gruška
|
Čeeeeeeer, najprej hvala za čestitke !!!! Midve sva bili danes pri meni v službi, sva šli pozdravit moje sodelavce in sodelavke, pa mal sva jih počastili... Sem kar pizze da te kap naročila... So nama dali darilo - stajico za Tajo in od bombažkov nastavek za v banjo, da bo Taja sedela not in čofotala. To časti firma, sama sem si lahko zbrala, kaj želim. Sodelavci pa so nama dali darilne bone za H&M za 200€ .... Ful sem bila vesela...... IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver IZVIRNO SPOROČILO: jooly Gruška... še enkrat hvala za vse (btw: s Scubo sva dobile od Taperware posodice za darilo, čeprov nismo mele predstavitve ). Hiška in vse notr je pa res . V Gruškino hišo sem se pa jaz tudi zaljubila. Tako z okusom opremljene hiše ne vidiš vsak dan. Bom prišla po ideje ko/če bomo zidali hišo . Darilo mi bo pa ful prav prišlo. za mleko okoli prenašat, pa za instant čajček.. Hvala ti res še enkrat!! Ja punce moje, ni za kaj, takih posodic ni nikoli preveč, sploh, ko imaš dojenčka, ne? Zdaj samo upam, da ne bo jutri cela vrsta novembrk pred mojimi vrati čakala na kavo in darilce Scuba in Jooly, sem vaju bila res vesela... Lana ju tak luštkan knedlček, z jamico v ličku, bo imela tak lep nasmeh, meni so jamice ful všeč... Kim je pa princeska, ki tako modro gleda, bo oči res odganjal fante ... res sta luštkani obe... Scuba kar pridi po ideje za hiško ... ti želim, da čimprej NanaLiza, dobiš katalog - drug teden, ker mi jih je zmanjkalo ... A tvoj naslov imam? Daj mi ga pošlji na ZS, prosim.... Barika, ti pa si faca - model za mafine ... A ti tko hujšaš, da pečeš v mini posodah ... Mal heca..... Glede dopusta sem danes vprašala v službi, ker sem tudi jaz slišala, da ne bom mogla koristit dopusta ... Nam se nič ne spremeni, ker gremo v službo še letos in lahko koristiš letošnji dopust po koncu porodniške - novembra... u bistvu tko kot je napisala Martita...... POTEPINKA DOBRO OPRAVI Zdaj grem pa spat ... nočko!!!!!
|