mamuška
|
Zdravo, zadovoljno, srečno tudi iz naših logov. Dominik je vso kanonado mirno prespal, ta velik je imel oči dol do kolen ob vseh raketah, sicer pa je vse minilo bez hujših pretresov. Še vedno imam tukaj taščo, ki je sicer čist fajn ženska, ampak če bi bilo po njeno, bi bili naši otroci na 100. potenco razvajeni , ta velik pa to njeno lastnost na veliko izkorišča. Posledica je, da imam stalne borbe za vsako malenkost z njim in komaj čakam, da se ženska spoka domov, da bo spet mir pri bajti . vem, da bi ona rada samo najboljše, ampak ne vem, kako človeku dopovedat, da s tem, ko bi otroka ves dan po rokah vlačila, ne dela nobene usluge ne otroku in še manj meni, kajti ko bo šla, moram jaz skrbet za DVA otroka, ki OBA rabita mamo in ne morem enega ves čas po rokah vlačit, drugega pa odpikat. Ampak to ji gre pri enem uhu not, pri drugem pa ven, vmes je pa užaljenost. Sem tudi možu že svoje povedala, pa jo je on malo sklistiral, pa se je čisto nič ne prime . Ta velik pa itak rata v momentu nedonošenček, samo da jo vidi, ker ona ga še zmer oblači, futra ipd - meni kar pritisk naratse. Hkrati pa rata totalen pobalin, ki ne slišpi in ne uboga a ma pod nebom NIČ, ker računa, da bo dobil pri noni potuho, grrrr!! Sicer je javno ne upa več dajat, ker sem jo enkrat pošteno obgrizla, amapak tamau še vedno probari OK, zdej sem se zlajala A kera ve recept, za čiščenje jezička s sodo bikarbono? Jaz vem, da sem ga K. čistila, ker je imel debele obloge, samo iz glave mi je ušlo, koliko sode na koliko vode??? Tale daktarin je bolj Blažev žegen, pomaga samo, če je jeziček že čist, naš D. pa ima spet ornk obloge po jezičku. Torej -a se keri sanja? Pri nas smo sonček prespali, zdajle pa je že -8, tako da ni teorije, da grem z D. ven., žal-