ninocka
|
Dober dan, jst sem moje otroke popokala v pojstle in spijo (recimo), jst bi pa mogla kaj pospravit pa raj tle visim. Uceri sem mela tak grozen zobobol (1 teden nazaj sem bila pri zobarci, da mi je popravla zob, ker me je nekaj bolel), pol me je pa zacel rahlo bolet v ponedeljek, uceri je bla pa kriza - na vsakih 5 min me je bolel in to tolk, da mi je slabo ratal in mi je kr tema na oci padla. Evan je pa gledal vlakca Tomzka in vsak vlakec, ki je peljal v risanki me je vprasal Kaj je to? Za **** Sem mu rekla, Evan vlakci so, zdej me pa ne sprasuje vec, ker mami zob boli . Pol mi je pa cel dan lupcke dajal, na koncu pa prijavi, ko sem stala v kuhni in si na lice drzala eno deko - Mene tud zob buba in si da deko na licek Joj, ta moj skrat Sem klical pol mami in ocija, da sta prisla - mami mala dva cuvat, oci pa da me je peljal, ker sama ne bi mogla. Bi kr s ceste dol zapeljala, ko bi me zabolel. V glavnem zdej sem dobila zdravilo, cez 1 mesec pa popravilo do konca. Upam, da bo do takrat slo brez bolecin. Zvecer sem mela pa sluzbeno vecerjo. Je blo ful fajn, ful smo se narezali in ful je blo dobr vidt sodelavce in moji studentki. Za jest je blo pa tolk, kot da bi za 80 ljudi narocevali Evan je mojo odsotnost prespal (itak), Ruben se je pa baje skoz jokal. Preden sem sla, sem ga se podojila in si pol sla se pumpat mlek in me je cist frslok trefnu, ko sem si spumpala komi 40 (mogoce bi se kaj vec, ampak me je neki pumpica zaebavala in me je minil pumpat). PA jst vem, da moj otrok valda ne poje samo 40 al pa 80 (ce pije iz obeh). Ker redi se kr vidno (stegnca ma ze kr konkretna za pohrustat)...al pa res tele pumpice ne morjo tolk potegnt ven, kot je mleka v dojki... MI je pa vceraj cel dan prespal v lezalniku - zgleda mu mal skljucena poza odgovarja, al mu pa zibka ne pase. V glavnem je spal kot angelcek cel dan. Zdej pa spet spi. Se par odgovorv: Sezam - bljak, enkra sem si ga nardila pri evanu, skor bruhala...ne vem, ce sem tolk pogumna, da si ga grem narest se enkrat sex - kaj je ze to? men prav nic ne pase, mojga bo pa razgnal... po prvem porodu je blo isto, sem rabla kr neki casa, da sem se sploh prpravla do tega, pol je bla pa veselica Ko je enkrat zalaufal, ba pa kr skoz plenice - mi mamo od mullerja dvojko, za umivanje mam njihove vatke in vodo + se To to krpice za umivanje Robcke pa drugac uporabljam od DMja, ful dobri so mi pa se od nivee in panethen, sam ko so tolk dragi Od mullerja in pampers mi pa ful smrdijo (+ se vecina enih levih firm) kapljice - men je mami zadnjic prinesla te koroske kapljice 2 flaski. PA je to kr velika flaska, sej jih sploh porabli ne bomo. Sem mu jih dala zadnjic 1x po zlicki, ker ga je neki napenjalo, pa se je pol cez ene 10 min ful lepo pokakal. Jih bom mela samo za taksne primere AD3 - mu jih se nisem zacela dajat, ker skoz pozabljam nicolina - te antiflat majo alkohol not. Dojenje pa tud mene cist posusi - sem ful zejna in mam skoz vodo pred sabo, ker kr vmes pijem zirafa - jst bom tud spila kaksen kozarcek za NL, bo pa se moj bubi mal vesel drugac ne pijem alkohola, edino ko je treba nazdravt spijem pozirk - dva scuba - jst sem hotla dat delat osebno za malega, pa zdej ni vec mej, tko da je zaenkrat se ne rabim. Bom mela s sabo rojstni list ce kam gremo. Za Evana sem jo dala pa delat, ko je bil star 5 mesecev, ker smo sli smucat. Davcna pride po posti, nepriporoceno. jooly, ful lustne slikce. Sam a ni bil Stas na srecanju bolj svetel, al se mi sam zdi? Pa ti si se tud pofarbala, a ne? bolece bradavice - ponovno, po tisti obupni soboti. PA ful me boli oz. prav skeli v lopaticah, ko mi vlece...baje je to en zivc, ki je tko povezan, prej se mi je pol ta blocina selila se do komolca makica - pomoje ti zato dol leze, ker mas dvignjeno vzmetnico. men je v porodnisnici tud skoz dol lezu, ko je po hranjenju mel pojstloc dvignjeno. rotavirus - ne bom dala cepit moja prehrana - vse po vrsti in kar imam v hladilniku (ki je BTW prazen, v njem je samo ene 20 razlicnih sirupov in zdravil??) Edino ne jem strocnic, ampak to zato, ker jih ne maram Sem pa ful jezna na porodnisnico, ker po CR najprej 2 dni ne smes jest in sva ble s cimro ze tolk izstradane, da sva prosile 2 dan za caj (neki toplega za v zelodcek) in nama je dal se ene navadne piskote (kao petit buerr). Tolk dobrih piskotov se v zivljenju nisem jedla IN pol sem ratala totalno obsedena s temi piskoti, ko sem prisla domov iz P, sem mojga poslal, da mi jih kupi in ker sem mislila, da so petit buerre, mi je prinesu te, ampak niso bli pravi (a si predstavljate mojo zalost in razocaranje) in potem je prensu se ene 5 razlicnih teh PB, pa nobeni niso bli pravi, dokler nisem sla sama v stacuno in ugotovila, da se jim rece Picnik (od Koestlerja, k majo tiste srnice gor). Matr in zdej skoz zrem te piskote - za zajtrk, kosilo, malico, vecerjo...bemti pa porodnisnica, ki so mi jih dali Mamathea - kaj mas ti to zaeno cistilo za fleke? A si v Pliberku kupila al kje drugje in kje (spar, Billa, Zadruga...)? Grem od 30.12 - 02.01. v Crno, pa bi se v AU skocila, pa nabavla to, ce je res tolk super. Ker men se vcasih zdi, da dam prat neki, k nima nobenga fleka, pa pride ven s flekom...matr, kot da se te packe v pralnem stroju sleijo iz ene cunje na drugo. PA BTW a gres kaj na korosko cez praznike? nayya, una s tumfom je bla pa ful dobra Da bos kdaj Taju to povedala, ko bo velik. A si gledala slucajno uno novo nadaljevanko Tabloid? Je bil not en Cal in ena muca z imenom Tristan. Se mi je zdelo ful hecno, ker sta to drugi imeni najinih pikcev Sem vam pa hotla ze ene parkrat napisat, kaj mi je moj oci zadnjic povedal - je gledal Oprah in je bla oddaja o govorici dojenkov (je neka zenska kao postudirala, kaj pomeni kaksen njihov jok). Dojencki jokajo razlicno za razlicne stvari (hranjenje, previjanje, kupcki...) in mamica mora samo pogruntat, kaj kasen jok pomeni in bo dojencek srecen. Ta zenska je izdala celo DVD o tem (in stane skor 50 EUR ), sem rekla mojmu naj ga zdaunlouda, ga ze mam, samo pogledat moram. Vam sporocim, ce je kaj uporaben in ce se bom kaj naucila iz njega Pa se neki - a ste opazile, kako imajo vsi dojencki ene poze cist iste, al pa cist enake izraze na obrazih?