|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007
5.3.2008 16:56:11   
nicolina
IZVIRNO SPOROČILO: barika

Dober dan!!!!
srečanje je uspelo, Gruška hruška bo dala slike goruser posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,
Gruška imaš nov nick, čakamo slikice...

Mama 11, user posted image user posted image  za malo herojko, samo da je uspelo in se ne bo več matrala revica. user posted image
Tin je po celodnevnem tečkanju omagal in zdej že spi kako urco, jaz sem tudi zadremala zraven, zdej pa pijem kapučino user posted image . Končno mal časa zase.
Evo, še vam ga postrežem...

user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
5.3.2008 17:37:48   
ajtak
Naj se jaz napisem, da smo se mele prav fajn! Je pa Tjas toook zmatran od teh "lublanskih frajl" da ze od 16h spi user posted image .

Gruska komi cakam fotke, ziher zgledam grozno user posted image

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
5.3.2008 17:49:09   
manca
Pa imamo sneženega možauser posted image ...slikce v albumu, geslo: manca

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
5.3.2008 17:51:20   
mama11
Aja, že en lep čas pozabljam nekaj vprašati - nam se ful krajša čas hranjenja. Do sredine januarja smo bili še na 40-60 min, potem smo šli na 15-20 min, zadnji teden pa komaj kaj več kot 10 min. Ne da se pritožujem, se mi pa zdi zelo hitra sprememba. Kako pa kaj vaši user posted image ?

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
5.3.2008 17:54:47   
barika
Gruška, kje si? upam, da sta varno prispeli domov.

Martin pa ni nič kej zaspan, je spal celo celih 20 minut.

Mama11, bravo za tvojo puncouser posted image user posted image

moj user posted image  ´ma pa novo igračo, pa mene še vidi ne, bom jaz tudi user posted image  danes, da me bo opaziluser posted image

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
5.3.2008 18:01:30   
ajtak
Ja Gruska in jooly, a sta kul?

user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
5.3.2008 18:17:35   
sonchek
hoj,hoj

IZVIRNO SPOROČILO: mama11
Kimi6 in BrinaS dobrodošli.

Debeluška30 bom držala pesti, da bo s hčerko vse OK. Nikar takoj ne misli na najslabše.
Tudi jaz držim pesti

Nicolina Tin bo pa s temi okami gotovo velik šarmer.
Pa kok ma las!!!user posted image user posted image user posted image

..tukaj se kr podpišem...

mama11..bravo za jezička...ja še dobr da je sploh kej pojedla..joj revčka majhna..no sam da ste urihtal..zdej se pa fajn futrite...user posted image

nicolina..no me veseli, da ni sam naša dons toooookkkk tečkasta..ja je bla že pravi obup..
pol sem jo pa fajn oblekla, pa gremo ven (ko je nehalo snežit,seveda)...in sedaj spi...ampak je ne bom dolg pustila se gremo pol kopat, pa spat...user posted image

mah, že alarmmmmmmm

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
5.3.2008 18:19:02   
gruška
Jaaaaaaaaaaaa, Gruška hruška in Jooly varno prispeli domov.... Samo mojga user posted image  z inernet kartico ni blo od nikjer user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ...... Poročam čez par minut.......... (A ZGLEDAM KOT HRUŠKA user posted image user posted image ?)

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
5.3.2008 18:21:30   
ajtak
NEEEEEEEEEEEEEE, se pa lepo rima- mors priznat!!

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
5.3.2008 18:33:35   
barika
Punce, morem vam povedat, da mi je hotla Gruška (ko ni niti malo kot hruška) vodo na glavo zlit...
sej bo vidla, ko bo Martin malo zrastu (tam čez ene 17 letuser posted image user posted image user posted image user posted image )user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
aja, slikice....

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
5.3.2008 18:51:48   
gruška
IZVIRNO SPOROČILO: TKT

NEEEEEEEEEEEEEE, se pa lepo rima- mors priznat!!

Ja o.k., priznam, nej vam bo user posted image

U glavnem ... ne duha ne sluha o snegu danes, tko da sva ble z Jooly en dva tri v Cjalu .... Lepo vas je blo spoznat celjanke, ste taprave opasne štajerke user posted image user posted image  (in čisto nič nedolžni piščančki - razen po starostiuser posted image ) ... Zdaj pridete pa ve v Ljubljano, a ne? Barika - si nisem upala na vašem teritoriju zlit vode user posted image  ....

Slikce se še nalagajo, bom sporočila, ko bojo ... še danes user posted image

BrinaS - no super, da si se opogumila in se oglasila user posted image  ! Punce, BrinaS in njena Tina bosta hodili tudi na plavanje z nami .... user posted image   Zdaj pa Brina, hitro čimveč povej o sebi ... user posted image

Naraščaj - upam, da se Taja čimprej "umiri".....user posted image

Nicolina - ZAKAJ PA MEN NE ODPRE ALBUMA, DA VIDIMO NAŠEGA ŽENINA user posted image user posted image ? Mi napiše, da je napačno geslo Tin user posted image ......

Debeluška user posted image - držimo pesti, da je z Emmo vse uredu .... pa saj je, boš videla...

Vanja - z Jooly zihr prideva user posted image  ..... Scuba pa tud najbrž - je taka "luftarka" kot midve user posted image

Majčko "milk built this body" mamo pa tud mi user posted image ....

Mama11 - super za opravljen poseg na ORL user posted image ... Ja, mama11, smo ble res ta huj čveke v Celju ... user posted image  Čaki, da spoznaš celjanke v živo, so še hujše user posted image user posted image user posted image user posted image

Grem pogledat kva je s slikcam ....

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
5.3.2008 19:12:19   
nicolina
Gruška, dej probej še enkrat: Tin, morda si napisala sm z malimi črkami. Ja valda, ti moraš oceniti ženina user posted image user posted image user posted image
Čakamo slikce iz Cjela...

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
5.3.2008 19:18:07   
gruška
SLIKCEEEEEEEEEE .... geslo:celje

Nicolina - ratal.... Tin ima tudi naš glasuser posted image user posted image  .... čaki... a pol bo Taja prva dama user posted image user posted image user posted image ?

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
5.3.2008 19:24:13   
DEBELUŠKA30
Punce, hvala za vzpodbudne besede in tolažbo user posted image , sam me je res mal strah, pa upam, da bova čim prej na vrsti v Lj, da bomo čimprej vedeli za kaj gre! Zlate ste user posted image

Nicolina, kje pa ti kupuješ tele bodije, že tisti, ki si ga poslala Erni mi je fulll všeč! Tale tvoj "dečko" je pa prav fletn, ga bo treba Erni predstavit user posted image ! Prej ko sem prišla od zdravnika, sem bila tok v šoku, da sem ene petkrat vtipkala geslo, da mi je ratal priti do slikic user posted image ! Kako je bilo sinoči? Jutri dobiš dokumentirano, ko bom pri volji za kakšno slikco user posted image !
Kranj, jest sem takoj za user posted image !
Mama 11 bravo user posted image  za poseg, prav fino, da so vaju takoj "zrihtal"!

Manca, ste bili pa res pridni, mi smo naredil pol manjšega snežaka user posted image ! Lepe slikce!

BrinaS, od kod pa si? Saj mogoče si že napisala, pa sem zgrešla user posted image ?!

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
5.3.2008 19:27:54   
gruška
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30

Nicolina, kje pa ti kupuješ tele bodije, že tisti, ki si ga poslala Erni mi je fulll všeč! Tale tvoj "dečko" je pa prav fletn, ga bo treba Erni predstavit user posted image ! Prej ko sem prišla od zdravnika, sem bila tok v šoku, da sem ene petkrat vtipkala geslo, da mi je ratal priti do slikic user posted image !

Debeluška, ne se štult zraven ... Tin je že naš .... user posted image

A vidiš Nicolina, jaz nisem nič v šoku, pa sem tud ene petkrat vtipkala geslo, preden je prijelo...

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
5.3.2008 19:29:16   
barika
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Gruška, kok smo fajni!!!!
sam slik si pa ne morem shranit, a bi se ti dal to men na mail poslat?????

Neposredna povezava do sporočila: 3766
5.3.2008 19:32:00   
gruška
Ja Barika, pošlji mi mail na ZS, al imaš objavljenega v profilu?

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
5.3.2008 19:37:58   
barika
gruška, sem ti poslala

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
5.3.2008 19:45:24   
DEBELUŠKA30
VEŠ KAJ GRUŠKA, ti bi najbolj zamorjenega človeka spravila v smeh user posted image user posted image user posted image ! Res si faca user posted image !
Tina pa ne damo kar tako user posted image , se boš pa mogla mal potrudit, da ga dobiš user posted image ...
Glede vtipkavanja gesla, pa saj ti pravim EMŠO user posted image :

user posted image

Barika, tu imaš še eno možnost, če prejšnja "ne zažge":

user posted image

Gruška, hvala za slike, supeeeeeerrrrrrrr so! Ti si profesionelec user posted image :
user posted image

< Sporočilo je popravil DEBELUŠKA30 -- 5.3.2008 19:46:50 >

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
5.3.2008 19:47:36   
barika
Ja debeluška, kaj je pa s temi tvojim črkamiuser posted image user posted image user posted image user posted image
pa ne bom se še 1x ponavljala...kje hudiča dobiš te slikiceuser posted image user posted image user posted image  (user posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 3770
5.3.2008 19:48:21   
barika
a mogoče tukile??????http://www.torbengeist.dk/TG-Animationer-d/Kvinder-52/TG-Kvinder-25.gif

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
5.3.2008 19:52:29   
DEBELUŠKA30
Barika, zdaj si me pa dobila user posted image user posted image user posted image :

user posted image

Zdaj grem pa pod tuš:

user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
5.3.2008 19:57:14   
gruška
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30

Tina pa ne damo kar tako user posted image , se boš pa mogla mal potrudit, da ga dobiš user posted image ...
Glede vtipkavanja gesla, pa saj ti pravim EMŠO user posted image :

Debeluška, še enkrat: starejše se uboga user posted image user posted image user posted image
Nicolina - povej kdaj pa kje, pa da se zmenmo čigav je zdej Tin user posted image  ..... Že skor 4 mesce hodi s Tajo, a zdaj bosta pa zarad Erne nehala user posted image user posted image  ......

Jaz moram it otroke kopat ....... bi že mogl spat user posted image  .........

A vam povem kako ena od celjank (da ne bom katero zatožila) reče svojmu user posted image  ? ****EC user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3773
5.3.2008 19:58:51   
tintin
Štajerke in Ljubljančanke - super steuser posted image Pa kake otroke imate to, da tako spijo v vozičkih? Moj ne spi, če je pri miru voziček, ni šans user posted image
Manca- lep snežak!
Jaz grem pa spat, mam jutri ob 6.50 zdravnika, me je resno astma zagrabila tako da...user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
5.3.2008 19:58:57   
gruška
Ne ga srat ... RR je sam cenzuriral zadnjo besedo ... za crknit ... user posted image user posted image

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?