Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 6.3.2008 10:30:52
|
|
|
|
scubadiver
|
Tanayya in Taj iskrene čestitke za 4 mesece pa še darilo za Taja:
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 6.3.2008 10:40:00
|
|
|
|
potepinka
|
Pikapikica vse naj naj Taj-za mini RD
Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi. -------------------------------------------------------------------------------- Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 6.3.2008 10:42:00
|
|
|
|
sonchek
|
scuba..Neli še na nobeni slikci ne sedi...no razen na zadnji je v pol ležečem položaju na kavču, ampak samo za slikanje..hihiiii ..drugače jo pa imam večinoma ležečo na kolenih k meni obrnjeno in nogice na mojmu trebuščku..ji ta položaj zelo sede..vidi me direkt v obraz in takrat se na veliko pogovarjava in igrava... ..jaz je sploh ne mislim dajat v sedeči položaj, vsaj dokler čist ne bo držala glavice gor oz. dokler se ne bo sama usedla...se mi zdi da vsaka stvar rabi svoj čas...nič ni dobro pretiravat... ..sploh se mi pa zdi da pri tem Bumbo-tu pretiravajo..piše da je kokr primerem od 6-tedna dalje..haloooo pikapikica..vse najboljše.... potepinka..kakšen fejst fant je vaš Mark!!! Taju pa Neli pošilja 4.poljubčke za mini rojstni dan!!!
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 6.3.2008 10:43:08
|
|
|
|
Tanayya29
|
pikapikica tebi pa vse najboljše
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 6.3.2008 10:44:35
|
|
|
|
Tanayya29
|
žirafa imam speedija
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 6.3.2008 10:45:26
|
|
|
|
Tanayya29
|
super ste punce na slikcah ,in vsi vaši bejbiji na fotkah...... ,vseh nas novembrčkov,je tok fotk...
< Sporočilo je popravil Tanayya29 -- 6.3.2008 10:46:13 >
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 6.3.2008 11:05:25
|
|
|
|
mama11
|
Pozdravljene, današnji rekord nočnega spanja v kosu je 3,5 ure. Kar je dobro, veliko bolje kot 2,5 ure prejšnji teden . Samo mi ni čisto jasno, zakaj je najdaljši spanec med prvim in drugim nočnim dojenjem. Včasih je bila najdaljša prva doza - od uspavanja do prvega nočnega dojenja. Punce, tiste ki kopate ( samo hecam), ali še dajete na glavo tiste "amiš" kapice. Patronažka je rekla, da naj jo ima na glavi vsaj 3 ure po kopanju. Po kopanju gre sicer ponavadi spat, ampak je doslej to delovalo; zadnje 2x jo je bilo pa ful težko uspavat, pa še po eni uri, ko sva se z splazila v sobo spat, jo je uspela spraviti z glave, tako da ji je visela privezana okoli vratu. In je tako seveda nisem mogla pustit spat in sem potem v temi opletala, da sem kapico spravila dol ne da bi jo zbudila... skratka cel shit. Pa še potem me je skrbelo, da ne bo kaj narobe, ker je ponoči v spalnici 18-20 stopinj. Pikapikica in Taj - vse najboljše in dobro praznujta! Sonchek in Potepinka - kaj imata krasne . A je Mark že tudi rezerviran, ali ga lahko rezerviram za Tamaro? Ali greste danes kaj ven. Pri nas je končno nehalo snežiti. Sicer je vse belo, pa tudi veter ga še nekaj serje, ampak mislim, da je pa res že čas za en dober sprehod. Pa tudi, če sva se sprehajali decembra in januarja, pa da se ne bi marca
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 6.3.2008 11:08:46
|
|
|
|
Nana Liza
|
PIKAPIKICA in TAJ! Vse najboljše!
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 6.3.2008 11:15:27
|
|
|
|
Kimi6
|
Pikapikica in Taj vse naj naj
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 6.3.2008 11:22:13
|
|
|
|
Tanayya29
|
Kimi6 in BrinaS dobrodošli . Počasi berem za nazaj,pa mal komentiram,bom kmal eno stran prebrala .
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 6.3.2008 11:24:21
|
|
|
|
Tanayya29
|
Debeluška pa kje jih pobiraš....za crknt od smeha. Oprostite,ko bojo same moje izjave,ampak sprot komentiram.
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 6.3.2008 11:42:02
|
|
|
|
Tanayya29
|
Jaz sem dodala slikce od taja v album,geslo danaja. poglejte kok je zadovoljen v športnem delu vozička,vidno ,kot bi mi rekel...mama hvala ker vidim . aveste,men je skor iz vozička poletu v uni košari,kr skakala je košara,tok se je drl not . barika v medvodah sem danes,imava posvetovalnico,in upam,da bo končno cepljen. debeluška,kako emma?
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 6.3.2008 11:44:57
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
Scuba, pošlem ti na zs mojo telefonsko , pa me poklič, ker sem vprašala zat Lano. Zdaj grem pa še k zobarju !
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 6.3.2008 14:23:14
|
|
|
|
ajtak
|
no, naj se se jaz malo javim danes... fotke s celja so res super, sam jaz se tak bedasto rezim , otroci so bili pa rez vsi tak full pridni, tud Kim!, tist posnetek je bil ujet ravno v nepravem trenutku in vzamem vso odgovornost, ker sem ga jaz nardila . Vceraj sem bila prvic po ene pol leta v kinu , sva sli s tasco gledat "vedno prica nikoli nevesta" in je prav luskan film, tak za mal mozgane spocit . Sva si prvoscle mal za dan zena, pa to . Nobena ni scubi nic odgovorila za stolcek... no, a ga kera ma? Ker razmisljam o nakupu pa bi rada kako mnenje. Barika, kako mislis, da ne drzi glave, ce pa jo Nc, grem mal diplomo tipkat k mali lih spi
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 6.3.2008 14:37:51
|
|
|
|
ninocka
|
Dober dan, jst sem se mal "odsotna", sem tolk v shopingu in america, da sam to cekiram cele dneve. Uh, moj si bo mogu res falcona od vlade sposodit, da bo lahko vse dam pripeljal Itak, da bi pokupila cel Gap, pa NEXT, pa crocse, pa allstarke, pa....sej se mi ze mesa...zenske se 2 dni zdrzte, pol bom pa spet pr tapravi ...ce sem kdaj sploh bla
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 6.3.2008 14:38:37
|
|
|
|
jooly
|
Ahoj. Včeri ni blo časa nazaj pridet. Sej ne da sva jih tok spile, ampak sva zraven tok čvekale, da se je vse skup zavlekl pozn v jutro TKT... s taščico v kino??!! To pa je ljubezen IZVIRNO SPOROČILO: TKT Nobena ni scubi nic odgovorila za stolcek... no, a ga kera ma? Ker razmisljam o nakupu pa bi rada kako mnenje. Jst nimam ne stolčka, ne mnenja Debeluška... zdej pa počas nehi okol dohtarjev hodit. Sta že izpolnile bonus za cel let Seveda ti želim, da se čimprej porihtate tko da bo prov!! Gruška... a ste že kej metulje lovil po bajt?? (btw. Gruški sem posodla eno igro, k slonček piha skoz rilček take raznobarvne metuljčke, pol jih je pa treba z mrežicam lovit - vsak si pač izbere eno barvo) Kje pa so Laubičarji ??!! Ker je edina iz Maribora, bi jo "laufarce" lahko kdaj šle obiskat.
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 6.3.2008 14:53:29
|
|
|
|
Oranža
|
Ojla punce.... se sam na hitrco javim, smo bli zunaj pa je mrzlo ko , zdej pa čakam da šride pol pa gasa v Austrijo, ker pr nas v Hofru folk vse razgrabi v sekudah tko da...... Ful imate luškanega otročke Športni del...jst ga bom poskusila met vsaj do 5 meseca v košari, ker imam speedija.... Un stol....ne hvala!!!Ga ima kolegica pa se ji je tamala itak ven prekucnila Pa ne zato, enostavno mi ni zdravo!! Pikapikica vse naj naj Taj vse naj naj naj naj naj nja.........kak fejst fant si že Zdfej pa šibam hrani tamalga.... Aja Ninočka a kupuiješ sling al ne? Nč šibam no.....
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 6.3.2008 14:56:21
|
|
|
|
Oranža
|
IZVIRNO SPOROČILO: jooly Kje pa so Laubičarji ??!! Ker je edina iz Maribora, bi jo "laufarce" lahko kdaj đle obiskat. Hej hej, a moj post si pa kr spregledala.....naj prej boste na Gorenjski konec prđle ane
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 6.3.2008 15:00:31
|
|
|
|
ajtak
|
IZVIRNO SPOROČILO: jooly TKT... s tađčico v kino??!! To pa je ljubezen IZVIRNO SPOROČILO: jooly Kje pa so Laubičarji ??!! Ker je edina iz Maribora, bi jo "laufarce" lahko kdaj đle obiskat. jst sm za (gorenjska mi zaenkrat ne disi prevec ).
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 6.3.2008 15:02:26
|
|
|
|
Oranža
|
IZVIRNO SPOROČILO: vanja.v Aja Ninočka a kupuiješ sling al ne? Sm vidla ZS in sem ti že odgovorila.
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 6.3.2008 15:03:06
|
|
|
|
ajtak
|
pa se en vic (star pa dober): V:kako se reče če se tašča obesi? O:sreča na vrvici
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 6.3.2008 15:33:10
|
|
|
|
nicolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: vanja.v IZVIRNO SPOROČILO: jooly Kje pa so Laubičarji ??!! Ker je edina iz Maribora, bi jo "laufarce" lahko kdaj đle obiskat. Hej hej, a moj post si pa kr spregledala.....naj prej boste na Gorenjski konec prđle ane Ja, kaj pa v Belo krajino? Ste mi obljuble, da pridete enkrat v naše kraje..... Taj Tristan čestitke za 4 mesece , si že pravi fant, pa take lepe okice imaš..
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 6.3.2008 15:35:28
|
|
|
|
nicolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: TKT pa se en vic (star pa dober): V:kako se reče če se tašča obesi? O:sreča na vrvici Jaz sem pa ravno pri tašči na obisku, drži Tina v rokah, jaz sem pa mal na compu, da ne poslušam, kaj mu vse govori....
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 6.3.2008 15:50:40
|
|
|
|
scubadiver
|
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina Ja, kaj pa v Belo krajino? Ste mi obljuble, da pridete enkrat v naše kraje..... Pridemo pridemo, še v celju smo se pogovarjale da mormo enkrat tale kraj BK obiskat . Sam da se malo otopli pa se bomo povabile
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 6.3.2008 16:02:16
|
|
|
|
pikapikica
|
hej hvala za čestitke... sicer pa... hmmmm jaz sem tudi iz MB... sicer priženjena... ampak saj menda to tudi velja !!!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?