|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007
8.3.2008 20:22:56   
gruška
IZVIRNO SPOROČILO: barika

zdele se mi bo pa rač resetiru, inštaliram en program...

A ti resno inštaliraš ...? Jaz sem pa mislila, ko skoz pišeš, da z možem programirata in inštalirata, da vidva user posted image user posted image user posted image  ........user posted image user posted image user posted image user posted image

Jooly, mi smo pa včeraj cel dan slončkal user posted image .... O ti packa, o čem pa zdaj razmišljaš ... mi smo se šli uno igro s slončkom, ki si mi jo posodila user posted image  ...... Prav super je ... 

Punce, a je katera vidla pri 24 ur otroško kirurgijo? Pa uno punčko, ki jo je sestra previjala? To je bila Klara od Katke .... Sva prej govorili po telefonu, je povedala, da gre Klari ful na bolje in da mogoče sploh ne bo potrebna presaditev jeter....user posted image ....... Sem ji rekla, da naslednjič, ko se dobimo v Lj., da jo bom poklicala, da se nam z Aljažem pridružita....

Grem zdej Tajo nafutrat ...

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
8.3.2008 20:24:41   
Laubica
ČEEERRR-sej vas sploh več ne dohajamuser posted image user posted image user posted image Ker nimam časa za nazaj brat-bi vas prosla da mi poveste če že kaj dajete zvečer mlečne kašice-jaz sem mojemu dala danes prvič-od Alnature(po nasvetu Mamuške)in ker ni mlečna sem zraven dala Novalac in vodo-JE PRAVuser posted image Mamuška pomočuser posted image No jedel je nekaj -sva na žlico in pol še dojenje-bomo vidli če bo bolje spaluser posted image Sem mu pa dopoldan dala dušeno bučko na pari in pire.Pred enim tednom pa sem mu dala čežano in ga je fuuuull zašraufalouser posted image Povejte mi kaj ve dajete malčkom.Sva pa bila v četrtek na 2. ceplenju in meritvah-pri 4. m. ima 7700g in 64.5g

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
8.3.2008 20:39:18   
Laubica
Aja žirafa -mi imamo Brevi stolček in že zleknjeno leži-sedi v njem

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
8.3.2008 20:41:52   
ajtak
Laubica user posted image user posted image , smo te ze pogresale!!

Jaz mojmu soncku dam (kak dober teden) tam okrog 5h par zlic GH, to nardim mal rizeve kasice in ji primesam al jabolko al pa korencek. To poje par zlic (vedno vec, ker mu je full dobr) in potem dobi seveda se mleko user posted image .

Pred spanjem pa samo mleko pije.

Punce js se grem pa zdele rihtat k grem na obcni zbor user posted image . Tiste govorance so ze mimo in zdej ko Tjas ze spi grem se jaz tja na kak drink pa mal cvekat user posted image . A ste mi kej fous??

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
8.3.2008 20:52:36   
sonchek
..ste pa res prave čveke..
Evo mi že spimo..no naša šjora.jaz bom pa tud zdej šla....user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: zirafa76

se vprasanje..

A MI LAHKO POVESTE, KAKSNE STOLCKE ZA HRANJENJE IMATE..ce ze in kdaj zacet uporabljat???

Mi imamo od Ikea-e Antilop...tiste k svoje bambinije že hranijo, ga ful hvalijo..mi bomo pa tud ga začeli uporabljati čez dobra dva meseca, ko bo naša samostojno sedela in bomo začeli s uvajanjem GH...

zdej grem pa res spat,..
nočko vsem...

P.s.
Timon in vasja...vse najboljše za mini rd!!!user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 4255
8.3.2008 20:53:17   
gruška
IZVIRNO SPOROČILO: TKT

aja, se to... a veste, da sem edino pozornost ob 8. marcu dobila od tascice, ki mi je prnesla ferero rosche user posted image - lepo od nje, ne? (pa grdo od mojga user posted image ).

TKT, ti maš pa fejst taščo user posted image user posted image  ... Za tvojga pa ne jambraj, si si ga sama izbrala ......... user posted image

Jaz sem dobila pa od moža rožico, pa od očija sem dobila darilni bon ene trgovine pri nas s perilom .... ful lepo .... pa Tevž mi je že včeraj dal eno kuverto, pa je rekel, da jo moram zjutraj odpret ... sem jo zjutraj odprla, pa je bila not voščilnica, ki jo je sam naredil, pa ena pesmica napisana, ki so se jo v šoli učili in mi je to pesmico potem še sam zdeklamiral .... to je pa itak najlepše darilo ....

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4256
8.3.2008 20:53:39   
sonchek

Jaz mojmu soncku dam (kak dober teden) tam okrog 5h par zlic GH, to nardim mal rizeve kasice in ji primesam al jabolko al pa korencek. To poje par zlic (vedno vec, ker mu je full dobr) in potem dobi seveda se mleko user posted image .

A v uvajate že gosto hrano?user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4257
8.3.2008 20:53:54   
Laubica
A ste mi kej fous??
Čist nič-ti privoščimuser posted image user posted image user posted image
Pa lepo da ste me pogrešaleuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4258
8.3.2008 21:05:44   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: gruška

aja, se to... a veste, da sem edino pozornost ob 8. marcu dobila od tascice, ki mi je prnesla ferero rosche user posted image - lepo od nje, ne? (pa grdo od mojga user posted image ).

TKT, ti maš pa fejst taščo user posted image user posted image  ... Za tvojga pa ne jambraj, si si ga sama izbrala ......... user posted image

Priznam-kriva user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sonchek
A v uvajate že gosto hrano?user posted image

ja, po malem... sem itak vedla da bomo kr kmal zacel ker smo na flasi in ker je nas Tjas zelo jesc... no pa si vseeno nisem mislila da bo tako kmalu pokazal znake da bi rad jedel. Ko mi jemo se kar slini, dviguje in razburja user posted image , je prov smesen. Pol mu pa zlico k ustom priblizas jih pa odpira ko kak vrabcek.

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 4259
8.3.2008 21:09:32   
barika
[quote]No sam na sprehode pa vseen hodmo tud v civilizacijo čeprav men tud mal rata ko kakđno mamico s fenci vozičkom srečamo.
stolček - nađ je seveda rabljen. Takđen k se namesti na jedilno mizo. V uporabi bo pa čez kakđna dva meseca, ko bomo začeli z GH in ko bo tamala sedela sama.

se podpiđem, stolček imam pa en star 7 let, drugega imam pa antilopa iz ikee

zdele se mi bo pa rač resetiru, inđtaliram en program...

A ti resno inđtalirađ ...? Jaz sem pa mislila, ko skoz piđeđ, da z moţem programirata in inđtalirata, da vidva user posted image user posted image user posted image  ........user posted image user posted image user posted image user posted image
   da draga moja gruđka hruđka, az to resno, dream weaverja sem si dal gor, da lahko anketo (KONČNO) nardim, in to delam zdejle, moj gleda pa "dundija v NY"

glih zadnjič sma se s TKT pogovajale o Katki, boga revica,  potem je pa kr hudouser posted image user posted image user posted image  (upam, da ne bo potrebe sploh nobene operacije), kok je pa z njenim sinom (upam, da je vse ok, ker sem malo pozabla, kakđno je bilo stanje pri njih)??

Laubica, jaz sem dala Martinu danes popoldan Frutek jabolko-korenček, razredčen z vodo (to je bilo razmerje 50:50pribliţno, 20 vode+20 ml fruteka)
za večerjo je pa dobil v 150 ml vode  4 merice mleka, pa 2 merici (isti, kot za mleko) kađice (koruza, riţ)

-spet mam eno novo miđko in tipkovnico, pa se malo učim-

Punce js se grem pa zdele rihtat k grem na obcni zbor user posted image . Tiste govorance so ze mimo in zdej ko Tjas ze spi grem se jaz tja na kak drink pa mal cvekat user posted image . A ste mi kej fous??
ne, ker je tam sama "pjanđna" pa po pjači in  čikih smrdiuser posted image user posted image user posted image

men tud moj ni nič podaril, baje bo posodo umil, ga đe vedno čaka...sem mu pa danes naredla za kosilo mreţno pečenko in pečen krompir, tak da mu lahko zaţelim samo đe veselo pomivanje user posted image

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 4260
8.3.2008 21:14:51   
ajtak
ne, ker je tam sama "pjanđna" pa po pjači in  čikih smrdiuser posted image user posted image user posted image

to pa sploh ni res ker se not ne kadi!!!

no zdej js grem!

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4261
8.3.2008 21:19:54   
barika
a dej dej dej no...user posted image user posted image user posted image  se pa zunaj, pa vas bo dež dobil ,potem bote pa zbolel (pa nč se ven ne meč, da ne kadiš, sej te poznamuser posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
8.3.2008 21:20:10   
scubadiver
Kva je zdej čveke? A se vam že kej trga? user posted image
Moj "romantik" tud ko je prišel od frizerja ni prišel z rožico. ZGleda je že odst veliko darilo da je postrižen user posted image .
No, ampak je pa zdele privlekel eno taveliko MIlko z lešniki ki jo je dobil od neke stranke v petek. To je pa več kot rožica. Tko da se bašem s čokolado. **** gleda kile user posted image

Dejte si zapisovat kako ste začele GH. Bom jest rabla pomoč čez kakšnih 14 dni-3 tedne...

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4263
8.3.2008 21:23:06   
manca
Srečanje na gorenjskem: mogoče, da prideva. Ta dan imam namreč zobarja dopoldne in je vse odvisno od tega. Ob kateri uri pa bi se dobili?

Žirafa76:Maja bo sedela v Slex stolčku od Brevi-ja. Uporabljat ga bova pa začeli ko bo stara pol leta. Je pa ta stolček tak, da ga lahko uporabljajo tudi odrasliuser posted image

Vasja vse najboljšeuser posted image user posted image pa dva velika lupčka...enga ti pošilja Maja, druzga pa jaz

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4264
8.3.2008 21:26:19   
soni
Tudi mi smo počasi štartali z GH. Ampak šele z jabolkom. Zaenkrat ga oba dobro sprejmeta.
Smo pa šele na parih žličkah. Potem pa mleko.

lp

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 4265
8.3.2008 21:31:55   
manca
Moj dragi možek mi je pa prinesel vrtnico...me je vprašal kaj naj prinese, pa sem rekla, da hočem da je za Majo posteljica gotova in da bo to najboljše darilo. Pa je potem vseeno moral v cvetličarnouser posted image
Včeraj sem končno šla naročit tudi jogija za najino posteljo. Zdaj sva imela enega 160/200, ampak je preveč smotan ratal...je star skoraj 8 let, ležanje na njem pa že cela dogodivščina skupaj s fedri vred. Očitno sva preveč user posted image ko sva delala Majouser posted image .
In potem moj možek, pameten kot je, je šel danes še v en salon vzmetnic tukaj v Britofu...in pride nazaj z tremi vzorci. Ne vem kako ga je lahko prodajalka tako okrog obrnila, pa še dala vzorce, da vidim, kako zgleda material v jogiju. Potem mu je pa napisala še ponudbo, dala isti popust kot sem ga jaz dobila tam kjer sem naročila jogija, pa ne boste verjele....dva povštra sta gratis. Ja madonca, res ju rabva.Sva potem moža na pravo pot spravle skupaj s taščouser posted image .

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 4266
8.3.2008 21:37:19   
tintin
manca, hvala za poljubčkeuser posted image , se mamica zahvaljuje v Vasjevem imenu - on že spi (mu bom pa jutri povedala).user posted image
Mi smo šli danes gledat pupiko od kolegice, ki je bila rojena 5 t. prezgodaj. Oh, kako malo bitjece...res je miniaturna...2 kilci pa pol, 47 cm, glavica 31 cm. Naš Vasja je bil pravi velikan ob njejuser posted image
GH: bomo uvajali, če bodo le mlekarne daleuser posted image po 6.mesecu. Zakaj? Ker je Vasja že tako bogato obdarjen z nagnjenostjo k alergijam, astmi in podobnim zadevam. Moja stara mama (že pokojna), moja mami, jaz - astma; moj fotr, jaz - alergije....user posted image , tudi sicer ne kaže posebnega zanimanja za žlice in hrano. Še vode po žlički noče...dpji se pa noro rad (kar jezik da ven in ammmm naredi haha)
Srečanje: glede ure je meni vseeno, lahko se dobimo tudi ob 12h ali kaj podobnega, dajmo se tako, da nas bo čimveč...user posted image
LP vsem, hvala vsem za čestitke!

(odgovor članu soni)
Neposredna povezava do sporočila: 4267
8.3.2008 21:46:57   
barika
Žirafa76:Maja bo sedela v Slex stolčku od Brevi-ja. Uporabljat ga bova pa začeli ko bo stara pol leta. Je pa ta stolček tak, da ga lahko uporabljajo tudi odrasli

pa če je dragggguser posted image , men je bil tud ful všeč  (bi lahko imeli kr 4 take, pa bi bilouser posted image )

VASJA vse najboljše za 4 meseceuser posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 4268
8.3.2008 21:52:00   
manca
pa če je dragggg , men je bil tud ful všeč (bi lahko imeli kr 4 take, pa bi bilo )

Hja, veš, mi smo ga dobili za Majino rojstvo...prinesla ga je sestra od moža. Midva sva pa njenemu prvemu otročku tudi dala darilo v taki vrednosti.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
8.3.2008 21:57:49   
gruška
Manca, a ti si z Britofa? Jaz pa od tam poznam dva (brat in sestra - Anže in Špela) ... Se ti kaj svita?

Gorenjke, kaj če se zmenimo v četrtek ob 11ih? Se mi zdi bolj fajn ura, ker nas gre kar nekaj potem po otroke v šolo in vrtec, pa da ne norimo ...  a lahko? Kje pa je ta Qulblalblabla ...?user posted image

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 4270
8.3.2008 21:59:26   
gruška
Oooooooooo, Jooly se ni skrila ....... user posted image

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 4271
8.3.2008 21:59:27   
barika
a dans pa ne bo nč akcije????
user posted image

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 4272
8.3.2008 22:00:17   
barika
nemrak, zdravo, dej napiš kej nouser posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4273
8.3.2008 22:06:37   
jooly
KOKODAAAK

Sem tok zdelana od včeri, da dons odpovedujem kšno daljšo debato. Pa še Gejšo gledam zraven.

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4274
8.3.2008 22:07:29   
mamuška
Pa jebela, a ve cel dan na mšini viiteuser posted image user posted image user posted image ???

Cize, vozički in tašara: dokler služi namenu in se še vidi osnovna barva, je OK. Mislm res, jest sem tak kmet za te stvari, za firme, barve, modele, jaz še zdej ne vem, kwa je quiny, kwa je mutsy al kaj je že zdej full inuser posted image Jaz mam na novo Peg Perego Centro Completo (sem mogla prebrat, kva piše gor) int o - pazi!- na 4 bicikle, zanimala me je pa samo funkcionalnost, ker sem pri prvi cizi kilo fasalauser posted image ta je pol lažji in gre v moj avto, ima torbo za nosit otroka in to je vse, kar me zanima. Marelo imam pa šenkano od sosede, staro 10 let, ampak zadeva služi svojemu namenu in ne vidim potrebe dajat nadaljnih x eur za nekaj, kar že imam.  STolček imam od prvega sina, tudi PP, prima papa al kaj že je, se nagne in ga že uporablajm za hranjenje. Itak pa smrkelj mali samo še pokonci siliuser posted image , po novem se proba dat na kolena in se prevalit s hrbta na trebuh. Misli, že zadnjič je dohtarca v A rekla, da je čisti simulant in da on samo "glumi" nedonošenčkauser posted image

No, naš frajer je bil včeraj po krompirju - flekastuser posted image user posted image ej, samo še alergijo na krompir nucam, pa sem čist v ritiuser posted image user posted image Zdej bo 2 dni pavze, pol bom še 1 x probala, mogoče je bilo naključje (upamupamupam!!!!), ker če ne se mi bo lajf še dodatno zakomplicraluser posted image user posted image user posted image Se je pa ponoči celo noč dojiluser posted image user posted image , itak je dan not prinašal.

Mož in sn sta spisala pesmico, rožce pa to - moj je za te stvari bukov ko hrastova drva, mije pa oče prinesl vrtnic v lončku. Veliki sin je delal vizitke in nekaj sva pacala in gipsa in barv za na steklo. Vsake toliko me užge kak ustvarjalni preblisk - nč bat, hitr mineuser posted image

Laubica: kašca bo kar OK, maš pa od alnature daj kar pestro izbiro. So malo dopolnili, odkar pri nastega nismo več rabiliuser posted image Mam tud jaz riževe kosmiče od njih, pa pkorizo-riž od linota in s tem kombiniram. Mam še prosena kašo, pa je ne prenaša.

A še kej?

Aja, ful me mika tale Qlandia, ampak jaz si z D, ne upam v zaprte prostoreuser posted image user posted image user posted image . Njegov deficit je še vedno hudo hud in bi se požrla, če bi mizaradi mojega čvekca zbolel. Se vam bo pa vsem kolcalo, ker vam bom tolk fovšuser posted image user posted image

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?