naraščaj
|
Hojla, včeri je bla prava katastrofa. Po kosilu (pri mamci, nas je povabla) smo šli na sprehod in pol pridemo domov smo pa dobli obiske (dedi, babi, prababica in kasnej še sestra s fantom od mojga). Skratka ful hous do osmih. Tamalo je okol 6-7 začelo zvijat(kot vsak večer) in je blo za znort. sploh je nisem uspela nafotrat, skos bi jedla in pol je kozlala in spet jedla in se drla, ker ni podrla kupčka, pa spet jedla, Jaz sem bla čist izžeta (no zize ovele ko sam hudič), čeprav tekl je še pa kr. Pol se je ob pol enajstih še posračkala, sem jo šl previt in pol spet neutolažljiv jok in mi je hotla brado pojest, torej spet jest. men ni blo jasn kam deva in se nisem kaj dost čudla, ker ful bruha. Nikakor je nisem mola nasitit, pa krči pa spet bruhanje. Nobene kaplce ne pomagajo n e avstriske, ne koroške, sam joška , da se mal umiri al pa da jo dam na trebušček ležat in masiramo.Raj ne povem kok plenic in kok slinčkov ponucamo na dan zarad kozlanja. Jaz sem omagala mal pred polnočjo in je pol dragi ostal z njo in je rekel, da mu je tikrat zaspala in se vedno zbudla, ko jo je zgrabil krč. no pol sta pa oba zadremala v dnevni in sta tako dobri urci spanja v dnevni prišla v spalnico ob pol dveh, ko jo je dal v poslco in pol je spala do mal red šesto, ko sva jedli in je pol spal v poslci do sedmih pol osmih, ko j prišla k nama in ob zizi zaspala do devetih. Vsaj naspala sem se kokr tok. Tak zgleda pri nas že par dni. Čez dan pa spi skor nič. Katastrofa. sem prej hhotla it ven in mi je začuda med hranjenjem zaspala in sem jo kr preložla v zibko in zdaj začuda spi že pol urce, čeprav je vmes že neki jmrala, sam sem jo kr mal zazibala. Pred tem pa sem jo uspavala dobro uro v zibki in ni ratal. Ne vem več kaj naj. No dost jamranja. Mal me tolaži, ko vidim, da ni sam pri nas tak. Debeluška dobrodošla nazaj, smo te pogrešal. nayya, super za spremenjen nick. Krst, mi ga planiramo v maju okol mojga RDja, saj bo takrat bol topl (ni ogrevano) in taja bo že mal večja. Kile: ostalo še kaka dobra 2kg, čeprav trebušček bo treba kr fajn s trebušnjaki, je kr mlahav . Mam pa ful suho kožo, se mažem in mažm ampak je kr suha koža (rit, stegna) in se kr lušči.Za telovadbo sem pa lena ko ****s, mam izgovor, da čakam na pregled. barika: pregled mam v ponedeljek ob 11,30 pol ob 12ih pa še posvetovalnico. sem uspela zrihtat, da mm vse na en dan in bo šla mami zraven, da mi jo bbo pomerkala, ker sama z njo z avtom še nisem šla mam pa kr slabih 30km in neb rada, da se mi dere vmes ko vozim in bi mogla stat na avtoceti. mamatheja, upam, da se pocajtaš. je res nadležno. nč, šibam kuhat kosilo.
|