gruška
|
Scuba in Jooly, fuuuuuullll sem vesela, da sta prišli na obisk in da sem videla vajina sončka... Saj Taja vas je itak samo pozdravila in "oblajala", pol je pa spala ....Nayya, smo vaju pogrešale, same babe smo ble.... Taj bi bil tko blažen med ženami Evo fotko naših sončkov: Kim, Taja in Lana ... ... no, na tej fotki so še od Jooly kolena Ja, Ajtak, ne boš verjela, ampak je res škatlica za tabletke ... kakršnekoli že VB - za tale šum sem pa res že večkrat slišala, da se sam od sebe umiri ... drugače ga je pa moja sestra imela od rojstva, nikoli je niso zaradi tega operirali, ko je pa zanosila, je pa izginil ... ne skrbi, vse bo uredu ... zdravniki včasih res ne znajo lepše povedati Bravo zvezde žurnala Housa nisem gledala, vam pa povem, da je moja sestrična šele pred kratkim nehala jemat tablete, ki jih je dobila pred 18 meseci, ko je rodila drugorojenca in je po parih dneh po porodu padla v tako depresijo, da vprašanje kaj bi bilo, če ne bi jemala tablet... tko da, ko je ena napisala, da mama pa težko naredi kaj takega zaradi depresije... verjemite, da lahko... in prekl hudo je, ker se mamica zaveda, da je v depresiji, pomagati si pa ne more in ne zna... na žalost... Rozika, to pa je preizkušnja ... me je kar srh ....... Taja je lačnaaaaaaaaaaaa..............
|