskinega albuma, upam, da ni narobe!

Drugace je za nami en lep ampak full vetrovn dan!!!

Kako zdaj greste kaj v maskare jutr? Mi gremo ce ne bo dez, je neki baje napovedan... Pa upam, da ga ne bo ker smo z enimi kolegi zmenjeni v Novi cerkvi na povorki user posted image .
Kaj pa boste za pusta ve in vasi soncki??

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
1.2.2008 18:56:01   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: jooly

Aja, in končno sem gledala na DVD-ju Petelinji zajtrk (hvala Nayya user posted image ). Film mi je zlo všeč, še bolj k film pa un komad od Severine - Gardelin. Hudoooo dobr. Itak da sem si ga že dol snela in pomoje ga zna že Kim na pamet user posted image

Joj jaz tud se nisem tega filma vidla pa ga vsi took hvaljo... Bom mogla pocakat da bo na tv-ju user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
1.2.2008 18:56:17   
scubadiver
Gorenjke super slikce!!! Kok ste luškane z vašimi sončki  user posted image user posted image  

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
1.2.2008 19:04:31   
Oranža
sm dala slikce v album - pa jih poglejte, ker men tkole k ajtak ne rata

(Pablo Casals)

Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?