|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007
21.12.2007 12:44:15   
mamuška
No ,ajd, zdaj upam, da bo šlo na bolje. Ma ja, jajc je tole sranje z alergijami. Allernova je iz iste hiše kot novalac in svetovali so nama jo, ke rzdaj menda novalac&co najboljše, kar na trgu obstaja. Kao. Je pa dohtar dons ml jecljal, ker sem ga naprala ko zajca, namreč v alernovi je hidrolizirana mlečna beljakovina, ****o mast!!!!! Pa se je izgovarjal, da je tko obdelana, da jo telo ne prepozna in da 90% otrok allernovo odlično prenaša. Malo morgen! Sem ga poslala mal na forume (ko bi le prej šla tudi sama!!) o alergijah, kjer OGROMNO ljudi jamra, da allernova ne gre skoz. Eno uro po obroku se mi je posračkal kot iz gasilskega rora, je letelo po celi kopalnici (pa ni majhna!) in to je ponoivl še 5 x, le da sembila bolj previdna in ni letelo naokol. Ponoči, ko sem cingala tuleče dete, sem si šla malo več prebrat, ker drugače ne utegnem. In ja, še enkrat sem prišla do istega zaključka, namreč, da dohtarju verjamem prav en drek, za čisto vse se moraš sam prepričat, sam preverit, sam preizkusituser posted image user posted image user posted image . Zdaj sem čist v buli, po pregominu je šekast ko hijena, ampak ga saj ne moti, po allernovi pa tale štala, tko da sploh ne vem, kaj naj mu dam. Da bi se ves dan izležavala, da bo dost mleka, so pobožne želje, razen če prvorojenca odselim, kar niti pod razno ne pride v poštev. Dons sem mojga poslala sezam kupit, da vidim. Dojke me bolijo za znoret, ker jih teram na ful tamau visi gor na 3 ure, jaz črpam vmes na 3 ure, tko da vso sako uro in pol prisiljene delat.

Oleovit - nas ne napenja, ga pa dam zjutraj po žlički, pomešan med sab simplex

Sab simpelx - jaz dajem ob vsakem obroku 15 kapljic, če je na flašo, v flašo, če ne pa po žlički po dojenju. Zdaj smo imeli ves teden krasen mir, če pa je treba, dam ponoči še kako kapljico teh lekarniških zeliščnih kapljic, bolj ali manj so vse iste, na bazi kumine in janeža. Pomaga tolk, da se sprdi kot velik. Nam pomaga, prvič pa vem, da pri K. živa sila ni pomagala, ga je zvijalo pa amen. Tudi z zaprtstjo zaenkrat ni težav.

Če vam otročki ne sprejmejo nič drugega kot melko, si pomagajte z brizgami, zdravilo (karkoli že) se da v brizgo, brizgo pa porinete tik ob ličnici dokler gre in potem počasi po kapljicah vbrizgate. Tako se ne more zaletet pa tudi vdihnit ne more. izpljunit pa še manj.

user posted image smo probal parkrat, ampak glede na to, da polno dojim, zadeve še ne štimajo, predvsem je vse nekam suho, tko sva si mogla pomagat z multi gyn gelom. Ni še taprav filing.

Evo, zdaj pa šibam. Čaka me še vse za RD za ta velckga, čaka me vse pospravljanje, prirpave za jaslice, jutri imamo kosilo za najine straše s tamalim za RD - 2 strija cunj za obesit. ajooooj!!

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 826
21.12.2007 13:12:44   
ajtak
ja servus... a da ti pediater predpise nekaj na kar je user posted image  alergicen user posted image user posted image ...
Pa si na teh forumih nasla kaj kar priporocajo mamice ki jim otroci zavracajo to allernovo?

Oleovita oz podobnih teh kapljic mi se ne dajemo ker se nismo imeli posvetovalnice in bom zacela ko mi bodo predpisali.

Nic grem kuhat. Kaj boste danes jedli??
Pri nas bo krompirjev golaz

Ej, kok vam kaj user posted image  dop. spijo?? Moj je took spocit od noci da do 13h nic ne spi in komaj kaj naredim. Bi se skoz pogovarjal.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 827
21.12.2007 13:14:48   
barika
lep pozdrav, midva sma že doma iz posvetovalniceuser posted image
joj, kakšna mama sem jaz, martin je pretežek za skor cel mesec (ima 5290g user posted image user posted image user posted image , velik je pa 58,5 cm user posted image user posted image - pa tak ni čudn da mu je vse premalo user posted image )
se je p pri zdravnici drl,  ko jesihar user posted image , ko smo prišl pa ven, je bil pa tiho user posted image

spet sem poslušala o dojenju . .joj kok mam jst tega poln kufer, sej dojim, sam kaj nej če pa vedno zaspi zraven, pol se pa čez pol ure dere ko jesihar, valjda da si stiskam user posted image user posted image , jaz ga pa ne morem prosit da se futra...
ful so tečni s tem dojenjem, ja če boste dojila boste imela mleko, malo morgen, mami je dojila oba, pa sma ji z bratom skor umrla od lakote, ko ni blouser posted image user posted image user posted image user posted image
poje pa preveč, če mu dam 120 poje tolk, če ne poje vsega, ga ne silim, sam moj dedc...joj, kr zadavla bi ga, on mu pa vse stiši, pol pa mali bruha, in kaj reče moj, ko se mali začne jokat...martin je lačn, dej mu jest user posted image user posted image user posted image (še dobr da je na šihtu)

ajtak in ostale, meni je rekla da je za mesec starega dojenčka user posted image dovoljuser posted image če poje od 90 do 100user posted image

mali je danes ponoči zamenjal noč za dan, včeraj zjutraj je spal od 7.30 pa do 14 (s tem, da se je vmes zbudil mogoče 2x za dobre pol ure), potem je spal še kakšno uro, ko pride moj domov, pa hitro malega v postlo, pa luč ugasnat, pa radio, da bo spaluser posted image user posted image user posted image , mu ne pridem do živca, da bo mali zamenju noč za dan... in kaj je bilo ponoči...martin je imel tttttttaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkeeeeeeeeeee vlke učke, pa se je jokal , jaz hudič babji sem si pa šla v kuhno mleko črpat, pa vrate zaprla, da ga nisem slišala, da se je moj ustal in videl kok je to, ko je otrok čist vesel ob 3 ponočiuser posted image
ko sem vidla da ne bo zaspal, sem ga dala pa v najino postlo, pa sma se malo pogovarjala, pa igrala, pol je končno zaspal, zdej sem pa jaz user posted image user posted image user posted image user posted image , pa ne bom šla spat, ampak mu ga bom ponoči prepustila, da vidi kok je to, bit mama, pa bedet kr naprej, pa čez dan ko je on v službi otroka pazit (kadar ne spiuser posted image )

sem se mogla malo izpovedatuser posted image

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 828
21.12.2007 13:23:38   
barika
Ej Ajtak, a ti si dobila iz časopisa vn izrezek, da si rodila?? to lahko vidiš tudi na večerovi spletni strani...sam za info...

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 829
21.12.2007 13:49:02   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: barika

ajtak in ostale, meni je rekla da je za mesec starega dojenčka user posted image dovoljuser posted image če poje od 90 do 100user posted image

Ojejejej naša Lana poje za vsak obrok 120 če je prej ne dojim, zvečer pa tudi 120 včasih ni dovolj in je treba naredit še 30 user posted image . Jaz se prav bojim pregleda pri P. ker vem da bom kregana. Ampak kaj morm, mojega mleka je še vedno v lekarniških količinah, otrok pa joka kot zmešan dokler je lačen. Imam že pripravljen odgovor za P. če mi bo kej težila da ji dam otroka za 24 ur pa naj jo ona futra po normativih. Me zanima kolk časa bo zdržala ob sireni ko je Lana lačna. Po mojem bi jo bo po treh urah prinesla nazaj...

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 830
21.12.2007 14:34:24   
Laubica
Laubica a si prepražila sezam in potem to pila? Si naredila tako kot je svetovala Jenny Anny? Bom še jaz probala če imaš občutek da pomaga...
Ja kot je Jenny Anny svetovala
Ali jih peljete ven v takem vremenu?megla...?
jaz bi šla pa ne vem...?

Ne ko je megla ni priporočljivo it ven
Laubica...a veš kako otrokom rečemo... nobeno zdrvilo ni dobro. Važno da te pozdrav

Ja -tolažba pa takauser posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 831
21.12.2007 14:47:31   
ninocka
Dober dan,

jst sem moje otroke popokala v pojstle in spijo (recimo), jst bi pa mogla kaj pospravit pa raj tle visim.
Uceri sem mela tak grozen zobobol (1 teden nazaj sem bila pri zobarci, da mi je popravla zob, ker me je nekaj bolel), pol me je pa zacel rahlo bolet v ponedeljek, uceri je bla pa kriza - na vsakih 5 min me je bolel in to tolk, da mi je slabo ratal in mi je kr tema na oci padla. Evan je pa gledal vlakca Tomzka in vsak vlakec, ki je peljal v risanki me je vprasal Kaj je to? Za **** user posted image Sem mu rekla, Evan vlakci so, zdej me pa ne sprasuje vec, ker mami zob boliuser posted image .
Pol mi je pa cel dan lupcke dajal, na koncu pa prijavi, ko sem stala v kuhni in si na lice drzala eno deko - Mene tud zob buba in si da deko na licek user posted image user posted image user posted image Joj, ta moj skrat user posted image
Sem klical pol mami in ocija, da sta prisla - mami mala dva cuvat, oci pa da me je peljal, ker sama ne bi mogla. Bi kr s ceste dol zapeljala, ko bi me zabolel.
V glavnem zdej sem dobila zdravilo, cez 1 mesec pa popravilo do konca. Upam, da bo do takrat slo brez bolecin.
Zvecer sem mela pa sluzbeno vecerjo. Je blo ful fajn, ful smo se narezali in ful je blo dobr vidt sodelavce in moji studentki. Za jest je blo pa tolk, kot da bi za 80 ljudi narocevali user posted image user posted image
Evan je mojo odsotnost prespal (itak), Ruben se je pa baje skoz jokal. Preden sem sla, sem ga se podojila in si pol sla se pumpat mlek in me je cist frslok trefnu, ko sem si spumpala komi 40 (mogoce bi se kaj vec, ampak me je neki pumpica zaebavala in me je minil pumpat). PA jst vem, da moj otrok valda ne poje samo 40 al pa 80 (ce pije iz obeh). Ker redi se kr vidno (stegnca ma ze kr konkretna za pohrustat)...al pa res tele pumpice ne morjo tolk potegnt ven, kot je mleka v dojki...
MI je pa vceraj cel dan prespal v lezalniku - zgleda mu mal skljucena  poza odgovarja, al mu pa zibka ne pase. V glavnem je spal kot angelcek cel dan. Zdej pa spet spi.

Se par odgovorv:
Sezam - bljak, enkra sem si ga nardila pri evanu, skor bruhala...ne vem, ce sem tolk pogumna, da si ga  grem narest se enkrat
sex - kaj je ze to? men prav nic ne pase, mojga bo pa razgnal...user posted image user posted image po prvem porodu je blo isto, sem rabla kr neki casa, da sem se sploh prpravla do tega, pol je bla pa veselica user posted image user posted image Ko je enkrat zalaufal, ba pa kr skoz user posted image user posted image
plenice - mi mamo od mullerja dvojko, za umivanje mam njihove vatke in vodo + se To to krpice za umivanje
Robcke pa drugac uporabljam od DMja, ful dobri so mi pa se od nivee in panethen, sam ko so tolk dragi user posted image user posted image
Od mullerja in pampers mi pa ful smrdijo (+ se vecina enih levih firm)
kapljice - men je mami zadnjic prinesla te koroske kapljice 2 flaski. PA je to kr velika flaska, sej jih sploh porabli ne bomo. Sem mu jih dala zadnjic 1x po zlicki, ker ga je neki napenjalo, pa se je pol cez ene 10 min ful lepo pokakal. Jih bom mela samo za taksne primere
AD3 - mu jih se nisem zacela dajat, ker skoz pozabljam user posted image
nicolina - te antiflat majo alkohol not. Dojenje pa tud mene cist posusi - sem ful zejna in mam skoz vodo pred sabo, ker kr vmes pijem
zirafa - jst bom tud spila kaksen kozarcek za NL, bo pa se moj bubi mal vesel user posted image drugac ne pijem alkohola, edino ko je treba nazdravt spijem pozirk - dva
scuba - jst sem hotla dat delat osebno za malega, pa zdej ni vec mej, tko da je zaenkrat se ne rabim. Bom mela s sabo rojstni list ce kam gremo. Za Evana sem jo dala pa delat, ko je bil star 5 mesecev, ker smo sli smucat. Davcna pride po posti, nepriporoceno.
jooly, ful lustne slikce. Sam a ni bil Stas na srecanju bolj svetel, al se mi sam zdi? Pa ti si se tud pofarbala, a ne?
bolece bradavice - ponovno, po tisti obupni soboti. PA ful me boli oz. prav skeli v lopaticah, ko mi vlece...baje je to en zivc, ki je tko povezan, prej se mi je pol ta blocina selila se do komolca user posted image user posted image
makica - pomoje ti zato dol leze, ker mas dvignjeno vzmetnico. men je v porodnisnici tud skoz dol lezu, ko je po hranjenju mel pojstloc dvignjeno.
rotavirus - ne bom dala cepit
moja prehrana - vse po vrsti in kar imam v hladilniku (ki je BTW prazen, v njem je samo ene 20 razlicnih sirupov in zdravil??) user posted image Edino ne jem strocnic, ampak to zato, ker jih ne maram user posted image Sem pa ful jezna na porodnisnico, ker po CR najprej 2 dni ne smes jest in sva ble s cimro ze tolk izstradane, da sva prosile 2 dan za caj (neki toplega za v zelodcek) in nama je dal se ene navadne piskote (kao petit buerr). Tolk dobrih piskotov se v zivljenju nisem jedla user posted image user posted image IN pol sem ratala totalno obsedena s temi piskoti, ko sem prisla domov iz P, sem mojga poslal, da mi jih kupi in ker sem mislila, da so petit buerre, mi je prinesu te, ampak niso bli pravi (a si predstavljate mojo zalost in razocaranje) in potem je prensu se ene 5 razlicnih teh PB, pa nobeni niso bli pravi, dokler nisem sla sama v stacuno in ugotovila, da se jim rece Picnik (od Koestlerja, k majo tiste srnice gor). Matr in zdej skoz zrem te piskote - za zajtrk, kosilo, malico, vecerjo...bemti pa porodnisnica, ki so mi jih dali user posted image user posted image
Mamathea - kaj mas ti to zaeno cistilo za fleke? A si v Pliberku kupila al kje drugje in kje (spar, Billa, Zadruga...)? Grem od 30.12 - 02.01. v Crno, pa bi se v AU skocila, pa nabavla to, ce je res tolk super. Ker men se vcasih zdi, da dam prat neki, k nima nobenga fleka, pa pride ven s flekom...matr, kot da se te packe v pralnem stroju sleijo iz ene cunje na drugo. PA BTW a gres kaj na korosko cez praznike?
nayya, una s tumfom je bla pa ful dobra user posted image user posted image user posted image Da bos kdaj Taju to povedala, ko bo velik. A si gledala slucajno uno novo nadaljevanko Tabloid? Je bil not en Cal in ena muca z imenom Tristan. Se mi je zdelo ful hecno, ker sta to drugi imeni najinih pikcev user posted image

Sem vam pa hotla ze ene parkrat napisat, kaj mi je moj oci zadnjic povedal - je gledal Oprah in je bla oddaja o govorici dojenkov (je neka zenska kao postudirala, kaj pomeni kaksen njihov jok). Dojencki jokajo razlicno za razlicne stvari (hranjenje, previjanje, kupcki...) in mamica mora samo pogruntat, kaj kasen jok pomeni in bo dojencek srecen. Ta zenska je izdala celo DVD o tem (in stane skor 50 EURuser posted image ), sem rekla mojmu naj ga zdaunlouda, ga ze mam, samo pogledat moram. Vam sporocim, ce je kaj uporaben in ce se bom kaj naucila iz njega user posted image user posted image user posted image

Pa se neki - a ste opazile, kako imajo vsi dojencki ene poze cist iste, al pa cist enake izraze na obrazih?

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 832
21.12.2007 15:02:06   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: ninocka

scuba - jst sem hotla dat delat osebno za malega, pa zdej ni vec mej, tko da je zaenkrat se ne rabim. Bom mela s sabo rojstni list ce kam gremo. Za Evana sem jo dala pa delat, ko je bil star 5 mesecev, ker smo sli smucat. Davcna pride po posti, nepriporoceno.

Ninocka si se pa razpisala. Bravo bravo user posted image
Mi bomo rabili osebno, ker se bomo takoj spomladi hodili potapljat na Hrvaško. Kar nam pa nič ne pomaga padec meje, na žalost. Bi pa dala že zdej delat osebno za dete ker mi 6.1 poteče vozniški izpit in bom itak letala po uradih. Pa bi zrihtala še osebno za Lano mimogrede, da mi ne bo treba čez par mesecev spet letat naokoli.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 833
21.12.2007 15:49:55   
ajtak
user posted image , ja kako naj mu dam manj ce rabi in je lacen??? Sploh pa na skatli pise, da naj bi 4 tedne star otrok spil 130ml, torej 120mlvode in 4merice...
Me zanima ce so cist enaka pravila za user posted image  ki se rodi z 2800g in enga ki se rodi z 4300g... pomoje tisti vecji rabi vec.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

Neposredna povezava do sporočila: 834
21.12.2007 16:06:34   
Oranža
Oj punce,

Barika ne si k srci gnat - če je otrok lačen je pač lačen. Glavno da je zdrav!!!!! Pol pa  -bognedaj- kaj zboli, pa gredo takoj dekice dol, pa spet ni prav. Pa vsaj kej maš za prjetuser posted image user posted image . Že zdej nam vsiljujejo, da ne smeš preveč jest, da ne bomo debeli itd...ma dej no, nismo vsi po standradihuser posted image user posted image .
Drugač pa moj mali spet spi...men to ni več normalno...je dopoldne spal od 10.30 do 14.30 pol je pa jedel mal na obroke - ne eno stran, pol pa sva se šla previt, da sem ga mal k seb spravla, pa je še na drugi strani mal pojedel (5 min), zdej pa spet spi k top. Je rekla včeri P. da je ok, da je zdrav. Pa tud vsakič je pokakan in polulan, tko da mislim da se naje, vsaj upamuser posted image . Bom vidla k mi ga bo v ponedeljek prišla stehtat, da bom bolj mirna čez praznikeuser posted image .
Ninocka- uau si se razpisalauser posted image . Nisem vedela da zadostuje rojstni list, zdej k ni več mej. Mi imamo Avstrijo čist blizu, pa me mika da bi kmal kej šli v šoping. Mi tavelik ful hitro cote prerasteuser posted image user posted image .
No itak bo treba it nardit osebne, ker spomlad gremo pa že na morjeuser posted image .
Nč šibam, sta moja2 prišla nazaj iz lekarne.
čau

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 835
21.12.2007 16:17:37   
manca

Živjo vsem skupajuser posted image

Včeraj smo imeli prvi pregled. Maja zdaj tehta 5.115 g (njena odpustna teža iz porodnišnice dne 19.11. pa je bila 3.330 g), zrastla je pa za 4 cm in ima sedaj 56 cm.

Pa še eno vprašanje: A so vaše otročičke kaj bolj krči matrali po Plivit D3 kapljicah? Jaz jih bom začela dajati jutri.

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 836
21.12.2007 17:54:29   
ninocka
Uh, sem sele zdej vidla, kolk sem prej napisala - to je pa tko, ko si v efektu in mas mal cajta, ko deca spi user posted image user posted image user posted image

No, sem pogledala un DVD o otroskem joku, in da vas razsvetlim  - jst mam zdej Rubna pogruntanga v nulo user posted image user posted image user posted image ).

5 jokcev:
1. jok, ki se slisi kot NEH - to pomeni, da je lacen (ga nahranis)
2. EH - matrajo ga kupcki - podres kupcka
3. EOW(neki tko) - usta med jokom so  oblikovana v krog - je zaspan
4. HEH - neki mu ne pase (prevroce, premraz, menjat je treba plenicko, polozaj)
5. AEIRH (krcki) - masaza

Ce se mesa vec razlicnih jokov (npr. 3x rece NEH, pa 1x EH, 3x NEH) je lacen - ukrepas na podlagi tistega joka, ki prevladuje.

A boste obvladale zdej? user posted image user posted image user posted image

JE pa pokazan en ful zanimiv polozaj, ce ima otrok krcke - da lezi na trebuscku, ti ga pa masiras po hrbtu in ledvenem delu (ce keri kaj pomaga).
Zdej pa sibite poslusat user posted image , pol pa porocite, kaj ste ugotovile.
JSt sem prej ugotovila, da nasga med spanjem matra kupcek (ceprav sva ga ze podrla) - je jokal EH, EH - smo ga dvignli, je podru se enga majhnega, zdej pa spi.

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 837
21.12.2007 18:13:10   
Oranža
Ninočka ta je pa dobrauser posted image user posted image
Moj zdele po 2 urah spanja dela EH EH, pa še neke druge glasove spušča zreven, pa mal zacvili - a je to tud opisano user posted image user posted image . No mislim da kupa zdele ne bova podirala, bova pa najprej po vsej verjetnosti jedla. Je pa vseen dobro imeti tale šifrant.
Šibam k je lakota....

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 838
21.12.2007 19:02:47   
ninocka
Vanja, to je kupcek - mu mors najprej kupcek podret, pol pa lahko papa, ker drugace bo bruhal (tko je una povedala).  user posted image

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 839
21.12.2007 19:37:48   
ajtak
ninocka sem si takoj sprintala tale slovar!!
A ti mas ta cd doma? A se da slucajno kopijo narest? Bi si ga full rada pogledala.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 840
21.12.2007 20:16:04   
Laubica
A se da slucajno kopijo narest? Bi si ga full rada pogledala.

Jaz tudiuser posted image
quote]JE pa pokazan en ful zanimiv polozaj, ce ima otrok krcke - da lezi na trebuscku, ti ga pa masiras po hrbtu in ledvenem delu (ce keri kaj pomaga).
To jaz že delam-in pomagauser posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 841
21.12.2007 20:21:27   
ajtak
Ker smo vse bolj ali manj okupirane z nasimi soncki vam posiljam en link ki bo prisel prav ko se boste cohale po glavi kaj napisat v voscilnice...

http://www.zaljubljena23.com/voscila/voscila.htm

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 842
21.12.2007 20:35:07   
ajtak
Evo fotke ki vam jih je hotla zadnjic Dajica pokazat...
user posted image

user posted image

a si kera predstavlja da jih ma 6 ki nocjo spat pa bi se vsi na zizi cartal al jih pa po moznosti krci dajejo user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 843
21.12.2007 20:35:59   
ajtak
Ojej a je kak moderator ki bi tole mal zmanjsal- PROOOSIM!!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 844
21.12.2007 20:37:07   
zirafa76
pozdrav na hitro se od mene...

VANJA..HVALA ZA RECEPTE..Ful fajn zgledajouser posted image user posted image

Sem si tudi jaz ogledla te zvoke..joka..user posted image ..imajo smisel..no, manjkajo se cviljenje, grgranje, cmokanje, gruljenje,kr neki zvoki....user posted image user posted image
Moj jo klice GIZMO.....user posted image user posted image

joj, komaj jo uspavam, mi uspe jo dat v posteljo, pa ze cujem spet glasove..ampak dvomim, da bo NEH....prej kaj drugega, ker se je ful najedla....

A ste ze vse postorile za Bozic???Tukaj je prava evforija, jaz se veselim, ker bo to koncno po 6 letih prvi bozic doma ..no, z mojim sva skoz bila v ZDA, na ladji, kjer smo tudi praznovali..OLALA..ful mega, na vseh koncih sveta, ampak ...dom je dom.....user posted image In se z prvorojenko.....Razen tragicnih dogodkov je to najlepse kar si lahko zazelim.....user posted image user posted image

KAKO PA VE OCENJUJETE LETO 2007???Mislim, privat??Ste zadovoljne, je slo kaj slabo, ste dosegle kar ste hotele...tako me zanima....je bilo leto posebno zaradi cesa????

No, moje je bilo v grobem takole..v Januarju sva bila se na Havajih,na ladji, veselo praznovali, kjer so mi sodelavci zazeleli otroke v novem letu!!!!Niti sanjalo se mi ni, kaj me caka par mesecev kasnejeuser posted image 3marca sva bila v Vegasu, kjer sem naredila nosecniski test in je bil pozitivenuser posted image user posted image ..Sledili so meseci srece, napetja..do pregleda, kjer so mi ugotovili dvojcke...user posted image Sledilo je obdobje skrbi, veselja..no vsega....nato je moj se sel nazaj na ladjo do julija, ko so mi ugotovili tezave z eno punco..Sofijouser posted image Takrat se je zacelo obdobje, strahu, zalosti, stresa...v glavnem je bilo stopnjujoce,do poroda, ki je bil nekaj najlepsega v mojem zivljenju..a na zalost z grenkobo...sledili so tedni veselja in zalosti, skrb za Izabelo in strah za Sofijo...No, vsi veste konec..sedaj se pac zelim osredotocit na nas, kot druzina v prihodnjem letu...user posted image

Tako da, ko pogledam v celoti je bilo leto 2007 eno najlepsih in najslabsih let mojega zivljenja.....po eni strani si ga zelim izbrisat, po drugem ne......kakorkoli, slabo smo pregnali, lepo ostaja.....user posted image user posted image
In se en dokaz, kako je zivljenje nepredvidljivo in nikoli ne ves kaj te caka jutri, zato ga moras zivet polno ter predvsem ljubiti vse okoli nas ter se posebej nase najbljizje, ker se premalokrat pokazemo, kako imamo nekoga radi in ga spostujemo.....

No, iz moje strani...vsem lep vecer...

papa

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 845
21.12.2007 20:51:28   
Oranža
Žirafa ni za kaj, želim vam samo še dober tek. Si pa tole lepo povedala, slabo je za pregnat, dobro za obdržatuser posted image . Tud jst bom prižgala eno svečko za tvojega angelčka Sofijo.
V glavnem da ste zdaj vsi ostali ok.

Ja takole, če preletim leto 2007 lahko rečem da je bilo kar uspešno...tako na službenem področju in privat. Želeli smo si še enega otročka pa ga imamo. na del. mestu sem napredovala, tko da tud ni blo slabo. Edino kar mi je malce ušlo je diploma, ampak to bomo pa še zrihtal.user posted image

Ninočka smo vseen najprej papcali, pa smo pol kupe podirali, pa nič bruhali. Pa sej to tolk al tolk zmeri ne drži, kajne.

Lepo nočko vam želim, imamo alarm.....lakota

(Pablo Casals)

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 846
21.12.2007 21:01:52   
scubadiver
Ninocka mene bi tud zelo zanimal ta CD.. Praviš da si ga snela z neta? Kako točno pa je naslov? Da ga še jest poiščem.

Midve z Lano sva pa sami doma. Je šel moj najdražji na novoletno zabavo našega potapljaškega društva. SEm kar malo žalostna da nimava nobenih domačih ki bi čuvali našo princesko da bi šla lahko še jaz. Je vsako leto res dobra žurka. No ja, ampak eden je pač moral ostati doma in sem prepustila mojemu da naju zastopa.

Žirafa kako lepo si opisala leto 2007. Vama se je pa res dogajalo. Jaz morm rečt da je bilo zame osebno leto 2007 res lepo. Končno se je prekinila serija smrti v naši družini in to na najlepši možni način - z novim življenjem. Edino kar me resnično žalosti in sem danes jokala ko dež je to, da mojih staršev ni več ki bi strašansko uživala v vlogi dedka in babice. Mislim da bi se morala kar boriti da bi dobila otročička nazaj. Tako sta si želela postati dedek in babica. Ah ja, kaj čmo. imam krasnega fanta, krasno hčerko in brata s familijo, ki so res super.
Drugače pa je novička ki naju je doletela v marcu letos - da bova postala starša - nekaj najlepšega kar se je lahko zgodilo. Tako dolgo sva pričakovala to detece da se jaz že skoraj nisem več upala verjeti da bova novičko kdaj dočakala. PA sva jo.
Leto 2007 se je zame zares zaokrožilo na najlepši možen način user posted image user posted image

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 847
21.12.2007 21:34:49   
mamuška
Glede količine hrane, če slučajno kera še ne ve: minimum, kar mora otrok v celem dnevu pojest je otrokova težax 1,2 - maximum, kar lahko poje, je otrokova teža x 1,5. Pomeni: če ima otrok 4 kg, mora nujno pojest 480 ml v celem dnevu, če ima 8 obrokov, je to pol cca 60 ml na obrok, oz. lahko poje največ 600 ml v celem dnevu, kar pri 8 obrokih dnevno pomeni tam okol 75 ml na obrok. Tko, za orientacijo. Ni edino merilo starost, teža je bolj važna, saj ima otroček pri 1 mes lahko 3.500 ali 4.500 gr in to JE razlika. Bi se pa tudi jaz strinjala s tem, da je 120 ml ornk preveč za 4-tedensko štruco (ne me tepst!user posted image )

No ,mene čaka še pomivanje po tleh in predpriprava kosila, ta velike kupe svinjarije sem pa spravila izpod nog. matr, kolk ljudi žvi tle, da TKOOOOOO nasvinjano????user posted image

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

Neposredna povezava do sporočila: 848
21.12.2007 22:00:09   
scubadiver
Mamuška hvala ti za formulo. Torej Lana poje preveč. Ampak kako naj pustim otroka lačnega? Če se ne naje do konca, neutolažljivo joka in to s tako ihto, da ima glavico prav prepoteno od napenjanja. Enostavno ji moram dat še malo mleka da zaspi in da se nam vsem ne zmeša. Verjetno tile otročki niso narejeni po kalupu in naša še ni slišala za to formulo in da bi morala pojesti manj. Si bom pa jutri prav pisala točno vse obroke da bom videla na koncu dneva kolk dejansko poje.

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 849
21.12.2007 22:08:20   
Dajica
O Ajtak,hvala ker si prilimala slikice, meni sploh ni ratalo. Ja jaz si kar tezko predstavljam, da bi imela 6 takih struck za previjat pa hranit pa crklajt naenkrat. Sem cist zadovoljna, da imam eno, pa se ta je tako pridna, edino jezi me vcasih, ker mi zaspi med hranjenjem, jaz pa tako veliko mleka.

Mi je kar dolgcas, moj je po cele dneve pa se pol noci v sluzbi (jah gostinstvo, kaj drugega), pa se zdej v decembru je prava norija tam, bo bolje v januarju, ko bo koristil ocetovski dopust in bo 14 dni doma z nama. user posted image Se pocutim, kot bi bila mati samohranilka, za vse skrbim sama. Pa se tako vreme je, da ne moreva it s Kajo ven, tako da sva po cele dneve notri, da se meni ze mesa. Se prekladam iz ene sobe v drugo, malo gledam tv, malo pred racunalnikom, malo spim, pa jem...pa se kmalu navelicam tega. Kaja vecino dneva prespi, tako da ni veliko dela z njo. Tako bi sla malo ven, pa v soping, pa da bi dobla tisti bozicno-novoletni filing, tako pa ga sploh nimam. user posted image Sej imamo doma veliko smrecko pa jaslice, samo to sploh ni isto. Pogresam druzbo. Skoda, ker ni pomlad, da bi se lepo vreme sele zacelo, tako pa je se cela zima pred nami. Eh, saj bo...

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?