|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007
30.1.2008 18:49:37   
gruška
Scuba in Jooly, fuuuuuullll sem vesela, da sta prišli na obisk in da sem videla vajina sončka... Saj Taja vas je itak samo pozdravila in "oblajala", pol je pa spala user posted image ....Nayya, smo vaju pogrešale, same babe smo ble.... Taj bi bil tko blažen med ženami user posted image

Evo fotko naših sončkov: Kim, Taja in Lana ...

user posted image user posted image

... no, na tej fotki so še od Jooly kolena user posted image user posted image user posted image

Ja, Ajtak, ne boš verjela, ampak je res škatlica za tabletke ... kakršnekoli že user posted image

VB - za tale šum sem pa res že večkrat slišala, da se sam od sebe umiri ... drugače ga je pa moja sestra imela od rojstva, nikoli je niso zaradi tega operirali, ko je pa zanosila, je pa izginil ... ne skrbi, vse bo uredu ... zdravniki včasih res ne znajo lepše povedati user posted image

Bravo zvezde žurnala user posted image user posted image

Housa nisem gledala, vam pa povem, da je moja sestrična šele pred kratkim nehala jemat tablete, ki jih je dobila pred 18 meseci, ko je rodila drugorojenca in je po parih dneh po porodu padla v tako depresijo, da vprašanje kaj bi bilo, če ne bi jemala tablet... tko da, ko je ena napisala, da mama pa težko naredi kaj takega zaradi depresije... verjemite, da lahko... in prekluser posted image  hudo je, ker se mamica zaveda, da je v depresiji, pomagati si pa ne more in ne zna... na žalost...

Rozika, to pa je preizkušnja ... me je kar srh .......

Taja je lačnaaaaaaaaaaaa..............

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
30.1.2008 18:53:57   
gruška
Ej, kaj dela Niveina reklama čez moje besedilo, pa noče stran, šc, šc, a se je vam tud nastavla user posted image user posted image

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
30.1.2008 18:55:24   
gruška
Ma dej no, zdej je pa uredu...... sm jaz mal smotana al kaj ............

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
30.1.2008 19:21:35   
gruška
Sva se že najedli....

Scuba, tole je pa zate, pa za Lano, da bosta bolj na tekočem user posted image :
http://www.bombazki.si/index.php?stran=predstavitev

Sem pa pozabila povedat: TAJA JE DANES STARA 3 MESECE user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa grem otrokom pravljico prebrat, tle gor se itak sama s sabo pogovarjam user posted image

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
30.1.2008 19:31:18   
Tanayya29
Gruškauser posted image user posted image user posted image ,si facauser posted image user posted image .

kake lepe fotke..Taj je rekel,da mu je žal,da ga ni blo zraven....men pa tutuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa v Medvodah!!!!

aha,pa lep pozdrav iz črne luknje(beri Idrija,drug svet...)Sem pa vsaj pamperske v merkatorju dobila(btw..tut v merkatorju majo made in germanyuser posted image user posted image ,pa sem slišala,da jih imajo samo v Millerju,očitno so napredovali).

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
30.1.2008 19:33:13   
Tanayya29
TAJA VSE NAJBOLJŠEuser posted image

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
30.1.2008 19:56:28   
DEBELUŠKA30
Ženske ste pa res "pridne", kolk ste naklofale....
Ja, jest sem bla pa danes sper na Dermatološki (beri 5 ur od doma), pa jutri grem spet, jutri naj bi bili tud rezultatiuser posted image ... skratka vrh glave imam Ljubljane user posted image !

Manca, super da so pljučka O.k.user posted image user posted image user posted image
Gorenjke, za petek obetajo slabo vremeuser posted image , a se ravno tako dobimo? Ja imajo pa klopi oz sedežno, tko da pomoje ne bi bil problem za lupinice!
Scuba, še vedno mi nisi povedala, kako pomanjšam slikouser posted image ?

Zdej pa samo v posteljo padem, sem čist "morto"user posted image !

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
30.1.2008 20:55:59   
tintin
Seveda se dobimo! Sej bomo pa notri.

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
30.1.2008 21:15:10   
pikapikica
user posted image  kje ste punce... lumpe, da me takole pustite samevat med vrsticami...user posted image !

barika - joj verjamem .... to pa je user posted image  uf... pa še mene si fejst prestrašila... kako pa je imel glavico...? ker moj čmrl mali skoz na trebuščku spi... drugače se mi zbuja... na trebuščku pa spi skoraj cca. 9 ur skupaj (vsaj do zdaj je tako spala)...!

rozika - joj joj, da to doživiš... te pa res lahko kap...

velika britanija - jaz sem imela šum na srčku, ko sem bila mala... pa je sedaj vse ok... počasi izveni... ampak vem, da sem imela preglede še pri 4, 5ih letih...

gruška, scuba, jooly - kakšni sončki so tile vaši čmrli... Kaj Taja je tisto, ki tako blaženo pančka na sredini... cvetke male...

gorenjke  - ma upam, da vas bom prepoznala... - če ne bom pa zavpila user posted image ...

cau vsem

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
30.1.2008 21:18:01   
manca
Ja, v primeru slabega vremena bomo pa notri, tako da ne bo problemauser posted image

Tintin, ne vem kaj naj si mislim...suha koža se ji je namreč pojavila včeraj, po kopanju sem jo pa namazala z mandeljevim oljem. Danes na pregledu je zgledalo slabše kot včeraj, pa poleg tega je imela še po celem hrbtu suho kožo. Do sedaj nisem opazila nobenih problemov. Tako da zaenkrat bom res na dieti, pa bomo videli kaj bo pokazal čas, pa čeprav mi je čudno, da se je to pojavilo šele včeraj. Bi jo najraje peljala kar na preiskave glede alergije, saj sem sama tudi alergik. Toda sestra v ordinaciji mi je svetovala naj počakam vsaj 14 dni, da vidim če je to sploh potrebno.
Pri kopanju tudi nismo uporabljali kakšnih mil, pač pa le Linola olje za kopanje. Mehčalca ne uporabljam, pač pa perem le z praškom.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
30.1.2008 21:19:49   
manca
Pikapikica, ti se kar pridruži skupinici kjer bodo otročki, pa tako ali tako ne boš zgrešilauser posted image

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
30.1.2008 21:25:58   
pikapikica
se mi je zdelo, da bo to naš razpoznavni znak user posted image ...

ja glede dermatitisa in alergij... imam podobne probleme pri naši starejši 2,5 letnici... uf ja... bom držala pesti, da bo vse ok... ma jaz bi tudi počakala 14 dni.. pri teh otrocih se vse tako hitro spremeni... uf

sicer pa... a ste videle to - praktično ni kaj...

user posted image

sedaj pa res letim...
cau cau

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
30.1.2008 21:41:58   
tintin
manca, pravijo, da je mandljevo olje alergeno - mogoče bi probala olivno iz lekarne?
Sicer pa ga jaz po kopanju mažem samo po pregibih, sicer nič. Pa še to včasih z oljem, včasih pa kar z Riboderminom. Umivam pa z Johnsonovo emulzijo t
Top to toe al pa Mustelino Dermo emulzijo za novorojenčke, po milu je imel tudi suho kožo. Tudi jaz sem namreč alergik, zato moramo tudi pazit. Čudno se mi zdi, da bi se suha koža kar naenkrat pojavila...no ja, sicer pa upam, da je lažni preplah...
Se potem v petek vidimo.
Nayya, ti najbrž ne prideš? Me veseli, da si plenice dobila. Ja Mercator ima nemške le Activ Fitke, sicer ne.
Torej se potem dobimo:
Pikapikica
Debeluška
Manca
Tintin
Vanja

Prepoznavne pa itak da bomo, ko smo bile user posted image smo imele trebuhe, no zdaj bomo imele pa user posted image . Lp vsem!

(odgovor članu pikapikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
30.1.2008 22:50:10   
nicolina
Dober večer,
gruška, jooly, scuba, kako so krasne tele vaše dečve, prave princeske user posted image user posted image

Vse najboljše Taja za 3 meseceuser posted image user posted image .
Debeluška, dobro opravi še jutri...
Rozika, verjamem da si se ustrašila, sej jaz bi se tud, sploh ko je prvi otrok.
Manca, res vprašanje kaj bi to blo, da si je kar od enkrat pojavila suha koža. jaz uporabljam za kopanje Johnsonovo kopel bed time, glavico mu operem z Mustelino peno za temenca, potem ga pa namažem z Bubchenovim oljem in ima ful lepo kožico, včasih ga pa tudi z Riboderminom, največ samo po pregibih.
Tud jaz sem zadnjič opazla da so Activ fit v Merkatorju iz Nemčije, sem bila prav presenečena. user posted image
Meni ni pa nobena odgovorila kako je z 90 dnevno dieto med dojenjem? user posted image  A se sme?

Lahko noč vsem...

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
30.1.2008 23:16:28   
Dajica
Joj, so pa res luskane te 3 cvetke! user posted image user posted image user posted image

Kaja se  je pa danes po petih dnevih pokakala!user posted image user posted image user posted image Res je, da sem ji ritko malo z maslom namazala in ji ga poskusala s palcko za usesa malo notri potisniti in zdej ne vem, ali je maslo pomagalo ali bi itak sama od sebe danes kakala. Ni vazno, vazno je to, da ji je uspelo!!!!!!!!

Nicolina-glede diete ne vem, pazi da dobis dovolj vsega zaradi otrocka.

LAHKO NOCKO

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
30.1.2008 23:24:23   
scubadiver
Gruška kok so luškane slikce user posted image  Super da si šla po fotoaparat. Taji pa seveda vse najbojše. Se nista nič pohvalili user posted image . Pa hvala ti še enkrat za darilo in za link do bombažkov. Zdej sem vsaj bolj informirana user posted image

Debeluška joj sem zdele vidla da sem ti pozabila odgovorit na mail. Lepo prosim oprosti. Moj spomin je še vedno kot eno rešeto.
Fotko spraviš na svoj računalnik. Odpreš v programu paint (jaz kakšnega bolj "fancy" nimam naloženega). Greš na "image" in izbereš resize/skew. Tam imaš potem procente. IN namesto 100% kot je, daš recimo samo 20%. In ponovno shraniš pod drugim imenom.
Držim pesti za tvoje alergološke preiskave!
Manca super, samo da je vse ok user posted image

Pikapikica tole za na stol je pa res praktično. Kje pa si to našla?

Dajica super za Kajo. Sam pazi da kje ne objaviš fotke, da ne bo spet škandal user posted image

Grem spat, sem čist crknjena. Nočko

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
30.1.2008 23:33:07   
Oranža
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina

Meni ni pa nobena odgovorila kako je z 90 dnevno dieto med dojenjem? user posted image  A se sme?

Lahko noč vsem...

Čer,
Nicolina seveda se sme, samo pač boš še mal bolj pazla kaj poješ, ker vsega iz tistega seznama najbrž ne smeš, ker dojiš, drugače pa lahko. Sej je itak fora samo v tem da ločiš hrano. Ti kar pogumno, pa se ti pridružim še jaz.
Pampers active fit imamo tud mi in so mi kar fajn...sem tud bla presenečena k sem dobila ''made in germany'' v MC.
Tanayya fino se pocartaj čez vikend pri mamiciuser posted image user posted image .
Scuba, Jooly, Gruška, res imate lepe pupeuser posted image user posted image ...pa btw Scuba men se tvoja Lana nč prov hudo zalita ne zdi....čist lep dojenček jeuser posted image user posted image ....no punce zdej pa tko, hitro povejta (Scuba in Jooly) katera je še fraj za našega fanta (Lana al Kim)?user posted image
Barika user posted image  zate in za Martina, upam da se to ne ponovi več.
Rozika tud zate en user posted image ...pa pomoje da bi vsaka normalna mama tkole odreagirala pa tud če bi bil njen drugi ali tretji otrok....halooo so včasih tolk pametni da jim že kar škoduje.
Debeluška držim pesti da bo mal hitreje minilo in da ti povedo kako in kajuser posted image
Manca super za testeuser posted image . Suha koža: naš jo je mel na začetku, pa so mi svetovali kopel iz kamilic ali hrastovega lubja in mazanje izključno samo z Riboderminomuser posted image .
Pikapikica tole je pa res priročna stvarca....
Srečanje gorenjk: pridem, zdej k vem kje so Brioni user posted image user posted image ....bom pa verjetno z vozkom, ker lupinco ful težko sama namontiram v avto, pa se mi jo ne da ven jemat...samo če bo pa dež pa ne vem kako bom z vozom....no ja bo že...se vidmo....komi čakam da vas spoznamuser posted image user posted image

No mi smo bli drugače dons bolj leteči...sem letela dopoldne na davčno pa na pošto, pol po tamalga v vrtec, pa za 1/2 urce na igrale pa do kolegice novo kuhinjo pogledat(zakon!!), pol pa domov, pa jest, pa kosilo naredit, pa Timon mi ne da dihat, neče bit v ležalniku, ne na igralni blazini....samo mamica....mah sej bo boljš..pol se je pa treba še mal tavelikmu posvetit...no v glavnem zdej že oba itak spita tko da grem še jst...user posted image
Lahko noč pa lepe ssanje vam želimuser posted image

Taja vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
31.1.2008 7:59:22   
Dajica
O, sej ne morem verjet, da sem prva. DOBRO JUUUTRO! Tko da danes pa jaz castim kavico user posted image . Sej grem zdej se nazaj spat, pa se se kasneje javim. Se je Kaja prej prebudila, ker so jo vetrovi dajali.

Scuba-ne ne, nc slikic ne bo objavljenih od kakanja. user posted image

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
31.1.2008 8:14:55   
Dajica
No, pa vam se zajtrk castim, pa si naj vsaka izbere, kar ji pase:

user posted image

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
31.1.2008 8:50:57   
ajtak
Uuuu kaka postrezba, Dajica hvala!!!

Kok so cortkane tele puncare user posted image  jih sploh ne smem Tjasu pokazat user posted image . Morva z bariko slikat najina princa, da si bodo mal zbraleuser posted image . sicer mamo pa na nasem koncu take fajn babe (a ne nemrak in narascaj), da sploh ne smeta prek trojan gledat user posted image user posted image user posted image

nic grem dat posteljnino prat pa pojstlo spreoblecit. Danes mi stara mama prinese pustne krofe user posted image . Je namrec "debu cetrtek" in jaz se hecam da mam danes god ko mi je se tok trebuha ostal user posted image user posted image .

Malo z zamudo pa vseeno, Taja vse naj, naj!!!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
31.1.2008 9:26:22   
jooly
IZVIRNO SPOROČILO: vanja.v

no punce zdej pa tko, hitro povejta (Scuba in Jooly) katera je še fraj za našega fanta (Lana al Kim)?user posted image

ups... klele bo pa problem. Se bo treba z našmu očijem zment. Je čist zaljubljen v svojo princesko, tko da me kr skrbi ko bo čas za "oddajo", kaj vse bo mogu princ obvladat da jo bo dobil user posted image user posted image user posted image

Gruška... še enkrat hvala za vse (btw: s Scubo sva dobile od Taperware posodice za darilo, čeprov nismo mele predstavitve user posted image ). Hiška in vse notr je pa res user posted image .

Grem zdej na telovadbo - fit mami. Dons grem prvič, upam da bo ok. Poročam!

lp

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
31.1.2008 9:35:30   
scubadiver
Dobro jutro punce,

Dajica hvala ti za fantastičen zajtrk user posted image . Si se pa res potrudila. Je bla prava požrtija user posted image .

Mi smo spali fantastično. Lano sva dala spat ob 8h in je prvič zaspala brez da bi naju še kaj poklicala k sebi. Očitno je takoj zaspala. Jo je babji čvek pri Gruški utrudil user posted image . Spala pa je do pol petih v enem, pojedla in spala do 8h, ko je šel očka v službo in Lana potem solidarno z njim noče več spat. Ampak je res hecno. Ker kadar pa je očka popoldne in gre šele ob desetih pa spi do desetih. Ah ja, že zdej je očkova ljubica user posted image .

Drugač pa bova danes bolj pospravljali, ker mislim, da se zunaj ne bo naredilo ravno lepo vreme?

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
31.1.2008 9:58:14   
Oranža
Dobro jutro še z naše strani,
Dajica hvala za kavico in zajtrkuser posted image user posted image
Spali kar ok - se je 2x zbudil pa sem mislila da bo jedel pa ni, je takoj v naročju nazaj zaspaluser posted image  kr neki...
Zdej pa čakam da pride brat s punco na obisk, pol grem pa po Eneja v vrtec pa mal na sprehod, ker
punce pri nas imamo pa SOOOOONCEEEE!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
A vam ga mal pošljem:
user posted image

Nč grem še mal pospravit...preden pridejo obiskiuser posted image ...
Jooly - ah kej bi se pa že dal zmenit user posted image ....
nč, šibam, čau

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
31.1.2008 10:22:46   
nicolina
Dobro jutro,
Dajica hvala za čudovit zajtrk. user posted image
Mi smo spali kar dobro, sicer se naš user posted image  še skos zbuja dvakrat. Kaj delate ostale, da vam spijo celo noč? user posted image  Prosim, recept.
BTW Gruškina Taja je že oddana user posted image , za  Lano in Kim pa le pohitite..user posted image  mal se hecam...
Vanja, dej nam pošlji res malo sončka, mi ga nimamo čisto nič. user posted image
Scuba, tud pr nas bo danes pol na sporedu pospravljanje, likanje....

Se beremo..

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
31.1.2008 10:24:40   
Nana Liza
Pri nas sonce že spušča svoje žarke čez to gosto meglo.

Naš dvoletnica je ful zbolela, dako da smo jo imeli na infekcijski 1 teden in jutri končno prihaja domov, po hudi virozi. Je bila vročina skoz nad 40°C. Tevžek je pa tudi bil bolan, je malo težko dihal. Sedaj mu piham z ventolinom in stanje se izboljšuje. Je imel pa včeraj odvzem krvi revček, se mi je tako smilil. Dojenje pa sreča pripomore, da ni imel vročine. Ima pa naš korenjak 6220g na 2940g porodne podlage pri 2. mesecih. DOlg pa je 58,5 cm.

Pikapikica - jest sem ta žakeljček za sedenje ravno včeraj naročila in sicer na www.comfortbaby.com, kjer je še malo cenejši kot v BC v akciji. Poštnina je pa do danes še po starem 2,7€, jutri se pa menda podraži. Se mi zdi tudi ful super pogruntavščina za kakšne izlete in kosila v gostilnah, kjer nimajo stolčkov za otroke. Pa tudi za na morje se po mojem fajn obnese. Baje imajo še nekaj komadov v modri barvi.

debeluška30 - kako kaj tvoje počutje? Kako si opravila pregled?

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?