|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007
20.12.2007 21:26:20   
nicolina
Čer,
moj šoping je bil tudi uspešen user posted image , Tin je mojo odsotnost tudi prespal ( vanja, bomo še lahko šle user posted image )  še jedel ni nič, tako da je mleko ostalo user posted image .
Ko sem prišla domov, je pa ful jedel, sej prav, sem imela prsa čist polna. No, pol smo ga skopali, zdej pa spi. Upam, da bo kar potegnil. user posted image

Sem si pa kupila ful lepo jeans krilo, pa lepe nogavice, se bo mami mal zrihtala. user posted image  Nabavla sem tudi darila, manjka mi še par stvari. To popoldne je blo meni prav balzam za mojo dušo.

Scuba, hvala ti za telefonsko številko. user posted image
Velika britanija, sem se nasmejala. Ampak sem zadnjič ugotovila, ko sem sesala, je naš ful spal v ležalniku, bomo probali še s fenom. user posted image
Naraščaj, teh kaplic ne poznam, jaz imam Antiflat Tropfen, pa mi je ravno lekarnar danes rekel, da ene od avstrijskih vsebujejo precej alkohola. Me je kar prestrašil. user posted image  Zdej ne vem, al so te, al kere druge.

Šibam se mal k user posted image  stisnit, se nisva že tako dolgo crkljala.... lahko noč

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 801
20.12.2007 22:25:54   
zirafa76
Pozdrav od nasuser posted image

Trenutno vse tiho, sem jo komaj spravla spat..drugace do zdaj zvecer spi in se zbudi ponoci enkrat, cez dan tako tako, danes sem se jaz zalegnala z njo cez dan....

KREME..jaz jo vedno namazem ko greva ven z Bubchen proti vetru in mrazu in prvic je imela izpuscaje, sedaj pa ne vec..zelo lepo kozo,tako da mislim, da grema ne skoduje, ampak se je se takrat koza cistila....tukaj imamo kar hud veter velikokrat, plenicka ne bi pomagala...

DODATKI..jaz sedaj uporabljam zvijaco....zvecer postane ful tecna in ima krce ali pa je samo utrujena in hoce bit skoz na rokah, pa se tako je iz sebe, da noce vlecit ..pa ji dam dodatek, ki jo ful nasiti in zaspi ..pa jo samo prenesem v posteljo, mal pojamra,pa je.....dodam pa 90-120ml na vrh, ce od mene kaj zvlece....do sedaj deluje, upam, da bo ostal, ceprav hocem ukinat se ta en dodatek.....

NOS...no, smo nabavli zadevo za na sesalec, neverjetno res, kaj ven potegnes..rocna nikoli ne tako....tako da najprej ji dam fiziolosko, pol pa po dveh minutah posesam ven nosnice..user posted image user posted image ..ful pride svasta ven..je sedaj ugotovila, da je dobro zanjo in vceraj se je tako nasmejala, ko sem koncala, kot da bi rekla, hvala..res neverjetno ....in pomaga..je ze boljse in ponoci diha....user posted image Aja, to delam 4x na dan....

NERODNO VPRASANJEuser posted image user posted image A ze katera prakticirauser posted image user posted image user posted image in ce, kaj uporabljate za zascito??? Midva sva vceraj poskusila brez vsega,ampak pazljivo, mal me je strah,ceprav imam tablete doma, rada bi pocakala do prve menstruacije, verjetno kondomi najboljse```???
Upam, da vpresanje ni prevec user posted image user posted image Namrec imela sem bolecine pri tamponih,no, vceraj nic..verjetno smo raztegnaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kako pa kaj deluje naravna zascita,mislim dojenje???

DARILA...vse imam zavito, Izabela je dobila dva,pa se kupla sva ji kompletek z napisom Moj prvi bozic..je ful cart...po oknih sem vse naspricala z snegom figurce, pa snezinke..sem bolj nora kot ostali, ko majo ze vecje otroke..user posted image ..name pa cakajo dve velike skatle na omari, katerih se ne smem dotaknat..user posted image ,ampak me firbec matra..bom ze zdrzala...Sedaj pa cakam, da postavimo smrecko....user posted image po moje bo Izabela ful opazovala lucke....

VPRASANJE..user posted image Ali bo katera spila kak kozarcek za praznike??Saj verjetno lahko, pa katera ve, kako je pol z dojenjem???Pocakas ali preskocis ali????

NO, jutri pa se jaz probam z sesalcem in fenom..me zanima kaj bouser posted image user posted image

aja, sezam ..baje da ga ni dobro ful jest, ni dobro za otroke......ga odsvetujejo......

nic imejte se skrajno lepo..ter cimvec prespanih ur

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 802
20.12.2007 22:41:24   
Dajica
No, pa da po 2 tednih in 3 dneh, odkar sem rodila, se jaz delim z vami svojo porodno zgodbo.

V nedeljo sem se pocutila ok. Z mojim sva imela zvecer se obiske, nic posebnega. Potem sva sla pod tus, se zrihtat za v posteljo in okoli polnoci me je zacelo nekaj zvijati, bolecine, podobne menstrualnim krcem. In to kar na gosto, je prislo ze na 3minute, ampak ne tako zelo bolece. Pa cakava z mojim kaj bo, kaj naj storiva. Sva se po 2 urah odpeljala v P, tam me prklopijo na CTG, me vaginalno pogleda in rece, da sem 1cm odprta, da to se ne bo kmalu, da pa se je zacelo. Lahko bi me sprejeli na oddelek, ampak mi je sama sestra svetovala, naj grem se domov. Tako sem se odlocila, da grem se domov. Ceprav mi ni bilo prijetno, saj me je bolelo in skrbelo, kako bom prezivela v takem stanju noc. Kot sem predvidevala, je bila noc grozna. Komaj sem kaj zaspala, saj sem neprestano predihavala popadke. Isti dan dopoldne sem imela pregled pri svoji G,  me dajo na CTG,  vaginalno me pa ni hotla pogledati, saj so me kao ze ponoci. Pa mi G rece, naj se naslednji dan zjutraj oglasmi v P. Cudno se mi je zdelo, saj sem imela ze redne popadke. Pa  tuhtava z mojim, kaj naj spet narediva. Jaz tako nisem vec mogla , zato sva se kar takoj odpeljala v P, ker so bili popadki ze kar konkretni. V P me spet vaginalno pogledajo in recejo, ja saj ste ze 5 cm odprta. Boste kar tu ostala, preoblecite se. Meni so kar solze silile na oci, ker sem vedela, da zdej gre pa zares.  Pridem ven iz sobe in ko me je moj zagledal v pizami, je bil ves vesel. Locila sva se za 1 uro in pol, ta cas so mene obrili (kar je se bilo treba popraviti) in pa sklistirali. Sprejeli so me ob 13.30 in do 17.ure sva cakala, da so me peljali v porodno. Se mi zdi, da sem bila edina tam s popadki, ostale so cisto normalno cakale brez svojih popadkov, jaz pa predihavala, mizala, sedela, hodila.. Res grozno toliko casa cakati. Vmes so preverjali srcek dojencka in pa mene so pregledali, koliko sem ze odprta. Baje so bile vse sobe polne in je bilo treba se cakati, da so vse ocistili in pripravili za naslednjo nosecnico. Mi je sla ena punca tako na zivce, smo cakali v sobi, skupaj s svojimi partnerji, jaz sem komaj dihala, ona pa je skoz cvekala in cvekala in cvekala...kar ni nehala. Jaz sem kar mizala in se odklopila, da je nisem slisala in se posvetila svojemu dihanju in popadkom.
Koncno so me poklicali, da gremo v porodno. Spet pogledajo, koliko sem odprta (8cm) in mi predrejo mehur. Lepo sem se odpirala, le z glavico se ni hotela spustiti dol. Dali so mi se nekaj proti bolecinam in od takrat sem se pocutila kot zafiksana. Postala sem tako zaspana, da sem samo mizala in med popadki celo (vsaj meni se tako zdi) zaspala. Enkrat sem slisala, kako igra pesem Bele snezinke. user posted image Ze malo prisluhov. Moj je bil ves cas ob meni, mi dajal po pozirkih vodo, me drzal za roko in me gledal... Vsake toliko casa sem odprla oci in mu rekla, ce mu je dolgcas, da jaz spim, on pa sedi zraven mene. user posted image Kasneje mi je priznal, da ga je bilo full strah, ce bo vse vredu z mano pa z otrokom in da sem se mu smilila, ko je videl, kako so me popadki boleli. On pa sam z mano, babice tudi po 45 min ni bilo k meni. Torej, ker se z glavico ni hotela spustit dol, so mi dali se umetne popadke, ti pa so bili od hudica. Resnicno so boleli in vsakic sem mojega stisnila za roko (ali prst, ne vem kaj je bilo). Pa se kar sem napol dremala. Kmalu sem dobila obcutek, da moram zaceti porivati in koncno se je zacelo. Malo na enem pa na drugem boku, pa na hrbtu. Enkrat se mi celo zdi, da sem med pritiskanjem trznila-to je takrat, preden zaspis. Jao, sem si mislila, med rojevanjem spim. user posted image V mize sem slisala babico, ko je rekla, o ze vidim glavico, crni laski so. Kmalu pekoc obcutek, ko je rinila ven in se malo, pa je bila Kaja rojena. V hipu sem bila budna in srecna, da sem lahko koncno videla, kdo je 9 mesecev prebival v meni.

Res je, kot pravijo, da ko rodis in se spoznas s svojim otrockom, pozabis na vse bolecine. Tudi pri meni je bilo tako. Zahvala gre tudi mojemu dragemu, ker je bil ves cas z menoj in mi pomagal v teh trenutkih. Pa tudi babici Mihaeli, ker me je vodila in pomagala pri porodu, ter pazila na moj presredek, da nisem bila sivana. user posted image

Uf, sem se razpisala...

Lahko nocko vsem in lepe sanje

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 803
20.12.2007 23:24:24   
barika
Dajica, ful lepa zgodba,,, sem se kr na mene spomnala, še posebi tam, ko si dobila injekcijo...hahaha, si čist paf po tistem, pa jaz vem da sm kr neke bedarije govorilauser posted image

Žirafa, midva še ne prakticirava, sam mene že razganja ko norca (pa sem včasih kr mal tečna)... je rekle moj, da sej ko bom "dobla" pol bo boljšeuser posted image user posted image

Punce, a je imela katera kej poporodne depresije????? men je blo kr hudo ko smo prišl domov, zarad tega sma se prve 14 dni kr neki kregala, jaz pa samo jokla pa jokala....user posted image user posted image
, no zdej sem super, pa tudi kakšno čestitko lahko preberem, ne da se scmerim na žive in mrtveuser posted image user posted image

zdej grem pa še na pumpo, pol pa spat, čez dobri dve uri pa spet vstat, pa malega nafutrat

lahko noč

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 804
21.12.2007 2:05:57   
Tanayya29
ojla.
samo pozdravim vas z nočnega žura.No spal je od 8-1h,no sj zdj je pa zaspal....aleluja.

Upam,da vsi spite,da samo jaz tle strašim ob 2h...

gremo spat dajica,lepa zgodbauser posted image .
barika meni le bolj hormoni sekajo,sem prava jokica.

Grem spat.
nočko.

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 805
21.12.2007 9:32:59   
ajtak
Dobro jutro!!

Najprej se moram pohvalt, da je tjas spal od 8h do 2h user posted image .

Mami je koncno osvojila tole pumpico za no in danes sva ven potegnila pravo zeleno posast user posted image

Men se tud user posted image , pa sem vceraj malo mojega nagovarjala pa sploh ni dojel user posted image . Morm bit ocitno bolj direktna.

Kar se tice hormonckov se tud jaz kar zjocem, zadnje case k sreci samo zaradi lepih stvari. Sem pa tud jaz bla full obcutljiva ko sem prisla iz porodnisnice... Sem se kr cmerla za vsako figo.

Kako se pocutite ko ni vec mej z Italijo, Avstrijo in Madzarsko?

Grem mal pucat po hisi, je took praha da groza...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 806
21.12.2007 9:53:42   
mamuška
Mi mamo, štalo, včeraj sem dala tamlmu allernovo, ker je vseh mojih zalog zmanjkaluser posted image user posted image in ga kolje ko norca. Edino žirafa -ne se ti hecat z naravno zaščito, sploh ne po CR. Kot veš je ovulacija VEDNO pred menstruacijo in VEDNO lahko ob vsaki ovulaciji zanosiš. DOjenje pa NI NIKAKRŠNA zaščita!!! Tko da - kondom obvezno, dokler dojiš drugo odpade, razen mirene.

Grem naprej cartat in noskat, od včerja od 16. ure sem ja Toni Kukoč. Sploh ne vem, kaj naj mu dam, kadar mi mojega zmanjkauser posted image user posted image user posted image

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 807
21.12.2007 10:11:15   
Laubica
Naraščaj-sem šla iskat prevod(iz pred 8 let ko sem sinu te kaplice dajala,zad ne rabimo)Piše-Na vsako flaško 2dlc-damo 2 pumpici kapljic,se brez problema mešajo z hrano ki je v flaški in z drugimi tekočinami naprimer čaj,mleko.Kapljice daš ko ga napenja in pred uporabo obvezno pretresi.O trajnem jemanju kaplic se posvetujte z zdravnikom,če ga skozi napenja -se posvetuj z zdravnikom

Ž
IRAFA-mi tudi žeuser posted image ker se mojemu že meša od sileuser posted image ,meni še ni bilo-mi pazimo-vedno ,nikoli nisem imela drugačne zaščite,na dojenje se ne zanašaj kot zaščito,me pa mora zelo dobro sprostit ker drugač me boli-čutim šiveuser posted image
Moram mojga Timona javno pohvalit-1. mi je spal v enem kosu 5 ur in poluser posted image user posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 808
21.12.2007 10:11:45   
Kimi6
živjo,

mene zanima, a jim vse dajete te kapljice d3 oziroma olevit, jaz imam olevit, pa ga tudi po teh ful zvija, pa sem mislila da bi mu jih zažela dajati ko bo star 3 mesece, da ti krči malo minejo. a mislite, da bo kaj narobe?

lep pozdrav

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 809
21.12.2007 10:15:02   
ajtak
Draga mamuska s kaksnim veseljem bi te sedaj potolazila, ti dala kak nasvet- pa ga zal nimam user posted image .
Vem, da bosta z malim to krizo pregurala. Mi k sreci nimamo tezav z alergijami in mali dodatke dobro prenasa. Te allernove pa ne poznam, a to ti je pediater svetoval?
Ko pravis, da ga kolje mislis verjetno napenjanje in zaprtost? Kaj pa sladke kamilice? A to lahko pije? Pravijo, da odpirajo.

Tudi jaz sem vceraj zacela uvajat novo hrano milumil1, ker baje bolj nasiti (Tjas mi spije 120ml  na obrok in cez 2 uri ze civka da bi se... ). Posledicno je zvecer spal 6ur v kosu, ampak proti jutru pa se je zbudil zaradi napenjanja in se je komaj pokakal, sam se je tako da zaenkrat ne bom ukrepala, ce se bodo pa tezave z blatom ponovile se danes pa gremo jutri zjutraj nazaj na Aptamil1.

Mi je pa hecno da bi ga milumil zaprl, ker ravno pravijo da je boljsi od aptamila ker ne zapira tolk user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 810
21.12.2007 10:18:01   
Laubica
Mi mamo, štalo, včeraj sem dala tamlmu allernovo, ker je vseh mojih zalog zmanjkal in ga kolje ko norca.

Mamuška-ne znam ti nič svetovat,samo držim pesti da bo kriza hitro mimouser posted image
Sem pila včeraj sezam in sem ponoči dobila ful trde dojke tak da probaj

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 811
21.12.2007 10:34:04   
Tanayya29
jutro.

no,pa smo vstal...smo fajn spal...jupi.

mamuška tudi jaz ne znam svetovatuser posted image ,sploh ko mata tako alergijo.A to mleko,ki ga daš je kakšno posebno?

kimi hmmmm..vem,da moja kolegica teh kaplic sploh ni dajala,ker je bila tamala rojena poleti,in sta hodile sam na sonce...no,zdj pa velik sonca nimaš.
pa poskusi z avstrijskimi olevit.

user posted image v pondeljek imam g.,tako da sedaj uporabljam najboljšo zaščito
user posted image user posted image ..se pravi vzdržnostuser posted image user posted image .

ajtak počutim se super,ko ni več mej....hihi.

šibam...papa

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 812
21.12.2007 10:35:31   
Tanayya29
ups kimi spregledala,da maš olevit....težko ti rečem...a katera ve kaj več,kako je s kapljicami?

Neposredna povezava do sporočila: 813
21.12.2007 11:00:04   
naraščaj
dan

nayya, jaz sem bla pokonc od 1.15 pa do mal čez 3, sam jr bil rač. ugasnjen. ni in ni hotla zaspat pol sva pa ob 4ih spet jedli in pol je spala kako dobro urco in spet doštukat nato pa je z nama spala do pol 9ih. jao, jao. pa ful mi bruha po vsakem obroku.
mah bo že.

dajica, lepo si napisala.

user posted image še nisva, mene je mal strah, mojga že razganja,kr ne vem če bi pred pregledom. čeprav me vseen mal mika

IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

Kar se tice hormonckov se tud jaz kar zjocem, zadnje case k sreci samo zaradi lepih stvari. Sem pa tud jaz bla full obcutljiva ko sem prisla iz porodnisnice... Sem se kr cmerla za vsako figo.

Kako se pocutite ko ni vec mej z Italijo, Avstrijo in Madzarsko?

ja, men se tut vsake tok časa kr joče. kr za brezveze, ponavad kadar sem ful nenaspana.user posted image user posted image

meje: taje pa dobra

mamuška sva že dva kukoča. ponoč sem jo eno rundo pol kr pusla v poslci in tiščala dudo in jo božala po ličku pa je pol k sreči mal zadremala (pol ,urceuser posted image ). glede hrane ti pa ne znam svetovat, ker nimam nič od tega tut težav z alergijami za enkrat (naj le tak ostane)ne.

laubica, super hvala. jaz too nucam občasno, sam moja razen mojga mleka iz zize ne pije nič - neče. kaj pa zaj???? user posted image user posted image  bravo za spanje.

moja je pa mal zaspala zdele, upam, da bo vsaj kake pol urce, da se lotim čestitk pisat. še nč nisem.

Neposredna povezava do sporočila: 814
21.12.2007 11:03:51   
Laubica
laubica, super hvala. jaz too nucam občasno, sam moja razen mojga mleka iz zize ne pije nič - neče. kaj pa zaj???
Pojma nimamuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 815
21.12.2007 11:18:50   
Oranža
Dobro jutro/dober dan, a kavice dons pa ne bi? Pa jo dejmo no...
user posted image Mi smo tud fajn spančkali, od 23.30 - 03.30, pa pol od 4h pa do 07h, pa pol do 09h, no zdej pa spet spimo.
Kimi jst sem pri prvemu prav tako imela oleovit kapljice, pa ga je ravno tako napenjalo, tko da ne vem kaj ti reči...S temi kapljicami se mi zdi en user posted image ...dokler se jim črevo mal bolj ne razvije jih pač napenja. Itak jih največ napenja zrak k se nabere v črevesju, so prav bogi. Ja treba pa jih je jemat.
A vam punce te vetrovne kapljice pomagajo, al jih pol neha napenjat????
Jst jih bom najbrž šla dans kupit, baje jih imajo tud v naši lekarni.
Mamuška sej bo, boš vidla, je pa to res en user posted image .
Dajica - so te pa kar namučili s temi sprehodi sem in tja....no glavno da je Kaja zdej z vamauser posted image user posted image .
Ajtak - meje - hja ful fajn...bomo vidli k bomo šli v prvi šoping v Austrijo, kakšaen je filinguser posted image user posted image user posted image . Pa user posted image  za spanje.
Žirafa, mi itak še nič ne prakticiramo user posted image , je še prezgodaj - zameuser posted image , na dojenje kot zaščito se pa ne zanašaj, razen če bi kar takoj še imeli kakšnega user posted image . Kondom je po moje trenutno no.1user posted image user posted image .
Upam da si recepte dobila, pa dober tek vam želim. Tista potica k je notri, je ful simpl za nardit pa še dobra je. Men je to prva od mnogih k mi je ratalauser posted image .
Nayya kaj pa je s pesmicami - a sem jih zgrešilauser posted image
No se tipkamo še kaj kasneje....

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

Neposredna povezava do sporočila: 816
21.12.2007 11:24:13   
Oranža
IZVIRNO SPOROČILO: naraščaj

laubica, super hvala. jaz too nucam občasno, sam moja razen mojga mleka iz zize ne pije nič - neče. kaj pa zaj???? user posted image user posted image  bravo za spanje.

Če govorita o kapljicah - kaj pa če bi si ga iztisnilauser posted image . Je mal velik aneuser posted image  Mogoče čez del dan bi pa šlo.
Če ne govorita o tem mi prosim ne zamerit, samo zamižita na en uč, pa bouser posted image .
Aja Laubica  - user posted image user posted image  Timon.

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 817
21.12.2007 11:34:33   
Laubica
Aja Laubica - Timon.
user posted image Vanja-se ti dopade to ime pisat -a neuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 818
21.12.2007 11:45:08   
tintin
Hojla še od mene:)
Včeraj sem imela poporodni pregled - vse okej, ker polno dojim in nameravam še nekaj časa in ker načrtujeva ponovno zanositev že čez kakšno leto, bo moja kontracepcija v vmesnem času kondom.user posted image G je rekla, da se kaj drugega niti ne splača.
Mali je ponoči malo razgrajal - od 3.35 do 5h sva imela žurkouser posted image , tudi čez dan mi ful ne spi veliko. Se pa na veliko smejemouser posted image
LP vsem!

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 819
21.12.2007 11:52:43   
scubadiver
Ojla punce,
hvala za kavice user posted image .
Mi smo danes spet super pančkali. No zvečer ni hotela zaspat do polnoči, potem pa je spala do petih, pa naslednjo rundo do pol desetih. Sam da je preveč ne hvalim user posted image

Mi še nč ne prakticiramo user posted image , je mene nekako strah in bom počakala do pregleda. Da pa mojega ne razganja preveč pa poskrbim z alternativnimi metodami  pa je volk sit in koza cela user posted image .

Joj mamuška kako grozno je tole pri tebi. Naša vsaj lahko prebavi vsako mleko kot dodatek brez alergij. sploh si ne predstavljam tvoje situacije user posted image

Laubica a si prepražila sezam in potem to pila? Si naredila tako kot je svetovala Jenny Anny? Bom še jaz probala če imaš občutek da pomaga...

A je katera že dala delat kakšne dokumente za otročička? A slikajo za osebno pri vsakem fotografu? KAko pa sploh ujamejo take malčke? Pa še nekaj.. Kako pa je z davčno številko? ta pride avtomatično po pošti a ne?

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 820
21.12.2007 12:03:36   
Tanayya29
Ali jih peljete ven v takem vremenu?megla...?
jaz bi šla pa ne vem...?

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 821
21.12.2007 12:07:53   
scubadiver
Nayya midve včeri nisva bli zunaj, dons pa tud ne verjamem da bova šli. Je megleno, turobno in še vedno minus 3,5 user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

Neposredna povezava do sporočila: 822
21.12.2007 12:18:47   
nicolina
Ojla,
mi smo danes tudi super spali, od 20.00 do 1, nasledno rundo do 4 in pol še do 7. 30. user posted image  Sem bla ful vesela. Upam, da bo tudi naprej tako.user posted image

Sem bla pa danes zjutraj v službi, sem šla zrihtat za zdravstveno zavarovanje, dobila od sindikata darilo, pa še Tin je dobil darilce. Fajn je blo mal z ženskami počvekat.
Scuba, jaz za osebno nisem še nič urejala, po moje slikajo povsod. Davčno dobiš po pošti, mi smo jo prejšnji teden.
Gledeuser posted image  mi tudi nismo še nič, čeprav naju že mika. bomo vidli, kako bo čez praznike, ali bomo počakali do prvega pregleda. user posted image  Žirafa, na naravno zaščito se ne zanašat, bolje uporabit kondome.
Dajica, lepa zgodba user posted image
Mamuška, ste pa res bogi. user posted image

Ah meje, no jaz sem zelo blizu Schengena, samo 6 km. user posted image  

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 823
21.12.2007 12:21:02   
nicolina
Midva tud nisva bla včeraj zunaj, niti danes ne bova šla. Pr nas je tud megleno, mrzlo. user posted image  Se ne upam.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 824
21.12.2007 12:32:19   
jooly
Koliko pa vam spijejo po steklenički?

Ilije... jaz ji dam ponavadi zvečer dodatek okrog 20h, 21h. Po tem, ko poje pri meni na obeh, spije po flaški še od 60-100 ml. Zvečer je ponavad čist sestradana, jaz pa izmolzena user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

Sem ravnokar spila sezamov čajuser posted image user posted image user posted image user posted image skoraj bruhalauser posted image

Laubica...a veš kako otrokom rečemo... nobeno zdrvilo ni dobro. Važno da te pozdrav user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: zirafa76

NERODNO VPRASANJEuser posted image user posted image A ze katera prakticirauser posted image user posted image user posted image in ce, kaj uporabljate za zascito??? Midva sva vceraj poskusila brez vsega,ampak pazljivo, mal me je strah,ceprav imam tablete doma, rada bi pocakala do prve menstruacije, verjetno kondomi najboljse```???
Upam, da vpresanje ni prevec user posted image user posted image Namrec imela sem bolecine pri tamponih,no, vceraj nic..verjetno smo raztegnaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kako pa kaj deluje naravna zascita,mislim dojenje???

uf... nimam čsa niti razmišljat o tem user posted image  Edina "pametna" zaščita naj bi bil kondom ali prekinjen odnos. Moj G pravi, da dojenje niti slučajno ni zanesljiva zaščita, tko da... punce ne se igrat user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: zirafa76

aja, sezam ..baje da ga ni dobro ful jest, ni dobro za otroke......ga odsvetujejo......

zdej pa res ne vem, no... user posted image  

IZVIRNO SPOROČILO: Kimi6

mene zanima, a jim vse dajete te kapljice d3 oziroma olevit, jaz imam olevit, pa ga tudi po teh ful zvija

jaz sem ji včeraj prvič dala Olevit, pa mi je zvečer take zganjala, da sem skor živčnega fasala user posted image . Bom vidla danes, če bo isto, takoj prekinem. Kosti se bojo tud brez tega zarasle...

IZVIRNO SPOROČILO: nayya28

Ali jih peljete ven v takem vremenu?megla...?
jaz bi šla pa ne vem...?

jaz bi tud šla, pa je tko čudno...user posted image

Aja, nov album mam - iz Čatežkih, geslo Kim

lp

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?