Oranža
|
Dan, Scuba hvala za kavico Dajica zate, njegovi družini pa iskreno sožalje . vem kako ti je, ker sem pred 10 letimi(kako čas beži!!) izgubila zares najboljšega prijatelja BrinaS&Tina dobrodošli . Dajica - zakaj si bila ''prisiljena'' nehat opravljati masaže, če ni skrivnost Ninočka - a sem prav zasledila da bi ti kupila sling, če da, mi prosim javi, ker ti ga jst prodam zelo ugodno, novega, rabljenega 2x za 5 min.....meni pač ne ustreza...sej veš sem bolj močna pol pa še oprsje in se nekak ne počutim fajn s tistim.....tko da če si zainteresirana mi javi pa se bova zmenle. Drugač pa smo spali fajn...no sej kar že skoz fino spimo, je pa zdej že nekaj časa kar se zjutraj prebudi pa ne jokca več ampak ful čveka....je pa tale naš žabec ko živo srebro, ga ne smem pustit niti za sek kje samega.....zdele je na tleh na igralni podlogi in ima tolk za povedat svojim pajackom.....joooooj..... Cepljenje....mi ga imamo naslednji teden pa upam da se izognem temu lkar preživlja zdej Naraščaj pa Tintin... Aja.....pri nas tud še zmer sneži....čeprav ga je po moje občutno manj kot v Lescah, pa smo samo dobre 10/15 km stran....bom vidla jutri k bom šla v Hofra nabavlat...imajo en fajn skiro oz. 2 pa bom jih šla kupit, ker jke naš enej enega že zdrl.... , enega bom kupla pa za Timona - a sem usekana al kva ...sam je ful dober pa res ugoden Debeluška....pa res no, kje dobiš te slikce....me bi tud kej fajnga prpopale Nč punce, če ste na poti v Ce, se imejte maximalno pa previdno na cesti Če bi bil naslednji teden kaj boljše vreme bi se spet lohk kje v Kr dobile.....kaj pravte Tintin, Debeluška, Manca, Tanayya???? Nč zdej pa grem, tamalga zrihtat, pol bova pa najbrž šla mal ven kljub sneženju....... Čao