Dajica
|
Ej Dajica tale tvoj bodoči možek je pa strašansko romantična dušica Ja, res je in se nic ne branim! Da povem, kaj je enkrat rezerviral(ze kksno lepo in pol nazaj). Sva sla v Zrece v terme, najprej bazen-plavanje in cofotanje, potem sva sla v savno za nekaj casa, sledil je jakuzzi za eno urco (sva bila sama notri, vrtnice po stropu, na polickah, svecke, sampanjec, disave), na koncu pa se vsak po eno uro in pol masaze. Ej, vam recem, da je bilo NORO! Še katera.....Dajica morda, sej nimaš tolk daleč al kak?Pa še katera???? Ne, nimam dalec. Sem ze razmisljala, da bi se vam pridruzila, pa da vas spoznam, cveke novembrske. Sam nisem se sla z avtom sama s Kajo kam. Pa sedez imava zadaj, tko da je med voznjo ne bi vidla, ce pa bi ga prestavili spredaj, bi blo treba airbag izkljucit. Pa se neki je. Vse full o vozickih govorite, kaksne imate, vse po zadnji modi,jaz pa kar modro molcim ....imam namrec enga se od sestre, ki mi ga je posodila, je pa ze 6 let star, cist nic moderen, pa v modri barvi (jaz pa puncko notr, haloo). Se je moj enkrat hecal pa rekel, da midva se samo po gmajni sprehajava, on je spredaj v izvidnici in ce slucajno kdo gre nasproti, mi da signal in se hitro z vozickom skrijem za drevo. Tko da bi prisla, sam ce ne boste komentirale vozicka
|