Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 5.3.2008 16:56:11
|
|
|
|
nicolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika Dober dan!!!! srečanje je uspelo, Gruška hruška bo dala slike gor , Gruška imaš nov nick, čakamo slikice... Mama 11, za malo herojko, samo da je uspelo in se ne bo več matrala revica. Tin je po celodnevnem tečkanju omagal in zdej že spi kako urco, jaz sem tudi zadremala zraven, zdej pa pijem kapučino . Končno mal časa zase. Evo, še vam ga postrežem...
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 5.3.2008 17:37:48
|
|
|
|
ajtak
|
Naj se jaz napisem, da smo se mele prav fajn! Je pa Tjas toook zmatran od teh "lublanskih frajl" da ze od 16h spi . Gruska komi cakam fotke, ziher zgledam grozno
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 5.3.2008 17:49:09
|
|
|
|
manca
|
Pa imamo sneženega moža ...slikce v albumu, geslo: manca
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 5.3.2008 17:51:20
|
|
|
|
mama11
|
Aja, že en lep čas pozabljam nekaj vprašati - nam se ful krajša čas hranjenja. Do sredine januarja smo bili še na 40-60 min, potem smo šli na 15-20 min, zadnji teden pa komaj kaj več kot 10 min. Ne da se pritožujem, se mi pa zdi zelo hitra sprememba. Kako pa kaj vaši ?
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 5.3.2008 17:54:47
|
|
|
|
barika
|
Gruška, kje si? upam, da sta varno prispeli domov. Martin pa ni nič kej zaspan, je spal celo celih 20 minut. Mama11, bravo za tvojo punco moj ´ma pa novo igračo, pa mene še vidi ne, bom jaz tudi danes, da me bo opazil
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 5.3.2008 18:01:30
|
|
|
|
ajtak
|
Ja Gruska in jooly, a sta kul?
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 5.3.2008 18:17:35
|
|
|
|
sonchek
|
hoj,hoj IZVIRNO SPOROČILO: mama11 Kimi6 in BrinaS dobrodošli. Debeluška30 bom držala pesti, da bo s hčerko vse OK. Nikar takoj ne misli na najslabše. Tudi jaz držim pesti Nicolina Tin bo pa s temi okami gotovo velik šarmer. Pa kok ma las!!! ..tukaj se kr podpišem... mama11..bravo za jezička...ja še dobr da je sploh kej pojedla..joj revčka majhna..no sam da ste urihtal..zdej se pa fajn futrite... nicolina..no me veseli, da ni sam naša dons toooookkkk tečkasta..ja je bla že pravi obup.. pol sem jo pa fajn oblekla, pa gremo ven (ko je nehalo snežit,seveda)...in sedaj spi...ampak je ne bom dolg pustila se gremo pol kopat, pa spat... mah, že alarmmmmmmm
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 5.3.2008 18:19:02
|
|
|
|
gruška
|
Jaaaaaaaaaaaa, Gruška hruška in Jooly varno prispeli domov.... Samo mojga z inernet kartico ni blo od nikjer ...... Poročam čez par minut.......... (A ZGLEDAM KOT HRUŠKA ?)
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 5.3.2008 18:21:30
|
|
|
|
ajtak
|
NEEEEEEEEEEEEEE, se pa lepo rima- mors priznat!!
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 5.3.2008 18:33:35
|
|
|
|
barika
|
Punce, morem vam povedat, da mi je hotla Gruška (ko ni niti malo kot hruška) vodo na glavo zlit... sej bo vidla, ko bo Martin malo zrastu (tam čez ene 17 let ) aja, slikice....
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 5.3.2008 18:51:48
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: TKT NEEEEEEEEEEEEEE, se pa lepo rima- mors priznat!! Ja o.k., priznam, nej vam bo U glavnem ... ne duha ne sluha o snegu danes, tko da sva ble z Jooly en dva tri v Cjalu .... Lepo vas je blo spoznat celjanke, ste taprave opasne štajerke (in čisto nič nedolžni piščančki - razen po starosti ) ... Zdaj pridete pa ve v Ljubljano, a ne? Barika - si nisem upala na vašem teritoriju zlit vode .... Slikce se še nalagajo, bom sporočila, ko bojo ... še danes BrinaS - no super, da si se opogumila in se oglasila ! Punce, BrinaS in njena Tina bosta hodili tudi na plavanje z nami .... Zdaj pa Brina, hitro čimveč povej o sebi ... Naraščaj - upam, da se Taja čimprej "umiri"..... Nicolina - ZAKAJ PA MEN NE ODPRE ALBUMA, DA VIDIMO NAŠEGA ŽENINA ? Mi napiše, da je napačno geslo Tin ...... Debeluška - držimo pesti, da je z Emmo vse uredu .... pa saj je, boš videla... Vanja - z Jooly zihr prideva ..... Scuba pa tud najbrž - je taka "luftarka" kot midve Majčko "milk built this body" mamo pa tud mi .... Mama11 - super za opravljen poseg na ORL ... Ja, mama11, smo ble res ta huj čveke v Celju ... Čaki, da spoznaš celjanke v živo, so še hujše Grem pogledat kva je s slikcam ....
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 5.3.2008 19:12:19
|
|
|
|
nicolina
|
Gruška, dej probej še enkrat: Tin, morda si napisala sm z malimi črkami. Ja valda, ti moraš oceniti ženina Čakamo slikce iz Cjela...
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 5.3.2008 19:18:07
|
|
|
|
gruška
|
SLIKCEEEEEEEEEE .... geslo:celje Nicolina - ratal.... Tin ima tudi naš glas .... čaki... a pol bo Taja prva dama ?
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 5.3.2008 19:24:13
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
Punce, hvala za vzpodbudne besede in tolažbo , sam me je res mal strah, pa upam, da bova čim prej na vrsti v Lj, da bomo čimprej vedeli za kaj gre! Zlate ste Nicolina, kje pa ti kupuješ tele bodije, že tisti, ki si ga poslala Erni mi je fulll všeč! Tale tvoj "dečko" je pa prav fletn, ga bo treba Erni predstavit ! Prej ko sem prišla od zdravnika, sem bila tok v šoku, da sem ene petkrat vtipkala geslo, da mi je ratal priti do slikic ! Kako je bilo sinoči? Jutri dobiš dokumentirano, ko bom pri volji za kakšno slikco ! Kranj, jest sem takoj za ! Mama 11 bravo za poseg, prav fino, da so vaju takoj "zrihtal"! Manca, ste bili pa res pridni, mi smo naredil pol manjšega snežaka ! Lepe slikce! BrinaS, od kod pa si? Saj mogoče si že napisala, pa sem zgrešla ?!
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 5.3.2008 19:27:54
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 Nicolina, kje pa ti kupuješ tele bodije, že tisti, ki si ga poslala Erni mi je fulll všeč! Tale tvoj "dečko" je pa prav fletn, ga bo treba Erni predstavit ! Prej ko sem prišla od zdravnika, sem bila tok v šoku, da sem ene petkrat vtipkala geslo, da mi je ratal priti do slikic ! Debeluška, ne se štult zraven ... Tin je že naš .... A vidiš Nicolina, jaz nisem nič v šoku, pa sem tud ene petkrat vtipkala geslo, preden je prijelo...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 5.3.2008 19:29:16
|
|
|
|
barika
|
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Gruška, kok smo fajni!!!! sam slik si pa ne morem shranit, a bi se ti dal to men na mail poslat?????
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 5.3.2008 19:32:00
|
|
|
|
gruška
|
Ja Barika, pošlji mi mail na ZS, al imaš objavljenega v profilu?
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 5.3.2008 19:37:58
|
|
|
|
barika
|
gruška, sem ti poslala
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 5.3.2008 19:45:24
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
VEŠ KAJ GRUŠKA, ti bi najbolj zamorjenega človeka spravila v smeh ! Res si faca ! Tina pa ne damo kar tako , se boš pa mogla mal potrudit, da ga dobiš ... Glede vtipkavanja gesla, pa saj ti pravim EMŠO : Barika, tu imaš še eno možnost, če prejšnja "ne zažge": Gruška, hvala za slike, supeeeeeerrrrrrrr so! Ti si profesionelec :
< Sporočilo je popravil DEBELUŠKA30 -- 5.3.2008 19:46:50 >
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 5.3.2008 19:47:36
|
|
|
|
barika
|
Ja debeluška, kaj je pa s temi tvojim črkami pa ne bom se še 1x ponavljala...kje hudiča dobiš te slikice ( )
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 5.3.2008 19:48:21
|
|
|
|
barika
|
a mogoče tukile??????http://www.torbengeist.dk/TG-Animationer-d/Kvinder-52/TG-Kvinder-25.gif
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 5.3.2008 19:52:29
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
Barika, zdaj si me pa dobila : Zdaj grem pa pod tuš:
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 5.3.2008 19:57:14
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 Tina pa ne damo kar tako , se boš pa mogla mal potrudit, da ga dobiš ... Glede vtipkavanja gesla, pa saj ti pravim EMŠO : Debeluška, še enkrat: starejše se uboga Nicolina - povej kdaj pa kje, pa da se zmenmo čigav je zdej Tin ..... Že skor 4 mesce hodi s Tajo, a zdaj bosta pa zarad Erne nehala ...... Jaz moram it otroke kopat ....... bi že mogl spat ......... A vam povem kako ena od celjank (da ne bom katero zatožila) reče svojmu ? ****EC
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 5.3.2008 19:58:51
|
|
|
|
tintin
|
Štajerke in Ljubljančanke - super ste Pa kake otroke imate to, da tako spijo v vozičkih? Moj ne spi, če je pri miru voziček, ni šans Manca- lep snežak! Jaz grem pa spat, mam jutri ob 6.50 zdravnika, me je resno astma zagrabila tako da...
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 5.3.2008 19:58:57
|
|
|
|
gruška
|
Ne ga srat ... RR je sam cenzuriral zadnjo besedo ... za crknit ...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?