|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007
5.3.2008 20:01:11   
barika
A vam povem kako ena od celjank (da ne bom katero zatožila) reče svojmu ? ****EC

FU*ECuser posted image

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
5.3.2008 20:08:02   
barika
joj TINTIN, drži se!!!
user posted image

pa ne FU**EC ampak
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
5.3.2008 20:09:18   
mama11
Slikce so krasne - kaj imate fletne user posted image  (pa po resnici poročat - so bili vsi tako pridni kot deluje po fotkah?). Ugotavljam, da se vam moram v bližnji prihodnosti res pridružiti, da vidim, če ste tudi v živo takšne čveke.

Kaj pa je to z rezervacijami ženinov in nevest... pa ne, da sva s Tamaro kaj zamudili user posted image .

Sem končno spravila skupaj nov album; če imate kaj časa preveč, je geslo februar.

Tako, zdaj gremo pa kopat (beri preškropit kopalnico).

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
5.3.2008 20:10:34   
Oranža
Punce ful ste luuuuuškaneeeee. No pol velja, se dobimo še v Kr. user posted image user posted image user posted image
se tipkamo kasnej gremo se hraniti.
Čao

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
5.3.2008 20:22:05   
zirafa76

JOJ, KAK STE FAJNEuser posted image user posted image user posted image A NI LEPO CELJE IN NASA STAJERSKA???user posted image [sm=smiley20.gif]
Sam Kim se je neki zmrdovala v Cjeluuser posted image user posted image user posted image ...So pa res bili pridni...user posted image

SEm pa vidla, da ze kar fajn uporabljate letne verzije vozickov, al se motim???

A kej planirate vse novemberke skupaj zbrat, no v toplih dneh???user posted image user posted image user posted image user posted image Takrat bi se midve prisle zenina iskat...sej nismo zahtevne,,lep, postaven { obvezno z dvem pdbradkim, ter trem debelim stegnom}bogat,lahko manjsa kmetija,samo produkivna ter dobrim vozickom ..user posted image user posted image

Jaz sem drugace spet bila na operaciji znamenj, tako da sem spet v bolecinah,ja,jih imam kar dost takih kriticnih....user posted image ..Ampak se bojim kaksnega koznega rakauser posted image ...

Tannaya..imas Buzza???Jaz sem sprobala letno verzijo, samo doma, pa se mi zdi Izabela taka mickena..Kako pa si zadovoljna z nakloni???In ali uporabljas zimsko vreco notri???

Vsem zelim nocko ter da najboljse opravite z vsem tezavami...saj bo, smo ja levinjeuser posted image user posted image

papa

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
5.3.2008 20:24:15   
nicolina
Ej babnce, vam pa spet dogaja danes user posted image user posted image user posted image

Ja, Tin hodi že s Tajo, sva se z gruško že zmenle user posted image , samo pogodbe še nisva podpisali, tako da se moram čimprej udeležit kakega srečanja. Ja seveda, Taj abo prva dama.user posted image
Gruška, to ti moram reč, zdej vem po kom je Taja tolk lepa, ja po mamici vendar user posted image . Tri otroke maš že, pa taka huda bejba. user posted image  sej mi ne zameriš, a ne?

Debeluška, ta bodi je dobil Tin direkt iz Amerike, za tvojo Erno pa sem ga kupla v Kiku, majo ful dobre in kvalitetne user posted image  Ne vem točno, na kaj si mislila sinoči? user posted image user posted image

Manca, lep snežak...user posted image

Aja, pa super ste na slikcah, pa kolk so luškani vaši sončki...user posted image , komaj čakam, da se enkrat vse dobimo.

< Sporočilo je popravil nicolina -- 5.3.2008 20:25:35 >

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
5.3.2008 20:27:15   
zirafa76
BARIKAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MAMA11..ful je faca vasa princeska, sam tista zapestnica je pa huda..se dobro, da je niste zgubile...user posted image

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3782
5.3.2008 20:30:27   
nicolina
IZVIRNO SPOROČILO: mama11

Kaj pa je to z rezervacijami ženinov in nevest... pa ne, da sva s Tamaro kaj zamudili user posted image .

Ja, kar pohiti, sej je še kater prost... user posted image user posted image  mislim, da itak fantje prevladujejo med novembrkami, al se motim?

Pa Tamara ima tako lepe učke...user posted image

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
5.3.2008 20:40:05   
jooly
Sam na hitr se javm, da boste vidle, da me Gruška ni pustila na Trojanah user posted image  Dobim eno kolegico na obisk, bova en perček stisnle user posted image
Debeluška, čakam kšno fotko na ta računuser posted image

se javim še pol

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
5.3.2008 20:40:19   
gruška
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina

Ej babnce, vam pa spet dogaja danes user posted image user posted image user posted image

Ja, Tin hodi že s Tajo, sva se z gruško že zmenle user posted image , samo pogodbe še nisva podpisali, tako da se moram čimprej udeležit kakega srečanja. Ja seveda, Taj abo prva dama.user posted image
Gruška, to ti moram reč, zdej vem po kom je Taja tolk lepa, ja po mamici vendar user posted image . Tri otroke maš že, pa taka huda bejba. user posted image  sej mi ne zameriš, a ne?
Aja, pa super ste na slikcah, pa kolk so luškani vaši sončki...user posted image , komaj čakam, da se enkrat vse dobimo.

Ej Nicolina, a ti men že zdej u rit lezeš, če bova enkrat res tašči najinima otrokoma user posted image  .... sorry, sej se hecam user posted image  .... Hvala za kompliment user posted image user posted image

Čaki, sam zdej pa vidim, da Tamarine učke hvališ ... mislm, a maš kej za bregom user posted image  .... Res skrajni čas da se iz oči v oči soočimo user posted image ..........

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
5.3.2008 20:41:31   
Kimi6
Čer,

da se še jaz na kratko javim, sem danes zelo na tesnem s časom, z možem so nama montirali okna, pe še na sejmu Dom sem bila, tako da je bilo kar pestro.

Potepinka- jaz za dlesni uporabljam Calgel, dobi se v lekarni brez recepta, sam se mi zdi da kakšnega večjega učinka ni bilouser posted image  Kupila sem mu pa še nekakšno dudo za v usta za utrjevanje dlesni, pa sploh ne ve kaj bi z njo počel v ustihuser posted image

Dajicauser posted image user posted image  iskreno sožalje njegovi družini, si sploh ne predstavljam kaj doživljajo.

Debeluškauser posted image  za hči, saj bo, nobena juha se ne poje tako vroča kot se skuha, samo bodi pozitivna.

Hm, to sem si pa vse na hitro zapomnila, ste se ful razpisale včeraj in danes.

Jaz moram iti pa zvečer kar kmalu spat, ker mi mali ponavadi vstaja zjutraj ob petihuser posted image , mislim a ma še katera tako zgodnje vstajanje?

Aja sem pogledala še vaše slikice iz Celje, same fletne punce.

To bi bilo vse za danes, se grem še malo učit, ker imam v petek en izpit, jaz pa še nič ne znam, kot vedno user posted image   user posted image .

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 3786
5.3.2008 20:41:43   
gruška
IZVIRNO SPOROČILO: jooly

Sam na hitr se javm, da boste vidle, da me Gruška ni pustila na Trojanah user posted image  Dobim eno kolegico na obisk, bova en perček stisnle user posted image
Debeluška, čakam kšno fotko na ta računuser posted image

se javim še pol

A to bi ti men nardila, a ne? Na Trojanah bi me pustila? Dobr, da vem za drugič...user posted image

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
5.3.2008 20:43:07   
scubadiver
Evo tud jaz sem se srečno vrnila s štajerske. Prav luštno je blo, čeprav sem jest mogla prej it.
sem prišla k babici in mi je najprej povedala da ne gre ven na kosilo (kot je blo zmenjeno) ker je tko bolna da ne more - to sploh ni res. No potem mi je povedala, da je ona že jedla in da imam na štedilniku kosilo. Resnica - ona ni jedla NIČ, tist je blo pa njeno kosilo ki so ji ga prinesli iz doma, čeprav je blo odpovedano. Sva se prov skregali okol tistga kosila. No na koncu je ona pojedla, jaz pa sem bla brez hrane do 7h zvečer ko sem prišla nazaj domov. Sej škodilo mi ne bo, zdravo pa tud ni preveč.
Prav boga je postala tale moja draga babica. Zmatrana sem pa tko kot da bi šla peš v celje in nazaj user posted image

BrinaS dobrodošla sopotapljačica user posted image user posted image .

Debeluška ful držim pestke za tvojo punčko. Sem prepričana da je vse ok.

Tanayya vračam objemčke tebi in taju user posted image

Sigurno sem pozabila kaj komentirati. Se opravičujem

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
5.3.2008 21:15:43   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: gruška

SLIKCEEEEEEEEEE .... geslo:celje

..superca ste vseeeeee!!!!!!! in seveda vaši sončki tudi..hihiiii

manca..mala maja je res cukrček..pa kak lep snežakkkkkkkkk!!! user posted image user posted image user posted image

mama11... oh ste luškaniiiiiiii...res je sonček mala princeska...

no..lepo ..
mi smo se tudi že skopali in gremo spat...

nočko vsemmmmmmmmmmm!!!!

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 3789
5.3.2008 21:32:52   
nicolina

Ej babnce, vam pa spet dogaja danes

Ja, Tin hodi že s Tajo, sva se z gruško že zmenle , samo pogodbe še nisva podpisali, tako da se moram čimprej udeležit kakega srečanja. Ja seveda, Taj abo prva dama.
Gruška, to ti moram reč, zdej vem po kom je Taja tolk lepa, ja po mamici vendar . Tri otroke maš že, pa taka huda bejba. sej mi ne zameriš, a ne?
Aja, pa super ste na slikcah, pa kolk so luškani vaši sončki... , komaj čakam, da se enkrat vse dobimo.

IZVIRNO SPOROČILO: gruška

Ej Nicolina, a ti men že zdej u rit lezeš, če bova enkrat res tašči najinima otrokoma .... sorry, sej se hecam .... Hvala za kompliment

Ej, to pa ne.... user posted image user posted image , no morda mal... Ampak sem čist resno misnla, da dober zgledaš...

Za Tamarine učke sem pa sm tako komentirala, nimam nič za bregom...user posted image

Ti boš pa zaj****tašča......user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil nicolina -- 5.3.2008 21:34:23 >

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 3790
5.3.2008 21:37:06   
DEBELUŠKA30
Punce, še enkrat hvala user posted image , mi je kar malo lažje od vaših pozitivnih misli!

Jolly, no takole po parih kozarčkih, ti je všeč:

user posted image

Gruška in Nicolina, ena drugi se prilizujeta user posted image , sam vajina pogodba bo takole končala:

user posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
5.3.2008 21:46:39   
gruška

Za Tamarine učke sem pa sm tako komentirala, nimam nič za bregom...user posted image

Ti boš pa zaj****tašča......user posted image user posted image user posted image user posted image

To pa neeeee, jaz pa že nisem taka ..... user posted image  A veš kako pravijo: če imaš sina, te skrbi za enga lulčka na svetu, če maš pa hčerko pa za milijon...user posted image user posted image user posted image ... moram pazit, da ne bi moje Taje kdo prizadel, a ne ..... user posted image

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
5.3.2008 21:54:38   
gruška
Jooly, drugič, če ne boš pridna, te bom res pustila na Trojanah, pa boš šla tkole domov .... user posted image

user posted image

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 3793
5.3.2008 21:59:34   
gruška
user posted image
KJE PA STE ZDAJ? A STE ĐLE ŢE VSE SPAT???? user posted image  MOJI OTROC SPIJO, MOŢ PRIDE PA ČEZ POL URE DOMOV... VAS PA NIKJER user posted image ......

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
5.3.2008 22:03:24   
potepinka
Čer

Super slikce Celjanke in Ljubljančanke mi je žal da nisem mogla priti

Vse slikce otročkov so tudi čudovite

Kimi-Danes sem kupila Calgel,pa vidim da ni nevem kakšnega učinka.Mark se tudi zbudi okrog 6-7 in ne zaspi potem več nazaj no ob kakih 9 potem zaspi

Je bil pa cel dan tako siten ne cel teden se to že dogaja ne na rokah,ne igralni center nič samo jokca tak da več ne vem ali ga dlesni matrajo ali je scrklan al kaj,nisem več tolk pametna???????
Debeluška- user posted image user posted image   upam da bo res vse vredu,je pa moja hči imela isti problem samo je bila takrat stara9 let samo pri njej so bile oči tako da je dobila očala
mama11-  user posted image user posted image  pogumna punca

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu Kimi6)
Neposredna povezava do sporočila: 3795
5.3.2008 22:32:34   
manca
Prav luštne ste bile v Celju s svojimi cukrčkiuser posted image

Majo sem dala spat ob osmih, ob devetih je jokala. Pa jo še malo priklopim nase, nato je pa hitro zaspala. Podreva kupček in ko jo položim v posteljico odpre oči in spet v jok. Nisem je mogla potolažit ne z dudo, ne z premikanjem koška...v tretje mi je le uspelo jo položit notri in je k sreči spančkala naprej. Le kaj bi to bilo? Ker včeraj je bilo podobno zvečer. Je prišla za njo sitnoba zarad cepljenja, ki je bilo prejšnji teden? Hja, nimam pojma.

Snežaka je naredil pa mož...ga je moral, saj sem mu rekla, da obljuba dela dolg...hja, ni bilo pa potem nič z delom v delavnici...mora namreč pobarvati posteljico za Majo, da jo končno že damo ven iz koška. Mu moram jutri mal zatežit s temuser posted image , drugače bo soseda prej rodila, saj imamo sposojenega od nje.

Za srečanje v Kranju sem tudi jaz, samo ne morem pa v četrtek ker imam spet zobarja...bi šla raje še dvakrat ali trikrat rodit, kot pa tja

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
5.3.2008 22:33:48   
manca
Pozabila sem povedat, da sem ob pol sedmih zjutraj Majo preoblekla in podojila, potem je pa spala kar do 10:20user posted image . Še nikoli ni trajalo toliko časa, saj sva ponavadi med sedmo in osmo uro zjutraj že pokonci.

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
5.3.2008 22:43:35   
scubadiver
Sem prej pozabila napisat.
K pravte da so vađi cukri tečkasti po cepljenju. Lana je bila cepljena v petek, v soboto je skoraj cel dan prespala, v nedeljo pa je bla ţe taka kot ponavadi. Tko da očitno cepljenja ful različno vplivajo na tele malčke.

Lahko noč punce, grem spat

user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
5.3.2008 22:47:04   
nicolina
Jaz sem še tukaj,
Gruška mal sem se hecala, seveda moraš skrbet za Tajo, da je kdo ne prizadane. user posted image
Debeluška, si pa faca s temi slikicami. user posted image user posted image  Ne, ne najina pogodba z gruško ne bo šla v luft, boš vidla...
Manca, mi smo tu dmeli danes probleme z uspavnjem, sem šla trikratk njemu, pa kar nekaj stoka, pa že cel dan je tečka. A mislite, da je možno, da je tako po cepljenju? Mi smo bili cepljeni v četrtek.

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 3799
5.3.2008 22:47:58   
potepinka
Mark je bil cepljen 14.2 a potem tolk dolgo trja tečnoba  user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa res grem spat Lahko noč

user posted image

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?