Ilije
|
Pozdravljene! IZVIRNO SPOROČILO: jooly Pa še o Centru za socialno delo v Domžalah... sem danes hotla oddat za otroški dodatek in itak da imajo več al manj tam opravke mamice z otroci, so pa na našem centru taki mojstri, da ni nobene klančine al pa dvigala, da bi lahko prišla do njih z vozičkom - stopnic pa kolkor hočeš. In kaj nej, s tem težkim vozičkom, pa spodej full naložen, k sem bla ravno iz trgovine. Drugič, ko bo pač nekdo z mano Te potolažim s tem, da tudi v Laškem ni nič boljše. Vhod je po zelo strmih stopnicah, greš pa po hodniku, ki ni širši od enega metra. In na vrhu stopnic se vrata odpirajo nazaj na stopnice. Mi je včeri skor eden Iris po teh stopnicah trešču dol s tem ko je odprl vrata. IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver Imam pa dve vprašanji.. Eno je: a ve kaj zaščitite obrazke svojim malčkom ko greste na sprehod? Imam eno kremico od Nivee za zaščito pred vetrom in mrazom pa sem spraševala patronažno če namažem Lano s to kremo in je rekla da ne. Da če je mraz naj dam raje eno tetra pleničko čez vozek. A daste ve kremo al pa pleničko čez? Drugo vprašanje pa je. Dobili smo koroške vetrovne kapljice. To se daje po potrebi a ne? Ne pa kr preventivno trikrat na dan? Moj bi namreč dal kar vsak dan trikrat za vsak slučaj, jaz pa se s tem ne strinjam Jaz sem jo samo enkrat s to kremico namazala, pa je potem dobila še več spuščajev. Tako da je ne mažem več z njo. Pleničko mamo pa večji del sprehoda čez. Vetrovne kapljice ji pa tud jst dajem po potrebi. Imam pa Sab simplex, pa me zanima a je možno, da zaradi teh kapljic precej manj kaka IZVIRNO SPOROČILO: sonchek aja še eno vprašanje imam ...a si punce stiskate mleko, če vaš Bambin ne poje do konca iz dojk... Jaz kr popizdevam s to pumpico...na začetko ene dvakrat ko sticnem lepo brizga, po pa ne, pa morm spet mal prestavt pa spet rata...tko da komaj kej spumpam, pa še vedno polne joške... mah mi gre to mal na... ...upam, da bo tamala bol jedla, da ne bom rabla pumpat... kako pa ve to prakticirate??? Jaz si ne pumpam. Sem si do sedaj samo včeraj, ker sem imela pregled in posledično imam danes spet ful polne joške. Tamala jih sploh ne uspe spraznat. Drugače pa s pumpico tud nisem imela nekih težav, razen tega, da me danes malce skelijo bradavice, so me že včeraj med pumpanjem. Aja pa tud jst sem imela krajše predahe vmes. Sem si vmes mal pomasirala prsi, da so se sprostile žleze in je potem takoj boljš tekl. IZVIRNO SPOROČILO: vanja.v Dons popoldne grem pa v božičkove nakupe . Upam da bo mali spal tako kot ponavadi popoldne vsaj 3 urce da jst vse uštimam . Če mojga pošljem, bom prej še živčnega fasala . Se bom pa vsaj mal zluftala - upam - se mi že mal meša, skoz med temio 4 stenami. Bi najrajš tamalga kar s sabo vzela sam po moje ne bi blo glih najbolj pametno, k je sam letanje po štacunah, pa še kopal se bo. Jaz tudi upam na šoping popoldne. Sicer sem večji del daril kar preko neta naročila, sam za finese bo pa treba tud v kakšno trgovino. Aja in tud pri nas za to odpade, da bi lubiju listek napisala, ker bi po moje znorel v trgovini z iskanjem al pa pol stvari ne bi prnesu, ker jih po njegovem ne rabim IZVIRNO SPOROČILO: barika na 5 ur si načrpam do 120ml, dajem mu pa dodatek Men se to sploh ne zdi mal... jaz sem si včeraj zjutraj iz ene dojke načrpala 60ml in je od tega tamala sam pol spila Koliko pa vam spijejo po steklenički? (vprašanje za tiste, ki dodajate ali hranite na ta način) Pa še nekaj novičk o nas: tudi mi smo nekaj prehlajeni, sam ne smrkamo glih kaj dost. Nisem s pumpico skor nič ven potegnala. Kašlja pa vseeno, pa na momente težko diha. Če v kakšnem dnevu ne bo boljš jo bom peljala kar k zdravniku. Aja pa še nasvet za tiste, ki vaše ne spravite z rok. A je katera že preizkusila uspavanje s sesalcem. Nam je to danes uspel. Po končanem čiščenju noska je namreč začela tečnarit itd. Pa za foro priklopim nazaj sesale... tišina. Jo dam v ležalnik in grem sesat in ona zaspi kot top . Pa še kr spi, čeprav ne tako mirno kot tistih 20 minut, ko sem sesala. LP
|